|
|
#31 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Dot.: Samotny mi³y ch³opak...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
chlopak chcial sie wygadac,a tu takie zj...bki
pomyslal,ze wizaz to odpowiednie miejsce,by poznac zainteresowana ,a tu klops.swoja droga,ciekawe jak tu trafiles...Fakt faktem,facet jaja miec musi.Sympatyczny i mily nie ma szans.Wynika wiec z tego,iz facet powinien byc chamem.Z kolei taki to tez zle.Najgorsi jednak sa ci,ktorzy chca za bardzo....Kota tez mozna zaglaskac.Przyznaje racje-choc sama jestem i mi brak TZ,to na sile nie szukam.Jesli ma byc,to bedzie.Prztetrwac ten czas "pomiedzy".Oto rada
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 23 975
|
Zgadzam siê z powy¿szymi opiniami, nic na si³ê- te¿ mia³am kiedy¶ tak± sytuacjê, ¿e druga osoba za bardzo chcia³a i wysz³o na odwrót w³a¶nie- dystans wskazany
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a masz przyjaciol ,znajomych???wychodzis z nimi gdzies...do pubu na przyklad...
![]() przeciez dziewczyna do domu ci nie zapuka sama
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 565
|
Bez urazy, ale.... sama t± wiadomoscia raczej bardziej zniechecisz jakakolwiek wolna na blizsze poznanie. Co jak co ale powialo mi desperacja
P.S kobiety lubia pewnych siebie i wlasnych warto¶ci facetów takze we¼ sie w gar¶æ i spróbuj poszukaæ gdzi¶ indziej, nie koniecznie w wirtualnym ¶wiecie.
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapuka,posprzata,ugotuje i pokocha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za szydere,ale nie moglam sie powstrzymac-faceci to swinie i tylko,kiedy im czegos potrzeba,sa na wyciagniecie reki.Inaczej-"gon sie ,mala".
|
|
|
|
#37 |
|
Wied¼ma
Wiadomo¶ci: 11 954
|
Czytam... i czujê ¿al.
Jak nudne i smutne ¿ycie musi prowadziæ cz³owiek, który zamieszczaj±c tak obszerny anons towarzyski (bo tym przecie¿ jest ten w±tek) potrafi napisaæ o sobie, ¿e jest mi³y, nie æpa, nie pali, mo¿e nie piæ i ¿e dziewczyny go nie chc±. I tyle. Gdzie tu jakakolwiek osobowo¶æ? Cokolwiek, co mog³oby zainteresowaæ potencjaln± kandydatkê? Jaka¶ baza dla porozumienia? Pasje, zainteresowania? ![]() Przecie¿ to, ¿e kto¶ nie æpa i nie pali jest... normalne. To tak, jak gdyby napisaæ: mam dwie nogi i dwie rêce. To mi³o, ale nie buduje siê relacji na takich oczywisto¶ciach...
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlategoz tak interesujaca persona nie potrafi zaintrygowac soba...
Moje szczê¶cie przysz³o na ¶wiat Edytowane przez adia82 Czas edycji: 2009-03-12 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
nie wiadomo czy siê ¶miaæ czy p³akaæ...
![]() smutne.
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
wspolczuc i cieszyc sie,ze jest sie wierzaca w siebie kobieta.o!
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcê obraziæ autora, ale... nie dziwiê siê, ¿e te kobiety od Ciebie uciekaj±, kto by wytrzyma³ z takimi "ciep³ymi kluchami"? Mê¿czyzna powinien byæ mê¿czyzn± a nie jakim¶ mazgajem niepotrafi±cym poradziæ sobie w ¿yciu. Ch³opie, masz 24 lata i zachowujesz siê jak nastolatek. Czas wzi±æ siê w gar¶æ!
PS: zamieszczaj±c anonse o takiej tre¶ci nie licz na odzew
Edytowane przez Muesli Czas edycji: 2009-03-12 o 20:55 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 706
|
Po pierwsze,wizaz to nie biuro matrymonialne. A anonsem tu zawia³o..
![]() I nie s±dze ,ze która¶ kobieta chcia³aby takiego desperata.. co zreszt± widaæ po postach. Bo tak,jeste¶ desperatem,w dodatku u¿alaj±cym siê nad sob±.. I to w tak m³odym wieku,to smutne.. B±d¼ facetem,ze tak powiem.. A niepoprawny romantyzm Ci w tym nie pomo¿e.. Moja rada,jak i wielu innych - nic na si³ê.. Bo z tego nic dobrego nie bêdzie. I popracuj nad sob±..
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-03-12 o 21:23 |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 926
|
Adia82 weszlas na ten watek zeby cos doradzic czy wysmiac autora?
Drogi autorze, na wizazu jest wiele dzialow, miedzy innymi wizazowe spotkania (jakos tak), moze zagadaj na watku w ktorym udzielaaj sie dziewczyny z Twojego miasta i tam moze akurat kogos milego poznasz (nie chodzi o cele matrymonialne, ale tak zeby sie rozerwac )Poszukaj tez moze jakiegos tematu ktory Cie interesuje, moze spotkasz kogos z podobnymi pasjami ![]() Zycze powodzenia
je¶li kochasz to wybacz je¶li wybaczysz to nie wypominaj je¶li nie masz si³ to odejd¼ od niego je¶li odejdziesz to ju¿ nie wracaj je¶li chcesz byæ z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje siê i ju¿ nie bêdzie zdradza³ lecz swoje najpiêkniejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro¶æ |
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 602
|
Cytat:
S³abo siê reklamujesz Wiesz co te¿ jestem ju¿ d³ugo sama i na pocz±tku by³o mi z tym bardzo ¼le, ale z czasem to polubi³am. Rozwijam swoje pasje, robiê mnóstwo fajnych rzeczy i jestem szczê¶liwa, poznajê ludzi.Jest mi super, a wiesz dlaczego bo stwierdzi³am, ¿e lepiej byæ szczê¶liw± ,nie bêd±c w zwi±zku, ni¿ byæ z byle dupkiem, dla samego bycia. Z Twoich postów wynika jasno, ¿e chcesz mieæ kogo¶, ¿eby by³, obojêtnie jaka dziewczyna by to nie by³a. Sorry, ale nikt normalny nie zamieszcza anonsów matrymonialnych na takich forach, od tego sa serwisy randkowe. Ch³opie zastanów siê nad soba. BTW: Napisa³abym priva, ale mam wadê- palê, a Ty nie lubisz takich dziewczyn |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 547
|
Ostatni facet, który mnie uwiód³ (ehhh... szkoda, ze okaz±³o siê, ¿e nie wie czego chce) by³ bardzo pewnym siebie, nieziemsko mêskim, czaruj±cym mê¿czyzn± z onie¶mielaj±cym spojrzeniem i u¶miechem. To co mnie w nim poci±ga³o to to, ¿e gdy chcia³ mnie poca³owaæ, ³apa³ mnie w talii i ca³owa³ najcudowniej w ¶wiecie. Czu³am ise wtedy jak ma³a, bezbronna kobietka. Oprócz tego nie odbierali¶my sobie niezale¿no¶ci, nie oczekiwali¶my wdziêczno¶ci, dziêki temu mimo rozstania utrzymujemy (przynajmniej pozornie) zdrowe relacje. Twój "anons" jest potwornie nudny, niczym nas nie zachêci³es, a jedynie zarsowa³e¶ odpychaj±cy portret kobiet w swoich oczach. Wsluchaj siê w siebie, Naucz siê piêknie móiæ o swoich zainteresowaniach i do boju
Moher to si³a.Moher to w³adza. Moherowych kapeluszy.Nigdy siê nie zdradza. Moher daje m³odo¶æ.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje ¶wiat. "Wielkie historie mi³osne mog± nie mieæ koñca. Ale co musz± mieæ nieodzownie – to pocz±tek." ~K³amczucha |
|
|
|
|
#46 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
I wypraszam sobie mówiæ ¿e jestem desperatem.. Jakby kto¶ by³ 6 lat samemu bez mi³o¶ci to ciekawe czy by jej nie chcia³... Nie znacie mnie a wiêkszo¶æ pisze jakie¶ g³upie nie prawdziwe nie potwierdzone rzeczy omnie...!! ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:05 ---------- A Osoby które mnie obra¿a³y tutaj, ¶mia³y lub tego podobne ¿al mi was... nie bêdê siê zni¿a³ do waszego poziomu... Co do u¿alania, to tak bym tego nie nazwa³, mówie poprostu fakty a nie ¿e sie u¿alam. A to znacz±ca ró¿nica. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 706
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 926
|
dlaczego nie masz znajomych?
