![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Midnight Poison na podklad Clinique
Ok, właśnie zrobiłam, daję najwyraźniejsze, jakie zdołałam osiągnąć w świetle żarówkowym(odbija sie strasznie albo jest za ciemne,ale ostatecznie klika wyszło w miare dobrze)- jedna jest robiona całkiem od spodu, podświetlona ekranem komputera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to gdzie teraz do jasnej ch..... y można byc pewnym oryginalności? Swoją drogą na pierwszym zdjęciu widac rurkę,która sięga dna przy boku flakonika-jest jakby za długa,co jest czestą cechą podróbek.midnight poison nie miałam-natomiast Tendre Poison,Hypnotic,Pure i Poison-wszystkie miały rurkę prościutką do samego dna,nie zagiętą. Tu na perfumeryjnym jest wątek,gdzie dziewczyny pomogą ocenić: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67014 Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2009-01-20 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ale np. na tym zdjęciu:
http://allegro.pl/item534216216_dior...ski_zapac.html też jest zagieta. Ale to jest 100ml, to moze dlatego ma dluzsza rurke? Bo roznia sie jednak pojemnosci...A po zapachu nie moge powiedzieć, bo trwały jest, a nawet same pracownice perfumerii też nie umiały ocenić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
to, ile razy jest on tańszy od "tych perfum" jest niemożliwe do oszacowania, ponieważ nie wiadomo, czy perfumy, które wystawiasz, nie są podróbką jeśli są podróbką, to ich wartość jest bliska zeru, a przez zero dzielić się - jak wiadomo - nie da ![]() Cytat:
![]() Radziłabym Ci jeszcze raz udać się z tymże paragonem oraz z budzacym Twoje wątpliwości zapachem do perfumerii i złożyć reklamację. Jeżeli nie będą chcieli przyjąć reklamacji, to poproś aby pisemnie omówili Ci jej przyjęcia. Jeśli odmówią podpisania się pod odmową, skieruj się do Rzecznika Praw Konsumenta. Argument o podmianie oryginalnej zawartości na podróbkę przez klienta jest absurdalny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Gargamelowa- niestety, to podróba
![]() - faktycznie, rurka jest w niech prosta, w moim jest zagięta, - napis jest rzeczywiście za duży w porównaniu do oryginału, - butelka jest za bardzo spłaszczona, ta prawdziwa jest okrągława, ta moja bardziej płaska. Choć zapach jest podobny. Więc odpada... Ale gdybyś chciała ten kupon na róż Bourjois, to mogę Ci i tak przesłać, bo mi się nie przyda ![]() Ale zonk... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.