![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Iceberg Twice
a ja mam tez CK one jakieś 40ml, może nawet ciut więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
One też mam i na razie nie potrzebuję zapasów
![]() Poza perfumami poszukuję jeszcze płyt CD z gatunku rocka lub Indie rock'a , alternatywy ,post-rocka .
"W naszym kraju żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle." Edytowane przez Libra2 Czas edycji: 2009-02-28 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Chętnie też wymienię AA Alegoria Lemon Fresca 125 ml z ubytkiem maksymalnie 2-3 ml.na inną Alegorię (Herbę Frescę Lub Pamplelune) albo inny zapach. Mogę też zrobić odlewkę ale tylko osobom któe posiadają własne atomizerki.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Libra.. widziałam że szukasz Hypnose, zastanowie się i moze oddam Ci swoją flaszeczke jesli jestes chętna w zamian za Angelka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Oddasz Angelka za Hypnose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
jabluszko dky zielone, moze cos u mnie ??
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Podoba mnie się:
Zestaw DKNY Be Delicious składający się z wody perfumowanej o pojemności 50 ml i balsamu do ciała o pojemności 100 ml Zestaw Davidoff Cool Water 3x 50 ml (perfumowany balsam, żel pod prysznic i woda toaletowa )-nieuzywane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.