Sprzedam dziewictwo - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 20:08   #31
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99
Dot.: Sprzedam dziewictwo

Brak słów. Widać są osoby, które na prawdę potrafią się szanować
Stary 2009-01-30, 20:09   #32
Wisienki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady No Nick Pokaż wiadomość
przyznam szczerze, że nie sądziłam, że nawet to chcą sprzedać
eh żal takich dziewczyn...
ja również jestem w szoku że na ten towar jest popyt - takie rzeczy kojarzą mi się jedynie z ksiązkami historycznymi.

Z drugiej jednak strony nie jestem w stanie sobie wyobrazić jakie spustoszenie psychiczne może nieść za sobą pierwszy raz z osobą która jest dla ciebie obojętna...

PS. Mój Ukochany TŻ powiedział mi właśnie, że dziewictwo to niepewny interes bo jest bezcenne

Edytowane przez Wisienki
Czas edycji: 2009-01-30 o 20:11
Wisienki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:15   #33
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary_alice_young Pokaż wiadomość

chociaz w sumie niewiadomo czy taki zabieg mozna powtarzac wielokrotnie
chyba mozna...bardziej mnie interesuje, z czego oni odtwarzaja te blone
chociaz moze nie wnikajmy...
Stary 2009-01-30, 21:21   #34
Serendipity
Zakorzenienie

Słyszałam o tym.
Przyznam szczerze ,że mnie to nie szokuje.
Wątek o młodocianych sukach już to udowodnił,że teraz wśród ludzi w młodym wieku często nie istnieje moralność,kultura , a więc cnota również.
Stary 2009-01-30, 21:24   #35
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ciekawe ,czy taki zabieg boli i ile razy można odtwarzać błonę

same przyjemnosci !!!

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:30   #36
Sweet_21
Zakorzenienie

Już mi się to kiedyś o uszy obiło.Nawet nie wiem czy w "fakcie"/"superexpressie'' nie było takiej akcji, kiedy to chłoptaś wybrał sobie dziewczynę przez allegro(??).Kurcze nie wiem, albo mi już coś na mózg pada, albo niestety rzeczywiście coś takiego było.

W każdym razie szkoda mi tych ludzi, okazuje się niestety, że dosłownie WSZYSTKO ma swoją cenę i że wszystko można kupić.Poniżające i godne jedynie krytyki.
Ludzi chcących kupić dziewictwo jest zapewne ogrom i zapłacą każdą cenę byleby mieć taką..dziewice lub dziewice, będącą nią enty raz.
Głupota jednak granic nie ma i nie zna.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/

Edytowane przez Sweet_21
Czas edycji: 2009-01-30 o 21:34
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:31   #37
TmargoT
Zakorzenienie

ja wiem,że można miec dziewicę za darmo,ale to chodzi o przyjemność związaną z płaceniem.
dlaczego niektorzy faceci chhodza do agencji,choć można poderwać kobietę bez kasy?
moj znajomy miał taki fetysz.bab miał na pęczki,ale on lubił płacić za sex.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:33   #38
eifersucht
Zadomowienie

Czytałam kiedyś artykuł jak pewnien facet jeździł do Tajlandii zaliczać dziewice. O co chodzi w tym biznesie skapnął sie jak drugi raz trafił na tą samą

eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:33   #39
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja wiem,że można miec dziewicę za darmo,ale to chodzi o przyjemność związaną z płaceniem.
dlaczego niektorzy faceci chhodza do agencji,choć można poderwać kobietę bez kasy?
moj znajomy miał taki fetysz.bab miał na pęczki,ale on lubił płacić za sex.
jasne, że coś w tym jest, chociażby oczywiste "płacę i wymagam"

w sensie ja tu rządzę, należy mi się bo zapłaciłem...
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:38   #40
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Eh, ja w ostatnim Glamourze (tak, czytuję Trzeba się jakoś odmóżdżać, ni?) przeczytałam artykuł o wynajmowaniu mieszkania w zamian za seks...

