![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Napis na scianie w pokojuChcialabym napisac lub narysowac cos sprayem na scianie w moim pokoju (dluga historia, tapety dopasowac nie moge
![]() ..ale nie wiem co. Macie moze jakies oryginalne pomysly? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Napis na scianie w pokoju
ja bym na towim miejscu poswiecila jakies kawalek sciany i zaprosila znajomych, aby zostawili swoje podpisy. po srodk dodalabym jakas sensetncje/cytat, tak na pamiatke przyjazni ;]
Niestety, moi rodzice sie na to niezgodzą..
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja mam spisane całe ściany jakimis cytatami,a malymi rysunkami i wogóle... jak przychodzi ktos znajomy to zostawia slad po sobie.... A moja koleżanka która ma bzika na punkcie zdjeć plakatów i wgl... ma CAŁE sciany w zdjęciach,plakatach i kartkach z róznymi sentencjami.. wyglada to super
![]() Ejaj to polecam kredę... Dobrze schodzi, mozna co jakis czas zmywac ![]() ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mojej koleżance koledzy sprayem namalowali graffiti na ścianie w pokoju. 10 lat już mija, a to niczym nie schodzi. Koleżanka do dzisiaj przeklina dzień, w którym to się stało
![]() Ale to tylko takie małe ostrzeżonko ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
.
Tańczę na stole, kieckę zadzieram, tłukę butelki, depczę szkło. ![]() Za stałe kobiety i zmiennych mężczyzn ... ![]() Edytowane przez ZoltaKredka Czas edycji: 2010-08-23 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jest OGROMY wybor tapet...moze warto dokladniej poszukac...no chyba, ze nie chodzi o brak odpowiedniego "wzoru" tylko o chec umieszczenia czegos innego...
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zawsze mozesz zrobic taki myk ze wziasc steropian napisac na nim cos lub namalowac nastepnie wyciac wymalowac i przykleic na sciane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja np. na mojej ścianie przykleiłam sobie zdjęcia z przyjaciółmi.
pod każdym zdj. albo obok niego mam jakieś cytaty z wizażu oczywiście. ![]() może pomysł nie jest za bardzo oryginalny, ale przynajmniej pozostawia ślad na zawsze. ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zabawne, ale akurat nad tym watkiem pojawila mi sie reklama do strony z "szablonami i naklejkami do artystycznej dekoracji wnetrz" mozesz stamtad zaczerpnac pomysly, niektore sa swietne
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja mam na białej ścianie czarne chińskie wzorki, a pozostałe 3 sciany sa niebieskie, wyglada to super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
"Ale najpierw szukajcie Krolestwa Bozego i Sprawiedliwosci Jego..." ten napis juz wkrotce znajdzie sie na mojej scianie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie właśnie chiński motyw, może jak któraś wizażanka napisała Twoje imie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Fajnie byłoby zrobić napis -
' Są momenty w życiu, które chciałoby się zatrzymać na zawsze. Na trochę dłużej. Na jeszcze chwilę.... ' - i na około tego zdjęcia .. jakieś.. takie fajnee, noo ;] z miejsc, czy spotkań z ludźmi, z czasu, kiedy działo się coś pięknego ![]() A jeśli znaki chińskie to wstawiam zdjęcie jakie ja miałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi o to, ze tapete na scianie juz mam (piaskowo-pomaranczowa), ale kawalek zostal zerwany, zeby sciane zamalowac.. bo grzyb przebil (ble, ble, ale tak bylo xD ![]() I nie wiem, co z tym kawalkiem zrobic, bo tapety nie moge dopasowac.. I mysle nad jakims wzorkiem. Rysunkiem. ![]() _________________________ _________________________ __ Dziekuje wszystkim za pomoc! ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Zastanów się dobrze. Ja do dzisiaj żałuję, ze zniszczyłam sobie ściany- a kiedyś wydawało mi się tak cudowne:P
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
proponuję naklejki naścienne, albo szablony.
