Ach Ci mężczyźni :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-08-31, 17:04   #31
MonisiaPP
Raczkowanie

GG do MonisiaPP
Re: Ach Ci mężczyźni :)

Z tymi facetami to jest przedziwnie! Zawsze podobali mi sie sniadzi bruneci (typ italiano), ale niestety tylko teoretycznie! Ten typ urody zawsze byl silnie lansowany i stal sie przereklamowany! Lubie wysokich! Koniecznie powyzej 185cm, z nizszymi sie nigdy nie umawialam, bo mam 173cm i uwielbiam szpilki(10cm)! Nie chodzi ze jestem zarozumiala, tylko lubie dopasowanie! Najbardziej mnie kreca opaleni blondyni (ciemny blond), dobrze zbudowani! Nie cierpie brzuszyszka! Duzy tylek u faceta tez mnie odstrasza! Mega zwracam uwage na dlonie! Musza byc meskie! Ale nie Bob Budowniczy Oczywiscie nienaganne paznokcie! Aha no i facet by mial to "cos", jezeli chodzi o wyglad, to jakis maly.... defekt! Nie lubie idealnie prostych zebow! Niektorzy kolesie mnie rozczulaja jak maja troche krzywe nozki widac ze cwiczyli pilke w dziecinstwie, albo ze dyuzo biegali! Albo jakas blizna na nodze z dziecinstwa!! Te defekciki sa slodziutkie!! No to tyle jezeli chodzi o wyglad!! charakter to temat na inny watek! Pozdrawiam!
MonisiaPP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 17:55   #32
mskladaczek
Zakorzenienie

MonisiaPP napisał(a):
> Z tymi facetami to jest przedziwnie! Zawsze podobali mi sie sniadzi bruneci (typ italiano), ale niestety tylko teoretycznie! Ten typ urody zawsze byl silnie lansowany i stal sie przereklamowany! Lubie wysokich! Koniecznie powyzej 185cm, z nizszymi sie nigdy nie umawialam, bo mam 173cm i uwielbiam szpilki(10cm)! Nie chodzi ze jestem zarozumiala, tylko lubie dopasowanie! Najbardziej mnie kreca opaleni blondyni (ciemny blond), dobrze zbudowani! Nie cierpie brzuszyszka! Duzy tylek u faceta tez mnie odstrasza! Mega zwracam uwage na dlonie! Musza byc meskie! Ale nie Bob Budowniczy Oczywiscie nienaganne paznokcie! Aha no i facet by mial to "cos", jezeli chodzi o wyglad, to jakis maly.... defekt! Nie lubie idealnie prostych zebow! Niektorzy kolesie mnie rozczulaja jak maja troche krzywe nozki widac ze cwiczyli pilke w dziecinstwie, albo ze dyuzo biegali! Albo jakas blizna na nodze z dziecinstwa!! Te defekciki sa slodziutkie!! No to tyle jezeli chodzi o wyglad!! charakter to temat na inny watek! Pozdrawiam!

hehehe
chyba podobali nam by sie Ci sami faceci
tez mam hopla na punkcie meskich nog
nie znosze grubiutkich, chudzitkich, ani tez prostych idealne nozki to nozki "pilkarskie", mam szczescie bo moj facet biega za pilka i takie wlasnie ma
jak jest lato, idziemy na spacer to lubie isc za nim i patrzyc na jego sliczne, krzywe nozki jak zboczuch jakis

a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 18:07   #33
MonisiaPP
Raczkowanie

GG do MonisiaPP

mskladaczek napisał(a):
> a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek

Dokładnie!! damskie ryjki, słodkie oczka, ząbki jak klawiaturka: Ci faceci są jak odrysowani od szablonu!
MonisiaPP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 18:16   #34
kai555
Rozeznanie

