![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starszy TŻ
Cytat:
.K-25/M-35/45. siłą rzeczy sporo mężczyzn po 30-tym roku życia ma juz jakąś przeszłość.czyż nie? ![]() no chyba,że ty myślisz o przedziale wiekowym, K-15 /M-20.wtedy może już nie pasować do mojej teorii. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-05-12 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A idąc Twoim tropem to nie jest kwestia tego czy facet jest starszy czy nie ale tego w jakim jest wieku. Bo kobieta w wieku 45 lat też może się związac z facetem w wieku 35 który ma już za sobą trójkę dzieci i dwa rozwody ;P
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
starszy facet nie tylko ma stabilizację finansową,ale i "przeszłość",o czym wiele kobiet zapomina.to samo tyczy się kobiet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w wątku mowa o starszym od kobiety a nie o starszym jako już niemłodym.
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie starszy facet to od 40-70,dla ciebie bedzie młodszy. nie generalizujmy wieku,bo tu w tym wątku wypowiadają się kobiety w różnym przedziale wiekowym,nie tylko 15-nastki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nigdzie nie dałam do zrozumienia że to wątek dla 15-stek ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie muszę miec 39-ciu lat,żeby znać życie logicznym jest ,że dla 15-to latki starszym facetem będzie młokos 20-to latek bez rodziny.jednak już dla starszej kobiety np 25 cio letniej-30,czy 35 pięcio lataek,bo mówimy o dużych różnicach wiekowych może miec już bagaż w postac bylej rodziny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec logiczne jest raczej to że skoro ja mam 19 lat to dla mnie starszy będzie lażdy w wieku 20 lat i więcej. A jeśli Ty powiedziałas ze dla Ciebie stars są Ci po 40 to stad wniosek ze musisz miec 39 lat (nie wymysliłam tego na podstawie Twojego podejscia do zycia).
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
No dlatego już kilka postów wyżej zauważyłam że przez to się nie zrozumiałyśmy. Ja po poscie autorki oraz po odpowiedziach szybko wywnioskowałam że chodzi jednak o moj tok myślenia. Ale owszem mogę się mylić.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
starszy TŻ ...czemu nie byle nie stary!
![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ jest starszy ode mnie o 4 lata. Zakochałam się w nim bez względu na jego wiek, ale przyznam, że imponował mi tym, że jest "taki poukładany" i to na pewno miało dosyć duże znaczenie.
Mój były, starszy ode mnie o rok, wypada przy obecnym strasznie blado.
![]() |
#43 |
BAN stały
|
z wyrachowania biora starych dziadow,bo maja kase i sa ustawieni i niby doswiadczeni. ciekawe w czym.chyba w bzykniau
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Nie odpowiem dlaczego, bo nie zgadzam sie z postawiona centralna teza. Primo, wiekszosc osob raczej szuka partnerow w wieku zblizonym do siebie. Secundo, jest fizycznie niemozliwe, zeby wiekszosc ludzi miala starszych partnerow, bo na kazdego starszego partnera/partnerke, przypada mlodsza druga polowa zwiazku.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ciesze sie ze jest starszy bo czuje sie bezpiecznie przy nim po drugie rodzice tez mniej sie o mnie boja gdy z nim jestem. chociaz nie jest to wielka roznica wieku ale taka jest moim zdaniem dobra;Pnawet gdyby mial 15 tez bym go kochala. bylam w zwiazku gdzie ja mialam 15 a moj chlopak 20 ![]() ![]() pozdrawiem
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do dojrzałości to są faceci i faceci.... weźmy takiego 20-paro latka a mamisynka po 30-stce... czy starego kawalera ze swoimi przyzwyczajeniami... Róznie to bywa. To czy kobieta leci na kasę u starszego, to zalezy, czy jest materialistka i tak podchodzi do takiego związku... Ale mowa o związku ze starszym facetem... więc ja jestem ładne lata i naszej róznicy wieku nie zauważam... w końcu w związku ludzie wypełniaja się w wielu dziedzinach, a jak jest miłość i szacunek, to wiek idzie w kąt.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.