Kiedyś myślałam, że jestem tolerancyjna. Ale to po prostu obrzydliwe i żałosne. I chyba nawet bardziej niż sprzedawanie dziewictwa, które jak rozumiem dotyczy raczej dziewczyn młodziutkich głupich z definicji... A tu mamy tych teoretycznie dorosłych...
czytklam to zanada!! Ponura a masz to glamour bo ja cos wycielam z mojego a teraz mi jest nazwa potrzebna czegos- to bys mogla mi ja podac

co to dziewictwa juz gorzej nie bedzie chyba z kolejnymi latami?no bo wiecej sie juz nic nie da sprzedac.sprzedaje sie cialo,dziewictwo i narzady tez
masakra

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:50   #41
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez eifersucht Pokaż wiadomość
Czytałam kiedyś artykuł jak pewien facet jeździł do Tajlandii zaliczać dziewice. O co chodzi w tym biznesie skapnął sie jak drugi raz trafił na tą samą

Nie można mieć pewności, że taka pannica jest dziewicą, bo po czym, ktoś ogląda stan błony? Krwawienie i uczucie oporu nie zawsze występują.

Gdybym była facetem, nie byłabym taka naiwna. Przecież jest wiele, które pozbędą się tego problemu za darmo

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2009-01-30 o 21:51
Malla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:57   #42
eifersucht
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Nie można mieć pewności, że taka pannica jest dziewicą, bo po czym, ktoś ogląda stan błony? Krwawienie i uczucie oporu nie zawsze występują.

Ale to jest tak, że oni odtwarzają błonę w taki sposób, żeby kobieta przy 'rozdziewiczaniu' krwawiła. Na ten temat też tam pisało.

Zresztą - nie wiem czy wiecie, że w średniowieczu nacinano TAM kobiety przed nocą poślubną, żeby krwawiły- wiadomo, wtedy sądzono, że jak nie krwawi to używana.

eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 22:20   #43
Malla
Nie depcze krokusów

Nie ma to jak zarabiać na naiwności i niedouczeniu. Głupców nigdy nie zabraknie.
Stary 2009-01-30, 22:30   #44
wesna
Wtajemniczenie

Pomijając to całe odnawianie błony dziewiczej, to nie dziwię się, że dziewczyny (żeby nie powiedzieć dziewczynki) dają takie oferty do internetu. Ludzie wychowują się w różnych środowiskach i zapewne na palcach można policzyć dziewczyny wychowane w normalnych, zdrowych i pełnych rodzinach, które by się na to zdecydowały. Patologia w społeczeństwie była, jest i będzie.

Natomiast cholernie dziwię się i brzydzę mężczyznami, którzy z takich usług korzystają. Gdzie popyt, tam podaż... Dziwię się zarówno ich naiwności, jak i upodobaniom seksualnym (wszak to zapewne w większości młode, ledwo wyrośnięte dziewczynki).
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 22:50   #45
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Straszne to jest ,te dziewczyny naprawde nie mają ,żadnych zachamowań. Ten pierwszy raz i ma być tak beznadziejne ,wpisałam w google i nawet znalazłam jedna oferte ze zdjęciem nie wiem czy moge tu takie linka dodac ,ale najwyzej usune :....

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0

Edytowane przez Kasiamaja
Czas edycji: 2009-01-30 o 23:39
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 23:14   #46
Malla
Nie depcze krokusów

Kasiamaja - lepiej usuń
Stary 2009-01-30, 23:22   #47
Wyrak
Zakorzenienie

Dwoch rzeczy nie rozumiem:
1) Jakim cudem mozna udowodnic dziewictwo
2) Jaki jest tego appeal? Jak to powiedzial Walter od Jeffa Dunhama:

"72 virgins? I'd rather have 72 slutty broads who know what they're doing"

To oczywiscie hiperbola, ale chyba oddaje o co chodzi

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 23:56   #48
Maniwa
Wtajemniczenie

Fakt, że naiwność facetów w tym przypadku poraża. Wyobrażacie sobie kobietę, która zrobiła z tego swój sposób na stałe zarobki? (-naście skończyła -dziesiąt lat temu, ale błonka odnowiona i dawaj ogłasza się jako dziewica z tekstem uciekłam z klasztoru , to dopiero gratka dla kolekcjonerów błonek)
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 00:24   #49
Lemirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Młodociani, znaczy się nieletni? Coś typu prostytucja z gratisem w wersji exclusive? Żenada na resorach.
I faktycznie, wysoko się cenią. Za wysoko. Jest na to w ogóle popyt?

