Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 00:00   #31
Oldziunia
Rozeznanie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
a czy stosowałyście kiedyś dziewczyny jakis suplement diety na odchudzanie? dał wam cos?
tak jak zaproponowalas, wstawilam juz "licznik" mojej wagi w podpisie
ja stosowalam Linee, wzielam 20 tabletek i jedyny efekt to jakby mniej wzdety brzuszek nawet gdy bardzo sie najadlam. a teraz znow zaczelam lykac(dopiero wzielam 6 tabletek) , wiec poki co efektow brak, ale licze, ze cos niedlugo zauwaze
moja kolezanka natomiast stosowala chrom(niby po chromie nie chce sie jesc slodyczy), nie dalo jej to kompletnie nic, potrafila zjesc jak zawsze np. cala tabliczke czekolady

honey31, powodzenia w diecie, 3mam kciuki.
Ty to przynajmniej masz radosc w postaci dziecka, wiec zbedne kilogramy mniej bola, a ja wszystkie faldy mam tylko i wylacznie z żarcia:/

Edytowane przez Oldziunia
Czas edycji: 2009-06-25 o 00:04
Oldziunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 00:28   #32
milusia1991
Rozeznanie

Właśnie czytam sobie dziewczyny o diecie "odchudzanie na zawołanie" wiadomo wam coś o tym? Ponoc działa super. Oczywiście efekt u każdego inny... ma może któraś z was tą dietę żeby mi podesłac na e-mail ? Byłabym wdzięczna ))))))))))
Stary 2009-06-25, 00:50   #33
girlblond
Raczkowanie

Przylaczam sie Ile ja bym dala zeby schudnac te 4 kilo chociaz... Mam 15 lat ok 168cm i hymm dawno sie nie wazylam nie mam wagi w domu niestety Ale przypuszczam ze tak 64-65 kilo.. Mam cukrzyce i powinnam sie o wiele bardziej pilnowac ale jak to bywa hym^^ Jest roznie Jak byl okres kiedy sie bardziej pilnowalam wtedy szybko widzialam rezultaty... Mniej zrec troche ruchu^^ Tylko ze latwo tak mowic a jeszcze do tego dochodzi slaba wolaaa Ehh wyjezdzam 15 lipca i musze sie wziasc za siebie. Dziewczyny poradzcie co jesc zeby oszukac glod.. i zeby to nie bylo z duza iloscia weglowodanow bo nie moge zbytnio
girlblond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 08:15   #34
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

hej dziewczyny !
słuchajcie, może piszmy tutaj co jadłyśmy danego dnia, na innym wątku tak robiłyśmy i było o wiele łatwiej, bo pilnowałam tego, żeby nie zjeść za dużo a po za tym można poznać różne odchudzające potrawki ;D

ja dzisiaj wstałam o 5.40 ! O.O
nie mogłam spać, jeszcze nic nie jadłam, wypiłam tylko szklanke wody.
Za chwilkę lecę do sklepu po owocki ;D mniaaaam!

a co do suplementów to nic nie stosowałam bo nie wiem, który jest najlepszy.
teraz reklamują to ALLI czy któraś zaczęła to brać ?

miłego dnia!
Stary 2009-06-25, 08:22   #35
Honey822
Raczkowanie

Hej Ja wstałam przed chwilką i zaczynam dzień od kawy zbożowej a to dlatego,że nie byłam jeszcze w sklepie i nie chce zjeść czegoś kalorycznego Fajnie sobie zrobić taką dietkę owocowo warzywną bo w moim organizmie na pewno przydadzą się te witaminy..

Kochane a co Wam najbardziej przeszkadza w swojej figurze? Bo mi niestety nogi Chciałabym mieć chudziutkie nóżki,żebym mogła śmiało paradować po ulicy w krótkich spódniczkach
Honey822 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 08:25   #36
Monx
Rozeznanie

U mnie też są to nogi. Jeju zawsze marzyłam o takich chudziutkich, a co mam? Wstyd chodzić w krótkich spodniach

honey31 widzisz już jakieś efekty ONZ?

UX designer

Monx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 08:52   #37
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

a mi najbardziej przeszkadza brzuch!! to jest moja zmora... nogi mam w sumie okej po za tym nie przejmuje sie nimi, bo nie moglabym chodzic w jeansach w taką pogodę jak dziś xD
Stary 2009-06-25, 09:00   #38
winyl
Zakorzenienie

Dzisiaj mój drugi dzień ONZ. Na śniadanie w związku z tym dwie kromki z ogórkiem i pomidorem.
roxxxxy, Alli raczej nie dla nas, gdyż można go stosować przy BMI ok 26 chyba, a skoro chcemy zrzucić ok 5kg, to podejrzewam, że nikt nie ma BMI większego niż 21-22.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 09:11   #39
misiokoczka
Raczkowanie

też się dołanczam. musze zrzucic ok4,5 kg. najlepiej z samebo brzucha, bo resztę mam za chuda
mamy taki w rodzinie genetyczny defekt
misiokoczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 09:16   #40
Honey822
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxxxxy Pokaż wiadomość
a mi najbardziej przeszkadza brzuch!! to jest moja zmora... nogi mam w sumie okej po za tym nie przejmuje sie nimi, bo nie moglabym chodzic w jeansach w taką pogodę jak dziś xD

Polecam na brzuch a6w. Sama jestem zachwycona w prawdzie robiłam tylko 2 tygodnie,ale brzuszek mi spadł i się ładnie umięśnił. Naprawde to działa Teraz jestem na 3-cim dniu i zamierzam wytrwac do końca

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez misiokoczka Pokaż wiadomość
też się dołanczam. musze zrzucic ok4,5 kg. najlepiej z samebo brzucha, bo resztę mam za chuda
mamy taki w rodzinie genetyczny defekt

Jeśli chcesz schudnąć z samego brzuszka nie musisz aż tracić 4,5 kg bo naprawdę dużo.. Na brzuch poleciłabym Ci ćwiczenia jak już wyżej napisałam a6w działa cuda, do tego brzuszki codziennie i na pewno będziesz miała płaski, zgrabny brzuszek. I unikać późnych kolacji
Stary 2009-06-25, 10:12   #41
Oldziunia
Rozeznanie

ja oczywiście zmieniłabym w swojej figurze brzuch i talię. Tyle mam fałd na brzuchu, że masakra....
A dzisiaj na śniadanko zjadłam bułkę z ziarnem, a na to szynkę, serek i ogórek kiszony. Dzisiaj jeszcze nie robię wielkich ograniczeń, ponieważ za radą roxxxxy od jutra rozpoczynam dietę owocową mniammmm.....
Honey822, ja kiedys probowalam a6w, ale nie wytrawałam. Tobie gratuluję uporu i wytrwałości i zycze, zebys teraz wytrwała do konca
Roxxxxy, faktycznie popieram przedmówczynię i wątpię żeby Alli było dla nas, bo chyba żadna z nas nie ma BMI 26 albo więcej. Do Alli trzeba mieć nadwagę. A co do niskokalorycznych potraw to polecam sałatkę tuńczyk+jajko+ogórek konserwowy+majonez light albo sałatkę ryż+jabłko+banan+jogurt naturalny

I cieszę się, że powstał ten wątek, gratuluję założycielceMoże my się wspierać, bo mamy podobne wagowe problemy Na niektórych wątkach już spotkałam się z krytycznymi opiniami wobec mnie, że po co się odchudzam jak mam BMI w normie. Tylko szkoda, że żadna z tych dziewczyn nie widziała mojeg brzucha A tutaj myślę, że każda z nas waży w normie, ale chce się ulepszyć, więc możemy się nawzajem wspierac, motywować itd. Pozdrawiam i życzę wszystkim Dziewczynom powodzenia

Oldziunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 10:29   #42
milusia1991
Rozeznanie

No więc właśnie Nie mamy wiele do stracenia tych kilogramów bmi w normie ale jednak każda wyglądałaby lepiej gdyby udało jej się osiągnąc swój cel
pozdrawiam i wytrwałości
Stary 2009-06-25, 10:32   #43
nelii
Raczkowanie

ja dzisiaj na śniadanko miałam musli(miesznka płatków i otrębów) z truskawkami normalnie pychota
na drugie planuje placki owsiane

postanowiłam również zainwestować w hula hop żeby troszkę zmniejszyć swoje boczki

55-54-53-52-51-50-49-48
nelii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 11:53   #44
girlblond
Raczkowanie

Mam nadzieje ze nie skusze sie dzisiaj na nic slodkiego xd Postaram sie byc silna ^^ Na sniadanie zjadlam miseczke platkow z mlekiem... Zastanaw3iam sie co tu zjesc odpowiedniego na obiad Jakies propozycje ?
Stary 2009-06-25, 11:54   #45
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Napisane przez Monx Pokaż wiadomość
hej a co myślicie o jednodniowej diecie owsiankowej? Podobno można na niej stracić 1kg. Gotuje się owsiankę z 2litrów mleka 2% i 8łyżek owsianki. I to je się przez cały dzień, dzieląc wszystko na ok. 7 porcji. Jestem strasznie ciekawa czy to działa, ale nie mam możliwości wypróbowania
Wygląda mi to na głodówkę, bo np. sama na I śniadanie jem owsiankę z 5 łyżek i ok 11 jem II śniadanie czyli zostają mi tu 3 łyżki a co później cały dzień tylko mleko ? Ja bym się nie dała rady, a gdzie Ty o tym wyczytałaś ? Możesz podać mi link ? a dlaczego nie możesz tego wypróbować ?;>

Cytat:
a czy stosowałyście kiedyś dziewczyny jakis suplement diety na odchudzanie? dał wam cos?
brałam bio-cla z zielona herbata przez 3 miesiące po 4/5 tabletek dziennie w tamtym okresie schudłam 3 kg tzn od marca do konca maja w czerwcu miałam przerwę i zaczęłam jeść wszystko na co tylko miałam ochotę i waga się niezmieniła teraz II etap

Już też po śniadanku 2 kromki razowca z serkiem czosnkowym + duży jogurt o smaku kiwi i kubek zielonej

Moim problemem jak już pisałam jest brzuszek i boczki(87cm) ;/ i na tym chcę się skupić najbardziej reszta uważam, ze jest w miarę proporcjonalna

a od 1 lipca zaczynam oczyszczać jelita dietka 3 dniowa ktoś ze mna ?

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 12:01   #46
milusia1991
Rozeznanie

Wiecie co? Ja dziś na śniadanie sałatka z pomidorów, ogórka kiszonego, cebuli z łyżką śmietany 12 % + bułka sucha kajzerka wyszło mi około 250 kalorii jak liczyłam A co tam w końcu jak szalec to na śniadanie! Dziś ograniczenie do max 1000 kalorii a od jutra już dietka turbo którą udało mi się zdobyc ;p
Stary 2009-06-25, 12:09   #47
Licja20
Rozeznanie

Wiecie co wam powiem dziewczyny?ja stosowalam chyba wszystkie mozliwe diety- kopenhaska,sb,owocowo-warzywna,czekoladowa,chal wowa(glupota!),owsiankowa ,600kcal itd.. NIE MA ZMILUJ zawsze po dietach tego typu jest efekt jojo. Czlowiek uczy sie na bledach i teraz wiem ze dopiero TRWALA ZMIANA nawykow zywieniowych moze przyniesc efekty. Obecnie jestem na zdrowej diecie mż bez glodzenia i mysle ze powinnam te 4 kg schudnac bez problemu.Do tego jeszcze dodam cwiczenia/taniec i bedzie good Tylko czekac na efekty
A dzisiaj :
Śniadanie : bułka z ziarnem z plasterkiem sera zoltego 13% tl. a druga polowa z serkiem figura+ogorek i pomidor
II Śniadanie : jablko
Obiad: gotowa fasolka po bretonsku (1/2 sloiczka)- moze to i nie za zdrowe ale ma mniej jak 200kcal i troche bialka.

Ja wlasnie wrocilam z uczelni,mialam dzis wazny egzamin z ang. z 2 lat ! Ciesze sie ze go zdalam na 5 i mam juz spokoj....uffffffff

my fashion blog
nowy wpis 01.02

Licja20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 12:27   #48
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Licja dobrze mówisz Ja przez 3 miesiące stosowałam się do zasad zdrowego racjonalnego żywienia i udało mi się schudnąć TRWALE 3 kg To jest wielki sukces, sama układałam sobie jadłospisy i jadłam to na co miałam ochotę(oczywiście zdrowo) przy czym jak to mówią osobą szczupłym jest bardzo ciężko zrzucić cokolwiek osobą otyłym jest o wiele prościej bo mają z czego Teraz chciałabym przejść na jakąś zdrową dietę bo wydaje mi się, że mój organizm się przyzwyczaił do zasad które stosuje a taka 10 dniowa dieta mogła być odskocznią i dałaby kopa i może ruszyła by zastój Wcześniej też próbowałam różnych diet ale właśnie schudłam z 5kg tak było np na kopenhaskiej i później mi to wszystko wróciło wiec uważam, że nie ma sensu przynajmniej w mim przypadku stosować ostrych prawie głodówkowych, chodź znam osoby które chudły i nie miały efektów jojo -> szczęściarze

Od pierwszego lipca mam zamiar spróbować oczyścić organizm dietką 3 dniową podaję link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282402 jest to bardziej dla zdrowia niż schudnięcia, ale można zrzucić przy niej pocztajcie a może ktoś do mnie dołączy

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:16   #49
nelii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girlblond Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze nie skusze sie dzisiaj na nic slodkiego xd Postaram sie byc silna ^^ Na sniadanie zjadlam miseczke platkow z mlekiem... Zastanaw3iam sie co tu zjesc odpowiedniego na obiad Jakies propozycje ?

propozycje na obiad
makaron+leczo z tuńczyka i warzyw
mintaj z piekarnika+ surówka z kiszonej kapusty
makaron+warzywa(jakaś mrożonka)
pierś z kurczaka+kapusta pekińska z sosem czosnkowym+kilka plasterków pomidora
kotlety sojowe+ surówka

i wiele innych

55-54-53-52-51-50-49-48
nelii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:44   #50
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oldziunia Pokaż wiadomość

I cieszę się, że powstał ten wątek, gratuluję założycielceMoże my się wspierać, bo mamy podobne wagowe problemy Na niektórych wątkach już spotkałam się z krytycznymi opiniami wobec mnie, że po co się odchudzam jak mam BMI w normie. Tylko szkoda, że żadna z tych dziewczyn nie widziała mojeg brzucha A tutaj myślę, że każda z nas waży w normie, ale chce się ulepszyć, więc możemy się nawzajem wspierac, motywować itd. Pozdrawiam i życzę wszystkim Dziewczynom powodzenia
Taak dokładnie! Jak czytam "jak możesz mówić, że jesteś gruba skoro nosisz rozmiar S, chcesz się wychudzić wejść w rozmiar 0?" to mnie szlag trafia! Daleko mi do osoby szczupłej, nie wspominając już o chudej! Moje uda są naprawdę ogromne, a jestem niska i mam krótkie nogi, więc to jeszcze "powiela" efekt grubości. Poza tym mój brzuch ostatnio też wygląda tragicznie, bo obżerałam się słodyczami przez dłuższy czas.
Teraz jestem na ONZ drugi dzień, a jak skończę (dietka trwa 9 dni) to przechodzę na zdrowe odżywianie.
Chociaż jedna z Was przypomniała mi jak bardzo tęsknię za ptasim mleczkiem , ale wytrwam!!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:52   #51
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

Cytat:
Napisane przez Honey822 Pokaż wiadomość
Polecam na brzuch a6w. Sama jestem zachwycona w prawdzie robiłam tylko 2 tygodnie,ale brzuszek mi spadł i się ładnie umięśnił. Naprawde to działa Teraz jestem na 3-cim dniu i zamierzam wytrwac do końca

a jakie to ćwiczenia ? XD nigdy nie słyszałam o nich, mogłabyś opisać
?

a jadłam dziś 3 plastry arbuza, okolo 15 truskawek, troche malin, nektarynkę. ale niestety skusiłam się na 4 chipsy krewetkowe... xD
to mój jedyny grzech ;D więc nie jest źle.

Poćwiczę wieczorem i będzie ok

właśnie co na obiad ?
a dziewczyny co stosujecie na cellulit o ile go macie ? :P
stał się moją małą zmorą, chociaż nie jest AŻ tak widoczny, kupiłam dzisiaj masaż-peeling z lirene i balsam ;D może coś pomoże... no a także masaże rękawicą i naprzemienne prysznice... Czy dla Was CELLULIT to duży problem ?

Edytowane przez roxxxxy
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:54
roxxxxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:56   #52
Monx
Rozeznanie

roxxxxy tutaj masz wszystko http://a6weidera.pl
giovinezza bo mieszkam z rodzicami i oni nie pozwolili mi jeść tylko owsianki przez cały dzień

UX designer

Monx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:57   #53
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

Cytat:
Wiecie co? Ja dziś na śniadanie sałatka z pomidorów, ogórka kiszonego, cebuli z łyżką śmietany 12 % + bułka sucha kajzerka wyszło mi około 250 kalorii jak liczyłam A co tam w końcu jak szalec to na śniadanie! Dziś ograniczenie do max 1000 kalorii a od jutra już dietka turbo którą udało mi się zdobyc ;p

kajzerki powinno zastępować się ciemnym pieczywem jest zdrowsze, a przede wszystkim tak nie tuczy ;D

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Monx Pokaż wiadomość
roxxxxy tutaj masz wszystko http://a6weidera.pl
giovinezza bo mieszkam z rodzicami i oni nie pozwolili mi jeść tylko owsianki przez cały dzień

dziękujęę!!! już czytam!
Stary 2009-06-25, 14:59   #54
girlblond
Raczkowanie

A ja teraz wcinam zupkę "prezydencka" haha xd Podobno to tez jest jedna z diet.. nie jest sie zbytnio chleba ani produktow z maki itp... I jeskli jest sie glodnym to wcina sie taka zupke.. Tylko gotuje sie ja bez zadnej zaklepki itp. Ja dzisiaj kupilam mrozonki wlasnie w sklepie i gotowe xd ciekawa jestem czy to cos podziala... a do przegryzienia suszone plasterki bananow i troche orzechow wloskich ^^
Stary 2009-06-25, 15:04   #55
Honey822
Raczkowanie

Cytat:
[/COLOR]

a jakie to ćwiczenia ? XD nigdy nie słyszałam o nich, mogłabyś opisać
?

a jadłam dziś 3 plastry arbuza, okolo 15 truskawek, troche malin, nektarynkę. ale niestety skusiłam się na 4 chipsy krewetkowe... xD
to mój jedyny grzech ;D więc nie jest źle.

Poćwiczę wieczorem i będzie ok

właśnie co na obiad ?
a dziewczyny co stosujecie na cellulit o ile go macie ? :P
stał się moją małą zmorą, chociaż nie jest AŻ tak widoczny, kupiłam dzisiaj masaż-peeling z lirene i balsam ;D może coś pomoże... no a także masaże rękawicą i naprzemienne prysznice... Czy dla Was CELLULIT to duży problem ?
[/COLOR]
Ja mam po truskawkach zawsze duży brzuch a uwielbiam jee
A na obiad np. gotowany kalafior mniamnm
Na cellulit dobry jest peeling kawowy. Fusy z kawy + żel do mycia i masujesz nim nóżki. Kofeina przyspiesza spalanie. Najlepiej robić go codziennie. Nóżki są po tym takie gładziutkie

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
kajzerki powinno zastępować się ciemnym pieczywem jest zdrowsze, a przede wszystkim tak nie tuczy ;D

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

dziękujęę!!! już czytam!

Musisz spróbować a nie pożałujesz Ja robię od nowa i jestem na trzecim dniu..początki są ciężkie,ale warto bo brzuszek jest śliczny
Stary 2009-06-25, 15:07   #56
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

no właśnie przeczytałam, wydrukowałam sobie harmonogram ;D i od dziś zaczynam mam nadzieje, że i u mnie będzie widać efekty ;D dziękuję jeszcze raz !
Stary 2009-06-25, 15:12   #57
migiii
Raczkowanie

dziewczyny!
zgrzeszyłam, szlam sobie z koleżanka i skusilam sie na loda wloskiego, teraz tego tak załuje jak tu czytam o waszych sniadaniach itp chyba sobie dzisiaj odmowie zjedzenia obiaduuu
migiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 15:17   #58
girlblond
Raczkowanie

[QUOTE=Honey822;12939979]Ja mam po truskawkach zawsze duży brzuch a uwielbiam jee
A na obiad np. gotowany kalafior mniamnm
Na cellulit dobry jest peeling kawowy. Fusy z kawy + żel do mycia i masujesz nim nóżki. Kofeina przyspiesza spalanie. Najlepiej robić go codziennie. Nóżki są po tym takie gładziutkie

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Naprawde na cellulit fusy z kawy? Wiem ze kofeina przyspiesza spalanie ale nie pomyslalam zeby fusami z kawy sie smarowac Normalnie wmasowuje to a potem plucze? Ojj bo chcialabym miec idealnie gladkie nogi Tez mam maly problem z cellulitem.. Uzywam balsam z perfecty i mozliwe ze troszke pomoglo ale hym.. Nie tak jakbym chciala. Szczuple Gladkie nogi MArzEnie...
Stary 2009-06-25, 15:20   #59
Pinky Doll
Raczkowanie

GG do Pinky Doll

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Witam mogę dołączyć ?
Moim utrapieniem są boczki, i tłuszczyk na brzuchu, brak tyłka w sensie takim, że jest taki płaski a szeroki(95cm) Ale najważniejszym celem jest spłaszczenie brzucha i na tym chciałabym się skupić
ojjj cos pozno sie wzielysmy za to odchudzanie :P to nie takie hop-siup!
no ale na ten brzuch to ja polecam cwiczenia abs
wg mnie akrobatyczna 6 weidera jest za ciezka, jak ktos nie cwiczy regularnie i nie ma motywacji, to padnie.. no ja wytrzymalam chyba z 11 dni...
ale serio, polecam fitness - cwiczenia abs na brzuch, cwicza rozne partie miesni. chodzilam miesiac, kilka razy w tygodniu, i widze duze efekty! jestem troche zaskoczona, nie sadzilam ze zgubie faldke i ze umiesni mi sie brzuch, a jadlam normalnie. oprocz cukru. od pol roku nie slodze nic, ostatnio nawet kawy - z czego najbardziej ciezko bylo mi zrezygnowac. nie sole za bardzo, uzywam sosu sojowego. i generalnie zadnych produktow mlecznych, chce przejsc na weganizm (jestem wegetarianka). uzupelniam warzywami, ziarnami, suszonymi owocami! ostatnio przeczytalam ze sliwki suszone sprzyjaja chudnieciu tylko nie wolno jesc w przesadnych ilosciach!
no ja mam 155 - waga 47, i chce tak z 43 wazyc
pozdrawiam i 3mam za was kciuki i za siebie tez
Pinky Doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 15:26   #60
girlblond
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pinky Doll Pokaż wiadomość
ojjj cos pozno sie wzielysmy za to odchudzanie :P to nie takie hop-siup!
no ale na ten brzuch to ja polecam cwiczenia abs
wg mnie akrobatyczna 6 weidera jest za ciezka, jak ktos nie cwiczy regularnie i nie ma motywacji, to padnie.. no ja wytrzymalam chyba z 11 dni...
ale serio, polecam fitness - cwiczenia abs na brzuch, cwicza rozne partie miesni. chodzilam miesiac, kilka razy w tygodniu, i widze duze efekty! jestem troche zaskoczona, nie sadzilam ze zgubie faldke i ze umiesni mi sie brzuch, a jadlam normalnie. oprocz cukru. od pol roku nie slodze nic, ostatnio nawet kawy - z czego najbardziej ciezko bylo mi zrezygnowac. nie sole za bardzo, uzywam sosu sojowego. i generalnie zadnych produktow mlecznych, chce przejsc na weganizm (jestem wegetarianka). uzupelniam warzywami, ziarnami, suszonymi owocami! ostatnio przeczytalam ze sliwki suszone sprzyjaja chudnieciu tylko nie wolno jesc w przesadnych ilosciach!
no ja mam 155 - waga 47, i chce tak z 43 wazyc
pozdrawiam i 3mam za was kciuki i za siebie tez
Nom sliwki suszone sprzyjaja utracie wagi poniewaz przysmieszaja przemiane materii Chodzilam miesiac na fitness na rozne zestawy TBC, antycellulit ,na plaski brzuch..Przyznam ze po tych cwiczeniach brzuch stal sie bardziej jedrny ale duzych efektow nie widzialam^^ Moze dlatego ze srednio pilnowalam sie z dieta.. Herbaty nie slodze i wlasnie mam PYtanie Czy te herbatki wspomagajace odchudzanie pomagaja cos? Ja koncze drugie opakowanie ale rezultatow u mnie em.. srednio widze A ktorejs z was dziewczyny pomogly? zauwazylyscie znaczna poprawe w przemianie materii itp?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości