![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Moje pierwsze na wymiankę
- wodę perfumowaną Belle En Sonii Rykiel, pierwotnie 100 ml, użycie jak na zdjęciu
- kredkę do oczu DIOR, kolor Violet Precieux (893), z gąbeczką do rozcierania, zużycie/stan - użyta kilkukrotnie - zdjęcia, w komplecie oryginalna, jeszcze nie używana temperówka cos u mnie?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje pierwsze na wymiankę - Dokładka!
Coś u mnie za Angela?Może chciałabyś Słonika ;ub z nie kosmetyków depilator?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
w sumie passion dance mogłabym oddać więcej niż próbkę. Tyle,że nic z wątku mnie specjalnie nie zainteresowało [masz coś poza wątkiem do oddania?]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
- Baza pod cienie MAC PREP+PRIME EYE KOLOR MEDIUM 5g ubytek minimalny raz pokryłam nią obie powieki.wiec jest jak nowa wymienie za cos o podbnej wartosci - Dokładam paletke na 4 prasowane cienie MAC+ cien sliwkowy kolor NOCTUR-NELLE A37 kilka razu uzyty, Ci Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za kredke diora
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315746 moj watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
A co oznacza "trochę więcej niż próbka"? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
- wodę toaletową Amethyst Fatale Oriflame, pierwotnie 50 ml, zużycie jak na zdjęciu - naprawde minimalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
kosmita jakiś normalnie
|
No to zapowiedziana dokładka, prawie same rzeczy nieużywane, więc choć to głównie Avon, mogę być wybredna. Ale kusić można - nie to cenne co duzo kosztuje, tylko czego ktoś pragnie
![]() 1. EDP Tommorow for Him, Avon, 75 ml, folia - piękny męski korzenny zapach 2. Żel Tommorow for Him, Avon, 200 ml, b/foli ale nie używany 3. Instant Tone (Body Tightening Spray), Avon Solutions, po 150 ml każdy - nieużywany, UWAGA - TYLKO JEDNA SZTUKA (jedna już wymieniona) 4. Cellu-Sculpt, Avon Solutions, 200 ml. nieużywany 5. Anew Clinical, Trilaser Cellulite Corrector, Avon, 150 ml, folia 6. Farba do włosów Loreal Recital Preference, Islande, Popielaty Blond (L), UWAGA - data ważności 16/11/2009 7. Maseczka Planet Spa, Dead Sea Mineral (tzw. błotna), Avon, 75 ml, nówka, nieużywana 8. Maska Alpha Anew (peel-of), Avon, 100 ml - nówka, nieużywana c.d.n. ![]() Edytowane przez misianka Czas edycji: 2009-03-17 o 20:15 Powód: wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
kosmita jakiś normalnie
|
C.d. Dokładki:
- EDT Miss Punk, Oriflame, pierwotna pojemność 30 ml, zużycie/stan jak na zdjęciu - olejek do kąpieli, lawendowy, Pampering Indulgence, Orifame, pojemność 75 ml, nieużywany - tusz i eyeliner w jednym (tusz czarny, eye liner srebrny brokat), Sparkle Lash, Avon, tusz nieużywany, eyeliner kilkukrotnie, oddam jako dodatek do wymianki, bo chyba kończy mu się ważność (6 m-cy od otwarcia), choć zapach, konsystencja i trwałość są OK - cień pojedyńczy Loreal ColorAppeal Platinum, kolor Metal Plum (153), odrobinkę używany, stan/zużycie jak na zdjęciu - cień do powiek w kremie, Avon, kolor niebieski-perłowy, 10 ml, nieużywany - preparat do usuwania skórek w pędzelku, Avon, nieużywany, brak oznaczenia poemności C.D.N. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
rose absolue wolne
![]() ![]()
![]() |
#43 |
kosmita jakiś normalnie
|
cd dokładki:
(na szaro już nieatualne) Próbki różne: - 4 x 2 ml krem Nutritic dla b/suchej skóry, La Roche Posay - 1 x 1,5 ml kremu p/oczy Hydro-Balance, Eucerin - 2 x potrójna próbka Hyaluron-Filler (na dzień, na noc, p/oczy, po 1,5 ml), Eucerin Próbki Nuxe: 2 x Creme Merveillance Enrichie (po 2 ml) 2 x Creme Merveillance (po 2 ml) 2 x Serum Merveillance (po 2 ml) 1 x Reve de Miel d/stóp (4 ml) 1 z Reve de Miel d rąk i paznikci (4 ml) 1 x Reve de Miel, krem d/ciała (7 ml) - komplet d/manicure Oriflame, elegancki, w złotym etui, nieużywany, jak na zdjęciu Edytowane przez misianka Czas edycji: 2009-03-08 o 19:59 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
teraz ,to mi się az za dużo rzeczy podoba
![]() Instant Tone (Body Tightening Spray), Avon Solutions, po 150 ml każdy - nieużywany Anew Clinical, Trilaser Cellulite Corrector, Avon, 150 ml, folia i podkład Isadory [którego wcześniej nie zauważyłam ![]() nie znajdziesz czegoś jeszcze u mnie? Co do passion dance, to odpiszę późnym wieczorem ile go jest [dopiero jak wrócę do domu] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
widziałaś mnie? bo chyba Ci się w dokładkę wpakowałam...