No to ja mam zuplenie pokrecony gust Przepadam za brzydalami typu Jack Nicholson, Ron Pearlman albo Tom Waits. Nie mam idealu ale jest pare cech, ktore lubie u facetow. Nie cierpie chudzielcow , lysoli w dresie i meskiej wersji Barbie. Jako filigranowa dziewczyna mam slabosc do zwalistych facetow ("chlop jak dab"). Wogole lubie jesli osoba (niezaleznie od plci) ma twarz z charakterem Twarz, ktora zapamietam - chociaz Quasimido odpada. Pozdrawiam Natalia
Stary 2004-08-31, 18:42   #35
izucha
Rozeznanie

MonisiaPP napisał(a):
> mskladaczek napisał(a):
> > a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek
>
> Dokładnie!! damskie ryjki, słodkie oczka, ząbki jak klawiaturka: Ci faceci są jak odrysowani od szablonu!

I dokładnie tacy mają być!!! Przerysowane, nieprawdziwe ideały nastolatek i ich mam/babć w typie słodkich, acz troszkie niepokornych chłopców. Mają spełniać taką samą rolę, jak opalone, błyszczące, jędrne (ale zaokrąglone gdzie trzeba ) ciała panienek w większości męskich czasopism i na milionach stron internetowych.
Większość dziewczyn lubiących "zawiesić oko" na facetach z tych fotek zdaje sobie sprawę z tego, że ich wizerunek jest wykreowany przez sztab ludzi na potrzebę danej sesji - prawdopodobnie żaden z tych chłoptasiów nie wzbudziłby naszego zachwytu gdybyśmy widziały tylko TE zdjęcia (przestylizowane, przeretuszowane, przesłodzone), a nie wcześniej tych samych facetów "w akcji", tj. w filmie, na scenie, na boisku, itp. itd. Tak się składa, że zdjęcia które możemy tu umieścić, pochodzą gł. z sesji i wyglądają tak a nie inaczej - czyli dla kogoś niezainteresowanego danym panem i nieobeznanego z jego "poczynaniami" źle (dla mnie też -poza Robbiem i Orlandem reszta, której nie znam, zlewa się w jednolitą masę ).
Poza tym, amistad chodziło o typowo babskie poplotkowanie na temat walorów ZEWNĘTRZNYCH znanych panów, a nie przymiotów ducha, tak mi się przynajmniej wydaje.
izucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 19:03   #36
mskladaczek
Zakorzenienie

izucha napisał(a):
> Poza tym, amistad chodziło o typowo babskie poplotkowanie na temat walorów ZEWNĘTRZNYCH znanych panów, a nie przymiotów ducha, tak mi się przynajmniej wydaje.
>

w moim poscie nie bylo ani slowa o charekterze itp... pisalam tylko o nozkach i twarzy
zdaje sobie sprawe ze rozmawiamy tylko o fizycznosci....
i mi fizycznosc tych panow nie odpowiada, nie lubie grzecznych , slodkich chlopcow... zdaje sobie tez sprawe, ze sa Ci ze zdjec sa "upiekszeni" na potrzebe sesji... i dokladnie to komenetuje, nie podoba mi sie taki wizerunek mezczyzny, taki ideal nie jest dla mnie idealem.
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 19:58   #37
Magda.
Zadomowienie

MonisiaPP napisał(a):
> Lubie wysokich! Koniecznie powyzej 185cm, z nizszymi sie nigdy nie umawialam, bo mam 173cm i uwielbiam szpilki(10cm)! Nie chodzi ze jestem zarozumiala, tylko lubie dopasowanie! Najbardziej mnie kreca opaleni blondyni

Jestesmy tego samego wzrostu, ale mamy zupelnie inny gust co do facetow. U mnie nie blondyni, lecz bruneci, i zdecydowanie nie wzrostu koszykarza. Moj mezus jest niewiele wyzszy ode mnie i jest super i wcale nie jestesmy niedopasowani.
No ale co Wizazanka to gust.
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-08-31, 22:26   #38
Juka
Raczkowanie

>
> Moj mezus jest niewiele wyzszy ode mnie i jest super i wcale nie jestesmy niedopasowani.
> No ale co Wizazanka to gust.

a ja mam tylko150 wiec niema obawy ze facet bedzie za niski,ale podoba mi sie ze moj facet jest wysoki (186) choc wiem ze to jest pewne niedopasowanie
Juka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-01, 17:36   #39
sousa
Raczkowanie

nic dodac nic ując-MIODZIO!!!(Orlanduś bloom,Milo Ventigmilia)
sousa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-01, 18:31   #40
svenja
Wtajemniczenie

Orlando nie lubie, ale "Jess" jest faaajny

mfg
svenja
Stary 2004-09-01, 18:32   #41
girlka
Raczkowanie

A mnie od dłuższego czasu podobają się niegrzeczni chłopcy chociaż ja jestem całkiem grzeczną dziewczynką Ostatnio spodobał mi się brzydalek Lloyd Banks(ma coś w sobie, a głos ma niepowtarzalnie sexowny, no i te usta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-09-01, 18:40   #42
svenja
Wtajemniczenie

Podoba mi sie moj facecik Wprawdzie jest troche duzy (stara sie walczyc z nadwaga) i dla wielu nie idealny, ale pomijajac cechy charakteru, ma duze niebieskie oczy i bardzo przyjazny usmiech A do tego z gory nastawiony jest do ludzi pozytywnie.

O znanych postaciach moge wypowiadac sie tylko z wygladu. Podoba mi sie Johnny Depp

mfg
svenja
Stary 2004-09-01, 18:43   #43
Fifinka
Raczkowanie

girlka napisał(a):
> Lloyd Banks(ma coś w sobie, a głos ma niepowtarzalnie sexowny, no i te usta

o jej a mnie te usta troche przerazaja
Fifinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-01, 19:01   #44
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Masz rację Izucha… właśnie o to mi chodził… poplotkować o mężczyznach o tych pięknych oczach i kocich ruchach … (ach… uwielbiam facetów ) Ha ha ha ha…

Z drugiej strony to miłe „posłuchać”, że POLSKIE KOBIETY są zadowolone ze swoich Panów i są szczęśliwe z nimi. To bardzo miłe…

Pozdrawiam

izucha napisał(a):
> MonisiaPP napisał(a):
> > mskladaczek napisał(a):
> > > a Ci faceci ze zdjec nie podobaja mi sie w ogole, nie lubie takich slicznych, dziewczecych, slodkich mordek
> >
> > Dokładnie!! damskie ryjki, słodkie oczka, ząbki jak klawiaturka: Ci faceci są jak odrysowani od szablonu!
>
> I dokładnie tacy mają być!!! Przerysowane, nieprawdziwe ideały nastolatek i ich mam/babć w typie słodkich, acz troszkie niepokornych chłopców. Mają spełniać taką samą rolę, jak opalone, błyszczące, jędrne (ale zaokrąglone gdzie trzeba ) ciała panienek w większości męskich czasopism i na milionach stron internetowych.
> Większość dziewczyn lubiących "zawiesić oko" na facetach z tych fotek zdaje sobie sprawę z tego, że ich wizerunek jest wykreowany przez sztab ludzi na potrzebę danej sesji - prawdopodobnie żaden z tych chłoptasiów nie wzbudziłby naszego zachwytu gdybyśmy widziały tylko TE zdjęcia (przestylizowane, przeretuszowane, przesłodzone), a nie wcześniej tych samych facetów "w akcji", tj. w filmie, na scenie, na boisku, itp. itd. Tak się składa, że zdjęcia które możemy tu umieścić, pochodzą gł. z sesji i wyglądają tak a nie inaczej - czyli dla kogoś niezainteresowanego danym panem i nieobeznanego z jego "poczynaniami" źle (dla mnie też -poza Robbiem i Orlandem reszta, której nie znam, zlewa się w jednolitą masę ).
> Poza tym, amistad chodziło o typowo babskie poplotkowanie na temat walorów ZEWNĘTRZNYCH znanych panów, a nie przymiotów ducha, tak mi się przynajmniej wydaje.
>
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-01, 19:06   #45
*karolka*
Raczkowanie

i ten nos - jakby mial jedna dziurke - zartuje
*karolka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-01, 20:37   #46
Joey
Zakorzenienie

