Uuuuuu..... Śmieją się z nas, drogie Wizażanki... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 12:03   #31
srubka
Zakorzenienie

Dot.: Uuuuuu..... Śmieją się z nas, drogie Wizażanki...

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Burza w szklance wody
Przecież w każdym środowisku: szkoła, praca, są jednostki wybitnie niemądre. Zwykle jest jakiś kozioł ofiarny, niektórzy się śmieją z niego, innymi pomogą... Ale to nie znaczy, że cała szkoła jest głupia i pusta.

A co do oceny wizażu, to myślę, że wielu nawet nie przejrzało połowy tematów. Od razu wyciągane są rzeczy z Intymnego, wątków plotkowych. Jakoś nikt nie podał linka do biochemii na przykład. Sama nazwa 'wizaż' wg nich przykleja nam łatkę.

Co do matematyki wizażanki. Jestem ścisłą humanistką, owszem liczyć umiem, ale całek to nie ruszę. I dlaczego mam nie prosić o pomoc w czymś, czego nie rozumiem? Może osoby krytykujące chciałyby porozmawiać o historii, bo to moja specjalność i też mogę się z nich pośmiać, że jak to, nie znają dokładnego przebiegu rozwoju prawa w Polsce w XVI wieku? No jak to Każda jest z nas inna, każda w czymś jest dobra.

Do internetu maja dostęp wszyscy, więc na każdym forum znajdą się młode, naiwne i głupiutkie osoby. Niektórzy się śmieją, krytykują, są i kłótnie. Prowokacje to też rzecz bardzo popularna. Chyba że to forum elitarne, ale takiego to jeszcze nie znalazłam. Zresztą każdy kiedyś zaczynał i nie od razu wszystko wiedzieliśmy.

I już ostatnie te komentarze wyższych lotów nie są. Naprawdę, hipokryzja niekótrych mnie rozwala. Myslę, że osoba kulturalna chociaż trochę by się powstrzymała. A poza tym ciekawa co mają oni do zaproponowania, że wyśmiewają coś, co tyle lat dziewczyny tworzą, co się rozwija i tyle osób przyciąga W większości nicki przy tych komentarach wskazują na facetów...cóż, takich 'inteligentnych' zna każda z nas
Dla mnie równie bez sensu jest pakowanie pieniędzy w motocykl/samochód/swoje mięśnie/komórkę co dla nich nasz wizaż
A wszystko co popularne jest krytykowane, co widac na przykładzie coca coli, ale i tak wszyscy ją kupujemy

Świetnie się czuję jako wizażanka, mój TŻ też wizaż lubi a innym nic do tego.
racja, tylko jej pytanie bylo na poziomie ile to jest 2+2-2, a skoro mature zdawala, to pasowaloby, zeby chociaz podstawowe dzialania, byla w stanie sama rozwiazac. Btw, nie dziwie sie, ze sie smieja, bo maturzystka pisze, ze nie moze sobie obliczyc ile trzeba pkt, zeby zdac mature. Teoretycznie do matury podchodzi czlowiek, ktory cos tam umie, a tu ewidentnie jedno z drugim sie wyklucza.
Stary 2009-05-21, 12:28   #32
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
racja, tylko jej pytanie bylo na poziomie ile to jest 2+2-2, a skoro mature zdawala, to pasowaloby, zeby chociaz podstawowe dzialania, byla w stanie sama rozwiazac. Btw, nie dziwie sie, ze sie smieja, bo maturzystka pisze, ze nie moze sobie obliczyc ile trzeba pkt, zeby zdac mature. Teoretycznie do matury podchodzi czlowiek, ktory cos tam umie, a tu ewidentnie jedno z drugim sie wyklucza.
Teoretycznie. Nikt nie wiem do jakiej szkoły chodziła, jaki poziom tam jest i ile sama wizażanka ma wiedzy. Chodzi mi tylko, że to wcale nie znaczy, że reszta z nas nie umie matmy czy czegoś innego, tylko dlatego, że piszemy wg nich o pierdołach, a pojawił się jeden przypadek, który zadaje pytania o podstawy.
Stary 2009-05-21, 12:49   #33
pau00
Raczkowanie

powiem tylko tyle- zabawne
pau00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 13:27   #34
martuus1990
Raczkowanie