Nigdzie nie studiujesz, nie pracujesz? Moze jednak ktos by sie znalazl, jakis kolega do wyjscia na piwko Albo poszukaj moze znajomych (plci meskiej i zenskiej) na jakis forach tematycznych. ja np. poznalam swietna dziewczyne na forum kroliczym, polaczyla nas milosc do krolikow a teraz jestesmy najlepszymi kumpelami ![]() Moze na naszej klasi odnow znajomosci (raczej meskie). zorganizuj jakies spotkanie klasowe. Zacznij robic male kroczki, wychodzic a na pewno spotkasz w koncu swoja ukcohana (a przy okazji bedziesz mial wiecej znajomych, ktorzy beda stanowili odskocznie od zwiazku)
je¶li kochasz to wybacz je¶li wybaczysz to nie wypominaj je¶li nie masz si³ to odejd¼ od niego je¶li odejdziesz to ju¿ nie wracaj je¶li chcesz byæ z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje siê i ju¿ nie bêdzie zdradza³ lecz swoje najpiêkniejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro¶æ Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2009-03-13 o 06:51 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 177
|
Cytat:
Sama pozna³am T¯ przez internet, ale nie przez anonse a normalnie poprzez wymiane zdañ w danym temacie. Dlatego to co Ty robisz dla mnie jest desperacj± - usilnym szukaniem. Na Twoim miejscu nie zak³ada³abym w±tku "szukam dziewczyny" tylko zacze³a aktywnie uczestniczyæ w dyskusjach, wymieniaæ poglady, otworzy³abym siê poprostu na ludzi - a nó¿ spotkasz "bratni± dusze" a nie "szukam i siê zg³aszaæ".Co do u¿alania...Sam piszesz jak to Ci ¿le, ¿adna dziewczyna Cie nie chce, jakie One z³e i niedobre by³y bo siê nie odwdziêczy³y za wsparcie...Po co o tym wspominasz?Szukasz dziewczyny czy wspó³czucia
Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-03-13 o 08:05 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 791
|
po 1. faceci "ciep³e kluchy" s± irytuj±cy.
po 2. ja bym sie nie zwiazala z facetem, ktory otacza mnie szczelnie plaszczem "chodz, no juz wyplacz sie, pogadamy i wogole bedzie psiapsiolasnie". rozumiem przyjazn w zwiazku ale nie psiapsiolkowanie. dla mnie taki facet jest skreslony. po 3. nie umiesz byc asertywny w stosunku do kobiet, albo nawet lekko uszczypliwy? zapusc, zaostrz i pokaz pazur, bo jak narazie drapanie opuszkami palcow nie przynosi rezultatow. |
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 505
|
Romans
Romans ¶piewam, bo ¶piewam! Bo jestem ¶piewakiem! Ona by³a ¿ebraczk±, a on by³ ¿ebrakiem. Pokochali siê nagle na rogu ulicy I nie by³o ubo¿szej w mie¶cie tajemnicy... Nasta³a noc majowa, gwia¼dzi¶cie weso³a, Siedli - ramiê z ramieniem - na stopniach ko¶cio³a. Ona mu podawa³a z wyrazem skupienia To usta do pieszczoty, to - chleb do gryzienia. I tak ¶ni±c, przegryzali pod majowym niebem Na przemian chleb - pieszczot±, a pieszczotê - chlebem Dwa g³ody sycili pod opiek± wiosny: Jeden g³ód - ten ¿ebraczy, a drugi - mi³osny. Poeta, co ich widzia³, zgad³, jak ¿yæ trzeba? Ma dwa g³ody, lecz brak mu - dziewczyny i chleba. Kocham ten wiersz i kojarzy mi siê z pierwsz± internetow± rozmow± z moim mê¿em. Chcia³am mu wys³aæ ten wiersz na pocieszenie. Ciep³a, samotna, mi³a klucha z idea³ami. Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2009-03-13 o 10:35 |
|
|
|
|
#52 |
|
mj
Wiadomo¶ci: 2 118
|
Dziewczyny przestañcie byæ okrutne!
Ja rozumiem o co Wam chodzi i po czê¶ci podzielam Wasze zdanie! Ale skoro nawet ch³opak wyskoczy³ tutaj z takim postem, to zamiast go "wyganiaæ" w stylu " to nie portal matrymonialny" albo okre¶laniem od desperantów i ciep³ych kluch to przecie¿ mo¿na mu spokojnie co nieco doradziæ. A sama wiem, ¿e macie zawsze ró¿ne trafne pomys³y, bo nie raz sama siê radzia³am w ¿yciowych zakrêtach i dawa³y¶cie wiele rad Niepoprawny Romantyku, dziewczyny nie lubi± drani, ale nie lubia tez zbyt zatopionych w romanty¼mie ch³opaków. Gdy¿ zawsze w ¿yciu trzeba zachowaæ pewien umiar! Skuteczn± metod±, jest to by fakt faktem nie nadskakiwac drugiej osobie, czy to dziewczyna facetowi czy facet dziewczynie, bo mimo pozorów w obie strony dzia³a to tak samo. Nie nadskakuj na codzieñ Raczej kieruj siê metod± "normalny co dnia i od czasu do czasu królewicz z bajki". Bo chyba nie ma dziewczyny, która nie doceni³a by gdy jej facet nagle czy to z okazji jakiego¶ ¶wiêta, czy tak dla rozproszenia monotonii wyrwie j± z tej codzienno¶ci by poczu³a siê jak ksiê¿niczka, czy to zabierze na kolacje, czy na romantyczny piknik przy gwiazdach, czy zorganizuje jaki¶ wyjazd. Ale tak jak mówie, musz± to byæ "AKCENTY W ¯YCIU". Sprawa numer 2. Je¶li znajomo¶æ zaczyna siê od wyci±gania jej z bagna emocjonalnego to ma³o kiedy co¶ z tego wychodzi. A wiesz czemu? Bo raczej jak kogo¶ poznajesz i chcesz siê z t± osob± spotykaæ jako z potencjalnym partnerem to chcesz go zafascynowac swoj± osob±! Chcesz by ta osoba chcia³a Cie odkrywaæ/poznawaæ na codzieñ, i wtedy prezentujesz swoj± osobê w samych pozytywach. Natomiast skoro dziewczyna odkrywa przed Tob± te kwestie, które je smuc±, które je do³uj± to pewnie jak sam widzisz, prezentuj± na samym starcie te rzeczy, które normalnie by nie ujawni³y. A Kolega jak mówi³, ¿e on pociesza a pó¼niej dziewczyny tego nie widz± i znajduj± sobie innego, mimo ¿e deklaruj± siê, ¿e nie chc± z nikim byæ, to mi sie nie wydaje ¿e chodzi mu o wdziêczno¶æ, tylko raczej my¶le, ¿e jest to pewnego rodzaju nadzieja, ¿e mo¿e ona zauwa¿y, i¿ po takich z³ych prze¿yciach z by³ym, teraz jest obok niej kto¶ ca³kiem inny i dojrzy w nim kogo¶ wyj±tkowego... Kolego, pokieruj siê te¿ radami Dziewczyn, by¶ np zacz±³ w sobie rozwijaæ jak±¶ pasjê, hobby. Nie wiem co poza kwestiami informatycznymi lubisz, ale skoro masz tyle wolnego czasu, bo twierdzisz ¿e nie masz znajomych wiêc wnioskujê, ¿e tego czasu do wykorzystania troche masz. To mo¿e zacznij chodziæ na jak±¶ si³ownie, czy na tenisa, czy na inne zajêcia sportowe by troche fizycznie od¿yæ, by nabraæ energii. Mo¿esz siê np zapisaæ do jakiego¶ klubu zainteresowañ w stylu wspinaczki ska³kowej, wypraw czy czego¶ innego, gdzie spotykaj± sie mi³o¶nicy danej dziedziny, a sprawi³oby to nie tylko, ¿e by¶ sobie urozmaici³ codzienno¶æ, ale i pozna³ nowe osoby co by Ci na pewno bardzo pomog³o. I ju¿ na sam koniec, to nie oszukujmy siê ale wa¿ne jest pierwsze wra¿enie tak¿e wizualne. Jak jedna z Kole¿anek wy¿ej napisa³a istotn± rzecz± u faceta jest to czy o siebie dba, bo mimo pozorów, dobry wygl±d to podstawa. I od razu podkre¶lam nie mam na my¶li wygl±d modela!! Tylko by np w³osy by³y fajnie ¶ciête, id¼ do dobrego fryzjera, który pomo¿e Ci dobraæ fryzurê, bo nie wiem jak wygl±dasz wiec nie wiem co Ci poradziæ, czy raczej na krótko czy przyd³ugie pocieniowane, ale my¶le ¿e profesjonalista da Ci jak±¶ z³ot± radê, je¶li s± jakie¶ problemy z cer± o to te¿ trzeba zadbaæ ,pierwsze na co zawsze siê patrzy to twarz a do tego ciuszki nie odbiegaj±ce jako¶ kolorystycznie stasznie od siebie , wszystko podkre¶liæ jakim¶ fajnym perfumem (najlepiej by¶ mia³ minimum 2, jeden na codzieñ, drugi na wyj¶cia ) i bêdzie dobrze!
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2009-03-13 o 09:09 |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 649
|
Popieram wypowiedzi wiza¿anek
Sama mia³am takiego adoratora kiedy¶ Facet który po drugim spotkaniu twierdzi, ¿e mnie Kocha i wogóle odda³ by ¿ycie za mnie to przesada:/ Szczerze mówi±c, czu³am siê osaczona, zag³askana... Ch³opak który 40 razy dziennie pisze smsy, ¿e teskni; który czeka pod szko³± choc siê nie umówilismy, który rano czeka pod domem jak wychodzisz... No zwariowac mo¿na:/ Nie mówie, ze masz olewac dziewczyne, ale trzeba znalesc taka z³ot± granice- kobiety uwielbiaj± facetów "zainteresowanych" a nie "zdesperwoanych". Kobieta ma byc zdobywana -okej, ale nie moze miec faceta ktory nie ma wlasnego zdania, swoich znajomych, ktory kazda minute chcialby spedzac z ni±... Wed³ug mnie, tacy faceci s± nudni po prostu, i po dwóch dniach zasypywania ciaglymi smsami i zdrobieniami typu "moja Ty ma³a pscó³eczko" zaczynaj± siê flaki przewracac. Zastanów siê czy nie za bardzo siê narzucasz, potencjalnym kandydatk± na kobiete Twojego ¿ycia. Poza tym, napisa³e¶, ¿e interesuj± siê Tob± 15-16 latki, Ty masz 24. Nie twierdze, ze ró¿nica wieku to co¶ z³ego, ale naturalne jest to, ¿e czego innego w "zwi±zku" szuka 15 latka ni¿ 24 latek... (Dodam, ze znam pary z du¿a ró¿nic± wieku- i nie mam nic przeciwko) I nie bulwersuj siê wypowiedziami dziewczyn, tylko pos³uchaj ich rad: znajdz w³asnych znajomych, swoje pasje... skoro piszesz, ¿e nie masz znajomych, nie wychodzisz to w jaki sposób Ty chcesz poznac jak±¶ kobiete? Wydaje mi siê, ¿e od siedzenie przed komputerem i pisanie o swojej "nieszczêsliwo¶ci" nie pomo¿e Ci w znalezieniu swojej wybranki
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 124
|
kiedy¶ na zajêciach z socjologii facet poda³ Nam jak negatywnie kobiety kiedy¶ postrzega³y mê¿czyzn, a dzisiaj:
kiedy¶: facet pije i bije dzi¶: facet jest nudny
