![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: napis na scianie .
Cytat:
problem jest taki ze wszystkie mi sie podobaja XD i sie nie moge zdecydowac na 1 a ten z lew mi sie najmniej podoba. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
kwiatki na scianiee ? ; oooo omg nigdy w zyciu ;o predzej umre niz to zrobie . ;oooo ![]() to za te x lat sobie moge kupic znowu czarna sciane i to zamalowac jaki problem ? xd
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie no, wiem o co chodziło, ale zabrzmiało śmiesznie ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
ależ proszę bardzo
![]() Cytat:
![]() na bank ,nawet na wizażu jest pewnie temat z ulubionymi cytatami z Twilight, poczytaj raz jeszcze, ale same cytaty i zobacz przy którym Ci serce "podskoczy" ![]() teraz tak sobie przypominam, że podobał mi się jeden cytat w tej książce, śmiechem żartem nie z tej książki tylko z "Wichrowych wzgórz" ![]() ![]()
"To, że zwierzę jest duże, nie oznacza, że nie potrzebuje czułości. Jakkolwiek duży Tygrys się wydaje, potrzebuje tyle czułości, ile Maleństwo." Edytowane przez AgattkaM Czas edycji: 2009-05-01 o 13:52 Powód: ekhem ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
motyw kwiatowy, nie kwiatki... białe "cienie" kwiatów... oj... http://snufver.deviantart.com/art/Fl...ttern-91994522 coś w ten gust...
i to jest problem, bo możesz zniszczyć ścianę ![]() agata_slomka dobrze prawi... weź cytaty "od serca" i plakat z książką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dot.: Napis na scianie w pokoju
Czesc!
Przepraszam, ze tak wpadam z butami na damskie forum... Przed chwila wpadl mi do glowy pomysl, zeby wymalowac sobie na scianie cytat. Niestety mieszkam z rodzicami i moja mama ma dosc sztywna wizje tego jak ma cale mieszkanie wygladac przez co absolutnie nie chce sie zgodzic na moj pomysl. Z tego co przeczytalem, niektore z was maja juz rozne rzeczy na scianach. Ma ktos moze pomysl jak (ktos pozbawiony specjalnego talentu artystycznego) moglby przyozdobic swoja nudna sciane napisem? Albo moze jakies zdjecie... Bylbym bardzo dzwieczny ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Poważnie ?! A o tym zmierzchu, to o tym filmie?! No ale mam nadzię, że nie o tym pseudo-aktorze ze zdeformowaną czaszką. Ja, jako designer na czarnym tle widziałabym sentecję: "Bo kto nie był ni razu człowiekiem,
Temu człowiek nic nie pomoże."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
no właśnie o to chodzi, że może być problem. w ogóle zamalowanie czarnego na białym czy białego na czarnym nie jest takie proste, żeby nie było prześwitów będziesz musiała nałożyć kilka wartw tej farby, a to może się szybko zacząć rozwarstwiać, kruszyć i odłazić... a drapanie i szpachlowanie ściany już takie proste nie jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
"co by nie napisać zawsze to będą tylko słowa"
![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
![]()
zastanawiam się na cytatami na ścianie już naprawdę długo.. musze się wreszcie zabrać do zrobienia tego.. podsunęliście mi naprawdę jeszcze dużgo fajnuch pomysłów..
ale problem jest jeden .. ja mam w pokoju ciemno fioletowe ściany.. i nie wiem czym mogłabym to napisac.. (oprócz kredy) .. z góry dzięki za odpowiedzii. ; * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś w przypływie weny twórczej zaczęłam malować na ścianie swojego pokoju logo mojego ulubionego zespołu (ołówkiem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez jogurtowy muffin Czas edycji: 2013-09-05 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja napiszę ku przestrodze - jak rysunku to tylko nie plakatówkami, nie plakatówkami dziewczyny!
Miałam wielkie 'graffiti' na całą ścianę i jak przyszło ja zamalowywać to miałam ochotę wsiąść do wehikułu czasu, wrócić do dnia gdy je tworzyłam i kopnąć się w tyłek. Ostatecznie ściany zamalowałam na czarno, bo nic innego tego cholerstwa nie chciało pokryć, a mycie wodą i skrobanie też nie dawało rady ![]() Teraz mam coś takiego na ścianie http://c.wrzuta.pl/wi14159/729629700...anger_cd_cover ale normalną farbą, mam nadzieję, że nie będzie takie problemowe do usunięcia - chociaż niedługo i tak się wyprowadzam, więc problem nowego lokatora tego pokoju ![]() Więc ku przestrodze - nie plakatówkami! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Wiecie może, gdzie można kupić taki przenośny napis na ścianę? Wieszany na gwoździu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.