![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Kelly Caleche Hermes, J'adore Dior, Mac
evitanna ja poprostu nie bardzo zrozumialam Twoj poprzedni post. Takze cos bys chciala ode mnie za LRP??
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- a tak w ogole to mi sie podobaja rzeczy od 3 do 5 u Ciebie
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- DO MAGDOLENA: Zerknełam raz jeszcze - a może wezmę cień joko + podkład za LRP i coś jeszcze dołożę (napisałam, że została połowa, tak z ostrożności, ale jest chyba nieco więcej, może nawet dochodzi do 2/3). Co Ty na to? Edytowane przez evitanna Czas edycji: 2009-04-05 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
biust 42cmx2 cm pas 39cm x 2 cm bioderka 48cm x 2 długość mierzona spod pachy 37 cm zajrzyj teraz do mojego wątku do postu 4 tego - w końcu udało mi się zaladować wszystkie fotki ciuszków |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Czy mogę liczyć na odpowiedź?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
LaRoche Posay Anthelios XL, fluide extreme spf 50+ Avene Diacneal - zostało mi 1/3
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Interesowały Ciebie tzn. Ty chciałaś oddać swoje perfumy? Bo jeśli o mnie chodzi, to mogę oddać Ci napoczętego Hermesa za tusz?
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Kici kici miau miau
|
a czy ja sie w koncu doczekam? nie wiem, celowo mnie ignorujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Oj chyba nie, Gargamelowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
No raczej topik powinien być lekko luźny ale nie bedę Cię molestować , choć mi bardzo , bardzo zależy na Jadorku i błyszczyku. Nic wiecej Ci nie wpadło w oko ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Czekam na decyzję w takim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Dodałam kilka nowych rzeczy do wczorajszego wątku - m. in. blush Lancome, baza Smashbox, pomadka Dior, trochę półproduktów z mazideł.... Zapraszam do przejrzenia i składania propozycji. Rzeczy, które znalazły nabywców zaznaczyłam na fioletowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Kici kici miau miau
|
nie czuje sie urazona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Napisze Ci co mi się podoba
![]() ![]() ![]() 2. J'adore Dior - połowa flakonu 100 ml - proszę o fotkę flakonu ! 4. Błyszczyk Mac Chromeglass 4,8 g, kolor Pulsesetter, róż. Pls zerknijcie w perfumerii na kolor - myślę, że to najlepszy sposób. 8. Satin Silk Serum Clarena 30 ml, raz użyte, niesamowicie wydajne, ma konsystencję zbliżoną do olejku, na twarzy tworzy jakby film, błyskawicznie się wchłania, fajnie nawilża i odżywia - super pod makijaż. 10. Lancome Sensation Totale, Serum z witaminą C, all skin types, 30 ml, całe opakowanie, z USa, lekko z tyłu porysowane.! 15. Lancome Blush Subtil, Precious Edition, made in Italy, color 28 Coral Marvel, z USA, kod na opakowaniu MD 2151, opakowanie lekko porysowane, nosiłam go luzem w torebce, ubytek niewidzialny, maźnęłam się kilka razy, ale kolor za mocny na moje blade lico. Poj. 7,5 g, pełnowymiarowy. 16. Pomadka Dior Addict, kolor 499, Mystic Mauve, ubytek niewidoczny, użyta 3 razy - pędzelkiem/szpatułką. Kod niestety starł się.... Kupiona w USA. - ona jest bardziej rózowa czy bardziej fioletowa ? 19. Szpilki nine West, bardzo wygodne, ameryakńskie 9m czyli nasze 39/40, bardziej 40, moim zdaniem, skóra nie jest lakierowana, ale nabłyszczana, chodziłam w nich tylko po biurze, po wykładzinie dywanowej, co widać po podeszwie. Robią wrażenie, są niezwykle eleganckie.! 21. Smashbox - photo Finish light, oil-free. Baza pod podkład. Zostało ok. 12 ml z 15 ml. Dwukrotnie użyta, bardzo wydajna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
2. J'adore Dior - połowa flakonu 100 ml 4. Błyszczyk Mac Chromeglass 4,8 g, kolor Pulsesetter 8. Satin Silk Serum Clarena 30 ml 10. Lancome Sensation Totale, Serum z witaminą C, all skin types, 30 ml 15. Lancome Blush Subtil, Precious Edition, made in Italy, color 28 Coral Marvel 19. Szpilki nine West, bardzo wygodne, ameryakńskie 9m czyli nasze 39/40, bardziej 40\ 21. Smashbox - photo Finish light, oil-free. Hej , dzięki za fotki . Powiedz w takim razie czy za powyżej wymienione znajdziesz coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Podsumowując:
za J'adore wzięłabym błyszczyk Dior + Clinique - samoopalacz w żelu. Co Ty na to? Butki chyba sobie zostawię. Co do reszty pomyślimy później, najbardziej by mi zależało teraz na tych rzeczach. Nie mam na razie innych życzeń/potrzeb. Czy zechciałabyś w taki sposób się wymienić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
-Mazidła - mleczko migdałowe 100g, ubytek prawie zerowy, dwa razy użyłam kilka kropel.\ -Olej z orzecha włoskiego - 60 g, pełen. -Olej żurawinowy - Mazidła 30 gr. Zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Droga Hexanno, najbardziej kusiłaby mnie Laura Mercier lub w dalszej kolejności Clarins - zestaw cieni. Mogłabym jeszcze za którąś z tych rzeczy dorzucić np 2 jedynie testowane błyszczyki bourjois? I do tego blush best friends edm?
---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Miałby być jedynie raz testowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blush Best Friends sama mam na wylocie sampla bo nie bardzo jest to moj kolor,blyszczyki Bourjois nie bardzo lubie poza chyba,ze masz Effet 3D 20 Rose Symphonic to moooglabym sie pomyslec ![]() ![]() U Ciebie interesuje mnie dodatkowo -Błyszczyk Mac Chromeglass 4,8 g, kolor Pulsesetter, róż -Clarena Satin Silk Serum-ale czy mialabys mozliwosc zrobienia zdjecia skladu INCI?
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-04-08 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko poproszę o kod z flaszeczki Jadore i jeśli można to dokładniejsze fotki spodu flaszki , z góry korka / chodzi o napis zatopiony w kulce / Jeśli życzysz sobie również zrobię fotografie Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-04-08 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
muszę się przyznac, że kiepski ze mnie fotograf i nie bardzo umiem zrobić fotkę tak by ten napis był widoczny. Nie wiem nawet czy mój aparat Canon Powershot a530 ma tryb makro. Kod na butelce to 6H02, a jak spojrzysz na korek z góry to widać napis j'adore. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Hexanno, w/s serum: nie mam już opakowania, a na butelce nie ma składu .... Błyszczyk - być może trafi do Idiaminki, czy mogłabym dać Ci trochę półproduktów w zamian za cienie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Evitanno ![]() Napisz czym moglabys sie podzielic i jak jest z waznoscia polproduktow,ktore oferujesz na wymiane?bo przyznam sie,ze beda to zapasy ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Serum Clarena powiadasz??? Hmm chciałabym za nie coś naprawdę extra zważywszy iż w detalu chodzi po ok 70 zł.
A co do mazideł: - masełko karite - 06.2009 - olej - 12.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.