![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co wola mezczyzni?
Nie bardzo sie da... tak wygladaja na nogach po prostu? Nie wiem, to sie wymyka opisowi
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ podjął się trudnego zadania jakim była odpowiedź na nasze pończochowe wątpliwości ![]() Otóż po pierwsze, w ogóle "lubi nogi" jak to ujął, a "pończochy je podkreślają". A po drugie, to uważa że jakoś w podświadomości jest zakodowane, że pończochy to taki symbol seksu, seksowności itp. A rajstopy "nie są sexy bo trudno się je zdejmuje", z czego wnioskuję że kolejnym atutem pończoch jest to, że nie trzeba ich zdejmować wcale ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
To prawda z tymi pończochami, mój TŻ nie przepada za prześwitującymi bluzeczkami etc, ale pończochy go strasznie kręcą, nie wiem co w tym jest
![]() A co do autorki wątku wiele razy już czytałam, że mężczyźn nie podniecają nagie kobiety aż tak jak kobiety ubrane w jakąś bluzeczkę lub szorty. Ponoć wolą uprawiać seks z kobietą w jakimś elemencie stroju, np. podkoszulce tudzież właśnie wyżej wspomnianych pończochach. Ale mówię tylko to o czym czytałam, nie wiem czy to prawda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
To i ja się dorzucę do wątku
![]() Poruszona tu kwestia kolorów jest sprawą subiektywną i nie można powiedzieć, że wszystkich facetów kręci czerwona bielizna, mój partner jej nie cierpi. Białą, czarną, bordową, zieloną, kremową, brązową jak najbardziej, ale nie czerwoną (nie myślcie, że on tak ładnie te kolory nazywa, bo rozróżnia w sumie trzy ![]() Autorko wątku, czy to będzie Twój debiut? Nie musisz absolutnie odpowiadać, po prostu tak pomyślałam, jak przeczytałam Twój post. Z czasem na pewno się zorientujesz, co lubi najbardziej i tak, jak ktoś wcześniej napisał, pokaż się w kilku wersjach i będziesz miała sprawę jasną ![]() Mnie osobiście podobają się i z tego, co widzę, to działają jak złoto ![]() ![]() Powodzenia Prezencie ![]() Edit: Acha, nie spotkałam w życiu faceta, który by był obojętny na pończochy ![]() Edytowane przez lucy007 Czas edycji: 2009-07-14 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj TZ nie lubi jak mam cos na sobie ... wlasicwie nigdy, czy t gotując czy śpiąc czy uprawiając seks.... a ja takie ładne sexy ciuszki kupuje specjalnie dla niego...i po co jak je od razu zdziera... :/
pij mleko bedziesz wielki ![]() Edytowane przez Malaika85 Czas edycji: 2009-07-14 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
a ja uwazam push-up za swojego najlepszego przyjaciela
![]() ![]()
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Są gusta i guściki.
Pończoszka to pończoszka ![]() Sexowna, nie wymagająca obsługi, majteczki na bok i jesteśmy w środku, do tego szpilki, wyyyysokie. Jakoś to jest zakodowane w naszych głowach, stare filmy, erotyka, tam wszędzie jest pończocha, a i tak ważniejsze jest to co się w niej znajduje. NÓŻKA. mmmmm rozmażyłem się ![]() Załóż to w czym będziesz się czuła fajnie i swobodnie, nie fajnie by było gdybyś nie potrafiła się poruszać w tym co wybierzesz, facet musi widzieć że wiesz co robisz. Rajstopy są imo aseksualne. Jak byłem mały też latałem w rajstopkach, w kaczuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A rajstopki w kaczuszki mnie wzruszyły. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Heh, nie wiem co takiego jest w pończochach, ale ja też je kocham. Zarówno te do pasa, jak i te samonośne.
Ale dlaczego? Hmmm... ciężko powiedzieć ![]() ![]() ![]() ![]() Jakbym była facetem, to chyba zostałabym pończochowym gryzoniem ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
A ty wiesz, że biegającego nago to go chyba nie widziałam? Chociaż nie, widziałam, ale to były wygłupy. No wiem - dynda między nogami..
![]() ![]() A wracając- lubię "kabaretki".
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
łooooooo Kabaretki!!!!!!!!!!!!:ehe m:
cieszą oko!! mniam! tylko takie z małym oczkiem bo nie ma nic gorszego jak paluch wychodzący ze szpilek i z kabaretek, fuj!
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zgadzam się, a zwłaszcza co do tego zdartego lakieru do paznokci... ;|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może nie popuszczajcie tak wodzy fantazji w godzinach "kolacyjnych"? Proszę! ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
"zazdraszczasz??"
![]()
![]() |
#52 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozwaliliście mnie. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Tak jak większość dziewczyn już napisała... Każdy mężczyzna woli coś innego
![]() ![]() ![]() ![]() No ale wiadomo jak to facet... Lubi zdejmować ze mnie bieliznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co tu za herezje w tym wątku widzę. Jak jest przystojny, to niech i biega nago ![]() ![]() ![]() u kobiet się piersi trzęsą i podskakują jak się ruszają, to jest bardziej komiczny widok.
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-07-16 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.