![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Calvin Klein, EUPHORIA EDP
moze cos u mnie ?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ja mam na wymianę YSL Elle edt w wersji letniej (limitowanej) prawie całe 90 ml, mogę do tego dorzucić róż z MACa w kremie, bo zależy mi na euphorii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() a u mnie coś wybierzesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307129 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zadomowienie
|
niestety nie moje kolory
![]() u Ciebie Lucidity ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chcialabym obie rzeczy, nie wiem na ile je wyceniasz ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-01-29 o 15:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
pewnie znalazlabym cos jeszcze, ale za cala butle zalezy mi najbardziej na kosmetyku + jakims zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
niestety ze wzgledu na to ze jest spore zainteresowanie doszlam do wniosku ze oddam jedynie za szachownice + ktoras z lolitek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o wycenę, to Elle bardzo lubię, ale i tak nie mogę używać, bo coś mnie drażni, a różów w kremie nie używam, więc tym bardziej chcę się pozbyć ![]() ![]() edit: dodałam fotki ![]() elle to jak widać. róż raz testowałam. nie wiem czy zdjęcie dokładnie oddaje kolor, ale to jest taka brzoskwinia, wygląda na dosyć ciemny, ale po nałożeniu jest delikatniejszy. Edytowane przez inezz6 Czas edycji: 2009-01-29 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to czekam na fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
kolor się nazywa Fancy Ray
![]() Pierwsze zdjęcie - delikatniej pomalowane, drugie trochę mocniej, bo w aparacie nie mogłam wyczuć czy coś będzie widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
wstepnie jestem chetna na wymiane
![]() ![]() aha - w miejscu ktory widac na zdjeciu przez swoja glupote zrobilam sporo malych rysek - probowalam odkrecic butelke lecz bezskutecznie :/ ![]() mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza - pod korkiem nic nie widac ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-01-29 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś słonika Kenzo ok połowy z 30 ml,bez kartonika i do tego depilator z wątku lub cos z tych kosmetyków:
-Effaclar K około połowy tuby -nowy żel-płyn pod prysznic Aquolina o zapachu babeczki waniliowej 125 ml -odlewka jedwabiu Biosilk Farouk do włosów ok 50 ml w aptecznej brązowej szklanej buteleczce -odżywka do włosów Joanna z apteczki babuni ,z wyciągiem z rozmarynu,zaledwie dwa razy uzyta. -pomadka Yria Yves Rocher,zaledwie raz użyta. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-01-30 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
inezz6 prosze poczekaj jeszcze troche bo wciaz czekam na odpowiedz od jednej osoby. Jezeli wymiana z nia nie wyjdzie to chetnie sie z Toba wymienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.