|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co sądzicie o... moich pracach
jasne że jest sens, choćby dla samej przyjemności obcowania z drucikami i resztą bandy
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli robienie biżuterii sprawia przyjemność i daje satysfakcję - to zawsze warto ją robić dalej
przede wszytskim dla samej siebie... a jak jeszcze znajdują się fani naszych prac to już to napędza nas do dalszego działania powodzonka zyczę i coraz większej liczby klientów
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Zgodzę się z margolką
.Zawsze to jakoś przyjemniej pracować nad biżuterią,jeśli się ma świadomość,że to się podoba .A ja chętnie zobaczę więcej prac !
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Długo mnie nie było, ale walczyłam z zepsutym aparatem. Aparat nie udało się naprawić, próbowalam kupić na allegro, ale też trafilam na jakieś niejasne sytuacje i w końcu zrobiłam znów zdjęcia pożyczonym, które wyszły wg. mnie jeszcze gorsze niż te pierwsze. Zresztą oceńcie same. Podłamałam się też przeszukując sieć - nie odkryłam z tymi drucikami nic nowego.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście jakość zdjęć nie jest najlepsza, ale mimo to widać urok Twoich prac. Mi najbardziej przypadły go gustu prace: 1,2,5 i 6
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
2, 4 i 5 praca chyba mi sie podobaja - chyba bo nie widze za bardzo...
![]() to czerowne w 4 to sztuczny kwiat czy jakies Twoje dzielko? zupelnie go nie widac
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia nie wyraźne i nie wiele widać
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Słabe zdjęcia
Ostatni naszyjnik wg mnie najlepszy
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcie nr 4 to takie serduszko z patyczkami korala.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście robione na szydełku. Teraz eksperymentuję na szydełku. Chociaż na drutach też wychodzą ciekawe rzeczy. Na szydełku robi się szybciej.Zamieszczam także zwyklaczki, jak Wy tu mówicie. Zdjęcia wg mnie najlepsze, jakościowo oczywiście.
Z tym makro to nie mogę dojść, u siebie wiedziałam gdzie co jest, ale zanim zaczęłam robić zdjęcia biżu aparat mi się popsuł, a te pożyczone muszę chyba poczytać instrukcje. Edytowane przez Beatadoroty Czas edycji: 2009-02-13 o 14:13 |
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Moje nowe prace i jedna starsza. Wolę jednak drut posrebrzany, pozłacany wygląda jak miedziany. Czy fotografie są już bardziej oględne ?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
komplet z perelkami jest uroczy
a zdjecia... przedostatni wrzut byl juz lepszy
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsza praca mi się najbardziej podoba z tego wrzutu
.Zdjęcia lepsze ostrością,ale nieco ciemne... |
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
To chyba dlatego, że uparłam się robić zdjęcia przy świetle sztucznym. W ciągu dnia w sobotę i niedzielę nie miałam kiedy. Ale chyba się muszę zebrać dzisiaj po południu, słoneczko tak ładnie grzeje.
Edytowane przez Beatadoroty Czas edycji: 2009-03-02 o 15:48 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
śliczne ta pleciona biżuteria , kojarzy mi się z delikatną rybacką siecią na którą łowi się złote rybki
szczególnie z poprzednich komplet perełkowy piękny - i nawet ciekawie przzentuje się naszyjnik z sieczką piasku pustyni - - zdjęcia niestety są nadal kiepskie - a szkoda bo tak śliczna biżuteria zasługuje na dobre fotki.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raczej nie przepadam za taką drucianą biżuterią, ale ostatni naszyjnik bardzo fajny
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie biżuteria szydełkowana (?) jest naprawdę śliczna! Co do zdjęć to koniecznie światło naturalne. Zbadaj także swój aparat pod katem możliwości zmiany miejsca focusu lub po prostu rób zdjęcie z większej odległości aby złapać focus na przodzie -> nawet jeżeli w kadrze zawrzesz więcej - można potem biżu wykadrować.
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie by się chyba bardziej podobała "gładka" kolia tzn. bez kamieni.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie po długie przerwie, a czy to może być?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
mmm takie wspomnienie lata.. bardzo ładnie!
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Rewelacja!
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyjemnie zakręcony drobnicowiec
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

przede wszytskim dla samej siebie... a jak jeszcze znajdują się fani naszych prac to już to napędza nas do dalszego działania
!

jestem również