![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: optymistyczny wątek
A ja sie ciesze ze spotkam sie z tz jutro
![]() -ze sie wyspalam ![]() -ze mam cieplutka herbatke kolo siebie ;] -ze dwie wspaniale przyjaciolki ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
dziś się nareszcie wyśpię.
![]() waga pokazała znów 1 kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]()
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
przedłużyłam sobie wolne o jeszcze jeden tydzień i jestem bardzo optymistyczna
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
a ja sie ciesze bo sie chyba zakochuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
u mnie optymistycznie, gdyż dzisiaj spędziłam dzien na totalnym lenieniu się, wyspałam sie wreszcie i znalazłam powód, by kupić sobie jakąś fajną sukienkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
a ja się cieszę, ze za dwie godziny kończe pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
A ja się cieszę, bo właśnie wróciłam z uczelni i mogę dzisiaj odpocząć od nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Przedw wszystkim raduje mnie fakt,że coraz częściej doceniam pozornie nic nie znaczące,przyziemne błahostki typu odwołane zajęcia,usłyszenie takiej a takiej piosenki, ładna pogoda. Niby nic,a cieszy ;D
Ostatnio również trochę się 'tego' nazbierało tzn: -po księgarnianym maratonie nabyłam wreszcie drugą część cyklu Zmierzch ;P -Przy okazji wyprawy do lekarza aż w stolicy , kupiłam cudną broszkę i buty na gogantcznym obcasie , ofc na 50% przecenie -Odespałam dziś w ciągu 11 godzin 1,5 doby bez snu -W ostatniej chwili zbliżając się do wyjścia z uczelni dostrzegłam mój obiekt platonicznego zauroczenia, durnowato się do niego uśmiechając pognałam ile sił w nogach ![]() -Głupie przekonanie ,że ww pan ,którego imienia nawet nie znam odzwajemnia me zainteresowanie (choć widzieliśmy się przelotnie z 5 razy ) ![]() -Album Coldplay Viva la Vida, słuchając go ,automatycznie pojawia mi się na ustach 'banan' ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie ze jeszcze tylko 4 miesiące szkoły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
minusem bedzie to,że PTZta zatrzymala dzis praca, aaaale
-liczę, ze gdyby nie praca,siedzielibysmy w milutkiej kawiarence -polazilam po miescie -nawet dobrze, bo jednak nie nalozylam drugiej odzywki, i wlosy mi nie blyszczaly tak jak powinny ![]() same superlatywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
cieszę się bo:
1.pojutrze sie wyspie tak ze hej! 2.powstał taki wątek i bede sie tu udzielala z kazda wizyta na wizazu aby zaczac cieszyc sie z najmniejszych rzeczy 3.bo mam wspaniałego tż 4.bo obejrze dzisiaj gotowe na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie, bo ..
zaraz ide sie wykąpać z nowym żelem pod prysznic ![]() dokończe książkę "Chłopiec z latawcem" i pójdę spać ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
cieszę się bo było fajnie na basenie i będę częsciej tam chodzic
![]() i na łyżwy ![]() a w niedzielę na WOŚP ![]() ale lubię ten wątek - świat jest taki piękny ![]()
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Ja się cieszę, że całkiem niedługo koniec semestru i ferie zimowe!
![]() Fajny wątek, będę tu zaglądać.
![]() |
#45 |
Dolce vita
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro spotkanie z moim ex. Mam nadzieję, że będę miała siłę na seks. W końcu tylko o to mi chodzi [ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
a ja się cieszę, że DEFINITYWNIE kopnęłam w D. faceta, który mnie wykorzystał i zarniał pół roku temu.
cieszę się, bo zaczęłam zrozmawiać z ludźmi i coraz lepiej mi idzie. cieszę się, bo kupiłam nowe spodnie i jutro idę znowu na zakupy. cieszę się, bo nauczelni coraz lepiej. cieszę się, bo chudnę po świętach. cieszę się, bo parę znajomości zapowiada się obiecująco. cieszę się, bo za pół roku lecę do Londynu! kochajcie życie! ![]()
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzisiaj cieszę się, bo idę do fryzjera i kosmetyczki zrobić się na bóstwo,a wieczorem szaleje na studniówce ![]() Zapomniałam, że jeszcze pójdę do rossmana i na pewno kupię coś fajnego! Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2009-01-09 o 07:24 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
cieszę się że niedługo wakaje
![]()
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
a ja uczę się być zołzą i liczę, że PTŻ sie odezwie, bo chyba mnie unika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Ale fajny wątek! Brawo dla założycielki
![]() No to ja cieszę się, bo.... -mam wspaniałych kochających mnie przyjaciół, -imprezki co sobotę, -dobrze płatną pracę z perspektywą rozwoju finansowego również, -moja rodzinka jest kochana, -za oknem biało i pięknie, a ja w domu w ciepełku -za 2 dni mam zamiar skończyć chorować i wreszcie z tego domku wyjść ;p -w planach narty za jakieś 2 tygodnie -w następnym tygodniu kosmetyczka i spotkania z przyjaciółkami I w ogóle jest całkiem fajnie i czuję, że powoli będzie się robić jeszcze lepiej ![]() a! i cieszę się, że właśnie czytam "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy", że poznałam swoje błędy i w przyszłości będą mogła je naprawiać, by stać się lepszą partnerką ![]() Edytowane przez Ash Czas edycji: 2009-01-09 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy sa prości jak 3 latki, ktorych mamusia chwali za to, jak pięknie zjedli? Nie do końca mi się to wszystko podoba :/ Momentami mam poczucie, ze autorka głosi, iż mamy tych wszystkich facetów traktować jak półgłowków. To my mamy byc te sprytniejsze, opanowane, ale kurcze, nalezy im sie przeciez czasem ochrzan, jak cos spieprzą Straszny OT zrobiłam ;p Edytowane przez Ash Czas edycji: 2009-01-09 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
OT jest optymistyczny, wiec sie miesci w watku:P
ja jestem dopiero w trakcie, ale czasem wydaje mi się, ze popada ona w skrajnosc, czyli zero kobiecej inicjatywy, nie wiem, czy to takie madre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Powiem wam że już lubię ten wątek... czytam co napisałyście i zaczynam wymyślac coś swojego i od razu mi lepiej...
Chociaż dzisiaj od rana mam niezły humor ![]() Ciesze się... 1. Bo Dzisiaj wolny piątek, potem sobota i niedziela 2. Bo wczoraj było miło i chyba wyleczyłam się z eksa 3. bo eks to idiota i ciesze się że zorientowałąm się przed ślubem:P 4. Bo wiem że są ludzie którzy mnie lubią 5. Bo mam długie włosy ![]() 6. Bo od poniedziałku fitness 7. Bo myslałam że kac po wczoraj będzie większy 8. Bo ochroniarz się we mnie kocha a mi to pochlebia 9. Bo sobie kupiłam olejek do ust ![]() 10... z innych powodów które w tym momencie nie przychodza mi do głowy ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Ash Czas edycji: 2009-01-09 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Mam coraz większą ochotę na przeczytanie tej książki o której wszystkie mówicie... w wielu wątkach się pojawia ten temat...
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
mnie zaczyna inspirować;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
napisz do mnie na priv swoj e-mail, to wyślę Ci ja w pdfie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
a wiecie co mi kiedys moj eks TŻ powiedział pocieszajac mnie??
"zycie jest piekne a nawet ja ci da w dupe to to sa wlasnie jego uroki..." Piekne prawda?? zawsze jak mam dola to mi sie to przypomina i od razu mi lepiej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.