![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubrania xs,s,m,l
hej, znajdziesz coś u mnie za:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1232913228
odp u mnie plis ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
hej ok niech bedzie twoj golfik za moja bluzke i kredki .
co do jednej kredki dam ci jeszcze znac bo jedna dziewczyna byla zainteresowana i nie wiem czy wkoncu chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() oraz: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1233008891 jaki stan tej czarnej ostatniej bluzki?
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!!
BLUZY: (wszystkie są rozmiaru S, choć na niektórych może być na metce M, jednak takie w rzeczywistości nie są ![]() OSTATNIA - NIE MA Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-12 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
4. Kosmetyki :
- tonik avon przeciwko wągrom - ZAREZERWOWANY - samoopalacz kolastyna do jasnej karnacji (użyłam go zaledwie kilka razy, ale czuję jakby go było mało, więc może to być jako dodatek do czegoś tam ![]() - balsam do ciała aloesowo oliwkowy I MAM JESZCZE TAKI SAM KREM DO RĄK Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-11 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Niestety tej bluzeczki już nie mam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
1. Trzy paski : jeansowy, niebieski z srebrnymi koralikami - NIE MA, biały
Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-12 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
bluzki rozm. S i M (jak coś zainteresuje to proszę pytać, powiem dokładnie co i jak), ostatni bluzko-sweterek nie ma jednej różyczki, co widać na zdjęciu
TRZECIEJ (różowej) NIE MA Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-12 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
1. bluza next cieplutka z futerkiem
Ostatnia śliczna fioletowa z fajnym kwiatkiem PRZEPRASZAM, ŻE NIE OPISUJĘ WSZYSTKICH, ALE SIĘ SPIESZĘ, MOŻE PÓŹNIEJ ZROBIĘ TO PORZĄDNIEJ ![]() Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-07 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
1. DRESY - mam też takie same tylko brązowo-niebieskie (czyli odwrotne jak te na zdjęciu) - ZAREZERWOWANE (dwie pary)!
Ostatnia bluzeczka nie ma plam, to wina aparatu/światła itp. Różowe rybaczki są z wysokim stanem Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-09 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
1. zawiązywana na szyję, śliczna - ZAREZERWOWANA
2. na ramiączkach ze ślicznymi kamyczkami - NIE MA Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-12 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
1. NIE MA
2. z takiego miękkiego jakby puszystego (?) materiału - ZAREZERWOWANA Ostatnia to bardzo ładna, niebieska bluzeczka, tylko złej jakości zdjęcie 4. NIE MA Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-12 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!!
Super kurteczka zimowa na zimę ORSAY!!! Jest śliczna, super i w ogóle to nie wiem czy chcę ją oddać... Chodzi o to, że mam trzy kurtki na zimę i chciałam się jednej pozbyć, ale nie jestem do końca przekonana, bo lubię ją, no i dużo za nią dałam ![]() Postanowiłam ją wystawić, ale będę BARDZO wybredna i łatwo nie oddam ![]() Kurtka ma tylko jedną wadę - małe zaszycie na rękawku, co widać na zdjęciu. Miałam ją na sobie 2 razy!!! W tym jeden raz zahaczyłam o jakieś krzaki i troszkę się porwała, ale mało co widać ![]() Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-12 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
śliczna spódniczka i sukienka na lato - obie oddam za coś fajnego
![]() ![]() Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
dokładka!!!
1. Pierścionek i bransoletka z prawdziwego srebra - uwielbiam je! dostałam od Tż kiedyś... jednak z kwiatuszka odpadł jeden kryształek, zaś bransoletka się porwała - jednak tak, że można ją łatwo zrobić - mnie się już nie chce, ponieważ noszę tylko złoto (pasuje do pierścionka zaręczynowego ![]() ![]() 2. Bransoletka z niebieskimi kryształkami - to już nie jest prawdziwe srebro, ale jest bardzo ładna ![]() 3. Tutaj brakuje jednego kolczyka, ale jak ktoś będzie zainteresowany to na pewno znajdę - jest gdzieś w domu, nie mogłam go znaleźć do zdjęcia ![]() 4. Pierścionki, kolczyki i orzełek (nie prawdziwe srebro [orzełek nie wiem]) 5. i 6. Mimo, że nie noszę srebra to i tak nie wiem czy chcę oddawać, bo uwielbiam to ![]() ![]() Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-13 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
1. 4 tusze do rzęs - dwa pierwsze maybelline - jeden od ciotki z ameryki, drugi mam z wymianki (wymieniłam się, ale dziś dostałam w prezencie MF i będę używała tego
![]() ![]() 2. Perfumy od ciotki z ameryki spark, dwa cienie i krem do rąk 3. Spódniczka srebrna taka jakby "pluszowa" - mam z wymianki, jednak okazała się za mała ![]() 4. Dwa paski 5. Sweterek next Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-13 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
1. Super imprezowa bluzeczka wiązana na szyję - polecam - nie muszę oddawać
![]() ![]() 2. Bardzo ładna na ramiączkach, pod spodem czerwona, na niej taka jakby siateczka co daje kolor ciemny bordo - zdjęcia trochę inaczej pokazują ![]() ![]() Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-14 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.