Oceńcie proszę suknię... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-26, 21:10   #31
Donuś
Zadomowienie

Dot.: Oceńcie proszę suknię...

Dziekuje wam za wszystkie komentarze... Uwazam ze mmi pasuje jestem wysoka (177) sredniej budowy.... W przyszłym tyg ide zamawiac wiec beda zdjecia od razu pomozecie w doborze dodatków...

A i dziekuje ze utwierdziłyscie mnie w mojej decyzji i wyborze
Donuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 14:50   #32
Lena21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Witam ... Potrzebuje pomocy... Po wielu przymiarkach trafiłam w koncu na suknie w której sie naprawde dobrze czułam i podobałam sie sobie w niej Jest kremowa z odpinanym trenem i gorsetem z dekoldem w serduszko... Tylko własnie odezwały sie głosy ze kremowa ze zbyt zdobna... i zwatpiłam...W przyszłym tygodniu ide jeszcze raz na przymiarke wiec zrobie zdjecia na sobie... Poki co zdjecia z katalogu...

Tobie się ma podobać i Ty masz się w niej dobrze czuć

Lena21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 18:44   #33
bno8
Przyczajenie

dziewczyny proszę napiszci co myślicie o mojej właśnie kupionej sukience słyszałam już komentarz że za skromna....
to jest moja wymarzona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 008.jpg (27,2 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 007.jpg (26,8 KB, 48 załadowań)
bno8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 19:49   #34
Monifash34
Zadomowienie

Jeśli to Twoja wymarzona sukienka to co się przejmujesz komentarzami.To Twoja sukienka i Ty masz się niej dobrze czuć i Tobie ma się podobać
Mnie się również ona podoba...Co prawda mój ślub był dawno temu ,ale ja także miałam prostą,skromną sukienkę,gdyż taką właśnie chciałam..
Stary 2009-01-27, 21:35   #35
Elitka4
Rozeznanie

Donuś, całkiem fajna suknia. Dół trochę szeroki, ale pokręć się w niej po sklepie, usiądź na krześle i zobaczysz czy nie krępuje ruchów. Może tylko na zdjęciu wydaje się nam taka szeroka. Mój TŻ chce tylko białą suknię, więc Ja bym w takiej nie wystąpiła, bo chcę też się jemu podobać, ale jeśli twój TŻ lubi ecru, albo nie odróżnia takich kolorów, to się za długo nie zastanawiaj, bo nic nie kupisz.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 21:42   #36
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

bno8 sukiena ładna, ale krój taki ciążowy... chyba, że chodzi ci o ciążową sukienkę
Stary 2009-01-27, 21:55   #37
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bno8 Pokaż wiadomość
dziewczyny proszę napiszci co myślicie o mojej właśnie kupionej sukience słyszałam już komentarz że za skromna....
to jest moja wymarzona
Jak jesteś chuda, to na pewno będziesz ładnie wyglądać. Moja siostra też chce taką z podniesionym stanem, ale ona jest szczypiorek, to sobie może. Ja raz na ślub koleżanki ubrałam bluzkę o podobnym kroju, to na film nie mogłam patrzeć. Jak kobieta w ciąży. Ale ja tak w ogóle do szczupłych nie należę, więc jeszcze mnie ten krój bardziej pogrubił. Twoja sukienka rzeczywiście jest skromna, ale czy za skromna to już chyba będzie zależało od dodatków. Nie wiem, tak mi się wydaje.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 23:58   #38
TUPOLINA80
Przyczajenie

Faktycznie wygląda na ciążową!! szczerze mówiąc nie podoba mi się.. jeśli Tobie się podoba to z pewnością będziesz wyglądała zjawiskowo..
TUPOLINA80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 05:00   #39
Millu
Raczkowanie

Cytat:
to jest moja wymarzona
A mnie się podoba, skojarzyła mi się z "Władcą Pierścieni" i elfickimi sukniami Arweny
Jednak, na swój ślub bym jej nie wybrała, bo faktyczie krój troszkę jakby ciążowy.
Nie wiem, jaką masz figurę, ale podejrzewam, że skoro to Twoja wymarzona, to na pewno bardzo ładnie w niej wyglądasz

A czy za skromna? Nie sądze,raczej delikatna i urocza, nie każdy czuję się dobrze w strojnej sukni.
Stary 2009-01-29, 10:28   #40
kurczoczek
Przyczajenie