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
kredka diora fioletowa sonia rykiel 7. Maseczka Planet Spa, Dead Sea Mineral (tzw. błotna), Avon, 75 ml, nówka, nieużywana komplet d/manicure Oriflame, elegancki, w złotym etui, nieużywany, jak na zdjęciu[/quote] Muciu, dzięki za info (widzę że apetyt wzrósł ![]() - Angel w negocacach (dwie chętne, raczej pójdzie) - do kredki druga chętna Moja propozycja bazy i cienia Maca dotyczyła zamiany na rykiel + kredka Dior. Jeśli chcesz jeszcze maseczkę i komplet manicure to coś za to chcę jeszcze (też rzeczy są nieużywane) Od razy mówię ze cienie i szminki wykluczone ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
- szminka 6G02 - kredka 7C1A pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
dzięki, czekam więc na decyzję
![]()
![]() |
#51 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
- Donna Karan Labdanum, próba - Demeter - Creme Brulee, próba - Passion Dance (ile się da?!) i tyle niestety z listy a twoim wątku ![]() No i nawet gdybyś chciała tylko jeden tonik do ciała, to i tak troszę krzywda dla mnie. A moja wish lista? - Obsession CK (to już naprawde obsesja ![]() - DKNY Night - Nowy podkład Estee Lauder (Double Wear Light, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24106) - żele p/prysznic o ciekawych, najchętniej "jadalnych" zapachach także niekosmetyczne - torebki np. Więc może masz coś pozawątkowo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
nie chcę być namolna, ale tak nieśmiało dodam, ze mam jakieś 2/3 żelu banan kokos Avon (nie był używany tak że stał i się nim myłam, tylko raz wlałam dzieciakom do kąpieli tą 1/3 i tak stoi w szafce)
i mam też żel kawowy Yves Rocher, raz użyty ...tak mogłabym dorzucic ![]()
![]() |
#54 | |
kosmita jakiś normalnie
|
no niestety, kredeczka raczej pójdzie do ennkaa, bo strasznie mi się podoba jej ostatnia propozycja "dorzucająca", a co możesz mi zaproponować za Angela ewentualnie (jak się odblokuje oczywiście)
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
a kredkę i szminkę Diora, a od Ciebie Rose Absolue, spray Babyliss, żel banan/kokos Avon i kawowy YR? A swoją drogą kawowego jeszcze nie widziałam, a może chodzi o kakaowy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10156? Też jest ok ![]() Jeśli tak, targ dobity ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam limonkowo imbiory zel pod prysznic orfimale nowy,kakowe masło do ciała nowe ziaja to tyle z jadalnych rzeczy
![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z avonu mam tez połówkę balsamu z tej linii dorzucę Ci. Czyli mnie pasi. Czekam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
kosmita jakiś normalnie
|
Muciu, jak już wcześniej pisalam - za Sonię, jak poniżej:
- Baza pod cienie MAC PREP+PRIME EYE KOLOR MEDIUM 5g ubytek minimalny raz pokryłam nią obie powieki.wiec jest jak nowa wymienie za cos o podbnej wartosci - Dokładam paletke na 4 prasowane cienie MAC+ cien sliwkowy kolor NOCTUR-NELLE A37 kilka razu uzyty, No, a czy będzie Angel, tego nie wiem. Jak bedzie (jutro) to wtedy może coś wymyślę ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- niestety nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.