.spam.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-05-21 o 20:39
martuus1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:17   #35
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patbar Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, ze ta wizazanka nie ma odwagi posmiac sie tutaj.
Słoneczko, to do mnie? Wybacz ze nie miałam czasu pośmiać sie tutaj , ale w ciągu ostatnich 24h zrobiłam 1300 km i spałam 2h

Nie rozumiem 'oburzenia' które się tu pojawia, wykop polega na tym ze jak zobaczysz w necie coś ciekawego, interesującego, lub bezdennie głupiego to dodajesz do wykopaliska ja jestem szczególnie przeczulona na punkcie kretynizmu i pustostanu umysłowego, więc kiedy trafiłam na taka perełkę uznałam, ze nadaje się na wykop, gdzie ostatnio toczyły się zazarte dyskusję na temat obowiązkowej matury z matmy

A to, że niektóre komentarze na wykopie są negatywne o całym portalu, po przegladnieciu 1-2 tematów - świadczy tylko i wyłącznie o komentujących którzy ulegają stereotypom Dodatkowo wykopowicze mają bardzo czarny humor i niestety nie wszyscy internauci są w stanie go zrozumieć i wyczytac pewne rzeczy między słowami

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:32   #36
sine.ira
BAN stały

Z nas ? Jakoś nie poczułam się dotknięta tym bardziej, że umiem w pamięci ! (niebywałe ) policzyć 30% z 50.
Cóż, różne osoby się tu pojawiają tak jak różne są w tzw. realu. Nie widzę powodu dla którego to forum miałoby być wolne od ćwierćinteligentów czy innych umysłowych karłów skoro poza internetem jest ich całe mnóstwo.
Szkoda tylko, że nie banuje się ludzi zamulajacych forum deszczem tematów typu: "jaki to procent", "zaręczam się", "już się nie zaręczam", "mam plamienia", "chcę dziecko", "nie chcę dziecka" itd.
A że ktoś jednostkowe przypadki rozciąga na całość to współczuję schematycznego myślenia...
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:33   #37
uparta Marti
Zakorzenienie

znając zycie to jeśli ta "wybitna matematyczka" była by z innego forum niz WIZAŻ i ktoś założyłby wątek na temat tego ze na forum xyz ktoś tam założył taki wątek to pewnie każdy stąd śmiałby się z tej "wybitnej matematyczki" ale jeśli WIZAŻ został obrażony przez użytkowników wykopu to rozpętało się wielko oburzenie bo jak to można obrazić nasz mądry,kochany WIZAŻ

poza tym to co z tego ze autorką tego wykopu jest uzytkowniczka wizażu ?
Stary 2009-05-21, 14:35   #38
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
no ale żeby nas tak wszystkich do jednego worka.. to smutne..
troli mamy od "zarypania" więc.. tak czy inaczej,a niech się śmieją,na zdrowie im..
No niestety, tak juz jest. Jedno, ze dosyc latwo znalezc kilka takich "fajnych" tematow, a co innego, ze ludzie uogolniaja i wydaja oceny po tak niewystarczajacej probce. Jak dla mnie, to wniosek powinien byc taki - bede lepszy/lepsza niz oni i nie bede oceniac czegos na tak niewystarczajacej podstawie.