W Japonii podobno aby interes dobrze się kręcił prezes powinien przespać się z dziewicą - tam takie handlowanie cnotą jest związane z ich mentalnością i niezrozumiałą dla nas tradycją.
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 05:49   #50
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Fakt, że naiwność facetów w tym przypadku poraża. Wyobrażacie sobie kobietę, która zrobiła z tego swój sposób na stałe zarobki? (-naście skończyła -dziesiąt lat temu, ale błonka odnowiona i dawaj ogłasza się jako dziewica z tekstem uciekłam z klasztoru , to dopiero gratka dla kolekcjonerów błonek)
Ale o czym piszesz? Przeciez nikt sobie nie da wcisnac, ze taka kilkudziesiecioletnia kobieta to dziewica, zreszta nie chodzi o dziewice w tym, tylko o mloda, dziewczeca itd. dziewice.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 10:06   #51
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

jedna chetna do sprzedania swojego dziewictwa pisala ze robi to po to zeby ktos ja nauczyl jak to sie robi bo nie chce wyjsc przed swoim facetem na idiotke...a jesli przy okazji moze zarobic to czemu nie

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 10:21   #52
ineczka7
Zadomowienie

Zwyczajna prostytucja, taka sama jak sponsoring itd.. Szkoda, że dziewczyny "bawiące się" w to nie nazywają sprawy po imieniu.

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
chyba te bardziej cywilizowane

bo reszta po obrzezaniu zyletkami tudziez kawalkiem szkla to tam maja koszmar
znajdź mi Arabkę, która będzie obrzezana żyletką lub kawałkiem szkła To zwyczaj afrykański i plemienny, Arabowie(z niektórych krajów) to przejęli później i aktualnie _na ogół_ zabiegu dokonuje się w szpitalach i najczęściej polega to na usunięciu napletka łechtaczki i permanentnym odsłonięciu samej łechtaczki(obrzezanie analogiczne do obrzezania mężczyzn).

Istnieją oczywiście miejsca, w których obrzezanie polega na usunięciu napletka łechtaczki i łechtaczki, a także takie, w których zwyczajem (plemiennym, nie arabskim i nie muzułmańskim! - dokonuje się go zarówno pośród plemion, wśród których dominuja wyznania animistyczne, a także w miejscach zdominowanych przez chrześcijan czy muzułmanów) jest zabieg obrzezania polegający na usunięciu warg sromowych mniejszych i zszyciu ze sobą większych, z pozostawieniem jedynie dziurki na oddawanie moczu i krew menstruacyjną :/

Cytat:
Napisane przez eifersucht Pokaż wiadomość
Ale to jest tak, że oni odtwarzają błonę w taki sposób, żeby kobieta przy 'rozdziewiczaniu' krwawiła. Na ten temat też tam pisało.

Zresztą - nie wiem czy wiecie, że w średniowieczu nacinano TAM kobiety przed nocą poślubną, żeby krwawiły- wiadomo, wtedy sądzono, że jak nie krwawi to używana.
był cwany motyw z wkładaniem do pochwy pęcherzyków (np. błon z narządów wewnętrznych ptactwa, wróbli itd) wypełnionych ich krwią, które podczas seksu zostawały przebite. Takie pęcherzyki czasami kobiety też rozgniatały dłońmi zamiast wkładać je do pochwy, żeby w kluczowym momencie łóżko zostało zakrwawione

I patrzcie, że te ogłoszenia są dowodem na to, ze nadal to się praktykuje w bardziej zaawansowanej opcji

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Dwoch rzeczy nie rozumiem:
1) Jakim cudem mozna udowodnic dziewictwo
2) Jaki jest tego appeal? Jak to powiedzial Walter od Jeffa Dunhama:

"72 virgins? I'd rather have 72 slutty broads who know what they're doing"

To oczywiscie hiperbola, ale chyba oddaje o co chodzi
Wiesz, miałam kiedyś znajomego, który uważał, że jeśli kobieta, z którą on się zwiąże nie będzie dziewicą, to znaczy że jest szmatą i nie jest warta jego zainteresowania i jak się dowie to ją rzuci. Dorosły facet.

Nie wiem jak to się przenosi na opcję jednonocnego seksu, ale skoro dziewczyny/chłopcy chcą sprzedawać swoje dziewictwo (prawdziwe czy nie), a są osoby, które chcą tyle za to zapłacić, to znaczy że musi być coś podniecającego w ich "niewinności", może kupujący boją się porażki czy coś...nie jestem psychologiem/psychiatrą i nie ocenię tego.

A ten znajomy miał też teorię, że jak laska chce go zostawić to należy jej zrobić dzieko, żeby musiała z nim zostać.
Tacy ludzie naprawdę istnieją.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 10:25   #53
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

widze ze zasiegnelas informacji u wujka google
zwyczajnie sie pomylilam...przyznaje
dziekuje za pouczenie

poza tym w afryce znajduje sie wiele krajow arabskich ,,swiat arabski zajmuje duzy obszar polnocnej Afryki...

fakt faktem zle sie wyrazilam ...bo napisalam "Arabki" majac na mysli rowniez afrykanski swiat arabii patrz "kraje arabskie to kraje, w których znaczącą część ludności stanowią Arabowie lub które są ściśle związane z Arabami.

