![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki, ubrania
Hej kochana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
mi pasuję
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jakie masz etno japonki brazowe i jakiej firmy odzywki do pazórkow?-poprosze o foto tych rzeczy
a z watku intereusje mnie: Odzywka do włosów-carna rzepa do włosów tłustych-ziaja-NOWA próbka AVENE-zelu oczyszczajacego do twarzy tłustej i tradzikowej 5ml(#9) vichy-krem do stóp na zrogowaciałą skórę--około 1/2 opakowania zostało
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co tam" ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na wymiankę Pur Blanca za krem Perfecta, dezodorant Belong, to co zostało z kremu Vichy i odżywkę Ziaja.
Odpowiadałaby ci taka wymianka?
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[quote=natalii87;12345489]hey:0 a co powiesz dwie bluzeczki za:
odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz *oliwkowa maska do rąk i paznokci-ziaja-zuzycia5% *vichy-krem do stóp na zrogowaciałą skórę--około 1/2 opakowania zostało ![]() *exclusive-krem do stóp pielegnacyjny-zużyty w 1/3 częsci zostało około 70% *loreal paris-odżywka do włosów w kremie-intenywne wygładzanie-zostało jej na kilka uzyc Joanna-balsam do włosów nawilzająco-regenerujący-wykorzystany w ok 40%(patrz post#9) perfumowany dezodorant w sprayu- CELINE DION-1/2 opakowania(patrz post#9 alechyba sie pomyslilas z Wizazanka;0 mi zalezy na tych rezczach powyzej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
[quote=natalii87;12360502]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to jest dezodorant perfumowany zapachu Belong Celin Dion
( tak mi się wydawało ze zdjęcia ). Czyli, mam rozumieć, że to jest dezodorant perfumowany zapachu Celine Dion, tego, co w linku, tak? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5655 perfumowany dezodorant w sprayu- CELINE DION-1/2 opakowania
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
pogubiłam sie
![]() vichy-krem do stóp na zrogowaciałą skórę--około 1/2 opakowania zostało ![]() *exclusive-krem do stóp pielegnacyjny-zużyty w 1/3 częsci zostało około 70% *loreal paris-odżywka do włosów w kremie-intenywne wygładzanie-zostało jej na kilka uzyc perfumowany dezodorant w sprayu- CELINE DION-1/2 opakowania(patrz post#9 jełsi tak to mi pasuje ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, szkoda
![]() Może innym razem się uda. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
wiesz zwyczajnie nie będzie opłacało się wysyłać samych koralików
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
*Jak napisać pracę magisterską?-Maria Węglicka *Domowe przepisy-potrawy z grilla *Przepisy-Bananowa Kuchnia-przepisy na dania z Bananów odpisz proszę u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u mnie na wątku.
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() Jedynie odżywka Ziaja, ale tak naprawdę w drogerii dostanę ja taniej, niż wyszłaby przesyłka, więc uważam, że taka wymianka się po prostu nie opłaca ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Nadal jestes zainteresowana białymi bransoletkami ? Jak tak to znalazłam u ciebie odżywkę do włosów i odzywki do paznokci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki
z wtaków interesuje mnie:
Odzywka do włosów-carna rzepa do włosów tłustych-ziaja-NOWA próbka AVENE-zelu oczyszczajacego do twarzy tłustej i tradzikowej 5ml kolczyki srebrne-łamane-wkrętki kolczyki srebrne -serduszka z cyrkoniami-wkręcane *Domowe przepisy-potrawy z grilla co masz poza z mojej listy bo pisalas ze masz: -KREMY, PEELINGI, MASECZKI DO STÓP CHETNIE SCHOLL ORAZ NEUTROGENA -NOWE SZAPONY I ODŻYWKI (MASKI TEZ) DO WŁOSÓ -ŻELE I PIANKI GO GOLENIA -CHUSTECZKI , DO DEMAKIJAZU -KREMY DO SUCHYCH, ZNISZCZONYCH RĄK produkty eveline z serii slim extreme większość poza wątkiem ale też i w watku no i co u mnie ci sie podba?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Spoko. Co Ci się jeszcze u mnie podoba ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
20cm i 7 cm - bransoletki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.