Dziewczyny poruszałyście wątek facetów w czasopismach dla nastolatek... (mnie odrzuca na ich widok) a oglądałyście może taki program na tvn..."Kawaler do wzięcia" (nie pamietam czy to była dokladnie ta nazwa ) Ten koleś doprowadzał mnie do łez...ze śmiechu... kto go obsadził w tej roli?? To było jakieś nieudane odzwierciedlenie stereotypu ideału mężczyzny! I tego typu faceci zwykle są umieszczani w gazetkach typu Twist, Dziewczyna itd...
A co do sławnych mężczyzn którzy mi się podobają to już wymieniam:
Brad Pitt ale tylko w "Troi", nigdzie indziej! (Wiem, że i tak nie jestem zbytnio oryginalna... )
Keanu Reeves
połowa Real'u Madryt co drugi mi się tam podoba (od razu mówię że Beckham NIE )
Joseph Fiennes w "Zakochanym Szekspirze"

A co do zwracania uwagi na poszczególne cechy wyglądu to ja lubię grube brwi, duże usta i budowę ciała-w realu madryt są pod tym względem same ideały

Edytowane przez Joey
Czas edycji: 2006-08-17 o 00:59
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-02, 07:29   #47
izucha
Rozeznanie

Johnny Depp - ooo tak, zwłaszcza jako kapitan Jack Sparrow
( o ile tak to się pisze)
izucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-09-02, 10:06   #48
enua
Raczkowanie

wysoki..umięśnione wysportowane ciałko..ciemne włosy..dla kontrastu jasnoniebieskie błyszczące oczy..czarujący życzliwy uśmiech..palce pianisty..ale się rozmarzyłam
enua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-10, 21:10   #49
kiniaczeq
Zakorzenienie

Dot.: Ach Ci mężczyźni :)

Niegrzeczni chłopcy to jest to !!!! i do tego brunet w ostateczności szatyn blądyni odpadają
Stary 2006-11-11, 00:31   #50
Pulpecja:)
Wtajemniczenie

Brunet! Wysoki, żeby miał taką małą oponkę, taki misiu kochany
Stary 2006-11-11, 00:45   #51
bess
Zakorzenienie

Mniej wiecej taki ,ale nie mam ustalonego schematu.Dobrze zeby byl wyzszy ode mnie ,duzy i umiesniony niekoniecznie,dobrze zeby mial wlosy,lepiej jak ciemne.Oczy tez moglby miec brazowe ale to nie warunekNos musi byc konkretny Usta pełne,palce dlugie.Lepiej zeby nie był chudy,jakos lepiej akceptuje grubszych niz za chudych.Zarost jak najbardziej WSKAZANYale od zawsze moja uwage przyciagaja raczej ciemni,a nie niebieskoocy blondyni.Nie wiem czemu
Dojrzały ale jednoczesnie spontaniczny wesoły i z chłopięcym urokiem

PS nie umiem sie zachwycac zdjeciami anonimowych przystojniaków.Musze wiedziec co to za facet,co robi ,jaki ma mniej wiecej charakter.Mam wówczas jakis całościowy obraz i dopiero wtedy moge uznac czy jest dla mnie atrakcyjny czy nie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8js7.jpg (8,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg apsik.jpg (13,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg srk.jpg (27,3 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2006-11-11 o 01:10
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-11, 01:02   #52
Sweet_21
Zakorzenienie

Takeshi Kaneshiro pierwsza fotka
Paul Walker druga fotka)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (2,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 180px-Kaneshiuro.jpg (10,3 KB, 3 załadowań)

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-11, 11:15   #53
Rozterka
Rozeznanie

od zawsze podobali mi się chłopcy w stylu mojego TŻ'ta - bruneci z ciemnymi oczami wyżsi ode mnie, dobrze zbudowani (nie mylić z mięśniakami), z ładnie zarysowaną dupcią

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości