![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Samotny mi³y ch³opak...
Zaczne od tego ¿e nie mam dziewczyny, i czuje siê przez to bardzo samotny...
Ostatnio mia³em w listopadzie tamtego roku, ale to by³ krótki miesiêczny zwi±zek, który zakoñczy³ siê rozstaniem, poniewa¿ ona mnie nie kocha³a tylko kocha³a poprzedniego ch³opaka... A taki powa¿ny zwi±zek zakoñczy³ siê u mnie przesz³o 6 lat temu. Obecnie mam 24 lata skoñczone samotno¶ci i kobiet które mnie oszukuj±, b±d¼ wykorzystuj± na swój sposób. Zwodz± tygodniami i miesi±cami i obiecuj± spotkanie a jak ma do niego doj¶æ, to wiecznie nie maj± czasu, albo ochoty na spotkanie z facetami... ¦miej± za plecami, lub k³amia mi w ¿ywe oczy... Ci±gle trafiam na jakie¶ kobiety które zosta³y zranione przez faceta i ja pe³nie tylko role pocieszyciela... Pomoge takiej doj¶æ do siebie i zamiast mieæ jak±¶ wdziêczno¶æ to pó¼niej siê dowiaduje ¿e z kim¶ ju¿ jest.. mimo ¿e kilka dni lub tygodni wcze¶niej zapiera³a siê rêkami i nogami ¿e nie chce ju¿ ¿adnego faceta i z nikim nie bêdzie... Mi nie dala szansy nawet na randke czy chocia¿by spotkanie ¿ebym siê wykaza³ a z innymi facetami to siê ju¿ spotyka mimo ¿e twierdzi ¿e jestem fajny.. Mo¿e dziewczyn± nie podobaj± siê mili, spokojni faceci ??? tylko krêc± ich takie dranie... Dodam ¿e ja ani nie pale, nie æpam, alkohol pije bardzo okazyjnie i potrafi³bym ogranicznyæ go do zera. Najchêtniej to pozna³bym jak±¶ warto¶ciow± dziewczyne, która nie pali i bêdzie potrafi³a doceniæ co dlaniej robie i jak siê potrafie staraæ i dbaæ o kobiete.... Z po¶ród 3 dziewczyn jakie mia³em, jedna mnie zdradza³a, druga by³a meterialistk± i egositk± i nie docenia³a ¿e przyje¿dza³em 120km do niej i jecha³em w ten sam dzieñ co przyjecha³em, a trzecia dziewczyna kocha³a jak przyjaciela, ale nie chcia³a ju¿ d³u¿ej tego ci±gn±æ bo widzia³a jak siê mêcze i mówi³a mi te¿ ¿e jeszcze ¿aden facet o ni± tak nie zabiega³ jak ja, ale co z tego jak nie wysz³o... ![]() Mo¿e która¶ dziewczyna chce mnie poznaæ??? (pisaæ na priv) Edytowane przez Niepoprawny Romantyk Czas edycji: 2009-03-12 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Samotny mi³y ch³opak...
czasem szukanie na si³ê, nie przynosi dobrych rezultatów..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 159
|
uwa¿am, ¿e to co mo¿na powiedzieæ o facecie "najgorszego" to w³a¶nie, ¿e jest mi³y. To jest moja obserwacja, kiedy kobieta o facecie mówi mi³y to znaczy, ¿e chleba z tej m±ki nie bêdzie. Tutaj Ty sam siebie tak okre¶lasz. Mo¿esz napisaæ co¶ wiêcej o sobie, czym siê interesujesz, jakie masz pasje itp.
p.s. nie traktuj mojego postu jako zainteresowania swoj± osob± w celach matrymonialnych ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 459
|
wydaje mi siê, ¿e pozna³am kilku facetów w Twoim typie. szukaj±cych na si³ê, zdesperowanych i przesadnie us³u¿nych... takich, którzy sami siê prosz± o traktowanie, które czyni ich tak nieszczê¶liwymi. wolê faceta, nie podnó¿ek. wcale nie mam tu na my¶li drañstwa czy bycia zwyk³± kanali±, bo i takich w ¿yciu spotka³am - zarêczam, ¿e momentalnie mnie od takich odpycha. wolê postaraæ siê te¿ trochê o faceta, nie lubiê mieæ podane na tacy pod sam nos. zawsze nêci bardziej to co chocia¿ trochê niedostêpne - tacy ju¿ jeste¶my nieskomplikowani. facet ma byæ dla mnie partnerem, mieæ w³asne zdanie, trochê swojego ¿ycia i szanowaæ fakt, ¿e nie mam na co¶ czasu lub mam ochotê pobyæ sama. spotka³am sporo takich romantycznych ofiar losu, jak Ty i te¿ zdarza³o mi siê postêpowaæ z nimi tak jak sami siê o to prosili. có¿, byæ mo¿e jestem nieczu³± wied¼m±, ale jestem w szczê¶liwym zwi±zku z facetem, który ma osobowo¶æ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szukasz rady czy dziewczyny (na tym forum)
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 742
|
chyba pomyli³e¶ portale.