GG do kurczoczek

przymierzałam podobną, coś w stylu greckim, ale wyglądałam okropnie, jak w worku, skoro Ty się w niej dobrze czujesz to to najważniejsze. Napewno będziesz wyglądać pięknie.
Kobieta w sklepie powiedziała tak: "Musi mieć pani taką sukienkę żeby goście przeżyli szok jak panią zobaczą. To jest pani dzień"
więc wziełam sobie rade do serca, bo zastanawiałam sie nad jeszcze jedną ale po tym co powiedziała sprzedawczyni stwierdziłam że mogłaby być za skromna
Jak szaleć to własnie w taki dzień
kurczoczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 10:36   #41
aaaaniaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Witam ... Potrzebuje pomocy... Po wielu przymiarkach trafiłam w koncu na suknie w której sie naprawde dobrze czułam i podobałam sie sobie w niej Jest kremowa z odpinanym trenem i gorsetem z dekoldem w serduszko... Tylko własnie odezwały sie głosy ze kremowa ze zbyt zdobna... i zwatpiłam...W przyszłym tygodniu ide jeszcze raz na przymiarke wiec zrobie zdjecia na sobie... Poki co zdjecia z katalogu...
Donuś, sama napisałaś, że się w niej dobrze czujesz, a przecież to chodzi. Sukienka jest bardzo ładna i wcale nie uważam żeby była zdyt zdobna.
aaaaniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 19:29   #42
Jusstine
Raczkowanie

GG do Jusstine

To teraz czekamy na zdjęcia Donuś
A co do sukni... Jest piękna...
Jusstine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 12:20   #43
megi2015
Zadomowienie

A co myślicie o tej sukience?? miałam zupełnie inną wizję na moją sukienkę, ale jak założyłam tę to nie mogłam oczu oderwać. jest może skromna, ale jak dla mnie naj....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknie_Czako14.jpg (19,0 KB, 53 załadowań)
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 12:32   #44
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kurczoczek Pokaż wiadomość
przymierzałam podobną, coś w stylu greckim, ale wyglądałam okropnie, jak w worku, skoro Ty się w niej dobrze czujesz to to najważniejsze. Napewno będziesz wyglądać pięknie.
Kobieta w sklepie powiedziała tak: "Musi mieć pani taką sukienkę żeby goście przeżyli szok jak panią zobaczą. To jest pani dzień"
więc wziełam sobie rade do serca, bo zastanawiałam sie nad jeszcze jedną ale po tym co powiedziała sprzedawczyni stwierdziłam że mogłaby być za skromna
Jak szaleć to własnie w taki dzień
hehe, ja mialam podobna sytuacje - przymierzalam bardzo skromna sukienke (bo taka chcialam), ale wygladalam jak sierotka marysia, ktora idzie do komunii i paradoksalnie przymierzalam tez taka z tych strojniejszych i pani powiedziala, ze tamta zupelnie odpada, bo jak wesele jest na ponad 100 os to w tamtej zniknelabym w tlumie no to co? no to bede sie wyrozniac
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 14:38   #45
judith8
Rozeznanie

to i ja sie poradze bo w stresie przed slubnym zaczynam sie zastanawiac czy nie przesadzilam z dekoltem w sukni
co myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przymiarka1.jpg (145,7 KB, 84 załadowań)
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 14:56   #46
stokrotka102
Przyczajenie

Cytat:
to jest moja wymarzona
bno8, jest przepiękna... kocham takie sukienki, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się podobają(i wcale nie muszą); sama mierzyłam sukienki w tym stylu, lecz jestem za niska, taki typ chyba tylko dla szczupłych i wysokich; ale i tak będę mieć podobną, tylko nie tak puszczoną luźno pod biustem(niestety)
stokrotka102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 02:42   #47
ElettroVoce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
to i ja sie poradze bo w stresie przed slubnym zaczynam sie zastanawiac czy nie przesadzilam z dekoltem w sukni
co myslicie?
przesadziłaś, bo masz mały biust i niezbyt ciekawy dekolt, a krój raczej tylko uwydatnia to że jesteś płaska. te ozdóbki wyglądają jakby nosiło tą kieckę z 10 osób przed Tobą, albo kiecka jest kiepsko wykonana. generalnie wieje wioską i tandetą. sorry.
ElettroVoce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości