![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziaja PRO, Tołpa, Dermacol, FlosLek, Manhattan Clearface, Seboderm, Pure Zone i
Cos u mnie za:
- ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011 - FLOSLEK Żel ze świetlikiem i aloesem do powiek i pod oczy, tubka 15 ml – zostało 60 %; data ważności 05/2011 - FLOSLEK Żel ze świetlikiem i babką lancetowatą do powiek i pod oczy, tubka 15 ml – zostało 60 %; data ważności 05/2011? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ziaja PRO, Tołpa, Dermacol, FlosLek, Manhattan Clearface, Seboderm, Pure Zone i
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Ale przynajmniej już wiem, że wątek jest aktualny.
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Dokładka:
- Avene - woda termalna 150 ml (nowa, nieużywana, zafoliowana); nie znalazłam daty ważności, za to na spodzie jest kod: AV5280B 17H52/4) -La Roche - Posay Posthelios balsam po opalaniu 40ml (dołączony jako gratis przy zakupie filtra Anthelios XL) - nowy, nieużywany; data ważności 01/12
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowała mnie woda termalna, mam hydrolat oczarowy i trochę minerałów, zapraszam
![]()
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Pielegnacja profesjonalna:
- ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011 - ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 Pielęgnacja: - TOŁPA HUMINEA ROSACAL Delikatny żel miceralny do mycia twarzy i oczu (skóra wrażliwa, naczyniowa i zaczerwieniona) tubka 150 ml – zostało ponad 80 % (kilka razy użyty); data ważności 10/2009 - Avene - woda termalna 150 ml (nowa, nieużywana, zafoliowana); nie znalazłam daty ważności, za to na spodzie jest kod: AV5280B 17H52/4) - zdjęcie -> tutaj cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Witaj biedronqo
![]() Z poszukiwaych przez Ciebie mam PEGa ok 40ml +30ml juz wymieszanego z kwasem salicylowym 20%, polisorbate 80 bez paru kropelek,olejek myjacy rozany z malym ubytkiem. Moge sie podzielic hydrolatem oczarowym, kwasem salicylowym (ok 10g) i serum z olejowa witamina C, ale wykonanym wlasnorecznie, sklad Ci podam jak bedziesz zainteresowana. Gdybys miala ochote na jakies inne polproduktu, ktorych nie wymienilas, to pytaj. Jest duze prawdpodobienstwo, ze mam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos za: ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 Pielęgnacja: - TOŁPA HUMINEA ROSACAL Delikatny żel miceralny do mycia twarzy i oczu (skóra wrażliwa, naczyniowa i zaczerwieniona) tubka 150 ml – zostało ponad 80 % (kilka razy użyty); data ważności 10/2009 zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za - ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 ??? w wątku mam jedynie ciuszki, ale może napisz czego miałabymszukać poza? ![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do Twojego pytania, to z książek szukam głównie kryminałów, a biżuterię preferuję kolorową, dużą i prostą w formie.
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
- ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011 - ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
znalazłam Twój wątek wymiankowy.
![]()
"Mniej znaczy lepiej." ![]() Edytowane przez Charlotta11 Czas edycji: 2009-10-25 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.