![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oceńcie proszę suknię...
Witam ... Potrzebuje pomocy... Po wielu przymiarkach trafiłam w koncu na suknie w której sie naprawde dobrze czułam i podobałam sie sobie w niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oceńcie prosze suknie...
Ładna suknia, mnie się podoba,chociaż to nie do końca mój typ.
Jest strojna, ale przecież to nic złego, w końcu to jedyny taki dzień w życiu. Dodasz do niej delikatne dodatki, żeby nie przedobrzyć i będzie super. A co do koloru, to jest piękny, suknia wcale nie musi być biała, zresztą nie każdemu w bieli dobrze. Jeśli kremowy pasuje do Twojej karnacji to się nawet nie zastanawiaj tylko bierz, poza tym myślę, że w bieli ta suknia dużo straci na uroku. ![]() Najważniejsze jest to, że Ty czujesz się w niej świetnie, nigdy nie będzie tak, że wszystko się bedzie wszystkim podobało. Koniecznie wklej swoje zdjęcia w niej ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie ważne co mówią inni, ważne żebyś Ty sie w niej dobrze czuła, suknia jest śliczna, ja też szukam cos w tym stylu i też bede miała ecrui wbrew sprzeciwom mojej mamy bo w białej wyglądam źle. Także to Twój dzień i Ty masz sie dobrze czuć i masz sie podobać mężowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam suknię ecru i nikt nie miał żadnych "ale" co do tego że to nie biel ![]() Jednym pannom młodym pasuje biel innym ecru a jeszcze innym krem ![]() Ślub ma się raz w życiu i powinno się mieć taką suknię na jaką nas stać i w jakiej się podobamy ![]() ![]() Wcale nie jest za strojna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bylam na slubie,gdzie moja znajoma miala ta suknie, strasznie niewygodna w uzytkowaniu, przez kosciol ledwo szla bo byla tak wielka, ze sie o dywan haczyla, jest piekna to fakt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witam.
Bardzo ładna suknia. Ja wybralam prawie identyczna, Twoja jest chyba dwuczesciowa. Pamietaj, ze suknia mam nas ubrac, a nie przebrac. Tak wlasnie bylo w moim przypadku. W zeszly czwartek wybralam sie na pozszukiwania tej wymarzonej. Moim typem byla "rybka" . Wybralam zupelnie inny kroj sukni. Nie chcialam, aby dol byl szeroki, okazalo sie, ze w niej wygladam najlepiej. W pozostalych modelach wygladalam, ja strach na wroble. W wyborze sukni pomagala mi siostra i przyszla bratowa. Jednoznacznie stwierdzily - to jest ta. Ja takze czuje sie w niej super. Przymierzalam naprawde wiele modeli. Na drugi dzien mialam lekkiego dola, ze moze powinnam przymierzyc inne suknie - o takim kroju, rozniace sie np. innymi motywami dekoracyjnymi. Wydaje mi sie, ze teraz to juz jest takie wydziwianie - a moze kwiatek tu a moze tam. Czlowiek sam sobie stwarza problemy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt ze en tiul może haczyc o dywany a to kwestia długosci suknii. Moze twoja znajoma miała poprostu za długa suknie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Suknia bardzo ładna
![]() Życzę, abyś zdecydowala się na taką suknię, w ktorej będziesz się czula najpiękniejszą Panną Młodą na świecie ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładną suknie wybrałaś. Też chętnie bym w taką wskoczyła ale niestety nie mam do niej figury.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Suknia nie w moim typie, ale uważam, że suknia ma być ładna na tobie, a nie na wieszaku. Z doświadczania już wiem, że to co ładne na wieszaku, nie zawsze ładnie na nas leży. Jeśli czujesz się w niej dobrze i poczułaś, że to to, nie zastanwiaj się i kupuj. Ja mam zamiar kupić calkowicie inna suknie niż początkowo była mowa, też jest kremowa i bardzo ładnie komponuje się z kolorem skóry, trzeba będzie się jeszcze trochę opalić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna suknia!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Suknia jest bardzo ładna Wiec jeśłi tylko dobrze sie w niej czujesz to kup ją żębyś potem nie żałowała że to jedyna taka okazja a ty nie wybrałaś wymarzonej sukni bo sie komuś- tam nie podobała A kolorem sie nie przejmuj Ja miałam ecru bo w białej wyglądałam strasznie i nikt sie nie czepiał pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mi też ta suknia sie bardzo podoba. Nie przejmój sie opinią innych, bo jak późbniej powiesz, ze zamówiłaś suknię białą, to pewnie większość z tych osób nawet nie zauważy, że jest kremowa
![]() ![]() Co do zdobień, to nie sa przesadzone, ale dodatki do niej dobierz skromne i będzie OK ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Suknia jest przepiękna i niezwykle wytworna. Wrzuć później własne fotki z przymiarki, bo wiadomo że inaczej prezentuje się na modelce w katalogu a inaczej na żywo.