P.S. Dziewczyny nie lubi± desperatów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Facet powinien byæ przede wszystkim mêski.
![]() Raczej nie bêdziesz mia³ wielu kandydatek na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wyluzuj, nie szukaj a sama siê znajdzie
![]() Prawda stara jak ¶wiat... Dziewczyny nie lec± na desperatów... Przestañ szukaæ, a zobaczysz, ¿e sama siê pojawi nawet nie bd wiedzia³ kiedy. Pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 181
|
Wyczuwam desperacje
![]() Szybciej znajdziesz kogo¶ na innym portalu - bardziej nastawionym na zapoznawanie siê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 225
|
Cytat:
problem le¿y w Tobie. Od pocz±tku do koñca moim zdaniem. A wiesz dlaczego?? Z trzech powodów: 1. Nie zachowujesz siê jak ch³opak/mê¿czyzna (a ich szukaj± kobiety a nie kolejnych przyjació³ek), 2. Nie masz NIC (albo bardzo ma³o) do zaoferowania kobiecie co czyni³oby Ciê warto¶ciowym w jej oczach (jako potencjalnego partnera) - zwróæ uwagê, ¿e parê postów wy¿ej zapytano Ciê o pasjê/hobby, 3. Nie wierzysz w siebie i w to, ¿e je¶li chcesz masz praktycznie nieograniczone mo¿liwo¶ci - z Twojego posta wieje desperacj±, zw±tpieniem i p³aczliwo¶ci±. To tak w telegraficznym skrócie. PZDR Luckyboy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 798
|
He, he, mo¿na by rzec - ch³opie, szanuj siê.
![]() B±d¼ sob±, rozwijaj zainteresowania, nie b±d¼ nachalny. Jak wspomnia³a kole¿anka wy¿ej - dziewczyny nie lubi± desperatów, a niestety takie wra¿enie sprawiasz. Nie mo¿na dawaæ wszystkiego na tacy, szanuje siê to, co by³o trudno zdobyæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
I tutaj sie nie zgodze...
Poniewa¿ nie wiesz ¿e w ci±gu 6 lat ostanich i szuka³em i nie szuka³em. By³y i takie momenty... ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Poraz kolejny powiem ¿e nie szuka³em przez 2 lata ponad i co??? Trafia³em na dziewczyny które z rózynch powodów mnie oszukiwa³y... A jak to mówicie mam w³asne zdanie to siê z nim nie zgadzaj±!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Pierwsza uwaga to chyba nie portal randkowy.... nie podoba mi sie takie szukanie tutaj dziewczyny ;>
Jezeli chcesz sie pozalic, czy poprosic o rade to co innego .... Nie sadze zeby "mily", dbajacy, czy romantyczny chlopak to bylo cos co zniecheca dziewczyny, o ile nie kryje sie za tym to, ze po prostu jestes niezaradny, taka troche ofiara zyciowa. Do tego 24 lata to nie tak duzo, masz jeszcze pare latek na znalezienie tej jedynej ![]() ![]() ![]() btw. zauwazylam ze niektorym facetom duzo lat zabiera tez zeby przestac patrzec na potencjelne kandydatki tylko oczyma, a zaczac dostrzegac ich charakter. A piekne dziewczyny maja to do siebie ze zwykle cierpia na nadmiar kandydatow, a nie wszystkie te wartosciowe musza byc super piekne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Co do Hobby.
To lubie informatyke, technologie informatyczne, terrarystyke, s³uchaæ muzyki, chodziæ do kina, do parku. Poczytaæ troszke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 213
|
to nie jest portal o profilu matrymonialnym, nie wiem co robi tu Twoj "anons" , a tak w ogole to mysle ze kobiety wol± FACETA a nie zdesperowane ciep³e kluchy, chca byæ zdobywane ale te¿ zdobywaæ wiec moze wrzuc na luzzz i zyj swoim zyciem a kobieta sama sie zjawi pewnego dnia
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Najgorsze jak spotka³em siê z kobiet± pewn± a ona mi mówi ¿e wygl±dam na 17lat a nie na 24... I przez to wiêkszo¶æ dziewczyn po 15-17 lat siê za mn± tylko ogl±da a nie takie dojrzalesze np 19-20 latki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 441
|
Nie chcê Ciê do³owaæ, ale faktycznie chyba powiniene¶ pomy¶leæ nad zmian± samego siebie, a raczej podej¶cia do pewnych kwestii. Wiêcej pewno¶ci siebie i zdecydowania, mniej "niepoprawnego romantyzmu"
![]() A z tym, ze dziewczyny lubi± drani raczej sie nie zgodzê. Mój T¯ zawsze traktowa³ mnie dobrze, bardzo dobrze, ale jest przeciwieñstwem wszystkiego tego co okre¶la siê pojêciem "ciep³e kluchy" ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2009-03-12 o 16:18 Powód: interpunkcja:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 384
|
wiesz co mnie uderzylo? zobacz:
Cytat:
druga kwestia. pytasz sie dlaczego kobietom podobaja sie dranie. moj drogi, kobiety (moja prywatna teoria, ale bylam, widzialam, koszulke przywiozlam) zawsze wola cywilizowanych chamow. nie wiem, tesknota za czasami gdzie facet byl od maczugi, gdzie bronil kobiete swoja przed calym swiatem? widzisz, albo jest to wina (ten wizerunek) mediow, ze jak macho to od razu cham i dran, albo nas samych kobiet, zeby w koncu raz byc zniewolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 798
|
Cytat:
Chodzi o dziewczyny z którymi siê spotyka³e¶, tak? ¯e one siê nie zgadzaj± z Twoim zdaniem? Trudno, nie chodzi o to ¿eby¶ Ty oplót³ dziewczynê jak bluszcz czy dopasowa³ siê jak idealnie skrojona bluzka. Powtórzê siê - szanuje siê to, co siê z trudem zdoby³o. Tyle. Je¶li nadskakujesz kolejnym kandydatkom, nic dziwnego ¿e mog± siê poczuæ znudzone/osaczone/etc. Poza tym, najwyra¼niej masz problem z pewno¶ci± siebie. Cytat:
![]() ![]() Poszukaj sobie jakiej¶ nawiedzonej gothki. Sam nie wytrzyma³e¶ bycia pocieszycielem, a oczekujesz ¿e jaka¶ dziewczyna pozwoli siê w tê rolê wcisn±æ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 742
|
Chyba chodzi³o o SMUK£Y a nie SMUTNY ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 455
|
Tak czytam ten w±tek i chyba niektóre z was przeginaj± z wypowiedziami
![]() .... A moja rada jest taka : przypominasz mi bardzo mojego przyjaciela, który robi³ dok³adnie tak jak ty : czeka³ i znajdowa³ dziewczynê w do³ku, pociesza³ j± i oczekiwa³, ¿e ta bêdzie z nim chodziæ, po czym ona wybiera³a kogo¶ innego. Wiesz dziewczyny tak tego nie odbieraj± ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 741
|
Hej. To nie jest tak, ¿e kobiety kochaj± chamów, ju¿ sobi enie wkrêcaj. Ja wiem o czym mówiê, bo by³am w 2 skrajnie ró¿nych zwi±zkach. Dos³ownie by³y to przeciwieñstwa. Jeden tak z 'chamem' ale ów cham wyszed³ po jakim¶ czasie, i wiesz co odesz³am, bo za bardzo siê szanowa³am by facet mnie upadla³. Drugi zwi±zek z tzw romantykim. facet by³ nie do strawienia. Ciep³e kluchy. Ale by³ z niego niez³e ciacho (model)
![]() ![]()
_________Po burzy zawsze wychodzi s³oñce_________ Edytowane przez Maalwaaa Czas edycji: 2009-03-12 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 364
|
No nie, coraz lepsze w±tki tu powstaj±