Wzory fajne, wybór duży. ![]() podrzucam linki: 1. http://www.twojewnetrze.com.pl/ 2. http://www.dekormania.pl/?gclid=CI_n...FQ1TtAodrEY3aQ 3. http://ornamentyka.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Moj kolega ma jedna sciane obklejona cała płytami CD . Daje to całkiem fajny efekt .
Szczególnie jak sie słonce oprze na tych płytach . Badz ksiezyc . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
a ja proponuję myśli, jakie ci przychodzą do głowy, gdy masz jakiegoś doła czy jesteś szczęśliwa, będzie potem fajnie to wszystko wspominać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Gdybym miała taką możliwość jak Ty, to na białej ścianie wymalowałabym sobie gejsze. delikatną kreską w kolorze lekkiego różu i czerni.
Pewnie słabo widać na obrazu
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
może jakieś pnącza w tym miejscu? takim motyw drzewa, które oplata Ci ścianę...
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
A może by tak odciski rąk i podpisy przyjaciół? A do tego jakieś cytaty
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
napis na scianie .
hej .
chce na czarnej scianie zrobic jakis napisac ; D napewno narysuje okladke zmierzchu na pol sciany i by cos jeszcze sie przydalo , maceie jakies pomysly ? ![]() moze cos ze zmierzchu krotkiego i fajnego ? bo ja sie zdecydowac nie moge na 1 z 8525684375. xDDD ![]() ; **
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Dot.: napis na scianie .
Szczerze mówiąc, jeśli chciałabym zrobić sobie napis na ścianie (a też miałam taki pomysł) to byłoby to coś ważnego dla mnie. Nie fajny tekst podany na jakimś forum, tylko coś, co ma dla mnie osobiste znaczenie... Wybaczcie mi post bez konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie, ale po prostu dla mnie takie rzeczy muszą coś znaczyć, a nie po prostu sobie być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam 3 brystole połączone na ścianie z cytatem z "Wojownika światła" i kilkoma pomniejszymi, które w jakiś sposób zmieniły moje postrzeganie świata i cały czas mi o tym przypominają. zawsze brystol mogę zerwać i powiesić nowy ![]() a Ty droga autorko wątku, jeśli chcesz koniecznie, to wybierz sobie ulubiony cytat z Twilight, albo najbardziej znany [coś z tym lwem masochistą, czy coś - czytałam książkę, ale nie pamiętam ..]
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no i oplułam monitor przez ciebie! tak jak dziewczyny radzą, wybierz coś bardziej hm... uniwersalnego, pomysł z brystolem lepszy, a na ścianie białą farbą zrób wzór jakiś, może kwiaty? pomyśl, czy za x lat nadal będziesz fanką tej... ekhm... książki, i czy nie lepiej zrobić tak z plakatem? to jak tatuaż z inicjałami obecnego faceta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
co do napisu, to dobrze by było, jakbyś sama znalazła coś co się Tobie podoba.. swojego czasu miałam nad drzwiami napis
"Ty, który wchodzisz żegnaj się z nadzieją" zainspirowała mnie Boska komedia Dantego [![]() obecnie na ścianach mam jakieś bazgrołki... min własności funkcji interpretacja matematyczna całki to jeszcze z czasów, kiedy uczyłam się do matury ![]() jest jeszcze jeden napis "Choćby piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna" ![]() powstał on w przypływie ułańskiej fantazji podczas zeszłorocznej imprezy Janowej ![]() podsumowując - jeżeli chcesz koniecznie mieć mazy na ścianach, to muszą być 'Twoje', żebyś po jakimś czasie nie stwierdziła, ze wkurzają ciebie i trzeba je zakryć
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Skoro lubisz serie Meyer to może wybierzesz swój ulubiony cytat ? Albo coś związanego z wampirami ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a odpowiadając na pytanie : na wizażu jest parę wątków z ulubionymi cytatami, wierszami...może poszperaj, przeczytaj i wybierz coś co będzie miało dla Ciebie znaczenie i przesłanie...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.