|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: coś ode mnie
Pastele rządzą! W drugich kolczykach u samej góry "bałwanka" brakuje mi jakiejś kuleczki, nakładki czy przekładki. A może jest, ale ja nie widzę z powodu kąta fotografii?
Sympatyczny wrzucik.
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Yori, druga para to koła, zapięcie jest wzorowane na innych kolczykach siostry, tzn. pętelka i wygięty do góry drut. Całość robiona na butelce z syropem
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Pastele górą!
I mam pytanie. Jakiej grubości drutu użyłaś do kółek? Próbowałam 0,8, ale strasznie mi się gnie . |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze i ostatnie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Piechotka - dzięki za uwagę i za wpis,
Viktorej - to jest właśnie 0,8, Ag 925. Mój drut bardzo sprężynował, przy rozpinaniu kolczyka koło znika, mocno się rozporostowuje. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
1-dodałabym coś z góry i z dołu oponki. Kolory dobrane fajnie
![]() 2-dla mnie osobiście trochę za dużo tych kuleczek 'gwiezdnopyłowych' ![]() 3-kolory ciekawie dobrane, ale dałabym jakieś przekładki pomiędzy koralami. 4-a tutaj mi coś nie gra. Materiały ciekawie dobrane, ale forma jakoś nie bardzo... 5-o, a te zdecydowanie na tak ![]() Bardzo dobrze, że eksperymentujesz z łączeniem różności, bo wychodzą ciekawe rzeczy. Tylko jakbyś jeszcze popracowała nad formą kolczyków, to byłby już w ogóle cud, miód i orzeszki.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki aisah za komentarz, kolczyków które już znalazły swoich właścicieli zmieniac nie będę, ale w jednej parze dołożę kuleczki albo satelitki i przy kolejnym wrzucie pokażę, jak wygląda.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
W pierwszym wrzucie najbardziej przypadły mi do gustu rybki i ostatnie, w drugim kolczyki "teściowej" i z koralem. Całkiem przyjemna biżu tylko użyłabym częściej właśnie przekładek, kuleczek, ale może to tylko kwestia gustu.
|
|
|
|
|
#40 |
|
www.dulcedo.pl
|
Koła super na letnie wieczory.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

.