Fatalne zauroczenie :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 15:34   #31
agness86
Zakorzenienie

Dot.: Fatalne zauroczenie :(

Cytat:
Napisane przez kaska6969 Pokaż wiadomość
Ci robotnicy zawsze się "gapią" albo coś komentują...wątpie,żeby było między wami cos "magicznego" a pewnie sobie już to wyobrażasz Daj sobie spokój, ma dziewczyne więc lepiej się nie mieszać.
Skąd ja to znam. Czy to Ci co ocieplają bloki czy Ci co kładą kostkę brukową. Nie przepuszczą żadnej dziewczynie, zawsze jakieś komentarze, uśmieszki. Także ablondie nie nakręcaj się za bardzo

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 16:47   #32
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka24 Pokaż wiadomość
nie tylko Ty Hmm, można by założyć wątek- Robotniczy podryw. Nie wiem, może tylko ja mam takie odczucia, ale panowie robotnicy zazwyczaj podrywają wszystko co się rusza. W tamtym roku gdy remontowali drogę koło mojego domu, a ja również wychodziłam z psem poczyniłam dokładne obserwacje Nie mówiąc już o tym, że notorycznie któryś z panów (zwłaszcza jeden) chciał się ze mną umówić.
Nie tylko Ty masz takie oberwacje Dokładnie stwierdzam to samo, az czasami głupio isc, tak sie gapią hurtowo.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 17:26   #33
marmutita
Rozeznanie

Mimo prześmiewczego tonu większości wypowiedzi, ich sens jest podobny do moich wniosków.
Fakty:
- generalnie robotnicy już tak mają, taki typ pracy - ciągle to samo tylko w innymi miejscu - sposobem na nudę są właśnie takie zachowania: zaczepianie w mniej lub bardziej śmiały sposób co piękniejszych kobiet, no a jak któraś mieszka "na miejscu" to tym bardziej
- część kobiet rzeczywiście na skutek zainteresowania płci przeciwnej same zaczynają się danym osobnikiem interesować, i popadają w niepotrzebne zauroczenia, a nawet zakochania - mimo, że gdyby nie sygnał z drugiej strony nie zwróciły by na faceta uwagi
Moja rada:
zdystansuj się - ten robotnik zwrócił na Ciebie uwagę, ale umówmy się, nie tylko na Ciebie, i tak pewnie, mimo że ma dziewczynę, przy każdym nowym bloku kogoś tam "hipnotyzuje wzrokiem".
Mała satysfakcja i tyle. Nie wkręcaj sobie, że jest wyjątkowy i że Ty dla niego także taka jesteś. Przyjmij za dobrą monetę, że wpadłaś mu w oko, bo jesteś atrakcyjna, natomiast niech na tym się skończy.
No i nie przejmuj się złośliwościami z innych wypowiedzi
marmutita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 17:27   #34
XxXGirLXxX
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Jest taki typ dziewczyn, które "zakochują się" w każdym chłopaku, który zwróci na nie uwagę. Czemu, autorko wątku, na początku go olewałaś, a zaczęłaś się nim interesować dopiero jak zaczął Cię zaczepiać? Może po prostu szukasz ideału, miłości, zobaczyłaś , że chłopak się Tobą interesuje i dorobiłaś resztę. Dziewczyny trochę przesadzają z tym ośmieszaniem- każdemu może się takie coś zdarzyć i rozumiem Cię. Ale Ty go nie znasz, on Cię nie zna i jakoś nie czyni w stosunku do Ciebie żadnych gestów świadczących o tym, by chciał Cię poznać.więc złap z nim kontakt, póki nie pojedzie na następnę robotę Upewniwszy się przedtem, że ta dziewczyna to nie jego laska
też byłam w takiej sytuacji że zakochałam się w chłopaku kiedy dałam mu kosza ale teraz na pewno w podobnej sytuacji bym do niego zagadala. i tak ci radze
XxXGirLXxX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:31   #35
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

norma
tacy faceci traktują to jako część pracy.
Dzień bez komentowania i zaczepiania dziewczyn z rusztowań to dzień stracony ;p

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:56   #36
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ablondie Pokaż wiadomość
Mam pewien problem...a więc...na drugim bloku obok mnie trwaja prace remontowe dachu, jest tam jeden młody robotnik, który zwrócił na mnie uwagę. Ja wogule na początku go olewałam. Zwrócił moją uwagę dopiero wtedy kiedy zaczał zaczepiać moje psa- gwizdać, wołać itp. mój pies jest duży i agresywnej rasy, jak z nim idę to faceci gapia sie tylko na psa i omijaja nas łukiem. i kiedy ten robotnik z dachu zaczepia mojego psa dopiero zaczełam mu sie wtedy przyglądać. od 3 tygodni zauważyłam że kiedy tylko wychodzę z bloku on sie gapi i nie spuszcza wzroku ze mnie, przerywa prace. juz 2 razy słyszałam jak mowił do kolegi "boze jaka ona jest ładna". jednym słowem facetowi sie spodobałam, zauważyła to też moja mama-ma biuro w mieszkaniu i z jej okna widać dach na którym pracuje a przy otwartym oknie to słychać rozmowy między nimi. raz nawet szef przyjechał i chciał go zabrać na robote w inne miejsce, młody zaczał proteastować że on tu chce pracoiwać i nigdzie indziej, koledzy zaczeli sie śmiać i mówili "taaa my wiemy czemu ty chcesz być tu-bo tu jest ta dziewczyna" . innym razem jak mijaliśmy sie to wpatrzony był w moje oczy, podobało mi sie to że nie mierzył mnie od góry w dół tylko wpatrzony był w moje oczy jak zahipnotyzowany. i podobnych sytuacji było mnóstwo. jednym słowem przez te sytuacje ja sie w nim chyba zakochałam, często jak sie patrze przez okno i zerkam na niego to on przerywa i sie perfidnie patrzy i tak patrzymy na siebie az ktoś nam nie przeszkodzi. jestem osobą dosyć śmiałą i postanowiłam do niego zagadać przy okazji. jednak pewnego dnia zauważyłam przez okno jak z podjezdzającego samochodu wysiada dziewczyna, podchodzi do niego i....daja sobie buzi!!!byłam w szoku. on po tym pocalunku spojrzal na okno moje -mnie nie bylo raczej widać w oknie bo byly firany, i oddalil sie od laski.
normalnie dałabym sobie z nim spokoj-bo nie mam zasady wiązać sie z chłopakiem jeśli ma dziewczynę. ale pierwszy raz zdażyło mi sie, że nie mogę przestać o nim myśleć. I mimo że nie rozmawialiśmy to mam bzika na jego punkcie i on chyba na moim.
Kurde nie wiem co mam robić.
pomożcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Co masz robić? nic.

Odnośnie wytłuszczonego: pozazdrościć tobie i mamie słuchu absolutnego , bo helooooł, ale oni pracują na dachu, a ty słyszysz z dołu o co on mówi do kolegi, a twoja mama z pokoju???
(jak mawia przysłowie:
czego głuchy nie usłyszy, to sobie wymyśli i tego proponuję się trzymać... to tylko twoje i mamy wymysły, że coś tam słyszałyście)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
POwinna teraz jakiegos kolege sobie przyprowadzić i na oczach tego robotnika sie z nim troszke pomiziać...ciekawe co by zrobił

Lepiej niech tego nie próbuje, bo jeszcze biedak z wrażenia z dachu spadnie (albo skoczy)

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 21:24   #37
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martusia156 Pokaż wiadomość
ma dziewczynę,zapewne ją kocha,a tobą się zauroczył i odsunął się od niej bo nie chciał ci może robić przykrości a moze nie tyle przykrosci co nie chciał aby to się skonczyło.te spojrzenia itp.Z dziewczyną zapewne nie chce kończyć,i z tobą też chce mieć kontakt.Ja bym to skończyła.Jeśli nawet się lepiej poznacie,moze zaczniecie spotykać on dziewczyny nie zostawi,a i ciebie też nie.nic o was nie bedzie wiedziała więc bedzie ją zdradzał.moze z nią zerwie,bedzie z tobą.....ale kiedys zauroczy się inną.i bedzie taka sama sytuacja ale wysnułam historie.....wiedz ze to tylko moje skromne zdanie
brzmi jak tandetna komedia romantyczna
moim zdaniem autorka trochę nadinterpretowała te spojrzenia.
Może jednak okazac się, że dziewczyna jest jego daleką kuzynką/ przyjaciółką/ siostrą, która chce mu pomóc w poderwaniu Ciebie
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 21:44   #38
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
brzmi jak tandetna komedia romantyczna
moim zdaniem autorka trochę nadinterpretowała te spojrzenia.
Troche ?

Do konwencji pasuje tez tytul watku - faktycznie, fatalne zauroczenie jak bum cyk cyk...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 07:48   #39
lady karen
Zadomowienie

O matko

Nic się nie przejmuj dziewczyno - on wcale nie chce się z Tobą wiązać.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 09:14   #40
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Coś wywiało autorkę wątku... Dziewczyny, nie najeżdżajcie na nią. ktoś, kto nie zna zwyczajów robotników, może sobie naprawdę wymyślić całą love story. Trochę zrozumienia, bo takie wyśmiewanie też nie jest w najlepszym tonie!

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 09:31   #41
dzustam
Zakorzenienie

Zeby wiązać się z każdym, który zastosuje teksty robotników, to niejedna kobieta przechodziłaby tylko z rąk do rąk

Zresztą historia piękna, rózowa, bajkowo-filmowa, ech. I pośród tego całego różu wielka bura plama, ale to tylko jego dzieczyna...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-06, 09:44   #42
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez tomi290 Pokaż wiadomość
wejdź do niego na ten dach, pomóż przy robocie. Może cię zatrudnią, wtedy będziesz mogła z nim rozmawiać codziennie.

Tak w ogóle to post na poziomie szkoły podstawowej, na lekcjach języka polskiego się nie uważało?

:d
Stary 2009-06-06, 11:24   #43
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Troche ?
"trochę" to pojęcie względne
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 11:36   #44
Honcia
Zakorzenienie

2 lata temu przez pół roku opiekowałam się dziewczynką z którą żeby dojść na plac zabaw musiałam przejść przez całe osiedle. N tym osiedlu akurat po kolei ocieplali wszystkie bloki. I jakie komplementy mi Ci panowie prawili przez te pół roku, to powinnam już być żona ich wszystkich. A jeden z nich był naprawdę przystojny.

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości