![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uuuuuu..... Śmieją się z nas, drogie Wizażanki...
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
powiem tylko tyle- zabawne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
.spam.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-05-21 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko, to do mnie? Wybacz ze nie miałam czasu pośmiać sie tutaj , ale w ciągu ostatnich 24h zrobiłam 1300 km i spałam 2h
![]() Nie rozumiem 'oburzenia' które się tu pojawia, wykop polega na tym ze jak zobaczysz w necie coś ciekawego, interesującego, lub bezdennie głupiego to dodajesz do wykopaliska ![]() ![]() A to, że niektóre komentarze na wykopie są negatywne o całym portalu, po przegladnieciu 1-2 tematów - świadczy tylko i wyłącznie o komentujących którzy ulegają stereotypom ![]() ![]()
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Z nas ? Jakoś nie poczułam się dotknięta tym bardziej, że umiem w pamięci ! (niebywałe
![]() Cóż, różne osoby się tu pojawiają tak jak różne są w tzw. realu. Nie widzę powodu dla którego to forum miałoby być wolne od ćwierćinteligentów czy innych umysłowych karłów skoro poza internetem jest ich całe mnóstwo. Szkoda tylko, że nie banuje się ludzi zamulajacych forum deszczem tematów typu: "jaki to procent", "zaręczam się", "już się nie zaręczam", "mam plamienia", "chcę dziecko", "nie chcę dziecka" itd. A że ktoś jednostkowe przypadki rozciąga na całość to współczuję schematycznego myślenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
znając zycie to jeśli ta "wybitna matematyczka" była by z innego forum niz WIZAŻ i ktoś założyłby wątek na temat tego ze na forum xyz ktoś tam założył taki wątek to pewnie każdy stąd śmiałby się z tej "wybitnej matematyczki" ale jeśli WIZAŻ został obrażony przez użytkowników wykopu to rozpętało się wielko oburzenie bo jak to można obrazić nasz mądry,kochany WIZAŻ
![]() poza tym to co z tego ze autorką tego wykopu jest uzytkowniczka wizażu ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co, ma obowiazek smiania sie tutaj ![]() Cytat:
Cytat:
Natomiast, nie rozumiem z ta biochemia - juz w temacie o udzielaniu sie na wizazu ktos machnal, ze wizazanka piszaca tam jest lepszym uzytkownikiem, niz ktos piszacy w plotkowym. Nie rozumiem tego. Nie wiem co jest zlego w plotkowym, na ktorym sa nieraz bardzo ciekawe watki, obejmujace bardzo szeroka tematyke. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co jest zlego w posiadaniu samochodu, chodzeniu na silownie?? Przeszkadzaja Tobie stereotypy nt wizazu, ale sama prezentujesz stereotypy i uprzedzenia wzgledem innych osob. Przyganial kurka kociol garnkowi ![]() Podejscia typu "a to w wiekszosci faceci, robmy 'wojne' plci" nawet nie bede komentowal.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Po co to oburzenie??? Ja tam w żaden sposób nie czuję się dotknięta. Zaczęłam się śmiać jak przeczytałam komentarze na wykopie tym bardziej, że podali jeszcze kilka innych postów tej dziewczyny. No mądrością ani inteligencją emocjonalną to ona nie grzeszy. Nie ma co się nadymać i twierdzić, że wizaż to elitarny klub dla osób z inteligencją dużo powyżej przeciętnej. Jak w każdej społeczności są i półgłówki. Trochę luzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak piszesz, w realu sa rozni ludzie, wiec sila rzeczy na internecie tez beda. Ba, wzgledna anonimowosc i latwosc dostepu sprawiaja wrecz, ze takich zachowan jest wiecej niz w swiecie realnym. Zamiast czepiac sie ludzi, ktorzy to wysmiewaja, warto sie zastanowic, co takie tematy robia z forum ![]() Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Gdyby taka "perełka" miała miejsce na innym forum, zapewne na Wizażu też zostałaby obśmiana. Ileż to już razy były wyśmiewane wątki z kafeterii choćby. Choć fakt faktem - użytkownicy Wykopu nie powinni uogólniać i wrzucać wszystkich z Wizażu do jednego wora na podstawie jednego, czy nawet kilku głupich wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rozumiem, że to nie każdego będzie śmieszyc ![]() Cytat:
![]() Ten skomplikowany wątek matematyczny i mnie rozśmieszył. Zaczęłabym się martwić, gdyby założycielką/założycielem wątku była osoba, którą do tej pory wsadzałam do wora z napisem fajni, inteligentni wizażowi ludzie ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Otóż to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
A niech się śmieją na zdrowie im to wyjdzie. Sama muszę przyznać, że wiadomy wątek jest nieco rozwalający
![]() Jedyne co mnie trochę poirytowało to to, że od razu cały wizaż określono mianem głupiego. Przed wystawieniem takiego komentarza warto wejść chociażby na biochemię a nie skupiać się jedynie na wątkach "Pokaż swoją pupę"(czy jakoś tak). Poza tym jest to strona dla kobiet-gdzieś muszą pogadać o typowych dla siebie problemach. Faceci mają strony o swoich mechanicznych zabawkach itp., my o dietach, modzie, kosmetykach. Po co zagłębiać się w temat i osądzać co jest głupie co nie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ah, już myślałam że wyczytam tu jakieś niuanse, przygotowałam popcorn, colę, a tu w sumie ... nic
![]() mogę ich wyzwać na walkę na gołe klaty, jestem przyszłą panią inżynier, uh oh ![]() ![]() btw. mnie też często rozwalają tematy na naszym kochanym wizażu ; )
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-05-21 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Wojny facetom nie mam zamiary urządzać, gratuluję nadinterpretacji. Akurat oni się wypowiadali.
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja zobaczywszy tylko tematy watkow przez nia zalozonych pomyslalam, ze albo to jakies zarty, albo nie wszystko jest z nia ok ![]() dodajmy jeszcze watki o stolcu i bakach ![]() ![]() a co do komentarzy na wykopie, to ja nie czuje sie urazona, bo i nie widze powodu ![]() uwielbiam nasz wizaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
30% z 50 = ?? Naprawdę nie wie tego jak rozwiązać maturzystka?! ![]() To i słusznie się z niej pół Polski śmieje.... jak zobaczyła też i inne jej wypowiedzi, to padłam ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadinterpretacji? Na grzyba tam potrzebne wspominanie, ze wiekszosc z nich to faceci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
szkoda tylko że napisali o wizazu ogolem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
yy mnie to nie rusza- niech sie smieją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Mrs Mrau
|
Z kafeterii się śmieją, z onetu się śmieją.... z wizażu też się można pośmiać tak samo jak z innych,nihil novi.
Generalizowanie zawsze było łatwe,sęk w tym czy człowiek identyfikuje sie mocno ze społecznością internetową która ma klikadziesiąt tysięcy użytkowników, i czy nazwanie ogółu społęczności np"idiotami" będzie w stanie go dotknąć. W wizażowej społeczności też są idiotki, debile i taborety,jak wszędzie.Jest też mnóstwo inteligętnych mózgojadów i wróżki przymilaczki. Mnie to nie rusza,bo moja identyfikacja z wizażam jako społecznością nie jest (już) na tyle silna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
dla mnie rowniez nie ma usprawiedliwienia dla niewiedzy rozwiazania 30% z 50 przez.. maturzystke w koncu!
![]() podobnie jak z ortografami popelnianymi na kazdym kroku, np. przez studentow; mialam watpliwe okazje sprawdzania prac (pseudo)studentow, dzis poziom niektorych jest po prostu żenujący ![]() ale nie o tym.. spojrzcie na jeden z komentarzy "@GreedyCookieMonster Wizaz.pl jest stroną dla KOBIET. Dlatego ma swoje działy, które są przeznaczone dla... kobiet ;] Kiedyś spędziłem na wizażu trochę czasu, przeglądając ich forum- całkiem porządne, wypowiadają się również rozsądne kobiety, chociaż tych tępych i leniwych siks jest także sporo. Jeżeli jesteś facetem, to nie masz po co tam wchodzić, bo 99% tematów cię nie zainteresuje. Ale skreślać cały portal z powodu bandy d#!@#i? Bez przesady. Chociaż z ich odchudzania, dietek i tego typu cudów rżę niesamowicie- 100 dni bez słodyczy, 100 dni bez chipsów, narzekanie na dużą dupę. Kobiety nie mają silnej woli. Gorzej- nie chcą zmieniać swoich przyzwyczajeń, tylko zamiast się przejść na spacer, odtruć myśli, to wolą się zażreć chipsami i słodyczami, żeby później kwiczeć "ale jestem gruuuuubaaaaa.... misiu prawda ze jestem gruba?!". Misiu powie nie- "kłamiesz!". Misio powie tak- "buuuuu już mnie nie chcesz bo jestem gruba, nie podobam ci się!!!" i idą... zażerać smutki, spowodowane własną głupotą ![]() heh, kiedys bylam modem na jednym forum sportowym, forum typowo męskim, gdzie padalo mnostwo infantylnych pytan ze strony swiezszych uzytkownikow, ale jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy, aby zaraz cale forum okreslac miejscem przyszlych miesniakow na koksie. kolega wyzej skomentowal sprawe dosc dobrze, jednak w drugim akapicie nie omieszkal wyrazic zdania n/t kobiet, ich silnej woli i przyzwyczajen. Na takiej samej zasadzie ja moge powiedziec, ze faceci nie lubia sie myc, golic, wydlubac sobie brudu zza paznokci, nie wspominajac o ich obcieciu, lubia ogladac sie za dupami, poplotkowac o zaliczaniu i wziac za zone dziewice. dobrze wiemy, ze tak nie jest; zarowno z kobietami i z mezczyznami. ktos potraktowal wizaz z gory, posluzyl sie kilkoma tematami i na podstawie ich tresci okreslil forum jako miejsce dla wypindrzonych pustych lal. komentarz swiadczy o jego autorze, podobnie jak wpis wizazanki o obliczaniu procentow dlatego uwazam, ze nie warto zawracac sobie glowy takimi rzeczami wizaz nikomu nie zabrania rejestracji i pisania postow, stad jak na kazdym forum, mozna tu znalezc roznych ludzi ![]() pzdr ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- aa jeszcze jedno ![]() mnie sama nazwa wizaz.pl, kiedy jeszcze nie wiedzialam co to i z czym sie je, kojarzyla sie z makijazem, paznokciami itp., czyli stronie o tym, jak o siebie zadbac. (gruboskornie -tapeta, tipsy, szmaty) stad zapewne wiekszosc nie slyszala o bogactwie wizazu, ani o tym, co kryje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.