|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zakazy?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totalny brak zaufania, brak prawa do prywatności i generalna masakra.Tak sie przecież życ nie da. Odbiera Twoje telefony? masz miec na tapecie tylko jego? zna Twoje wszystkie hasla? Zgroza. |
|
|
|
|
|
#33 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie o takich parach pisałam w którymś z moich wcześniejszych postów. 1) co dorosłego faceta obchodzi kogo/co masz na TAPECIE TELEFONU? takie zachowanie jest dopuszczalne w gimnazjum conajwyżej. dzwonki też Ci ustawia? Cytat:
ale to... głupiejak i fakt, że najwyraźniej bawi Cię bycie ograniczaną i traktowaną jak rzecz, jak gorszą(głupszą?) jednostę której trzeba narzucać zasady, bo asama jest zbyt ograniczona żeby na nie wpaść nie wiem czy wiesz, ale w XIX wieku lekarze (a za nimi mężowie) zabraniali kobietom czytać i pisać bo mózg kobiecy ich zdaniem nie był przystosowany do tak intensywnego eksploratowania i od tego podobnoż popadały w obłęd. tu mamy XXI wersję takiego samego myślenia... oczywiście wszystko w trosce o ukochaną!jeszcze co do haseł - czy liczy się posiadanie np. 1 konta w banku i karty kredytowej? to my.i znanie hasła bo kiedyś musiałam załatwić coś TŻtowi na studiach a był na wsi umrę marnie...
Edytowane przez makeupnotwar Czas edycji: 2009-06-06 o 20:36 |
||||
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko to wynika z jego wielkiej zazdrosci. Sa dni kiedy robie co chce, sa dni kiedy jest bardzo zazdrosny. Sama jestem wielka zazdrosnica wiec go rozumiem. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
a ludzie, którzy do ciebie dzwonią, nie mają nic przeciwko, że zamiast ciebie odbiera ktoś inny?
jak ja dzwonię do kolegi czy koleżanki to dlatego, że chcę rozmawiać z nim/nią, a nie jego/jej partnerem. zamiast zdj na tapecie, którą i tak pewnie mało kto widzi, może wytatuujcie sobie na czołach swoje imiona albo portrety, będzie od razu wiadomo, że zajęci i może problem zazdrości zniknie. sorry, ale ja sobie nie wyobrażam funkcjonowania w takim 'związku'. zaufania za grosz. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój tż też nie chciał, żebym farbowała włosów na rudo, ale ja zrobiłam swoje. Jakoś nie chodził obrażony, tylko śmiał sie, jak mi nie wyszło i wyglądałam jak chodząca marchewka zakaz smsowania ze znajomymi jest chory. Tym bardziej odbieranie telefonów przez niego. Gdyby ktos inny odebrał telefon osoby, do której chciałam się dodzwonić, rozłączyłabym się. Ta zasada z tapetą tez jest dziwna, niestety coraz bardziej popularna. ja jestem inna i na tapecie mam Justina Timberlake'a na zmianę z umieśnionym, męskim torsem Myślę, że chłopak powinien kontrolować swoją zazdrość, albo udać się do psychologa. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh, niektórzy są chyba naprawdę stworzeni, żeby cierpieć (na własne życzenie) |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W naszym związku w zasadzie nie ma zakazów. Zachowujemy się tak żeby nie ranić drugiej osoby - np mój facet wiedząc, że nie lubię jak idzie pić z kolegami, robi to sporadycznie, a jeśli już - stara się nie upijać do nieprzytomności Zmieniamy się dla siebie, żeby było nam łatwiej we wspólnym życiu.A, zapomniałam - jest jedna rzecz która mnie bardzo uwiera - nie pozwala mi robić tatuaży
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
u mnie jest zasada on nie pije ja sie nei odchudzam
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Mój zabronił mi go zdradzić, i jak na razie tyle
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
to musiał ci tego zabraniać?
sama o tym nie wiedziałaś? |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj Tz wystosowal wobec mnie podobne zasady...genralnie nic nie wolno mi robic...moge tylko lezec i pachniec
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

).

Totalny brak zaufania, brak prawa do prywatności i generalna masakra.
ale to... głupie
nie wiem czy wiesz, ale w XIX wieku lekarze (a za nimi mężowie) zabraniali kobietom czytać i pisać bo mózg kobiecy ich zdaniem nie był przystosowany do tak intensywnego eksploratowania i od tego podobnoż popadały w obłęd. tu mamy XXI wersję takiego samego myślenia... oczywiście wszystko w trosce o ukochaną!

Julek 18.09.2013