Cytat:
Napisane przez illuvies Pokaż wiadomość

Szkoda słów. Może i my tutaj sobie urządzimy najazdy na konkretne portale, z cytowaniem użytkowników etc.?
To takie dziecinne...
A przy okazji - czy dostęp do danych użytkownika jest ograniczony dla zarejestrowanych, czy nie?
Przeciez juz bylo, na lover.pl, z cytowaniem konkretnych tematow/uzytkownikow. Tak, tamtem portal (lover.pl) jest szalenie durnowaty, co nie zmienia faktu, ze zachowanie toczka w toczke takie jak opisujesz w pierwszym zdaniu.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Widocznie nam czegos zazdroszcza, ze sie z nas smieja, gdyby tak nie bylo nie zawracaliby sobie wizazem glowe
Nie no, bez przesady. Nikt nie zazdrosci takiej podstawowej niewiedzy matematycznej i to jest straszny obciach wyskakiwac z takim pytaniem. Oczywiscie, nie uprawnia to nikogo do wydawania opinii o tak duzym portalu na tej podstawie, ale nie widze sensu stwierdzenia, ze ktos komus zazdrosci

Cytat:
Napisane przez patbar Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, ze ta wizazanka nie ma odwagi posmiac sie tutaj.
A co, ma obowiazek smiania sie tutaj ? Zamkniete forum jakies, nie wolno wkeic linku z wizazu gdzie indziej??

Cytat:
Burza w szklance wody
Przecież w każdym środowisku: szkoła, praca, są jednostki wybitnie niemądre. Zwykle jest jakiś kozioł ofiarny, niektórzy się śmieją z niego, innymi pomogą... Ale to nie znaczy, że cała szkoła jest głupia i pusta.
Zgadza sie. Niestety, niektorzy ludzie umieja tylko operowac stereotypami i uogolnieniami, tutaj to czesto widzialem i na wykopie tez to jak widac jest.

Cytat:
A co do oceny wizażu, to myślę, że wielu nawet nie przejrzało połowy tematów. Od razu wyciągane są rzeczy z Intymnego, wątków plotkowych. Jakoś nikt nie podał linka do biochemii na przykład. Sama nazwa 'wizaż' wg nich przykleja nam łatkę.
Pewnie ze nie przejzalo. Zapewne wizaz skojarzyl im z blond wypacykowanymi tipsiarami (bez obrazy dla nikogo), z pusta glowa. Przeciez nie kazdy wie o rozmiarze i bogactwie tematycznym serwisu.

Natomiast, nie rozumiem z ta biochemia - juz w temacie o udzielaniu sie na wizazu ktos machnal, ze wizazanka piszaca tam jest lepszym uzytkownikiem, niz ktos piszacy w plotkowym. Nie rozumiem tego.

Nie wiem co jest zlego w plotkowym, na ktorym sa nieraz bardzo ciekawe watki, obejmujace bardzo szeroka tematyke.

Cytat:
Co do matematyki wizażanki. Jestem ścisłą humanistką, owszem liczyć umiem, ale całek to nie ruszę. I dlaczego mam nie prosić o pomoc w czymś, czego nie rozumiem? Może osoby krytykujące chciałyby porozmawiać o historii, bo to moja specjalność i też mogę się z nich pośmiać, że jak to, nie znają dokładnego przebiegu rozwoju prawa w Polsce w XVI wieku? No jak to Każda jest z nas inna, każda w czymś jest dobra.
Rozumiem o co Tobie chodzi, ale w tym wypadku porownanie nie ma sensu. Nie chodzi o calki, tylko pytanie "ile to jest 30% z 50", a pozniej autorka pytania machnela "a nie 11 punktow" To nie calki, to podstawowa wiedza, kazde dziecko konczace podstawowke powinno to wiedziec, a co dopiero maturzystka? Takiej drastycznej niewiedzy nie da sie wyjasnic latka "humanistka", bo to sa absolutne podstawy. To tak jakby ktos nie wiedzial kto wygral bitwe pod Grunwaldem, czy kiedy byla IIWS. Takie pytania sa nie do usprawiedliwienia!

Cytat:
Do internetu maja dostęp wszyscy, więc na każdym forum znajdą się młode, naiwne i głupiutkie osoby. Niektórzy się śmieją, krytykują, są i kłótnie. Prowokacje to też rzecz bardzo popularna. Chyba że to forum elitarne, ale takiego to jeszcze nie znalazłam. Zresztą każdy kiedyś zaczynał i nie od razu wszystko wiedzieliśmy.
Oczywiscie, nikt tego nie neguje. Wiadomo ze budowanie sobie opini o tak duzym serwisie na podstawie kilku niemadrych tematow jest krzywdzace dla ogolu uzytkownikow, a przede wszystkim - zawodne.

