|
|
#31 | |
|
perfumove love
|
Dot.: Nie mogę ci wieeeleee daaaać, nie mogę dać wiele ciiiii.... ;) ale i tak zapras
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie mogę ci wieeeleee daaaać, nie mogę dać wiele ciiiii.... ;) ale i tak zapras
Hej, a wiec j'adore 3mam dla kogos, kto mnie obdaruje czyms z wishlisty
) chetniej sie wymienie na The Truth Podoba mi sie u Ciebie:*L'oreal Prosessionnel Hydra Repair Spray *Clinique Happy Heart 37/50ml *Błyszczyk Lancome Juicy Tubes Smoothie Pozdrawiam, Anx http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post11007732 |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym Yves Rocher, 300/400ml
Błyszczyk Lancome Juicy Tubes Smoothie, kolor Hot Date (wypróbowany dwa razy pędzelkiem, znikome zużycie). Mniejsza wersja, 8g. Korektor 2true, 3 w 1 (maskuje, rozświetla itd.) odcień jasny golden beige z pędzelkiem, 5/7ml cos za ktores z tych rzeczy? |
|
|
|
|
#36 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
witam Cię
byłabym chętna na odlewkę jakiejś perfumy ![]() ---------- Napisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- szczerze mówiąc to mój debiut jeśli chodzi o kosmetyki i perfumy wysoko półkowe chyba coś owocowego, w sam raz dla młodej dziewczyny i przede wszystkim, żeby się długo trzymało
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Lancome Miracle eau Legere, ok 70ml
cos u mnei?
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy.
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
witam Cię
zależałoby mi na jednym zapachu
|
|
#41 |
|
perfumove love
|
Niestety nic. Pozdrawiam!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym coś świeżego i długo trwałego , nie za słodkiego i ciężkiego
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Czy coś u mnie za: Calvin Klein Obsession, miniatura 15ml (bez jednego psiknięcia)???
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam pojęcia. już nic Ci się u mnie nie podoba?
|
|
#45 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Ten prasowaniec jest dobry? To odcień wpadający w żółty?
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie oddałbym tę spódnicę i tusz za jakieś ładne pachnidło
z kosmetyków niestety nic nie mam
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Hej. mam dokładkę może teraz coś najdziesz???
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Clinique Happy Heart 37/50ml to mi się podoba
Może coś jeszcze ode mnie?
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
No szkoda
Też bym tak łatwo nie oddała Clinique Jezeli interesuje Cie Oriflame, to mam poza wątkiem nowe, zafoliowane zapachy After Hours http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22635 i balsam z tej samej linii ( w moim wątku) oraz Fire http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11855 .
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
No tak to nic nie widzę. I tak mam już sporo kolorówki z tych wysokopólkowych kurzołapów, o pielęgnacji nie wspominając. Może znajdziesz coś jeszcze co równoważyłoby stratę po wesołym Clinique?
Wymieniłam już jeden Trilaser z Avonu, ale mam jeszcze jeden nowy w domu, trzymałam go na wiosnę, ale mogłabym się rozstać z nim dla Clinique? Może jakies maseczki z serii profesjonalnych Wella Spa czy Kerastase (koncówki, ale na raz lub dwa straczą) . Pomyśl ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- A może skusisz się jeszcze na te kuleczki rozświetlające. Co prawda data ważności już minęła, ale to nie wpłynęło w żaden sposób na nie. Jeżeli nie do buźki to do rozświetlania ciała jak znalazł. U mnie wszystko jest czyściutkie i zadbane, właściwie przechowywane A u mamy juz takich nie dostaniesz, bo dość dawno je wycofali
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
już sama nie wiem na co mam się zdecydować ;p a masz może jakiś zapach niekoniecznie z wysokiej półki? wolałabym mieć go trochę więcej
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- to są te takie różowe? jeśli tak, to miałam je kiedyś. byłabym chętna jeśli znajdziesz to poślij linka---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- miałam go już jak wszedł do katalogu i właśnie nie był za trwały. jeszcze coś innego masz? jeśli nie, to mogę wymienić się za niego, tylko dołożysz mi jakiś drobiazg, dobrze? ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- oj już nie wiem coś tam dodasz to jak, wymiana adresów?
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Euphoria CK, odlewka 5ml w nowym atomizerze plus matrix 250ml
co bys chciala w zamian? ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- aquolina jest Twoja wiec ostatecznie na co się umawiamy? bo bylam chetna na Odżywka do włosów Matrix Sleek Look, ponad połowa butli, z 250ml oraz 5ml euphoria . plus chcialabym jakies mini-probki zapachow
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Lancome Miracle eau Legere, ok 70ml cos u mnie?
|
|
#57 |
|
perfumove love
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11249992]moze cos za spray do wlosow L'oreal?[/quote]
Niestety nic. Pozdrawiam! ![]() Sama nie wiem, pomyślę nad MDCh i Anną Sui. Tylko czy ja je na pewno chcę i będę nosić? Pytanie
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Burberry The Beat, 70/100ml
Clinique Happy Heart Po cichutku się przyznam ,że mam zachomikowaną Etrę i Coco Mademoiselle ale możliwe sa tylko i wyłacznie odlewki / Etry do 15 ml a Mademoiselle góra 30 tylko brak ci umnie atomizerków /A może coś innego z wątku Cię skusi ? |
|
|
|
|
#59 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
), ale Clinique oddam choćby za L'eau par Kenzo + tyci odlewka Etry, czy Coco ![]() A Ty nie masz Happy Heart w swoich zasobach do oddania przypadkiem?
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Zajdziesz coś u mnie za to?
Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml Botanics, Quenching Face Mask, nowa saszetka 8ml Odżywka do włosów Matrix Sleek Look, ponad połowa butli, z 250ml
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Ten prasowaniec jest dobry? To odcień wpadający w żółty?
Może coś jeszcze ode mnie?
/