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-01-31 o 10:34
Stary 2009-01-31, 10:33   #54
anulkax7
Raczkowanie

Sprzedawanie dziewictwa to dla mnie czysta głupota.... Wyobraźcie sobie, że koleżanka chciała to zrobić, bo miała dość tego, że była dziewicą i nie miała czym się pochwalić koleżankom! Więc postanowiła zrobić "Interes życia"- poszukać jakiegoś bogatego, przystojnego faceta na mieście (ona mieszka w dużym mieście), przespać się z nim za kasę. Wtedy pierwszy raz miałaby z kolesiem, który teoretycznie zna się na rzeczy, no i miałaby z tego kasę. Taki jednorazowy numerek. Ludzie są czasem baaardzo głupi.....
anulkax7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 10:35   #55
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

to interes bardzo wyrachowany...mysle ze od glupty lezy daleko mimo wszystko

Stary 2009-01-31, 10:47   #56
ineczka7
Zadomowienie

zasięgnęłam informacji w moich notatkach ze studiów, jakoś bardziej im ufam niż goole.
Nie pouczałam, sprostowałam tylko, w końcu u nas w TV nie pokazuje się absolutnie żadnych szczegółowych informacji o regionach innych niż Europa i USA (+tereny aktualnie prowadzonych wojen, w których państwa europejskie czy też USA biorą udział)

czy to, że jest tam wiele krajów arabskich znaczy, ze należy im wszystkim przypisywać coś, co robią również inni i coś co zostało przez innych wymyślone?

ostatniego akapitu zupełnie nie zrozumiałam.

To tyle offtopa z mojej strony, wróćmy do sprzedawania dziewictwa i dziewictwa z odzysku.

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
widze ze zasiegnelas informacji u wujka google
zwyczajnie sie pomylilam...przyznaje
dziekuje za pouczenie

poza tym w afryce znajduje sie wiele krajow arabskich ,,swiat arabski zajmuje duzy obszar polnocnej Afryki...

fakt faktem zle sie wyrazilam ...bo napisalam "Arabki" majac na mysli rowniez afrykanski swiat arabii patrz "kraje arabskie to kraje, w których znaczącą część ludności stanowią Arabowie lub które są ściśle związane z Arabami.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 14:11   #57
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale o czym piszesz? Przeciez nikt sobie nie da wcisnac, ze taka kilkudziesiecioletnia kobieta to dziewica, zreszta nie chodzi o dziewice w tym, tylko o mloda, dziewczeca itd. dziewice.
co do pierwszej części wypowiedzi to 42 letnia siostra mojego znajomego jest dziewicą... przykre jest jedynie to, że zwierzyła mu się w tajemnicy, a on to puścił w obieg...
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 15:02   #58
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
dziewictwo to nie sama błona,ale i czystość sexualna
znam dziewice po 30-tce,nawet jest zakon ,gdzie przyjmuja same dziewice.

w tajlandii praktykowane jest wsród prostytutek wyrywanie wszystkich zebów.
już mnie chyba nic nie zdziwi

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-01-31 o 15:04
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 17:38   #59
Ruffian
Zadomowienie

Sprzedają dziewictwo? Jak chcą to niech sprzedają, to jest jedna ze spraw o których (jeszcze) człowiekowi wolno decydować samodzielnie. Nie czuję potrzeby oceniania takich osób. Kompletnie mi nie przeszkadza, że ktoś sobie kupi dziewictwo/zrobi operację/pójdzie do burdelu i poprosi np żeby prostytutka włożyła mu kubeł na głowę przy akompaniamencie radia ojca R. Jeżeli komuś to sprawia przyjemnośc, to niech to robi; póki nikt nie jest krzywdzony człowiek ma prawo realizować swoje zachcianki. I szczerze, to nie rozumiem co was tak bulwersuje. Ktoś lubi, to niech sobie to robi; tak samo jak Wy macie prawo robić to, co chcecie, nie?

(Nie mówię tutaj o incydentach z udziałem dzieci i innych, które kogokolwiek krzywdzą).

Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770
Ruffian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 17:46   #60
kiniaczeq
Zakorzenienie

kiełbie we łbie. RZALLL normalnie , nie rozumiem tego, po co komu sprzedawać cnote?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości