|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Archiwum GG
co za kretyn... co innego przeczytać czyjeś archiwum(co też nie jest w porządku) a co innego robić sobie z tego jaja z kumplem, nie normalny jakis ten Twoj Tz.
A swoja droga jesli moge zapytać ile on ma lat??? Wiem, że to moze malo istotne ale no nie wierze, ze dorosly czlowiek moze sie tak zachowac... Nie denerwuj sie nim i ja bym radzila nie zawracac sobie glowy(wiem, ze to nie latwe) ale to jakis stuprocentowy dzieciak. trzymaj sie!!
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem ze zachowal sie jak kretyn. W dodatku strasznie sie boje ze oni dalej to maja. Tyle osobistych rzeczy. Jak to powiedzieli "wiedza nawet to co pisalam 8 miesiecy temu i czytali sobie urywki przez 12 godzin". Co by sie nawet zgadzalo, bo z moim TZ pisalam na gg w nocy i ciagle mowil, ze nie spi i jeszcze nie chce spac. Z samego rana tez byl na gg, a zazwyczaj spi dlugo..
Nasz wiek to 18-23 lata. Jego kolega rowniez 23 lata. Moj TZ powiedzial, ze to usuneli, jednak ciezko mi w to uwierzyc... |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
tak jak inni radzę zerwać kontakt i odsunąć się od nich. lepiej zająć się innymi znajomymi a na pewno znajdziesz kogoś godnego siebie, kochającego i normalnego
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Nie to przechodzi jakie kolwiek granice. Czytał Twoje gg z kumplem, co za chamstwo. Rozumiem gdyby mój Tż sam zajżał, bo nie raz przeglądamy swoje eski. Ludzka ciekawość
a przed sobą nie mamy tajemnic. Ale gdyby się tak zachował jak twój to byłby koniec z nami!!! |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koledze tego swojego Tzta zagroz sądem- to jest karalne Takiego faceta to tylko pogonic!! Czy oni aby na pewno sa tylko kolegami, ze zyją w takiej symbiozie????? Moze to oni są para, a Ty tylko na doczepkę, zeby plot nie było, bo zachowanie tych kolesi normalne nie jest.I co tzn? Byli u Ciebie w pokoju, kolega bezczelnie dobrał sie do Twoich prywatnych rzeczy, a Twój niby Tz nic na to nie powiedział????? Na dodatek skopiowali to sobie? Moj rozum tego nie ogarnia. Takich znajomych to bym nie chciała. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-05-30 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za TŻ?Swinia-sorry,ale jesli miał ubaw z twoich problemów, to jakie on Ci daje wsparcie?
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym sobie takiego TZ darowala... porazka
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz sama nie wiem dlaczego to zrobil i jak to sie stalo.
Rozmawialam z dziewczyna jego kolegi. Powiedziala, ze to moj TZ czytal to wszystko i powiedzial jej ze wie ze mam klopoty ze soba i chcialby mi pomoc. Nie wiem co o tym myslec. Chcialam z nim porozmawiac ale wyszedl gdzies.... |
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
No cóż twój tż jak i jego koleżka zachowali się jak świnie.Dałabym sobie spokój z koleżką jak i z tż-ta,w którym nie masz oparcia/wsparcia a się z ciebie nabija.Co za żenada. :/ To co z tego,że wykasowali,ale sam fakt że rozmowy skopiowali i to co przeczytali zostanie to w ich pamięci. :/
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Co za chamstwo!
"Kolegę"postraszyłaby m prokuraturą,faceta pogoniłabym czymś ciężkim-jak on mógł pozwolić kumplowi na takie zachowanie??Nie zaufałabym mu po czymś takim,nie potrafiłabym. |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Jak Ty go w ogóle możesz nazwać swoim chłopakiem
?
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama nie wiem. Rozmawialismy przed chwila. Bardzo przepraszal. Probowal zmienic temat(czy obejrzymy jakis film, czy gdzies wychodze itd). Wracalam do tematu archiwum to mi mowil, ze "teraz ciagle mu to wypominam".
Oraz: "ok zle wyszlo ale to nie musi oznaczac konca chce z toba byc, chce byc z toba szczery, zalezy mi na tobie "pozniej chcial mi wyslac swoje archiwum "jesli mi od tego ulzy". A ja dalej siedze i rozmyslam nad cala sytuacja... |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
NAD CZYM TU KUŹWA ROZMYŚLAĆ ?
Zachował się jak gówniarz, Twoje osobiste sprawy pokazał jakiemuś obcemu facetowi, ośmieszył Cię, poniżył ... Kobieto, olej go i to szybko. I nawet nie chcę widzieć, że odpisujesz w tej chwili tylko spotykaj się z nim i to KOŃCZ!
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak pisalam.. o depresji itd.. Przez to.. naprawde sama nie wiem co zrobic... W nocy bylam pewna ze to zakoncze. Jak zaczelismy rozmawiac - tak samo. A pod koniec rozmowy? Powiedzial, ze jesli chce to moge to skonczyc. Moja odpowiedz: "nie... musze sie nad tym wszystkim zastanowic... uspokoic sie..." sama siebie nie rozumiem!
Potrzebuje mocnego kopniaka w tylek, zeby sie uspokoic i zeby wrocil mi rozum |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
nie masz szacunku do siebie za grosz. Jak się nie nauczysz tego, to ciągle Ci ludzie będą takie numery robić.
powinnaś drzwi facetowi pokazać i jakby się kajał i błagał na kolanach przez tydzień samobiczując się to może myśleć nad kontynuuowaniem związku. A on w dupie ma zero wyrzutów sumienia, zero zrozumienia powagi sytuacji, zero zrozumienia Ciebie i Twoich uczuć, a Ty zamiast się buntować przed takim traktowaniem chowasz się jak ślimak w skorupie.
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz... Z pseudo-TŻtem absolutny koniec, to jest chore, tak się nie można zachowywać!!!! Jak mu to wybaczysz to co, za parę lat nagra wasz seks i będzie pokazywał kolegom? Bo to naprawdę jest na podobnym poziomie.
On Ciebie pociągnie na dno dziewczyno, potrzebujesz wsparcia, kogoś dobrego, kochającego, a nie debila który kopiuje Twoje gg i naśmiewa się z niego z kolegą. Gdyby chłopak miał max. 14 lat to byłabym w stanie taką głupotę zrozumieć, ale on jest nienormalny.
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajdź gdzieś jeszcze resztki dumy.
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Racja. Wiec ide z nim porozmawiac. Zyczcie mi powodzenia.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Życzę mądrych decyzji!
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
I nie daj się omamić smutnym oczom i obietnicom!!! Nie słowa świadczą o facecie, tylko czyny. A czyny ma na swoim koncie karygodne. Trzymamy kciuki
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie. Powinnaś mieć chłopaka, który byłby wsparciem dla Ciebie, a nie takiego, który Cię poniża
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
powodzenia .
i napisz potem jak poszło.
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
urwać kontakt z obydwoma "kolegami" (TŻ i tym drugim bucem) i tyle
na odchodne kopnęłabym ich jeszcze w tyłek jak na moje to TZ mówi o wszystkim swojemu koledze. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- napisz potem jak tam po rozmowie
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
lata depresji, to znaczy, że nie jesteś nastolatką, która nie umie patrzeć realnie na życie. Twój TŻ zachował się jak głupi dzieciak, jak niedojrzały idiota - a Ty, jeśli jesteś od niego mądrzejsza, powinnaś go spławić. potem pójść na zakupy, zainwestować w nową kieckę, we fryzjera, umówić się z kimś na kawę - na poprawę humoru, a potem normalnie żyć.
żeby nie popaść z powrotem w depresję, powinnaś oduczyć się zbędnego filozofowania. da się, uwierz. sama miałam skłonności do demonizowania wszystkiego, zawsze. szukania dziury w całym i dołowania się rzeczami, które tak naprawdę nic nie znaczą. życie jest tu i teraz, baw się nim, używaj go, niedługo umrzesz i nic z tego nie będziesz miała. szkoda tracić czasu na "po co?", "gdyby?", "jak mógł?". |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Czy tylko ja odnosze wrazenie ze jestes kobieta ktora tak latwo mozna manipulowac ze to az boli? Bez urazy , jestes kobieta jak sama mowilas rozdarta psychicznie, z problemami osobowosciowymi i brakiem poczucia własnej wartosci. Po pierwsze pomoz sobie sama bo az strach czytac cos takiego:
Obce kobiety na forum, wogole Cie nie znajace, radza Ci co robic w zyciu a ty po 1 stronie watku lecisz i to robisz. Jak juz mowilam, pomoz sama sobie. I chociaz tu akurat zgodze sie z poprzedniczkami ze z tego co opisujesz facet nie nadaje sie do niczego...ale...wlasnie jest jedno ale. Znam kilka kobiet takich jak Ty. Czesto one same nie potrafia ocenic tego jak irracjonalnie sie zachowuja. Czy Twoj partner to ktos kto pomagal Ci wyjsc z depresji? kto przywolala usmiech na Twoja twarz? bo jesli tak to pomysl czy on rzeczywiscie nie przegrzebal tego gg bo czul ze cos znowu dzieje sie zlego. Pomysl sama a nie pytasz na forum. Wiesz w moim zwiazku nikt by sie nie obrazil za zajzenie w archiwum, poczte, na konto bankowe czy cokolwiek. mamy wszedzie hasła i dostepy. mozna z tego korzystac mozna nie. jak kto uwaza. takie rzeczy ustala sie w trakcie trwania zwiazku. I choc z Twojej opowiesci wynika jasno ze ten facet to czlowiek ktorego powinnas omijac szerokim lukiem to warto bys pomyslala czy to akurat nie on byl przy Tobie kiedy go najbardziej potrzebowalas bo problemy ze soba chyba mialas spore...zycze podjecia dobrej i slusznej decyzji. |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy nie obraziłaś 12-latków w tym momencie
![]() Cytat:
![]() Życzę Ci dobrej decyzji, jakakolwiek by nie była. A jeśli chodzi o to, że boisz się, że będą to wyciągać, to uwierz mi, to nie Ty się powinnaś obawiać i wstydzić. Ty możesz być tylko i wyłącznie dumna z siebie, że mimo wszystko, mimo tych kłopotów, dajesz sobie ze wszystkim radę. A oni? Czym oni się mogą pochwalić? Tym, że są cwaniakami i ranią czyjeś najgłębsze uczucia ot tak, dla zabawy i zachcianki? Czy to jest powód do zadowolenia i uznania? W tym sporze zawsze będziesz stroną zwycięską. Trzymaj się ciepło i ochłoń. Zastanów się, jak to dalej rozegrać. Emocje nie są dobrym doradcą.
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

a przed sobą nie mamy tajemnic. Ale gdyby się tak zachował jak twój to byłby koniec z nami!!!
Moze to oni są para, a Ty tylko na doczepkę, zeby plot nie było, bo zachowanie tych kolesi normalne nie jest.

?

chce z toba byc, chce byc z toba szczery, zalezy mi na tobie