![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TBS, L'oreal, Garnier, Kadus, SH, Oriflame i inne
Cytat:
![]() ![]() ja bym z checia przygarnela ta sol i preparat do skorek. tylko nie wiem czy oddasz obie rzeczy za matrixa? ![]() PS pozniej sprawdze dokladnie ile zostalo matrixa, bo kilka razy w trakcie uzylam. powinno byc 200 ml, ale potwierdze, zeby wszystko bylo jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Słonik zgadzam się na wymiane.
Czyli ja Tobie: NAOMI CAMPBELL Cat deluxe at night 1.2ml próbka KLORANE szampon na bazie chininy i witaminy B do włosów osłabionych, wypadających 25ml AA Face AQUAice Maseczka błyskawicznie oczyszczająca z białą glinką 5ml (saszetka) AVENE łagodny żel oczyszczający (L.P.I.) do skóry nadwrażliwej 50ml AVENE Cleance tonik matujący 25ml a Ty mi: Yves Rocher - Żel pod prysznic, edycja specjalna, świąteczna, fleur de noel - o zapachu świątecznej róży - 300 ml, nowy LRP Effaclar K – 2 x 3 ml krem LRP Effaclar A.I. – 2 ml Jeżeli wszystko się zgadza czekam na adres. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
sloniku, sprawdzilam wczoraj w domu, tak jak pisalam i potwierdzam: matrixa jest polowa wiec zostalo 200 ml
![]() jesli jestes zainteresowana wymiana: sol do kapieli + krem do skorek za matrixa + probki perfum (wieczorem podalabym jakie) to daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety taki urok świąt :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy? Link do mojego watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289876 Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazlam taki kod na matrixie: GD283. a probki zapachow (fabryczne): Moschino I Love Love edt 1,5 ml Guerlain L'instant Magis edp 1 ml Estee Lauder Sensuous edp 1,5 ml Guerlain Shalimar edt 1 ml (tutaj nie wiem ile zostalo, bo chyba psikniete kilka razy) EDIT: wysylke moglabym zrobic raczej dopiero po swietach. Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-12-17 o 20:59 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Ko-ara Bransoletka na noge z niebieskimi koralikami, nowa - New Yorker Bransoletka na noge z niebieskimi brylancikami, nowa byłaby możliwośc zobaczenia zdjęc owej biżuterii? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydziergam cos w domu i zalacze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Sloniku oto zdjecia:
- bransoletki Koara (koraliki zawieszone sa na cienkiej zloconej zylce/nitce) - New Yorker obok ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-12-18 o 23:22 Powód: dodalam brakujace zdjecie :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Już się zdecydowałam
![]() ![]() A byłaby możliwośc zrobienia takiej mini-odlewki-na-jeden-raz tej odżywki joico? Chyba, że nie lubisz się bawic w takie rzeczy, to oczywiście zrozumiem ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie sol mineral care 500 g + preparat do skorek sally hansen za matrix tonic 200 ml + probki zapachow. (postaram sie zrobic odleweczke, ale nie obiecuje ![]() pozniej naskrobie PW, jak znajde spokojniejsza chwilke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za :
++ Smackers- Sponge-on sparkler - PEAR-a-DISE - gruszkowy. Użyty parę razy, z aplikatorem, 7,1 g ++ Smacker - lip frosting, buttercream, ubytek trochę mniejszy niż 50% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-frosting.html prosze odpisz u mnie ![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
to może atomizerki za smackersy ?
![]()
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
a, mam jeszcze fajne atomizerki po organzie i Green Tea.
![]()
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
kurde, bo ja dalam za ta miniaturke jakieś 25 zł, a jest maly ubytek...a z drugiej strony na smackersach mi zalezy
![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Sloniku, czy dostalas moja PW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie scrub do ciala i kuracja parafinowa. jak bys to widziala?
![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
wolalabym scrub:-/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze red tsubaki odzywke, ale za nia bym chciala cos innego..
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
tak słoniku interesuje mnie wiele rzeczy zaraz wszytsko wypisze
![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
-repetytorium biologia -dwa tomy chemii ![]() ++ The Body Shop - Masełko mandarynkowe 50 ml, użyłam raz na obie ręce ++ L'oreal - Mleczko do ciała NutriSoft, 250 ml, użyte raz na obie łydki ++ Oriflame - Woda toaletowa Saga - nowa, zafoliowana, 50 ml ++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy, z moich zapasów, także nie oddam łatwo ++ Oriflame – Milk&Honey – Nabłyszczający żel pod prysznic, 200 ml, nowy ++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ Garnier – Mleczko do ciała z syropem z klonu, 400 ml, nowe ++ Oriflame - Swedish Spa - Krem złuszczający do ciała, nowy ++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu ++ Oriflame – Krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów – trochę ponad połowa ze 100 ml ++ Buble Yum ( Lotta Luv) – balsam do ust o smaku i zapachu gumy balonowej (original) – tylko delikatnie maźnięty na dłoni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-lip-balm.html ++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY ++ L'oreal Glam Shine, Natural Glow - ubytek widoczny na zdjęciu, odcień 403 Magnetic Rose Glow ++ Oriflame - Owocowy wosk do paznokci i skórek ++ Oriflame – Maseczka wybielająca do paznokci – użyta dwa razy na obie dłonie. ++ L’oreal – Glam bronze dla blondynek – minimalny ubytek
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
++ L'oreal - Mleczko do ciała NutriSoft, 250 ml, użyte raz na obie łydki
++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ Garnier – Mleczko do ciała z syropem z klonu, 400 ml, nowe ++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu ++ Oriflame – Krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów – trochę ponad połowa ze 100 ml ++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY zapraszam: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.