|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy nie tylko fitnessowe ;)
Niestety nie mam fotki aktualnej bo mam aparat zepsuty
A wcześniejsze fotki mam jak byłam chudsza-48kg(i nie byłam wtedy jakoś szczupła ) choroba przez którą schudłam 7kg minęła a ja się zapuściłam i waga wróciła
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
fiu fiu a tu juz 2 strona legalnego offtopa bravo
A u mnie leje caly dzien i mgla i zimno. Ines25 i jak tam mała?cieszę sie że salatka smakuje,w sumie szybko się ją robi i pyszna. Nie przesadzaj że taka stara jesteś hehe pewnie chciałas żebyśmy do Ciebie odnosily z wiekszym dystansem moge mówic do Ciebie -Śliwo?Sikorka wstawiaj foty bo nie wydaje mi sie wcale zebys mogla przy takim wzroscie i wadze źle wygladac- to niemożliwe po prostu Gasolina pewnie juz chodzi po górach bo jakoś jej tu nie widzę Fajnie że tyle dziewczyn tu jest |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;12012383]Ines25 i jak tam mała?cieszę sie że salatka smakuje,w sumie szybko się ją robi i pyszna. Nie przesadzaj że taka stara jesteś hehe pewnie chciałas żebyśmy do Ciebie odnosily z wiekszym dystansem
moge mówic do Ciebie -Śliwo?[/quote]Taaaa ten dystans to... trafiłaś w sedno!!! ![]() :rotfl : Poleciałaś po całości ![]() Mała niestety kiepsko. Ma bardzo wysoka gorączkę Dzisiaj już drugi raz spi. Raz od 10-13:30 i drugi raz o 17 poszła spać i jeszcze śpi. Muszę ją obudzić żeby leki podać...
Edytowane przez ines25 Czas edycji: 2009-04-23 o 19:47 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Można się przyłączyć?
![]() Chciałabym przy pomocy odpowiedniej diety i ćwiczeń stracić trochę ciałka, sama nie wiem ile, po prostu chcę się czuć dobrze w swoim ciele . Kondycję póki co mam słabą, ćwiczenia nigdy mnie nie kręciły, teraz złapałam "fazę", powoli się poprawiam . Na cel postawiłam sobie 48kg jednakże jeśli w trakcie chudnięcia, jakoś przed 48 poczuję się dobrze i dojdę do wniosku, że to jest to, czego chcę - ograniczę trochę spalanie (ale bez przesady,byle nie "zapuścić się" znowu :P), w końcu wieszaki mam w szafie, nie chcę zrobić z siebie kolejnego . Na Wizażu zarejestrowałam się już dawno, przeglądam regularnie niektóre fora, muszę przyznać, że naprawdę łatwo jest się uzależnić od forum . Nie wiem dlaczego wcześniej nie zabrałam się za pisanie, ale teraz chętnie nadrobię te zaległości .
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też lubię sobie czasami te ćwiczonka zrobić ![]() a tak w ogóle to witam, mogę się przyłączyć?