Kremowe suknie są piękne, biel nie bije po oczach, a ta suknia doskonale wygląda właśnie z tonacji złamanego kremu. Co do wielkości dołu, masz rację: w grę wchodzi odpowiednio dobrana długość, żeby sobie nie przydeptywać, więc docelowo na przymiarki zabieraj swoje ślubne buty. Ważny jest też dobór halki pod spód i wielkość fiszbiny, na której opiera się suknia, można uzyskać efekt mniejszego lub baardzo rozłożystego dołu. Wszystko zależy, jak będziesz się czuła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Oceńcie proszę suknię...
Cytat:
Popieram wszystkich uprzednio się wypowiadających. Sama mam identyczną suknię ![]() ![]() Poza tym suknia jest wygodna - możesz ewentualnie wybrać trochę krótszy tren - ja nie mam tak długiego, jego długość to ok. 30 cm, wyglądał ładnie a w niczym nie przeszkadza ![]() Pozdrowienia no i czekamy na wiadomości czy się zdecydowałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja też mam strojną sukienkę ecru ze zotym....chodziłam szukalam i nawet już prawie zamówilam inną ale w tej mojej czuję się jak księżniczka. Jeżeli i Ty się tak czujesz to oznacza że to ta!!!
![]() Moja poniżej ![]() Edytowane przez gizella Czas edycji: 2009-01-25 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
akurat Twoja suknia gizella wyjatkowo mi się nie podoba - nie lubię tego typu sukienek... Ale przykład dobry na suknię która na prawdę jest zbyt zdobna, ale komuś się podoba i się na nia decyduje
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
utknęła w Króliczej Norze
|
Donuś suknia śliczna, jeśli Tobie się podoba to bierz i nawet się nie zastanawiaj ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ta sukienka jest naprawdę ozdobna i na wysokiej i smukłej osóbce na pewno będzie prezentować się pięknie. Tylko moim zdaniem bez wielu zbędnych dodatków! Ale najważniejsze jest, żeby Panna Młoda czuła się jak gwiazda tego dnia! A co powiedzą ciocie to już nie jest tak istotne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Mnie bardzo się podoba Twoja suknia ślubna.To Twój dzień i Ty decydujesz w czym wystąpisz.Jeśli tylko Ty sama czujesz się w niej dobrze to reszta nie ma znaczenia.
Jeśli się komuś nie spodoba to trudno. Moja szwagierka miała podobną suknię i pięknie wyglądała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Mnie też się podobała ta suknia i poszłam ją przymierzyć do salonu. Niestety po przymiarce zrezygnowałam,bo była tak wielka,szeroka,że wogóle nie mogłam się w niej ruszyć. Mało się nie wywaliłam próbując zejść i wejść na podest,a co dopiero by było gdybym próbowała wejść po schodach do kościoła... Więc jak będziesz kolejnym razem na przymiarce to spróbuj czy będzie Ci wygodnie się w niej ruszać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
O matko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
popieram! jeśli Ty dobrze się czujesz w tej sukni to powinnaś w niej iść...twoje zdanie jest najważniejsze.. W mój gust nie trafiła..Za bardzo wystawna na dole.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
tak ,tak... czekamy na zdjęcia z przymiarki..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Sukienka śliczna,niestety nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Moja sukienka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Myślę,że do mojej filigranowej figurki będzie odpowiednia. Prosta i jednocześnie elegancka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.