|  2009-05-05, 15:57 | #31 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Nowy wątek!!! Dużo nowych, markowych + buty + kosemtyki (S/M/L) Zapraszam!

U mnie masz czarne szpilki, rozmiar 39 ale bym powiedziała że to raczej 38 dla mnie okazały się małe założone raz w ramach spacerku i potem raz w ramach przymiarki, liczyłam że stopa była spuchnięta  Mogę przesłać więcej zdjęć http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1241100839 | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 16:02 | #32 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Nowy wątek!!! Dużo nowych, markowych + buty + kosemtyki (S/M/L) Zapraszam!

już odznaczyłam tamtą bluzeczkę   tyle było tych rzeczy , że się pogubiłam   no ta Twoja torba xxl jest meeeega  hmm... za butki chciałam buty jakieś, ale żem się zastanowię   a bluzeczka jest do wzięcia of kors  ps. może widziałaś gdzieś tam u Ciebie tą czarną kurteczkę z rękawkiem 3/4? albo chciałabyś ją z kogoś zedrzeć jak spotkasz na ulicy  ? 
				__________________ Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2009-05-05 o 16:08 | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 16:19 | #33 | 
| Raczkowanie | 

coś u mnie za czarną eko skórę

| 
|     |   | 
|  2009-05-05, 16:41 | #35 | 
| Zadomowienie | 

Oddam bardzo, bardzo duzo za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1241513378 Znajdz cos, prosze   
				__________________ "Wiedzę buduje się z faktów, jak dom z kamienia; ale zbiór faktów nie jest wiedzą, jak stos kamieni nie jest domem"  H. Poincare  | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 16:51 | #37 | 
| Zakorzenienie | 

Kochane jesteście dziewoje  dzięki wielgachne dla Twojej przyjacióły również, i dla TŻ  a torbę no pewnie, że bym chciała... a co Ty byś za nią chciała  ? oto jest pytanie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 16:52 | #38 | 
| Raczkowanie | 

Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1241513327 ?

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 17:10 | #39 | 
| Wtajemniczenie | 

Coś u mnie ; > ?

| 
|     |   | 
|  2009-05-05, 17:11 | #40 | 
| Raczkowanie | 

cos u mnie za torebke w kratke atmo

__________________ Czasem warto się zgubić... by znaleźć To, Czego się szuka... | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 17:26 | #41 | 
| Zakorzenienie | 

bluzeczka jest S/M, mam ją z wymianki ale na mnie jest za mała   z Twojej wish mam letnią białą sukieneczkę, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, też z wymianki i też za mała, a faktycznie jest śliczna. Coś tu jeszcze dla Ciebie zaraz wyszperam, z listy nic nie mam, ale coś innego się znajdzie  a powiedz mi, masz tą torbę jeszcze w innym kolorze?  ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- to coś się słabo spakowałaś na ten dluuuugi weekend:P a mi właśnie o taką dużą torbuchę chodzi  idę looknąć do szafy   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 17:34 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za torbę atmosphere?

| 
|     |   | 
|  2009-05-05, 17:52 | #43 | 
| Zakorzenienie | 

zapomniałam że mam jedną parę sandałków na szpilce, rozm 38, są prześliczne, ale ja nie umiem chodzić w szpilkach, chyba że pod rękę z TŻ   a dwa ostatnie zdjęcia to też a'la sandałki, na szerszym obcasie, mają kwadratowe nosy z przodu. zaraz pomierzę bluzeczkę i kieckę   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 18:16 | #45 | 
| Wtajemniczenie | 

Coś za staniczki? Wszystkie trzy   
				__________________ Człowiek na tyle istnieje,  na ile pamiętają o nim inni. Żeby kogoś rozpalić, trzeba samemu płonąć. | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 18:32 | #46 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2009-05-05, 18:46 | #47 | 
| Zakorzenienie | 

bluzeczka - dł z ram.54 cm, pod biustem 32 ale się rozciąga do ok. 47 cm,  sukienka dł 76 cm, biust 22  ale się naciąga do też koło 46 cm, 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 19:04 | #48 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za: biale polo nike stanik szary stanik bialy naszyjnik avon ??   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=768254 takie tam szmatki.. ;-) Czekam na mojego bombaza!!      | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 19:05 | #49 | 
| Zakorzenienie | 

coś za czarne baleriny atmo ?   zajrzyj tez do starego watku | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-05, 19:08 | #50 | 
| Zakorzenienie | 

hey  cos za: Czarne rajstopy z mikrofibrą rozm. 3 NOWE! Krem pod oczy Oriflame. Nowy! Cienie Giordani Gold Oriflame! Jedynie wypróbowane, nie mój kolor  Nowy aplikator Mleczko do demakijażu Ziaja. Użyty 3-4 razy! Czarna pleciona opaska. Stan idealny! 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 19:29 | #51 | 
| Zakorzenienie | 

ok  a co byś chciała za torbę  ? spódniczka jest bardzo fajna, nowa, ma sznureczek do regulacji. Hmm, nie szukam na pewno mega szpil... jak możesz to zrób fotki tym co masz i które mogłabyś wymienić   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 19:44 | #52 | 
| Raczkowanie | 

COŚ U MNIE ZA:Czarna tunika/sukienka nietoperz rozm. S/M

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-05, 20:11 | #54 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2009-05-05, 20:56 | #56 | 
| Zakorzenienie | 

coś za torebkę w panterkę i/lub w jasnopomarańczowe kółka? Oddam wiele  u mnie dokładka w 7 poście. 
				__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 21:00 | #57 | 
| Zadomowienie | 

znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1241512880 i w panterkę?

__________________ 'Jeżeli chcesz być kimś najpierw musisz być sobą' | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 21:39 | #58 | 
| Zakorzenienie | 

czyli chcialabys sie wymienic za te 2 rzeczy  ? bylas w starym watku ?   | 
|     |   | 
|  2009-05-05, 21:54 | #59 | 
| Zakorzenienie | 

cos za torbe w krate i torbe w panterke?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Wymiana
 Wymiana