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
ja waze ok 68/172 i wszystko jest w normie, ale mam boczki, brzuch, grube uda
2 lata temu wazylam 62, rok temu - nie pamietam facet akceptuje mnie ale widzi roznice i mowi mi otwarcie ze przytylo mi sie, ze moglabym cos z tym zrobic
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a u mnie w Rybniku zimno szaro buro i ponuro -jak wszyscy o pogodzie to wszyscy
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
napewno z ta waga poprzednia tez nie bylam super modelka ale roznica jest.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak o pogodzie, to ja muszę dzisiaj się pochwalić, bo u mnie akurat pięknie było ;p latałam w krótkich rękawku przez godzinkę-dwie.. pod wieczór już ze sweterkiem ;]
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
U mnie przyjemne wczesne lato - słońce i lekki, chłodny wiatr ^^.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pogoda się u mnie poprawiła ![]() ktoś tu o wadze wspominał.. u mnie to wygląda tak: 169cm wzrostu przy wadze 55,6(dzisiaj się ważyłam ;p) i chudnąć nie chcę, po prostu chcę wymodelować ciałko i nabrać mięśni mrr dontknow nowy av, ładny |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
Co do wagi....ja stwierdziłam parę dni temu, że przestaję się ważyć. Ważyłam 57, w ciągu 2 tyg zrobiło się niecałe 55 i klops. Stoi, stoi, stoi.... bardziej miarodajne będzie mierzenie się w strategicznych miejscach Póki co poszło 4 cm w "boczkach"! Jaka piękna pogoda za oknem! Dziewczęta trzeba się poruszać w weekend! Jakie plany? U mnie rowerek i basen
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Doooooobry
![]() U mnie chmury i mgła ale ponoć po południu ma słoneczko świecić ![]() Wieczorkiem grill się szykuje, ech znowu się piwa nachlam ![]() ![]() A co do wagi, ło matko nie pamiętam kiedy się ważyłam, ale zawsze było ok 50-51 kg
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj o 20:00 idę na pożegnalne ognisko klasowe.. ale wypije góra2-3 piwa bo jutro na 11:00 do dentysty i w dodatku jestem kierowcą ;p
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() No to dziewczynki życzę Wam udanej zabawy!!! Ja wczoraj tak poćwiczyłam łydki że dzis ledwo chodze mam takie zakwasy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słabe mam ręce strasznie, muszę sie też za nie zabrać w końcu
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
30 min Tamilee z hantlami 3 kg i 10 min great arms z 5 kg Myślałam że padnę na pysk. Ale uwielbiam czuć taki przyjemny ból mięsni A mamuśka mówiła, że przy niektórych ćwiczeniach robiłam bardzo ciekawe miny... jakby mnie na kibel cisnęło Ech niestety również mam słabiutkie ramiona, dlatgeo pracuję nad nimi |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak więc staram się je trochę przetrenowywać. A jesli nie spale ich troszke to chociaz bardziej umięśnie, tez dobrze... ![]()
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba wolę nie wiedzieć jakie miny robię
![]() Przy hh jak się zapatrzę w film to tak potrafię i godzinkę kręcić Tylko stopy potem strasznie bolą
|
|
|
|
|
#53 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, dziękuję. pierwotnie miał iść na youtube, ale znalazł się tutaj ;]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurde ines, oddaj mi swoje masywne łydki! ja mam takie chudziutkie 32cm, że aż żal. a chcę mieć ładnie mięśnie zarysowane, to moje marzenie.
|
|
|
|
#54 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i naprawdę pomogło ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety musiałam zrezygnować Dawaj tećwiczenia! U mnie tez super pogoda ale ja nigdzie nie wybędę bo moje Maleństwo chore
Edytowane przez ines25 Czas edycji: 2009-04-24 o 11:24 |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko tyle pamiętam. Ale jak poszukasz np na emule "winsor pilates" to na pewno znajdziesz |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam ćwiczę u siebie w pokoju więc nikt nie widzi ;p a jak już ktoś jest to i tak przy komputerze siedzi więc się nie patrzy..mój brat czasami jak mnie widzi z hh i książka to się puka po głowie, ale mam go daleko i głęboko za to ![]() no nic idę się szykować(myć włoski, kapać się i takie tam bo znając mnie to trochę mi zejdzie ;p). słoneczko świeci i jest ciepło |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale śmiechu nie m, bo domownicy już się przyzwyczaili. Bo na początku mój pies skakał i chciał złapać za kólko![]() Renia, Panikaa- dawno zrobiłyście prawko? Bo ja jestem w trakcie. Za niecałe 2 tygodnie mam egzmin
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

A wcześniejsze fotki mam jak byłam chudsza-48kg(i nie byłam wtedy jakoś szczupła
) choroba przez którą schudłam 7kg minęła a ja się zapuściłam i waga wróciła

moge mówic do Ciebie -Śliwo?