![]() |
#31 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: >>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<<
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT : Hm, mozesz mnie oswiecic i powiedziec jak tam ogladac?Bo cosik mi nie wchodzi ;( Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-11 o 20:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
![]()
Da
![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wtedy otwiera ci sie kolejna strona , z ktorej wybierasz sobie z jakiej strony chcialabys obejrzec odcinek[lista stron] (polecam megavideo) ![]() i z kolei po kliknieciu na interesujacy cie link otwiera ci sie surfthechannel i klikasz poprostu Launch video ![]() ![]() nie ma sprawy ![]() gdybys miala jeszcze z tym problemy - INNY LINKale nie jestem do konca przekonana do tej strony, bo niektore odcinki mi nie dzialaly i wydaje mi sie ze wszystkich i tak tu nie ma ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2009-02-11 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() ![]() i to jest duzy + tych stron ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za Izzie tęsknić nie będę, bo wątek z duchem Dennego mnie wkurzył... ale po takim czasie kręcenia serialu wiadomo ze kiedyś aktorzy sie wykruszą, a nowe postacie - Saddie np niezbyt do mnie przemawiają ![]() Dr Hunt / Kevin Mc Kidd ![]() Dobrze mi sie oglądało Chirurgów kiedy w wakacje obejrzałam całe 4 serie, a teraz, czekanie tydzień lub więcej na odcinek - to juz nie to samo ![]() Z całego serialu najbardziej wkurza mnie Meredith...taka nijaka "dark & twisted" w negatywnym tych słów znaczeniu
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
![]() a już myślałam, że o mnie zapomniałyście ![]() Cytat:
![]() też oglądałam w wakacje te wszystkie sezony i to było takie fajne, bo siedziałam całymi dniami, rolety zasłonięte, kawka w kubku i oglądałam odcinek po odcinku ![]() a teraz.. cały tydzień czekać na kolejny odcinek, a potem jeszcze do niedzieli albo poniedziałku na napisy... Co prawda oglądam zawsze najpierw bez napisów, ale nie zawsze wszystko zrozumiem jeżeli chodzi o choroby i te medyczne słownictwo.. Ale już dziś piątek, więc powinien być 15 odcinek ![]() __________ ten post pisałam rano, żadnej odpowiedzi nie widzę, wiec edytuję ![]() ![]() ![]()
Jestem tabletką na uspokojenie. Tylko mnie zażyj, rozpuść pod językiem. Tylko mnie połknij,tylko popij wodą Edytowane przez Mirandaa Czas edycji: 2009-02-13 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Oglądałam dzisiaj kolejny cross-over, PP16 GA15 - jestem pod wrażeniem
![]() A już scena, gdzie Archie zaczyna płakac i przyznawać się do błędów, a Derek uświadamia mu, że nie umrze - rewelacja ![]() Natomiast bardzo mnie martwi choroba Izzy, która zaczyna się już uwidaczniać - nie wyobrażam sobie serialu bez niej, bez jej ciepła, zakręcenia, dobra, bezinteresowności... I Callie?! Ona jest cudowana, jej przyjaźń z Markiem, jej dosadność, humor... Szkoda by było, naprawdę. A te nowe postacie? Beznadziejna Sadie, pani kardiochirurg i pani pediatra... Bez wyrazu, bez sensu, bez charakteru. W następnym odcinku kolejny gość, zresztą zapowiada się bardzo ciekawie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]()
zawsze byłam za tym, ze ekipa podstawowa i ta która jest od początku powinna pozostać aż do końca! bo potem to już dziwne wątki się tworzą i nabiera się takiego negatywnego przekonania o filmie.. już się tak nie podoba...
