>>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<< - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 20:07   #31
LadyAnne
Raczkowanie

Dot.: >>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<<

Cytat:
Napisane przez Dzindzej Pokaż wiadomość
LadyAnne "dokładnie tak" znaczyło, że ekipa podstawowa powinna zostać bo bez nich to już nie będzie to samo
Aha, teraz rozumiem No wlasnie, obawiam sie ze jednak beda wprowadzac zmiany w obsadzie ... ;(

Cytat:
Napisane przez AnnGabi Pokaż wiadomość
Reki sobie nie dam urwac, ale matka meredith umarla chyba pod koniec 2 sezonu... Byly pokazane ich relacje- w 2 sezonie ona wciaz uwazala Meredith za dziecko i nie pozwalala za bardzo do siebie zblizyc psychicznie, bo ona przypominala jej bardzo jej meza. (?) dopiero pozniej, przed smiercia jakos sie porozumialy i wyjasnily sobie to poniekad...
a pozniej umarla i meredith obwiniala sie za swoje bledy i chciala sie zabic

Tak, po odejsciu ojca Mer, Pani Grey zaczela sie spotykac z Szefem i byli kochankami przez pewien czas, pozniej sie szefus rozszedl z zona...
ale pozniej zrozumial "swoj blad" i sie rozszedl w przyjazni z pania grey i jakos sie pozniej zlozylo ze zachorowalo jej sie
ale mowiac szczerze nie pamietam tego az tak bardzo, bo tamte odcinki ogladalam piate przez dziesiate...
Dziekuje bardzo

Cytat:
if you don't mind...
CHIRURDZY ONLINE PO ANGIELSKU mozna ogladnac tu
nie zebym reklamowala, tylko tak dla chetnych dla odswiezenia pamieci
O, super ze podalas linka, dziekuje! Przyda mi sie bardzo Bo na torrentach niesttey nie mozna zdobyc starych sezonow, seedow jest malutko ;( Bardzo wolno by sie sciagaly. Dziekuje!

EDIT : Hm, mozesz mnie oswiecic i powiedziec jak tam ogladac?Bo cosik mi nie wchodzi ;(

Edytowane przez LadyAnne
Czas edycji: 2009-02-11 o 20:10
LadyAnne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-11, 20:08   #32
Dzindzej
Zakorzenienie

Post Dot.: >>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<<

Da

Studia.

Cel: -6kg
Dzindzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-11, 20:33   #33
AnnGabi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Aha, teraz rozumiem No wlasnie, obawiam sie ze jednak beda wprowadzac zmiany w obsadzie ... ;(

Dziekuje bardzo

O, super ze podalas linka, dziekuje! Przyda mi sie bardzo Bo na torrentach niesttey nie mozna zdobyc starych sezonow, seedow jest malutko ;( Bardzo wolno by sie sciagaly. Dziekuje!

EDIT : Hm, mozesz mnie oswiecic i powiedziec jak tam ogladac?Bo cosik mi nie wchodzi ;(
klikasz na interesujacy cie odcinek np. Deny Deny Deny
i wtedy otwiera ci sie kolejna strona , z ktorej wybierasz sobie z jakiej strony chcialabys obejrzec odcinek[lista stron] (polecam megavideo)
i z kolei po kliknieciu na interesujacy cie link otwiera ci sie surfthechannel i klikasz poprostu Launch video i ogladasz

nie ma sprawy

gdybys miala jeszcze z tym problemy - INNY LINKale nie jestem do konca przekonana do tej strony, bo niektore odcinki mi nie dzialaly i wydaje mi sie ze wszystkich i tak tu nie ma

single woman. double life.

- Serce mi mówi, że się mylisz...
- Ale rozum wie, że mam rację.