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
Cytat:
No bo chyba widaæ, ¿e jego post to jednak anons towarzyski i nie da siê tego ukryæ.Ja siê przy³±czam do tego aby¶ wyszed³ z domu i zacz±³ przebywaæ normalnie z lud¼mi. |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 791
|
Cytat:
![]() To, ze on uwielbia byc szarmancki 24h wcale nie znaczy, ze jest nudna osoba. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 789
|
Cytat:
Wiêkszo¶æ dziewczyn nie pisze, ¿eby Ci dopiec, tylko swoje spostrze¿enia. Mo¿e warto siê nad nimi zastanowiæ, zamiast broniæ swojej racji? "Moja racja jest najmojsza"
|
|
|
|
|
|
#58 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 124
|
Cytat:
Nie musisz siê nad przyznawaæ, ¿e co¶ zrozumia³e¶, zrób to sam przed sob±. Wiem, ¿e zmiany bywaj± ciê¿kie, ¿e ³atwiej byæ takim jakim siê jest, ale skoro Twoja sytuacja siê powtarza³a nie masz wyj¶cia, musisz co¶ zrobiæ w tym kierunku. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Cytat:
to ma pokazaæ, ¿e kobiety potrzebuj± silnego typa, oczywi¶cie w tym pozytywnym znaczeniu. uwa¿asz, ¿e bycie szarmanckim 24h na dobê nie mo¿e siê znudziæ? ¿e je¶li kto¶ jest jak falki z olejem, to mo¿e Nas poci±gaæ, ¿e nie znudzi nam siê jego u¿alanie nad swoj± niedol±. Jestem pewna, ¿e jak teraz autor pozna jak±¶ dziewczynê to zasypie j± opowie¶ciami o tym, jak go traktowa³y dziewczyny, a on przecie¿ sie tak stara³. Je¶li zmieni³o siê z pije i bije na jest nudny, to chyba nuda wygrywa. poza tym to nie by³a uwaga tylko ciekawostka, mnie na przyk³ad zaszokowa³a ta zmiana pogl±dów i w skrócie daje niez³y obraz dzisiejszego ¶wiata. Na nudê kobiety siê nie zdobêdzie, za szybkie tempo ¿ycia, za wiele granic siê otwar³o, mamy za szybki internet itp. poza tym szarmancki to nie jedyna cecha, któr± da siê przypisaæ autorowi po jego wypowiedziach zwróæmy jeszcze uwagê, i¿ autor sam nazwa³ siê niepoprawny romantyk fakt, faktem, ¿e trochê kobiety same ukrêci³y sobie bata wymagaj±c od faceta wielu przeciwstawnych cech. Ale jak facet m±dry to zna granice.
narysuj mi baranka... zakorzenienie Edytowane przez koKOro Czas edycji: 2009-03-13 o 11:33 |
|||
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 043
|
Polecam Ci poczytaæ tê stronkê:
http://www.uwodzic-uwodzicielki.pl/index.php/category/mezczyzna/ Jest tam wiele o tym, jakie s± kobiety, co lubi± i jak do nich podej¶æ... Jakie faceci pope³niaj± b³êdy w kontaktach z kobietami... Poczyta³am sobie i jako kobieta stwierdzam, ¿e wiele tam prawdy, a jednocze¶nie nie ma tam nic krzywdz±cego dla kobiet - dlatego polecam
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2009-03-13 o 12:33 |
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 649
|
W³a¶nie wydaje mi siê, ¿e autor w±tku nie zna granic...
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.