Cytat:
I już ostatnie te komentarze wyższych lotów nie są. Naprawdę, hipokryzja niekótrych mnie rozwala. Myslę, że osoba kulturalna chociaż trochę by się powstrzymała. A poza tym ciekawa co mają oni do zaproponowania, że wyśmiewają coś, co tyle lat dziewczyny tworzą, co się rozwija i tyle osób przyciąga W większości nicki przy tych komentarach wskazują na facetów...cóż, takich 'inteligentnych' zna każda z nas
Dla mnie równie bez sensu jest pakowanie pieniędzy w motocykl/samochód/swoje mięśnie/komórkę co dla nich nasz wizaż
A wszystko co popularne jest krytykowane, co widac na przykładzie coca coli, ale i tak wszyscy ją kupujemy

Świetnie się czuję jako wizażanka, mój TŻ też wizaż lubi a innym nic do tego.
Nie rozumiem tak szczerze, dlaczego niektorzy traktuja takie opinie jako osobista obraze. Najpierw jest narzekanie na ugolnianie, ze na podstawie jednego/kilku tematow sie mowi o wszystkich wizazankach, a sama ugolniasz o inteligencji uzytkownikow wykopu/piszacych komentarze, na podstawie kilku komentarzy. Kalemu ukrasc krowe, be; Kali ukrasc krowe, cacy

Co jest zlego w posiadaniu samochodu, chodzeniu na silownie?? Przeszkadzaja Tobie stereotypy nt wizazu, ale sama prezentujesz stereotypy i uprzedzenia wzgledem innych osob. Przyganial kurka kociol garnkowi

Podejscia typu "a to w wiekszosci faceci, robmy 'wojne' plci" nawet nie bede komentowal.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:40   #39
Marbella85
Zakorzenienie

Po co to oburzenie??? Ja tam w żaden sposób nie czuję się dotknięta. Zaczęłam się śmiać jak przeczytałam komentarze na wykopie tym bardziej, że podali jeszcze kilka innych postów tej dziewczyny. No mądrością ani inteligencją emocjonalną to ona nie grzeszy. Nie ma co się nadymać i twierdzić, że wizaż to elitarny klub dla osób z inteligencją dużo powyżej przeciętnej. Jak w każdej społeczności są i półgłówki. Trochę luzu
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:42   #40
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Z nas ? Jakoś nie poczułam się dotknięta tym bardziej, że umiem w pamięci ! (niebywałe ) policzyć 30% z 50.
Cóż, różne osoby się tu pojawiają tak jak różne są w tzw. realu. Nie widzę powodu dla którego to forum miałoby być wolne od ćwierćinteligentów czy innych umysłowych karłów skoro poza internetem jest ich całe mnóstwo.
Szkoda tylko, że nie banuje się ludzi zamulajacych forum deszczem tematów typu: "jaki to procent", "zaręczam się", "już się nie zaręczam", "mam plamienia", "chcę dziecko", "nie chcę dziecka" itd.
A że ktoś jednostkowe przypadki rozciąga na całość to współczuję schematycznego myślenia...
Wlasnie. Ja tam sie nie poczuwam do bycia obrazonym, tez to oblicze w pamieci, ba nawet kilka innych rzeczy.