Edytowane przez AnnGabi
Czas edycji: 2009-02-11 o 20:36
AnnGabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-11, 20:49   #34
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
klikasz na interesujacy cie odcinek np. Deny Deny Deny
i wtedy otwiera ci sie kolejna strona , z ktorej wybierasz sobie z jakiej strony chcialabys obejrzec odcinek[lista stron] (polecam megavideo)
i z kolei po kliknieciu na interesujacy cie link otwiera ci sie surfthechannel i klikasz poprostu Launch video i ogladasz

nie ma sprawy

gdybys miala jeszcze z tym problemy - INNY LINKale nie jestem do konca przekonana do tej strony, bo niektore odcinki mi nie dzialaly i wydaje mi sie ze wszystkich i tak tu nie ma
Dziekuje za pomoc Nawet szybko sie laduja te odcinki
Stary 2009-02-11, 20:51   #35
AnnGabi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za pomoc Nawet szybko sie laduja te odcinki
nie ma sprawy robie to z przyjemnoscia

i to jest duzy + tych stron

single woman. double life.

- Serce mi mówi, że się mylisz...
- Ale rozum wie, że mam rację.

AnnGabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-12, 21:06   #36
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirandaa Pokaż wiadomość
kurcze.. tak długo to wszystko opisywałam i sobie próbowałam przypomnieć jak to było, że dziewczyny juz napisały...

A ja dopiero teraz zauwazylam Dziekuje za odpowiedz
Stary 2009-02-12, 23:16   #37
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

Cytat:
Napisane przez meesha Pokaż wiadomość
no i aktorka grajaca callie chce odejsc, ze wzgledu na nadmiar watku lesbijskiego z nia w roli glownej...

Za Izzie tęsknić nie będę, bo wątek z duchem Dennego mnie wkurzył... ale po takim czasie kręcenia serialu wiadomo ze kiedyś aktorzy sie wykruszą, a nowe postacie - Saddie np niezbyt do mnie przemawiają
Dr Hunt / Kevin Mc Kidd

Dobrze mi sie oglądało Chirurgów kiedy w wakacje obejrzałam całe 4 serie, a teraz, czekanie tydzień lub więcej na odcinek - to juz nie to samo

Z całego serialu najbardziej wkurza mnie Meredith...taka nijaka "dark & twisted" w negatywnym tych słów znaczeniu
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 07:45   #38
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

Cytat:
A ja dopiero teraz zauwazylam Dziekuje za odpowiedz

a już myślałam, że o mnie zapomniałyście

Cytat:
Napisane przez Wredonisia Pokaż wiadomość

Za Izzie tęsknić nie będę, bo wątek z duchem Dennego mnie wkurzył... ale po takim czasie kręcenia serialu wiadomo ze kiedyś aktorzy sie wykruszą, a nowe postacie - Saddie np niezbyt do mnie przemawiają
Dr Hunt / Kevin Mc Kidd

Dobrze mi sie oglądało Chirurgów kiedy w wakacje obejrzałam całe 4 serie, a teraz, czekanie tydzień lub więcej na odcinek - to juz nie to samo

Z całego serialu najbardziej wkurza mnie Meredith...taka nijaka "dark & twisted" w negatywnym tych słów znaczeniu
ja np nie wyobrażam sobie tego serialu bez Izzy, ona dla mnie jest właściwie ważniejszą bohaterką od samej Meredith

też oglądałam w wakacje te wszystkie sezony i to było takie fajne, bo siedziałam całymi dniami, rolety zasłonięte, kawka w kubku i oglądałam odcinek po odcinku
a teraz.. cały tydzień czekać na kolejny odcinek, a potem jeszcze do niedzieli albo poniedziałku na napisy... Co prawda oglądam zawsze najpierw bez napisów, ale nie zawsze wszystko zrozumiem jeżeli chodzi o choroby i te medyczne słownictwo.. Ale już dziś piątek, więc powinien być 15 odcinek

Edytowane przez Mirandaa
Czas edycji: 2009-02-13 o 18:34
Mirandaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 18:32   #39
pakosta
Wtajemniczenie

Oglądałam dzisiaj kolejny cross-over, PP16 GA15 - jestem pod wrażeniem Cudownie ich wszystkich oglądać razem (uwielbiam PP, po mdłej pierwszej serii serial zaczyna przerastać najnowsze serie GA). Spoiler:
A już scena, gdzie Archie zaczyna płakac i przyznawać się do błędów, a Derek uświadamia mu, że nie umrze - rewelacja

Natomiast bardzo mnie martwi choroba Izzy, która zaczyna się już uwidaczniać - nie wyobrażam sobie serialu bez niej, bez jej ciepła, zakręcenia, dobra, bezinteresowności... I Callie?! Ona jest cudowana, jej przyjaźń z Markiem, jej dosadność, humor... Szkoda by było, naprawdę.