![]() Do tego, ¿e forum jest traktowane jako miejsce na reklamê powoli siê przyzwyczajam, ale ten temat to mnie rozwali³. Ale co mi tam, sam mam fatalny dzieñ to mo¿e innych kopa³ nie bêdê. Panie Romantyk, powiedzieæ co¶ Panu? PRZESTAÑ SIÊ MAZAÆ, CH£OPAKI NIE P£ACZ¡! We¼ siê w gar¶æ, bo z takim nastawieniem to sukcesu nie wró¿ê. Nikt nie lubi desperatów. I nie b±d¼ taki "mi³y, sympatyczny go¶æ". Ogl±da³e¶ "Payback"? Pamiêtasz kwestiê Portera: "Mili go¶cie s± ok, kogo¶ trzeba wykorzystywaæ"?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wlasciwie to zaniemowilam
![]()
![]() |
#25 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Cytat:
Druga sprawa - nie rozumiem... Pocieszasz te dziewczyny ¿eby pó¼niej one siê "odwdziêczy³y" i chcia³y z Tob± byæ??? Zapieranie siê, ¿e ju¿ nigdy z nikim jest do¶æ czêste, ale tak naprawdê to przecie¿ wiadomo, ¿e w 99% przypadków to tylko gadanie zranionej dziewczyny. Cytat:
Nie takich, którzy s± gotowi siê p³aszczyæ przed nimi, byle na nich spojrzeli. Wol± pewno¶æ siebie, a nie desperackie szukanie dziewczyny. Skup siê na sobie, bo problem le¿y w Tobie - tzn w Twoim podej¶ciu do kobiet i do samego siebie. Ceñ siê, wtedy stanie siê bardziej prawdopodobne, ¿e inni te¿ bêd± Ciê ceniæ. Poza tym nie rozumiem sk±d ta desperacja? M³ody jeste¶, baw siê, rozwijaj, inwestuj w siebie. Mi³o¶æ musi przyj¶æ sama, si³± jej nie wywo³asz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 336
|
¦wiête s³owa!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 972
|
Cytat:
Hmm... wiesz jak czyta³am to siê zastanawia³am czy nie jeste¶ ch³opakiem, z którym kiedy¶ przez krótki czas siê spotyka³am... Kropla w krople identyczni z opisu wnioskuj±c... Ch³opak by³ mi³y sympatyczny, ale... za mi³y. Dos³ownie zag³aska³by mnie na ¶mieræ, opowiada³ mi o jakich¶ romantycznych wyimaginowanych snach z nami zwi±zanych, s³odzi³ mi dosownie co 2 minuty od ksi±¿niczek, s³oneczek, kwiatuszków, by³ bardzo wra¿liwy powiedzia³abym nadwra¿liwy (bo nie uwa¿am, ¿e facet ma byæ twardym macho), przyk³ad? Potrafi³ siê rozp³akaæ/rozczuliæ u mnie bêd±c bo jak to piêknie on widzi nasz± przysz³o¶æ (po miesi±cu bycia razem!!). Ogólnie ch³opak mia³ w sobie zero racjonalizmu, mi³o¶æ widzia³ przez idealny pryzmat swoich pogl±dów, a ja siê czu³am jak lalka... taka, któr± trzeba g³askaæ s³odziæ przytulaæ. I to wszystko w zwi±zku jest fajne, ja te¿ z natury jestem romantyczna, ale tam sie to dzia³o do skrajnej przesady. Ja po miesi±cu zaczê³am siê dusiæ, po prostu zainteresowanie, które by³o na pocz±tku on w 100% zabi³ tym jak siê zachowywa³... A jego losy wygl±da³y zupe³nie jak Twoje... Mia³ chyba z 15 czy 16 dziewczyn... i ka¿da go zostawia³a, niektóre mówi³y wprost, ¿e romantyzm ok, ale to co on robi to jest niszcz±ce... Pomy¶l pod tym k±tem, bo skoro tyle dziewczyn na odchodne mówi, ¿e jeste¶ mi³y ale... to wybacz, ale prawdopodobnie ¿eby Ciê nie zraniæ nie mówi± Ci ca³ej prawdy. I w sytuacjach nagminnie powtarzajacych siê musi byæ jaka¶ przyczyna wspólna. I po dos³ownie deja vu, które prze¿y³am czytaj±c Twojego posta, s±dzê, ¿e w³a¶nie taka jak opisa³am powy¿ej. P.s ¯eby nie by³o, ¿e popieram tym mêskiego macho. Absolutnie nie. Ale ka¿da skrajno¶æ zabija zwi±zek, sama nie wiem, która bardziej.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ba ja bym powiedziala ze zazwyczaj a nie czasem
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
Eeeee tam, takie og³oszenie, wiadomo tylko ile ma lat i czym siê interesuje.
A gdzie mieszka i inne takie? Jak wygl±da, albo co? No przeca bez tego to ani rusz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.