|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przeszłość
Cytat:
Daj sobie z nim spokój. A przynajmniej popatrz na niego chłodno. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Sory, ale strsznie jest on delikatny i wyczulony na to co było, powiedziałabym, że co było a nie jest nie pisze się w rejest...rozumiem, gdybys szalala z alkoholem i jednoczesnie z nim była-fakt, wowczas mogłby się czuc pokrzywdzony, no ale czepiac sie tak o przeszłość?Jesli poprosił Cie o czas, to mu go daj, ale moim zdaniem grubo przesadza, uwazaj z opowieściami o byłych-bo podejrzewam,że to tez może byc dla niego traumatyczne przezycie!
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny jakiś
Ja rozumiem przeszłośc - jest ważna ale nie najważniejsza . Człowiek się zmienia , ludzie sie zmieniają . On nie miał nigdy w swoim życiu problemów i nie robił głupich rzeczy ? . Święty sie znalazł
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi, obecnie bez zmian: oboje milczymy.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Ja rozumiem przeszłośc - jest ważna ale nie najważniejsza . Człowiek się zmienia , ludzie sie zmieniają . On nie miał nigdy w swoim życiu problemów i nie robił głupich rzeczy ? . Święty sie znalazł
( Teraz jestem zupełnie zmieniona, nie wchodzę w bliższe relacje z facetami, nie piję, skupiam się na szkole i to dla mnie najważniejsze. Jednak jak się okazało pan od gg zna pana od pocałunków i wódki. Strasznie się zezłościł, był tak rozżalony i zawiedziony...nie znał mnie od tej strony