Midnight Poison na podklad Clinique - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 16:23   #31
freezerx
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Dot.: Midnight Poison na podklad Clinique

Ok, właśnie zrobiłam, daję najwyraźniejsze, jakie zdołałam osiągnąć w świetle żarówkowym(odbija sie strasznie albo jest za ciemne,ale ostatecznie klika wyszło w miare dobrze)- jedna jest robiona całkiem od spodu, podświetlona ekranem komputera.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00762.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  35,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00764.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  48,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00766.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  47,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00768.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  40,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00769.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  38,3 KB  

Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
freezerx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 17:35   #32
mamamichałka
Zadomowienie

Przekupka: 87 pkt / 99% pozyt.
GG do mamamichałka

Cytat:
Napisane przez freezerx Pokaż wiadomość
Abar- tylko wątpie, żeby Douglas skupował puste butelki, od nich raczej bym oczekiwała uczciwości za taka cene.
Mamamichałka- no co Ty, przecież nawet w Sephorze babki o tym wiedziały w październiku!! I nawet wiedziała o tym moja koleżanka, która zostawia u nich krocie co miesiąc!
Jestem w szoku w takim razie.
to gdzie teraz do jasnej ch..... y można byc pewnym oryginalności?

Swoją drogą na pierwszym zdjęciu widac rurkę,która sięga dna przy boku flakonika-jest jakby za długa,co jest czestą cechą podróbek.midnight poison nie miałam-natomiast Tendre Poison,Hypnotic,Pure i Poison-wszystkie miały rurkę prościutką do samego dna,nie zagiętą.
Tu na perfumeryjnym jest wątek,gdzie dziewczyny pomogą ocenić:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67014

Edytowane przez mamamichałka
Czas edycji: 2009-01-20 o 17:41
mamamichałka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 18:26   #33
freezerx
Przyczajenie

Ale np. na tym zdjęciu:
http://allegro.pl/item534216216_dior...ski_zapac.html

też jest zagieta. Ale to jest 100ml, to moze dlatego ma dluzsza rurke? Bo roznia sie jednak pojemnosci...A po zapachu nie moge powiedzieć, bo trwały jest, a nawet same pracownice perfumerii też nie umiały ocenić.
Stary 2009-01-20, 18:43   #34
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania

Cytat:
moim marzeniem był właśnie podkład Clinique, który i tak jest 3 tańszy od tych perfum :/
Przepraszam, ale podkład Clinique jest trzy razy tańszy od oryginalnego zapachu Diora
to, ile razy jest on tańszy od "tych perfum" jest niemożliwe do oszacowania, ponieważ nie wiadomo, czy perfumy, które wystawiasz, nie są podróbką
jeśli są podróbką, to ich wartość jest bliska zeru, a przez zero dzielić się - jak wiadomo - nie da

Cytat:
ale te perfumy były kupowane w Douglasie, kolega poszedł tam z rachunkiem i z pytaniem, czy są oryginalne, to kierowniczka się wkurzyła i go chciała wyrzucić w ogóle ze sklepu. No i tak stoją... i czkają na lepsze czasy.
Zakładam, że w takiej sytuacji paragonu potwierdzającego fakt nabycia zapachu w perfumerii Douglas nie wyrzucałaś
Radziłabym Ci jeszcze raz udać się z tymże paragonem oraz z budzacym Twoje wątpliwości zapachem do perfumerii i złożyć reklamację.
Jeżeli nie będą chcieli przyjąć reklamacji, to poproś aby pisemnie omówili Ci jej przyjęcia.
Jeśli odmówią podpisania się pod odmową, skieruj się do Rzecznika Praw Konsumenta.
Argument o podmianie oryginalnej zawartości na podróbkę przez klienta jest absurdalny .
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 19:17   #35
freezerx
Przyczajenie

Gargamelowa- niestety, to podróba (( byłam dzisiaj jeszcze raz w Sephorze dokładnie sobie obejrzec oryginał i:
- faktycznie, rurka jest w niech prosta, w moim jest zagięta,
- napis jest rzeczywiście za duży w porównaniu do oryginału,
- butelka jest za bardzo spłaszczona, ta prawdziwa jest okrągława, ta moja bardziej płaska.
Choć zapach jest podobny.

Więc odpada... Ale gdybyś chciała ten kupon na róż Bourjois, to mogę Ci i tak przesłać, bo mi się nie przyda

Ale zonk...

((
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości