![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Re: Ach Ci mężczyźni :)
Z tymi facetami to jest przedziwnie! Zawsze podobali mi sie sniadzi bruneci (typ italiano), ale niestety tylko teoretycznie! Ten typ urody zawsze byl silnie lansowany i stal sie przereklamowany! Lubie wysokich! Koniecznie powyzej 185cm, z nizszymi sie nigdy nie umawialam, bo mam 173cm i uwielbiam szpilki(10cm)! Nie chodzi ze jestem zarozumiala, tylko lubie dopasowanie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
MonisiaPP napisał(a):
> Z tymi facetami to jest przedziwnie! Zawsze podobali mi sie sniadzi bruneci (typ italiano), ale niestety tylko teoretycznie! Ten typ urody zawsze byl silnie lansowany i stal sie przereklamowany! Lubie wysokich! Koniecznie powyzej 185cm, z nizszymi sie nigdy nie umawialam, bo mam 173cm i uwielbiam szpilki(10cm)! Nie chodzi ze jestem zarozumiala, tylko lubie dopasowanie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehehe chyba podobali nam by sie Ci sami faceci ![]() tez mam hopla na punkcie meskich nog ![]() nie znosze grubiutkich, chudzitkich, ani tez prostych ![]() ![]() ![]() jak jest lato, idziemy na spacer to lubie isc za nim i patrzyc na jego sliczne, krzywe nozki ![]() ![]() a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
mskladaczek napisał(a):
> a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek ![]() Dokładnie!! damskie ryjki, słodkie oczka, ząbki jak klawiaturka: Ci faceci są jak odrysowani od szablonu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
No to ja mam zuplenie pokrecony gust
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
MonisiaPP napisał(a):
> mskladaczek napisał(a): > > a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek ![]() > > Dokładnie!! damskie ryjki, słodkie oczka, ząbki jak klawiaturka: Ci faceci są jak odrysowani od szablonu! I dokładnie tacy mają być!!! Przerysowane, nieprawdziwe ideały nastolatek i ich mam/babć w typie słodkich, acz troszkie niepokornych chłopców. Mają spełniać taką samą rolę, jak opalone, błyszczące, jędrne (ale zaokrąglone gdzie trzeba ![]() Większość dziewczyn lubiących "zawiesić oko" na facetach z tych fotek zdaje sobie sprawę z tego, że ich wizerunek jest wykreowany przez sztab ludzi na potrzebę danej sesji - prawdopodobnie żaden z tych chłoptasiów nie wzbudziłby naszego zachwytu gdybyśmy widziały tylko TE zdjęcia (przestylizowane, przeretuszowane, przesłodzone), a nie wcześniej tych samych facetów "w akcji", tj. w filmie, na scenie, na boisku, itp. itd. Tak się składa, że zdjęcia które możemy tu umieścić, pochodzą gł. z sesji i wyglądają tak a nie inaczej - czyli dla kogoś niezainteresowanego danym panem i nieobeznanego z jego "poczynaniami" źle (dla mnie też -poza Robbiem i Orlandem reszta, której nie znam, zlewa się w jednolitą masę ![]() Poza tym, amistad chodziło o typowo babskie poplotkowanie na temat walorów ZEWNĘTRZNYCH znanych panów, a nie przymiotów ducha, tak mi się przynajmniej wydaje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
izucha napisał(a):
> Poza tym, amistad chodziło o typowo babskie poplotkowanie na temat walorów ZEWNĘTRZNYCH znanych panów, a nie przymiotów ducha, tak mi się przynajmniej wydaje. > ![]() w moim poscie nie bylo ani slowa o charekterze itp... pisalam tylko o nozkach ![]() ![]() zdaje sobie sprawe ze rozmawiamy tylko o fizycznosci.... i mi fizycznosc tych panow nie odpowiada, nie lubie grzecznych , slodkich chlopcow... zdaje sobie tez sprawe, ze sa Ci ze zdjec sa "upiekszeni" na potrzebe sesji... i dokladnie to komenetuje, nie podoba mi sie taki wizerunek mezczyzny, taki ideal nie jest dla mnie idealem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
MonisiaPP napisał(a):
> Lubie wysokich! Koniecznie powyzej 185cm, z nizszymi sie nigdy nie umawialam, bo mam 173cm i uwielbiam szpilki(10cm)! Nie chodzi ze jestem zarozumiala, tylko lubie dopasowanie! ![]() ![]() ![]() No ale co Wizazanka to gust. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
> > Moj mezus jest niewiele wyzszy ode mnie i jest super i wcale nie jestesmy niedopasowani. ![]() > No ale co Wizazanka to gust. ![]() a ja mam tylko150 wiec niema obawy ze facet bedzie za niski,ale podoba mi sie ze moj facet jest wysoki (186) choc wiem ze to jest pewne niedopasowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
nic dodac nic ując-MIODZIO!!!(Orlanduś bloom,Milo Ventigmilia)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Orlando nie lubie, ale "Jess" jest faaajny
![]() mfg svenja ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
A mnie od dłuższego czasu podobają się niegrzeczni chłopcy chociaż ja jestem całkiem grzeczną dziewczynką
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie moj facecik
![]() ![]() O znanych postaciach moge wypowiadac sie tylko z wygladu. Podoba mi sie Johnny Depp ![]() mfg svenja ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
girlka napisał(a):
> Lloyd Banks(ma coś w sobie, a głos ma niepowtarzalnie sexowny, no i te usta ![]() o jej a mnie te usta troche przerazaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Masz rację Izucha… właśnie o to mi chodził… poplotkować o mężczyznach
![]() ![]() ![]() Z drugiej strony to miłe „posłuchać”, że POLSKIE KOBIETY są zadowolone ze swoich Panów i są szczęśliwe z nimi. To bardzo miłe… ![]() Pozdrawiam ![]() izucha napisał(a): > MonisiaPP napisał(a): > > mskladaczek napisał(a): > > > a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek ![]() > > > > Dokładnie!! damskie ryjki, słodkie oczka, ząbki jak klawiaturka: Ci faceci są jak odrysowani od szablonu! > > I dokładnie tacy mają być!!! Przerysowane, nieprawdziwe ideały nastolatek i ich mam/babć w typie słodkich, acz troszkie niepokornych chłopców. Mają spełniać taką samą rolę, jak opalone, błyszczące, jędrne (ale zaokrąglone gdzie trzeba ![]() > Większość dziewczyn lubiących "zawiesić oko" na facetach z tych fotek zdaje sobie sprawę z tego, że ich wizerunek jest wykreowany przez sztab ludzi na potrzebę danej sesji - prawdopodobnie żaden z tych chłoptasiów nie wzbudziłby naszego zachwytu gdybyśmy widziały tylko TE zdjęcia (przestylizowane, przeretuszowane, przesłodzone), a nie wcześniej tych samych facetów "w akcji", tj. w filmie, na scenie, na boisku, itp. itd. Tak się składa, że zdjęcia które możemy tu umieścić, pochodzą gł. z sesji i wyglądają tak a nie inaczej - czyli dla kogoś niezainteresowanego danym panem i nieobeznanego z jego "poczynaniami" źle (dla mnie też -poza Robbiem i Orlandem reszta, której nie znam, zlewa się w jednolitą masę ![]() > Poza tym, amistad chodziło o typowo babskie poplotkowanie na temat walorów ZEWNĘTRZNYCH znanych panów, a nie przymiotów ducha, tak mi się przynajmniej wydaje. > ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
i ten nos - jakby mial jedna dziurke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poruszałyście wątek facetów w czasopismach dla nastolatek... (mnie odrzuca na ich widok) a oglądałyście może taki program na tvn..."Kawaler do wzięcia"
![]() ![]() A co do sławnych mężczyzn którzy mi się podobają to już wymieniam: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do zwracania uwagi na poszczególne cechy wyglądu to ja lubię grube brwi, duże usta i budowę ciała-w realu madryt są pod tym względem same ideały ![]() Edytowane przez Joey Czas edycji: 2006-08-17 o 00:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Johnny Depp - ooo tak, zwłaszcza jako kapitan Jack Sparrow
( o ile tak to się pisze) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
wysoki..umięśnione wysportowane ciałko..ciemne włosy..dla kontrastu jasnoniebieskie błyszczące oczy..czarujący życzliwy uśmiech..palce pianisty..ale się rozmarzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ach Ci mężczyźni :)
Niegrzeczni chłopcy to jest to
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Brunet! Wysoki, żeby miał taką małą oponkę, taki misiu kochany
![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Mniej wiecej taki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dojrzały ale jednoczesnie spontaniczny wesoły i z chłopięcym urokiem PS nie umiem sie zachwycac zdjeciami anonimowych przystojniaków.Musze wiedziec co to za facet,co robi ,jaki ma mniej wiecej charakter.Mam wówczas jakis całościowy obraz i dopiero wtedy moge uznac czy jest dla mnie atrakcyjny czy nie. Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-11-11 o 01:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Takeshi Kaneshiro
![]() Paul Walker ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
od zawsze podobali mi się chłopcy w stylu mojego TŻ'ta - bruneci z ciemnymi oczami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.