Tak samo jak piszesz, w realu sa rozni ludzie, wiec sila rzeczy na internecie tez beda. Ba, wzgledna anonimowosc i latwosc dostepu sprawiaja wrecz, ze takich zachowan jest wiecej niz w swiecie realnym. Zamiast czepiac sie ludzi, ktorzy to wysmiewaja, warto sie zastanowic, co takie tematy robia z forum

Cytat:
Napisane przez uparta Marti Pokaż wiadomość
znając zycie to jeśli ta "wybitna matematyczka" była by z innego forum niz WIZAŻ i ktoś założyłby wątek na temat tego ze na forum xyz ktoś tam założył taki wątek to pewnie każdy stąd śmiałby się z tej "wybitnej matematyczki" ale jeśli WIZAŻ został obrażony przez użytkowników wykopu to rozpętało się wielko oburzenie bo jak to można obrazić nasz mądry,kochany WIZAŻ

poza tym to co z tego ze autorką tego wykopu jest uzytkowniczka wizażu ?
Amen Gdyby to byl inny portal, to by byly smichy hihy, ale ze smieli podniesc lapki na wizaz, to awantura. Nie rozumiem tego kolektywizmu, czy az takiego poczucia przynaleznosci? Wizaz jest bardzo duzym portalem i forum, wiec sila rzeczy, jest wiele roznych grupek i przkeroj przez poziom intelektualny spoleczenstwa. Jak juz wyzej pisalem, nie rozumiem osobistego poczuwania sie do obrazy. Efektem tego sa wlasnie zarzuty, ze ktos smial tekst/link z wizazu wkleic gdzie indziej

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-05-21, 14:44   #41
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Gdyby taka "perełka" miała miejsce na innym forum, zapewne na Wizażu też zostałaby obśmiana. Ileż to już razy były wyśmiewane wątki z kafeterii choćby. Choć fakt faktem - użytkownicy Wykopu nie powinni uogólniać i wrzucać wszystkich z Wizażu do jednego wora na podstawie jednego, czy nawet kilku głupich wątków.
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 14:47   #42
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Amen Gdyby to byl inny portal, to by byly smichy hihy, ale ze smieli podniesc lapki na wizaz, to awantura. Nie rozumiem tego kolektywizmu, czy az takiego poczucia przynaleznosci? Wizaz jest bardzo duzym portalem i forum, wiec sila rzeczy, jest wiele roznych grupek i przkeroj przez poziom intelektualny spoleczenstwa. Jak juz wyzej pisalem, nie rozumiem osobistego poczuwania sie do obrazy. Efektem tego sa wlasnie zarzuty, ze ktos smial tekst/link z wizazu wkleic gdzie indziej
Dobrze ujęte. Też nie mogę pojąć tego poczucia bycia nie wiadomo kim tylko z racji tego, że się tutaj pisze. To tylko wizaz.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 14:56   #43
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
No i tu z tego rozciagnięcia na całośc może posmiać się osoba znająca zagadnienia matematyki wyższej np. statystyk

Ale rozumiem, że to nie każdego będzie śmieszyc

Cytat:
Tak samo jak piszesz, w realu sa rozni ludzie, wiec sila rzeczy na internecie tez beda.
No zgadzam się, zdaję się, że przy podpisywaniu umowy na dostawę internetu nie wypełnia się testów na wszelakie rodzaje inteligencji

Ten skomplikowany wątek matematyczny i mnie rozśmieszył.

Zaczęłabym się martwić, gdyby założycielką/założycielem wątku była osoba, którą do tej pory wsadzałam do wora z napisem fajni, inteligentni wizażowi ludzie

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 15:01   #44
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
No i tu z tego rozciagnięcia na całośc może posmiać się osoba znająca zagadnienia matematyki wyższej np. statystyk
hehe Pewnie tak. Powinnam prawdopodobnie użyć terminu "ekstrapolować" czy coś...ale najważniejsze, że wiadomo o co biega

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Zaczęłabym się martwić, gdyby założycielką/założycielem wątku była osoba, którą do tej pory wsadzałam do wora z napisem fajni, inteligentni wizażowi ludzie
Otóż to.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 16:01   #45
Clarissa:)
Wtajemniczenie

GG do Clarissa:)

A niech się śmieją na zdrowie im to wyjdzie. Sama muszę przyznać, że wiadomy wątek jest nieco rozwalający .
Jedyne co mnie trochę poirytowało to to, że od razu cały wizaż określono mianem głupiego. Przed wystawieniem takiego komentarza warto wejść chociażby na biochemię a nie skupiać się jedynie na wątkach "Pokaż swoją pupę"(czy jakoś tak).
Poza tym jest to strona dla kobiet-gdzieś muszą pogadać o typowych dla siebie problemach. Faceci mają strony o swoich mechanicznych zabawkach itp., my o dietach, modzie, kosmetykach. Po co zagłębiać się w temat i osądzać co jest głupie co nie?
Clarissa:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 16:13   #46
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 16:16   #47
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clarissa:) Pokaż wiadomość
A niech się śmieją na zdrowie im to wyjdzie. Sama muszę przyznać, że wiadomy wątek jest nieco rozwalający .
Jedyne co mnie trochę poirytowało to to, że od razu cały wizaż określono mianem głupiego. Przed wystawieniem takiego komentarza warto wejść chociażby na biochemię a nie skupiać się jedynie na wątkach "Pokaż swoją pupę"(czy jakoś tak).
Poza tym jest to strona dla kobiet-gdzieś muszą pogadać o typowych dla siebie problemach. Faceci mają strony o swoich mechanicznych zabawkach itp., my o dietach, modzie, kosmetykach. Po co zagłębiać się w temat i osądzać co jest głupie co nie?
Co wy z ta biochemia tak ? Az chyba tam zajrze, bo wiedza tajmna tam chyba normalnie drzemie

Stary 2009-05-21, 16:35   #48
WhiteCherry
Zakorzenienie

ah, już myślałam że wyczytam tu jakieś niuanse, przygotowałam popcorn, colę, a tu w sumie ... nic
mogę ich wyzwać na walkę na gołe klaty, jestem przyszłą panią inżynier, uh oh

btw. mnie też często rozwalają tematy na naszym kochanym wizażu ; )

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2009-05-21 o 16:40
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 16:45   #49
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Pewnie ze nie przejzalo. Zapewne wizaz skojarzyl im z blond wypacykowanymi tipsiarami (bez obrazy dla nikogo), z pusta glowa. Przeciez nie kazdy wie o rozmiarze i bogactwie tematycznym serwisu.

Natomiast, nie rozumiem z ta biochemia - juz w temacie o udzielaniu sie na wizazu ktos machnal, ze wizazanka piszaca tam jest lepszym uzytkownikiem, niz ktos piszacy w plotkowym. Nie rozumiem tego.

Nie wiem co jest zlego w plotkowym, na ktorym sa nieraz bardzo ciekawe watki, obejmujace bardzo szeroka tematyke.
Bo na biochemii dziewczyny naprawdę mają dużą wiedzę. Co widać choćby na podstawie analizy składów. Wiadomo, tego też można się nauczyć.

Cytat:
Nie rozumiem tak szczerze, dlaczego niektorzy traktuja takie opinie jako osobista obraze. Najpierw jest narzekanie na ugolnianie, ze na podstawie jednego/kilku tematow sie mowi o wszystkich wizazankach, a sama ugolniasz o inteligencji uzytkownikow wykopu/piszacych komentarze, na podstawie kilku komentarzy. Kalemu ukrasc krowe, be; Kali ukrasc krowe, cacy

Co jest zlego w posiadaniu samochodu, chodzeniu na silownie?? Przeszkadzaja Tobie stereotypy nt wizazu, ale sama prezentujesz stereotypy i uprzedzenia wzgledem innych osob. Przyganial kurka kociol garnkowi

Podejscia typu "a to w wiekszosci faceci, robmy 'wojne' plci" nawet nie bede komentowal.
Mylisz się. Nie przeszkadza mi, na co wydają pieniądze, co nie znaczy że to rozumiem. Po prostu mnie to nie interesuje, tak samo jak kogoś kosmetyki. Ani mi nic do ich zainteresowań, ani mnie do moich. Niech je sobie mają i fajnie. Nie mam zamiaru krytykować i wyśmiewać tego, trochę tolerancji nikomu nie zaszkodziło. Wiec nie wiem gdzie w tym widzisz stereotyp.

Wojny facetom nie mam zamiary urządzać, gratuluję nadinterpretacji. Akurat oni się wypowiadali.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 16:46   #50
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
widze, ze tez widzialas inne watki zalozone przez ta osobe
ja zobaczywszy tylko tematy watkow przez nia zalozonych pomyslalam, ze albo to jakies zarty, albo nie wszystko jest z nia ok
dodajmy jeszcze watki o stolcu i bakach watek matematyczny to byl chyba jeden z bardziej lajtowych watkow, zalozonych przez ta osobe

a co do komentarzy na wykopie, to ja nie czuje sie urazona, bo i nie widze powodu
uwielbiam nasz wizaz
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 16:46   #51
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Co wy z ta biochemia tak ? Az chyba tam zajrze, bo wiedza tajmna tam chyba normalnie drzemie
Oby tylko drzemała
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 16:56   #52
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

30% z 50 = ??

Naprawdę nie wie tego jak rozwiązać maturzystka?!

To i słusznie się z niej pół Polski śmieje.... jak zobaczyła też i inne jej wypowiedzi, to padłam i nie chodzi o to aby kogoś obrazić, ale kto te pannicę do matury dopuścił ?!

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 17:27   #53
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...:::oblabobla:::... Pokaż wiadomość
Na forum motocyklistów też się śmieją... ja też się nieźle uśmiałam gdy czytałam jak próbowali rozkminić co oznacza skrót TŻ..
Masz link do tego forum?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 17:29   #54
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
30% z 50 = ??

Naprawdę nie wie tego jak rozwiązać maturzystka?!

To i słusznie się z niej pół Polski śmieje.... jak zobaczyła też i inne jej wypowiedzi, to padłam i nie chodzi o to aby kogoś obrazić, ale kto te pannicę do matury dopuścił ?!
oh przestań, to zapewne 'humanistka' ..
Stary 2009-05-21, 17:59   #55
Clarissa:)
Wtajemniczenie

GG do Clarissa:)

Cytat:
W biochemii jest moc, uwierz
Clarissa:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 18:04   #56
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Mylisz się. Nie przeszkadza mi, na co wydają pieniądze, co nie znaczy że to rozumiem. Po prostu mnie to nie interesuje, tak samo jak kogoś kosmetyki. Ani mi nic do ich zainteresowań, ani mnie do moich. Niech je sobie mają i fajnie. Nie mam zamiaru krytykować i wyśmiewać tego, trochę tolerancji nikomu nie zaszkodziło. Wiec nie wiem gdzie w tym widzisz stereotyp.

Wojny facetom nie mam zamiary urządzać, gratuluję nadinterpretacji. Akurat oni się wypowiadali.
Nie, nie myle sie. Stosujesz taka sama zasade: chodzi na silownie = bez sensu, zapewne niezbyt madry; siedzi na wizazu = bez sensu, zapewne niezbyt madra. Toczka w toczke to samo. Sama sugerujesz, ze osoby komentujace sa glupie, choc nie masz takiej podstawy (tekst o inteligentnych w cudzyslowie).

Nadinterpretacji? Na grzyba tam potrzebne wspominanie, ze wiekszosc z nich to faceci?

Stary 2009-05-21, 18:07   #57
lasoa
Zakorzenienie

szkoda tylko że napisali o wizazu ogolem
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 18:11   #58
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11
Konto usunięte

yy mnie to nie rusza- niech sie smieją ja raz weszłam na forum dla facetow to tez sie śmialam i to jak glosno
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 18:14   #59
cattt
Mrs Mrau

Z kafeterii się śmieją, z onetu się śmieją.... z wizażu też się można pośmiać tak samo jak z innych,nihil novi.

Generalizowanie zawsze było łatwe,sęk w tym czy człowiek identyfikuje sie mocno ze społecznością internetową która ma klikadziesiąt tysięcy użytkowników, i czy nazwanie ogółu społęczności np"idiotami" będzie w stanie go dotknąć.