A te nowe postacie? Beznadziejna Sadie, pani kardiochirurg i pani pediatra... Bez wyrazu, bez sensu, bez charakteru. W następnym odcinku kolejny gość, zresztą zapowiada się bardzo ciekawie Zaiteresowanych zapraszam na jutuba

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 21:23   #40
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

zawsze byłam za tym, ze ekipa podstawowa i ta która jest od początku powinna pozostać aż do końca! bo potem to już dziwne wątki się tworzą i nabiera się takiego negatywnego przekonania o filmie.. już się tak nie podoba...
O Izzie już się wypowiadałam, jest po prostu bezkonkurencyjna, uwielbiam ją! A to, że teraz przechodzi lekkie załamanie/depresję to można jej wybaczyć, bo podejrzewam że jeszcze powróci w wielkim stylu

ostatnio podoba mi się wątek LittleGrey/Sloan, bo tak jakoś wydaje się, jakby Sloan w końcu zmądrzał i miał zamiar stworzyć poważny związek, albo ja jakaś naiwna jestem ogólnie dość fajną są parą

Stary 2009-02-14, 23:25   #41
Ash
Wtajemniczenie

Cosik mi się tu nie zgadza...
W tym spoilerze Addie całuje Dereka, a w odcinku tego nie wychwyciłam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-15, 17:27   #42
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
a już myślałam, że o mnie zapomniałyście

ja np nie wyobrażam sobie tego serialu bez Izzy, ona dla mnie jest właściwie ważniejszą bohaterką od samej Meredith

też oglądałam w wakacje te wszystkie sezony i to było takie fajne, bo siedziałam całymi dniami, rolety zasłonięte, kawka w kubku i oglądałam odcinek po odcinku
a teraz.. cały tydzień czekać na kolejny odcinek, a potem jeszcze do niedzieli albo poniedziałku na napisy... Co prawda oglądam zawsze najpierw bez napisów, ale nie zawsze wszystko zrozumiem jeżeli chodzi o choroby i te medyczne słownictwo.. Ale już dziś piątek, więc powinien być 15 odcinek

Izzie moim zdaniem POWINNA zostac.Jest kluczowa postacia, jak dla mnie.Nie wyobrazam sobie serialu bez niej ... ;(

Cytat:
Napisane przez Ash Pokaż wiadomość
Cosik mi się tu nie zgadza...
W tym spoilerze Addie całuje Dereka, a w odcinku tego nie wychwyciłam...
Jeszcze nie ogladalam wiec nie wiem, ale mozliwe ze ten pocalunek byl z jakiegos poprzedniego sezonu.

Jutro pewnie sobie obejrze dwa odcinki GA i PP albo zostawie na pozniejsze dni tygodnia, kiedy nie bede miec co ogladac No fakt, teraz czekamy na odcinki dluzej.Prawde mowiac nie chce ogladac teraz bo pozniej znowu caly tydzien bede czekala

A ogolnie jak oceniacie GA i PP crossover?

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Natomiast bardzo mnie martwi choroba Izzy, która zaczyna się już uwidaczniać - nie wyobrażam sobie serialu bez niej, bez jej ciepła, zakręcenia, dobra, bezinteresowności... I Callie?! Ona jest cudowana, jej przyjaźń z Markiem, jej dosadność, humor... Szkoda by było, naprawdę.

A te nowe postacie? Beznadziejna Sadie, pani kardiochirurg i pani pediatra... Bez wyrazu, bez sensu, bez charakteru. W następnym odcinku kolejny gość, zresztą zapowiada się bardzo ciekawie Zaiteresowanych zapraszam na jutuba
Callie bardzo lubie , poniewaz jest barwna postacia.Moim zdaniem jednak jej zwiazek z George'm byl niepotrzeby - wogole do siebie nie pasowali, szczerze mowiac to ona wyglada jak jego matka ... Jej przyjazn z Markiem tez nie za bardzo mi sie podoba ... Mark i Callie sa raczej jak f...k-friends, czego osobiscie nie pochwalam, ale razem tworza swietna parke, polaczenie humoru i powagi No i te lesbijskie motywy ... Ehh, postac Callie jest bardzo ciekawa i mozna bylo dac jej lepsze watki.

Sadie - porazka ... Zapowiadala sie jako osoba z charakterkiem, ale po kilku odcinkach jednak jestem na NIE.Nic ciekawego.Ale gdzies wyczytalam ze aktorka ktora gra Sadie ma odejsc wiec Sadie na dlugo nie zagosci.Moze to i lepiej.

Dr Arizona - mialam pewne oczekiwania wobec niej, a tu sie okazalo sie ona jest les ... ;(

Ale za to Dr Hunt jest super! Widac ze to mocny charakter Wyjasnilo sie moze cos odnosnie tej kobiety przed ktora sie ukrywal w 5x14?

Miranda ale masz fajny avatarek z Izzie

Z ostatniej chwili!!!Izzie i George zostaja!
http://www.film.wp.pl/id,95005,title...l?ticaid=1782b

Edytowane przez LadyAnne
Czas edycji: 2009-02-15 o 17:42
Stary 2009-02-15, 18:02   #43
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Dziewczyny a są już gdzieś napisy do nowego odcinka? Bo nie mogę znaleźć

Izzie jest moją ulubioną postacią i dla mnie serial wiele by stracił bez niej. Z nowych postaci podoba mi się dr Rambo Taki wrrr jest ostry. I pasuje do Christiny.
Stary 2009-02-15, 19:52   #44
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeszcze nie ogladalam wiec nie wiem, ale mozliwe ze ten pocalunek byl z jakiegos poprzedniego sezonu.
wyglada jak wlasnie z tych odcinkow... Addie jest w spojlerze ubrana wlasnie jak w tych odcinach i w poprzednim PP
Stary 2009-02-15, 21:16   #45
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
wyglada jak wlasnie z tych odcinkow... Addie jest w spojlerze ubrana wlasnie jak w tych odcinach i w poprzednim PP
Zwroce na to uwage jak bede ogladac Jezeli tej sceny nie ma to moze znaczy ze po prostu zostala wycieta
Stary 2009-02-15, 21:17   #46
Ash
Wtajemniczenie

Cytat:
Zwroce na to uwage jak bede ogladac Jezeli tej sceny nie ma to moze znaczy ze po prostu zostala wycieta
eh... a jak obejrzałam spojler, to miałam nadzieję, że coś się może dziać jeszcze między nimi.
wolałam Addie i Dereka niż Dereka i mdłą Mer
Stary 2009-02-15, 22:30   #47
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

Napisy do GA s05e15 już są na napi.projekt

Stary 2009-02-15, 22:33   #48
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

Cytat:
eh... a jak obejrzałam spojler, to miałam nadzieję, że coś się może dziać jeszcze między nimi.
wolałam Addie i Dereka niż Dereka i mdłą Mer

coś Ty? serio? Hmm może Mer jest "dark&twisted" ale Derek jest najfajniejszy właśnie z nią

Stary 2009-02-16, 08:24   #49
asia_z
Zakorzenienie

ooo super to będę dzisiaj oglądać :d dopiero wczoraj obejrzałam 14 odcinek, bo wczesniej nie mialam czasu...dobrze że Denny'ego nie było, bo go nie znosze wręcz... i Mer też juz mnie zaczynam denerwować
Stary 2009-02-16, 09:32   #50
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ooo super to będę dzisiaj oglądać :d dopiero wczoraj obejrzałam 14 odcinek, bo wczesniej nie mialam czasu...dobrze że Denny'ego nie było, bo go nie znosze wręcz... i Mer też juz mnie zaczynam denerwować

a czym konkretnie Ciebie denerwuje? ciekawi mnie to

Stary 2009-02-16, 10:37   #51
asia_z
Zakorzenienie

a taka jakaś niezdecydowana i mdła sie zrobiła... tak jakby Derekowi czasem na złość chciała robić.. ciekawszy jest dla mnie teraz wątek z Christiną i dr Huntem. poz tym bardzo lubię callie i Marka Sloana
Stary 2009-02-16, 11:15   #52
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

hmm myślę, że masz rację.. niezbyt ciekawy jest teraz ich wątek... chociaż Mer zawsze była niezdecydowana i mdła
a Cristina z Huntem fajny fajny duecik... robi się coraz ciekawiej, ogólnie jakoś tak pasują do siebie

a co do 15 odcinka to (jakby ktoś jeszcze nie widział, to piszę poniżej na biało)
obrzydliwe były te pasożyty, które Arthur miał w mózgu podobał mi się Derek jak ja wyciagał, był taki skupiony i w ogóle fajnyyy ach ten Derek..

Stary 2009-02-16, 12:25   #53
LadyAnne
Raczkowanie

Wlasciwie Meredith zawsze byla mdla Chyba jako jedyna glowna postac serialowa nie wzbudza sympatii

A ja nie wiem kiedy wezme sie za ten nowy odcinek, mam nadzieje ze niedlugo Teraz ogladam stare odcinki, druga serie, wlasnie skonczylam 9 odcinek.Fajne to bylo Zwlaszcza watek z Izzie i Alex'em Wogole Izzie jest taka ladna.Niby sexbomba i laska ale z drugiej strony taka normalna,zwyczajna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg katherine-heigl-11.jpg (24,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg katherine-heigl-1.jpg (34,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg izzie.jpg (18,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2155754333_c68c46d08b_o.jpg (20,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1v7f4rpp.jpg (30,1 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez LadyAnne
Czas edycji: 2009-02-16 o 12:35
Stary 2009-02-16, 14:06   #54
Mirandaa
Raczkowanie

GG do Mirandaa

taak, zgadzam się całkowicie niby te nowe odcinki fajne, ale jednak nie ma to jak stary dobry pierwszy i drugi sezon...
Izzie jak dla mnie jest ideałem kobiety, jest po prostu piękna

LadyAnne obejrzyj wreszcie ten nowy odcinek jest bardzo ciekawy

Stary 2009-02-16, 20:33   #55
myk
Zadomowienie

Też oglądam GA V serię i mam trochę mieszane uczucia.. Wątek Izzie mnie drażni, taką infantylną ją zrobili i dodatkowo cała ta sprawa z duchem.. Zawsze była moją ulubioną postacią żeńską w serialu, a obecnie jakoś średnio interesują mnie wątki związane z jej osobą (a tak lubiłam połączenie jej z Alexem - wcześniej..).

Za to coraz bardziej podoba mi się wątek młodszej siostry Mer i Marka - ciekawe, jak to się rozwinie. Wątek Cristiny i żołnierza też jest całkiem, całkiem

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Oglądałam dzisiaj kolejny cross-over, PP16 GA15 - jestem pod wrażeniem Cudownie ich wszystkich oglądać razem (uwielbiam PP, po mdłej pierwszej serii serial zaczyna przerastać najnowsze serie GA)
Mówisz, że warto oglądać teraz PP? Oglądałam pierwszą serię, ale w pewnym momencie przestałam, bo serial zaczął mnie nudzić i już nie jestem w temacie, ale ogólnie wymieszanie PP i GA - podobało mi się
zawsze gubiła coś..

myk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 21:20   #56
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myk Pokaż wiadomość
Też oglądam GA V serię i mam trochę mieszane uczucia.. Wątek Izzie mnie drażni, taką infantylną ją zrobili i dodatkowo cała ta sprawa z duchem.. Zawsze była moją ulubioną postacią żeńską w serialu, a obecnie jakoś średnio interesują mnie wątki związane z jej osobą (a tak lubiłam połączenie jej z Alexem - wcześniej..).

Za to coraz bardziej podoba mi się wątek młodszej siostry Mer i Marka - ciekawe, jak to się rozwinie. Wątek Cristiny i żołnierza też jest całkiem, całkiem

Mówisz, że warto oglądać teraz PP? Oglądałam pierwszą serię, ale w pewnym momencie przestałam, bo serial zaczął mnie nudzić i już nie jestem w temacie, ale ogólnie wymieszanie PP i GA - podobało mi się
Ja chyba zaczne ogladac PP

Cytat:
taak, zgadzam się całkowicie niby te nowe odcinki fajne, ale jednak nie ma to jak stary dobry pierwszy i drugi sezon...
Izzie jak dla mnie jest ideałem kobiety, jest po prostu piękna

LadyAnne obejrzyj wreszcie ten nowy odcinek jest bardzo ciekawy
Postaram sie jutro obejrzec Spoilery zpowiadaja sie calkiem ciekawie A teraz obejrze sobie 10 odcinek 2 serii

A wlasciwie to dlaczego Derek mieszka w przyczepie? ... Jakos umknal mi ten watek ...
Stary 2009-02-16, 21:27   #57
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

Cytat:

Postaram sie jutro obejrzec Spoilery zpowiadaja sie calkiem ciekawie A teraz obejrze sobie 10 odcinek 2 serii

A wlasciwie to dlaczego Derek mieszka w przyczepie? ... Jakos umknal mi ten watek ...
ziemia na ktorej stoi przyczepa jest jego wlasnoscia, nie wiedzial co z nia zrobic, czy budowac dom i dlatego na razie mieszka w przyczepie
Stary 2009-02-18, 10:24   #58
myk
Zadomowienie

Cytat:
Ja się na razie zastanawiam, czy nie wrócić do oglądania Początki pierwszego sezonu mnie trochę znudziły i dałam sobie spokój, ale może faktycznie się rozkręciło.. poza tym tęsknię za postacią Addie w GA
zawsze gubiła coś..

myk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-18, 11:30   #59
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meesha Pokaż wiadomość
ziemia na ktorej stoi przyczepa jest jego wlasnoscia, nie wiedzial co z nia zrobic, czy budowac dom i dlatego na razie mieszka w przyczepie
Dzieki

Ogladalam wczoraj crossover GA 5x15 i PP 2x16 no i musze przyznac , ze te dwa odcinki wywarly na mnie ogromne wrazenie! Wartka akcja, duzo ciekawych sytuacji (lekarze i pacjenci), po prostu rewelacja! Wogole podoba mi sie tez Private Practice, chociaz nigdy nie ogladalam tego serialu.Wydaje sie byc ciekawy

Na bialo pisze to, co mi sie rzucilo w oczy najbardziej

Mam takie wrazenie, ze Addie nie pogodzila sie z odejsciem Derek'a ... Jak sama powiedziala 'ludzie sie rozwodza, pobieraj sie z innymi , a pozniej znowu schodza....' czyli jakby miala jakas nadzieje na powrot Derek'a.Tak samo z reszta jak jej przyjaciele Sam i Naomi - mysle, ze oboje nie pogodzili sie z rozwodem i probuja udawac ze wszystko jest ok, ze juz o sobie zapomnieli itp.

Bardzo malo Meredith w serialu jaos ... Po raz pierwszy chyba nie ona jest w centrum zainteresowania.

Izzie - fajna zabawe wymyslila stazystom, cos w rodzaju Amazing Race Zastanawia mnie czy choroba Izzie to jednak nie jest grunt pod pozbycie sie jej z serialu.Moze na razie scenarzysci zaprzeczaja, ale chyba ma to jakis powod ....

Mark i Lexie - cudowna parka Oby Mark mial odwage przyznac sie wszystkim dookola do tego zwiazku.

Dr Hunt mnie zaskoczyl Serio. Nie spodziewalam sie ze mogl zerwac z narzeczona przez maila .... Z mojego punktu widzenia wyglada to tak, ze on ta dziewczyne nadal kocha, ale ma swiadomosc ze w Iraku bardzo sie zmienil, i nie jest juz taki sam jak kiedys w zwiazku z czym moglby rozczarowac swoja narzeczona... Mysle ze ta sytuacja przypomina Cristinie nieco o Burke'u ... W koncu on ja rzucil przed oltarzem ...

Ogolnie cross super
Stary 2009-02-18, 20:16   #60
asia_z
Zakorzenienie

heh... ja też juz obejrzalam 15 odcinek.. dzisiaj się zebralam i mam podobne odczucia jak LadyAnne co do Addison ciekawe co sie jeszcze dalej wydarzy juz sie nie moge doczekac następnego odcinka

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości