![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrapki Aillil
No zawijaski troszkę spartolone, ale owinięcie bazy- super
![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Po przeczytaniu o spartolonych zawijaskach spodziewałam się jakiejś tragedii, a tu nic
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Hihi....tez sie zastanawialam co takie spartalone........troszke nierowne....ale poza tym bardzo ladnie.....owijanie rowniotkie i estetyczne....Ja moze ten kwadrat bym zrobila mniejszy, ale ogolnie mi sie podoba....
Z poprzednich prac jeszcze wyjatkowo wpadl mi w oko naszyjnik w ksztalcie kwiatka - sliczny ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-09-18 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
moimi faworytami poki co zostaja
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1247926222 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1250258512 , pomimo ze nie cierpie kwiatkow, jest bardzo staranny i efekt koncowy jest naprawde ladny ![]() hihi, spokojnie, mi tez juz brakuje nerwow do aparatu ;D odrzucili mi wszystkie prace w Modnej bo sa nieostre, ye ye ye, jak spotkam kogos z dobrym aparatem to chyba zamkne sobie w klatce i nie wypuszcze xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Jak się ze mną podzielisz to pomoge ci w polowaniu, bo po prostu koszmar z tym aparatem. Zamiast siedziec i cwiczyć to biegam jak kot z pęcherzem i cykam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Dwa cudaki z nudów powstały xD siedziała coś tam dłubałam i o :P
Kolczyki z miedzi i szklanych oponek, zawieszka także miedziana z marmurem barwionym....z góry przepraszam za jakość zdjęć :P Edytowane przez Aillil Czas edycji: 2010-12-03 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Aillil, sympatyczne są te miedziane prace i wcale nie takie z nich cudaki. Kolczyki mi się podobają, choć myślę, że gdyby zdobił je jakiś ładny kamyczek byłyby dużo ciekawsze. Wisior jest świetny, może tylko warto byłoby bardziej opiłować niektóre końcówki? Czekam na następne efekty Twojego "dłubania"
![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ailil - fajniutkie - i kolczyki i wisior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Wisior ma naprawde fajną forme i to mój faworyt ale też uważam że końcówki powinny być opiłowane
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
DA się stopić, tylko szczerze mówiąc nie pomyślałam, następnym razem na pewno tak zrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja się zachwyciłam Kwiatem Archeologii! Świetny jest!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Takie małe materiałowe szaleństwo na zamówienie kolegi
![]() Srebro 925, miedź i mosiądz z dodatkiem kwarcu bursztynowego, dymnego i Swarovski bicone 6mm w kolorze copper ![]() Edytowane przez Aillil Czas edycji: 2010-12-03 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście kolega pofantazjował; jak na mój gust srebro tu nie pasuje, mosiądz z miedzią ładnie się komponują i srebro im tylko "przeszkadza".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
A mnie sie połączenie podoba, tylko te zawijaski srebrne... chodzi o to, ze powinno być więcej wypełnienia czyli albo drut grubszy albo owinięty, bo tak to trochę łyso. Ale ramka OK.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Dzięki Ewasko za uwagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Ramka jak najbardziej ok. Gdyby jeszcze inaczej skomponować wywijasy ze srebrnego drutu... Teraz wygląda trochę chaotycznie i jakoś tak nie do końca pasuje do całości. Połączenie materiałów mi się osobiście podoba
![]()
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Takie małe prościutkie...przerwa w robieniu większego projektu, który zębami i pazurami walczy, żebym go nie skończyła
![]() 1. Queen- miedź, labradoryty i amazonit(podobne już kiedyś robiłam) 2. Morze-miedź i kwarc dymny Edytowane przez Aillil Czas edycji: 2010-12-03 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
W drugich brakuje mi jakiegoś akcentu w środku, może fajnie by wyglądały z kuleczkami lub gdyby te zawijaski były młotkowane? Za to Queen bardzo mi się podoba, są delikatne i miedź interesująco komponuje się z kamyczkami
![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Pierwsze kolczyki sliczne!!! Bardzo mi się podoba ich forma. W drugich zgadzam się z Zuterią że czegos im w środku brakuje. Spiłowałabym też końcówki drutu w zawijaskach.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze zdecydowanie bardzo udane. Takie skromniutkie ale urocze. Drugie zdecydowanie bardziej by mi się podobały, gdyby wywijasy odchodziły z dołu, a nie z boku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Pierwsze naprawdę bardzo ładne. Niby proste w formie, ale mają to "coś". A drugim rzeczywiście coś brakuje, może jakby ten górny zawijas był większy to nie rzucałaby się ta pusta w oczy. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Miedź to to materiał, z którego biżuteria emanuje ciepłem i tajemniczością. Pierwsze kolczyki są piękne nic im nie brakuje, jeżeli chodzi o drugie są również bardzo ładne, ale zgadzam się z Zuterią, czegoś brakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Skromność i prostota tych pierwszych jest zniewalająca
![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Przyłączam się do wszystkich ochów i achów dotyczących 1 kolczyków
![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Dzięki kobietki...teraz siedzę i się głowię, jakby tu wypełnić pustkę w drugiej parze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
ja juz mowilam ->>> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1258800632 <3333
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładna biżuterię tu u Ciebie zobaczyłam
![]() Bardzo ładnie i starannie owijasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Troszkę nowości, niestety ostatnio życie prywatne dało mi w kość i ani czasu ani chęci nie było, żeby usiąść i coś działać.Mam nadzieję ,że w końcu się wszystko naprostuję, bo psychika siada, a jak człowiek zaryczany to i drutu nie widzi :/
1. Miodki-srebro plus kwarc bursztynowy i dymny 2. Brąz-niewielki wisiorek z kwarcem bursztynowym 3. Lady of the misty forest- ostatnia wersja...więcej nie zrobię 4. Zielonki- srebro plus awenturyn (na ślub koleżanki) 5.Noc w Kairze - srebro, elementy posrebrzane, Swarovski bicone 4mm Montana, noc kairu Edytowane przez Aillil Czas edycji: 2010-12-03 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Wrapki są śliczne, ale mnie najbardziej zaintrygowały kalie (których nie lubię, więc to z mojej strony wielki komplement :P). Na tle tego, co do tej pory widziałam Twoje naprawdę są oryginalne.
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Pomysły na biżutki masz fajne. Mnie najbardziej przypadły do gustu te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1253279139 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1257070438 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1261579397 i te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261579397 Co jedne to ciekawsze - więc poczekam co będzie dalej i będę tu wpadać od czasu do czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.