O Izzie już się wypowiadałam, jest po prostu bezkonkurencyjna, uwielbiam ją! A to, że teraz przechodzi lekkie załamanie/depresję to można jej wybaczyć, bo podejrzewam że jeszcze powróci w wielkim stylu ![]() ![]() ostatnio podoba mi się wątek LittleGrey/Sloan, bo tak jakoś wydaje się, jakby Sloan w końcu zmądrzał i miał zamiar stworzyć poważny związek, albo ja jakaś naiwna jestem ![]() ![]()
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym spoilerze Addie całuje Dereka, a w odcinku tego nie wychwyciłam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Izzie moim zdaniem POWINNA zostac.Jest kluczowa postacia, jak dla mnie.Nie wyobrazam sobie serialu bez niej ... ;( Cytat:
Jutro pewnie sobie obejrze dwa odcinki GA i PP albo zostawie na pozniejsze dni tygodnia, kiedy nie bede miec co ogladac ![]() ![]() A ogolnie jak oceniacie GA i PP crossover? Cytat:
![]() Sadie - porazka ... ![]() Dr Arizona - mialam pewne oczekiwania wobec niej, a tu sie okazalo sie ona jest les ... ;( Ale za to Dr Hunt jest super! Widac ze to mocny charakter ![]() Miranda ale masz fajny avatarek z Izzie ![]() Z ostatniej chwili!!!Izzie i George zostaja! ![]() http://www.film.wp.pl/id,95005,title...l?ticaid=1782b Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-15 o 17:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a są już gdzieś napisy do nowego odcinka? Bo nie mogę znaleźć
![]() Izzie jest moją ulubioną postacią i dla mnie serial wiele by stracił bez niej. Z nowych postaci podoba mi się dr Rambo ![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
wyglada jak wlasnie z tych odcinkow... Addie jest w spojlerze ubrana wlasnie jak w tych odcinach i w poprzednim PP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolałam Addie i Dereka niż Dereka i mdłą Mer |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
![]()
Napisy do GA s05e15 już są na napi.projekt
![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
coś Ty? serio? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ooo super
![]() ![]()
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
a czym konkretnie Ciebie denerwuje? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
a taka jakaś niezdecydowana i mdła sie zrobiła... tak jakby Derekowi czasem na złość chciała robić.. ciekawszy jest dla mnie teraz wątek z Christiną i dr Huntem. poz tym bardzo lubię callie i Marka Sloana
![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
![]()
hmm myślę, że masz rację.. niezbyt ciekawy jest teraz ich wątek... chociaż Mer zawsze była niezdecydowana i mdła
![]() a Cristina z Huntem fajny fajny duecik... ![]() ![]() a co do 15 odcinka to (jakby ktoś jeszcze nie widział, to piszę poniżej na biało) obrzydliwe były te pasożyty, które Arthur miał w mózgu ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Wlasciwie Meredith zawsze byla mdla
![]() ![]() A ja nie wiem kiedy wezme sie za ten nowy odcinek, mam nadzieje ze niedlugo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-16 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]()
taak, zgadzam się całkowicie
![]() Izzie jak dla mnie jest ideałem kobiety, jest po prostu piękna ![]() LadyAnne obejrzyj wreszcie ten nowy odcinek ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Też oglądam GA V serię i mam trochę mieszane uczucia.. Wątek Izzie mnie drażni, taką infantylną ją zrobili i dodatkowo cała ta sprawa z duchem.. Zawsze była moją ulubioną postacią żeńską w serialu, a obecnie jakoś średnio interesują mnie wątki związane z jej osobą (a tak lubiłam połączenie jej z Alexem - wcześniej..).
Za to coraz bardziej podoba mi się wątek młodszej siostry Mer i Marka - ciekawe, jak to się rozwinie. Wątek Cristiny i żołnierza też jest całkiem, całkiem ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wlasciwie to dlaczego Derek mieszka w przyczepie? ... Jakos umknal mi ten watek ... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Ja się na razie zastanawiam, czy nie wrócić do oglądania
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogladalam wczoraj crossover GA 5x15 i PP 2x16 no i musze przyznac , ze te dwa odcinki wywarly na mnie ogromne wrazenie! Wartka akcja, duzo ciekawych sytuacji (lekarze i pacjenci), po prostu rewelacja! Wogole podoba mi sie tez Private Practice, chociaz nigdy nie ogladalam tego serialu.Wydaje sie byc ciekawy ![]() Na bialo pisze to, co mi sie rzucilo w oczy najbardziej ![]() Mam takie wrazenie, ze Addie nie pogodzila sie z odejsciem Derek'a ... Jak sama powiedziala 'ludzie sie rozwodza, pobieraj sie z innymi , a pozniej znowu schodza....' czyli jakby miala jakas nadzieje na powrot Derek'a.Tak samo z reszta jak jej przyjaciele Sam i Naomi - mysle, ze oboje nie pogodzili sie z rozwodem i probuja udawac ze wszystko jest ok, ze juz o sobie zapomnieli itp. Bardzo malo Meredith w serialu jaos ... ![]() Izzie - fajna zabawe wymyslila stazystom, cos w rodzaju Amazing Race ![]() Mark i Lexie - cudowna parka ![]() Dr Hunt mnie zaskoczyl ![]() Ogolnie cross super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
heh... ja też juz obejrzalam 15 odcinek.. dzisiaj się zebralam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.