W wizażowej społeczności też są idiotki, debile i taborety,jak wszędzie.Jest też mnóstwo inteligętnych mózgojadów i wróżki przymilaczki.

Mnie to nie rusza,bo moja identyfikacja z wizażam jako społecznością nie jest (już) na tyle silna.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 18:33   #60
6roove
Zakorzenienie

dla mnie rowniez nie ma usprawiedliwienia dla niewiedzy rozwiazania 30% z 50 przez.. maturzystke w koncu!
podobnie jak z ortografami popelnianymi na kazdym kroku, np. przez studentow; mialam watpliwe okazje sprawdzania prac (pseudo)studentow, dzis poziom niektorych jest po prostu żenujący
ale nie o tym..

spojrzcie na jeden z komentarzy
"@GreedyCookieMonster
Wizaz.pl jest stroną dla KOBIET. Dlatego ma swoje działy, które są przeznaczone dla... kobiet ;]
Kiedyś spędziłem na wizażu trochę czasu, przeglądając ich forum- całkiem porządne, wypowiadają się również rozsądne kobiety, chociaż tych tępych i leniwych siks jest także sporo. Jeżeli jesteś facetem, to nie masz po co tam wchodzić, bo 99% tematów cię nie zainteresuje. Ale skreślać cały portal z powodu bandy d#!@#i? Bez przesady.

Chociaż z ich odchudzania, dietek i tego typu cudów rżę niesamowicie- 100 dni bez słodyczy, 100 dni bez chipsów, narzekanie na dużą dupę. Kobiety nie mają silnej woli. Gorzej- nie chcą zmieniać swoich przyzwyczajeń, tylko zamiast się przejść na spacer, odtruć myśli, to wolą się zażreć chipsami i słodyczami, żeby później kwiczeć "ale jestem gruuuuubaaaaa.... misiu prawda ze jestem gruba?!". Misiu powie nie- "kłamiesz!". Misio powie tak- "buuuuu już mnie nie chcesz bo jestem gruba, nie podobam ci się!!!" i idą... zażerać smutki, spowodowane własną głupotą Jeszcze nie spotkałem kobiety myślącej w sposób racjonalny... "

heh, kiedys bylam modem na jednym forum sportowym, forum typowo męskim, gdzie padalo mnostwo infantylnych pytan ze strony swiezszych uzytkownikow, ale jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy, aby zaraz cale forum okreslac miejscem przyszlych miesniakow na koksie.

kolega wyzej skomentowal sprawe dosc dobrze, jednak w drugim akapicie nie omieszkal wyrazic zdania n/t kobiet, ich silnej woli i przyzwyczajen.
Na takiej samej zasadzie ja moge powiedziec, ze faceci nie lubia sie myc, golic, wydlubac sobie brudu zza paznokci, nie wspominajac o ich obcieciu, lubia ogladac sie za dupami, poplotkowac o zaliczaniu i wziac za zone dziewice.

dobrze wiemy, ze tak nie jest; zarowno z kobietami i z mezczyznami.
ktos potraktowal wizaz z gory, posluzyl sie kilkoma tematami i na podstawie ich tresci okreslil forum jako miejsce dla wypindrzonych pustych lal.
komentarz swiadczy o jego autorze, podobnie jak wpis wizazanki o obliczaniu procentow
dlatego uwazam, ze nie warto zawracac sobie glowy takimi rzeczami
wizaz nikomu nie zabrania rejestracji i pisania postow, stad jak na kazdym forum, mozna tu znalezc roznych ludzi

pzdr

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

aa jeszcze jedno

mnie sama nazwa wizaz.pl, kiedy jeszcze nie wiedzialam co to i z czym sie je, kojarzyla sie z makijazem, paznokciami itp., czyli stronie o tym, jak o siebie zadbac. (gruboskornie -tapeta, tipsy, szmaty)
stad zapewne wiekszosc nie slyszala o bogactwie wizazu, ani o tym, co kryje

6roove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości