![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kolorowka
niestety Georgia to torche za malo za nowe meteoryty. NIe znajdziesz nic innego?
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-07-18 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZAPACHY (Lancome,Dior itp.) KOLOROWKA (Guerlain,Lancome,YSL,Art deco)
coś za Dior J'adrore edp ok 12/30ml
i/lub sonia rykiel rose?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Givenchy Magic Khol 5 kolor khaki zuzyte jakieś 10-15% kredki Artdeco puder mineralny wkład 60 9raz użyty w celu sprawdzenia koloru) Sephora tusz czarny Lash Stracher nieużywany Zapraszam , zajrzyj do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
aga79 okk
![]() ranka patrzyłam,ale mam już coś podobnego; za elixir intereruje mnie jakiś zapach w podobnej pojemności Aneta??? KC551X dostałam to w zeszłym roku (no max 1,5 roku temu) też jestem ciekawa ile mają,bo zapach jest ok. Sprawdź a potem ustalimy co ewentualnie zamiast... SweetButterfly niestety ![]() mirra77 wstępnie NU,ale chciałabym jeszcze zobaczyc co to za zapach vilandra jaka pojemność i czy moze być Hypnose edp? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
ok, poczytaj sobie opinie w KWC, w perfumeriach go raczej nie znajdziesz. skoro jestes z Wawy to mozemy sie spotkac, zebys sobie przetestowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
alphala Gucci - Envy Me 2,100ml (pozostało ok. 90ml, będę wybredna)
jamestown a jakbym Ci dorzuciła np. 2-3 odlewki noseknosek niestety nic Priyaa nic dla siebie nie znalazłam ![]() Soso mogłabyś mi przesłac fotkę - Clinique, Aglow - róż, kilka razy maźnięty. ?? tompola tusz Sephora za rózowy Cien Rimmel ? Przy okazji prosiłabym Cię o fotki =GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Pudrowe perełki Meteorites, które delikatnie matują skórę, ale przy tym ją rozświetlają i sprawiają, że wygląda promiennie. Dodatkowo mają bardzo przyjemny i kuszacy zapach . Mam z wymiany z ANA76. =GUERLAIN Meteoryty Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Kusząco pachnące.Tylko za coś bo może miałabym do zaproponowania..zamiast ..Sensi ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- mirra77 Ok dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Fota meteorków jest w poście 1 . Zdjęcie nr 9. Znaczy nie masz Sensi ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
w takim razie, byłabyś chętna do wymiany rykiel rose za gucci envy me 2 + 10ml czegoś innego lub inny kosmetyk z mojego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
tompola tzn. mam 30ml jeszcze w kartoniku nieodpakowane i wciaż się zastanawiam,bo ma juz nie być tego zapachu
![]() alphala tak
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=uzunia;13332575]tompola tzn. mam 30ml jeszcze w kartoniku nieodpakowane i wciaż się zastanawiam,bo ma juz nie być tego zapachu
![]() Witam ![]() Kurczę, żartujesz ![]() ![]() Daj znać, czy byłabyś zaintersowana jakąś zamianką, byłabym skołonna oddać meteorki... Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-20 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
vilandra no raczej nie bardzo bym chciała z elixiru,ale może podasz jakie zapachy by Cię intersowały to może coś będę mieć
![]() tompola z Sephory i Douglasa ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lemipcka limitowana wersja eau de minuit 70/80ml
COŚ U MNIE>?? jak tak to proszę o zdjęcie i kod
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrego masz faceta, doceń to ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
No niestety nie doszłam po kodzie do niczego,znalazłam tylko w internecie info,że jest to limitowana edycja z 1999 roku.Wierzę Ci,że wszystko z zapachem jest ok,bo perfumy dobrze przechowywane wytrzymują nawet lata,ale niestety nie mam pewności,co będzie za pół roku ich używania.Także w takim wypadku ssię nie zdecyduję,bardzo żałuję,bo aktualnie mam wielką ochotę poużywać sobie JPG i naprawdę oddałabym za niego wiele.
Zaproponuj coś,bo ja podkład oddam chętnie,choć niekoniecznie za cokolwiek ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywście, mam swoją stała liste perfum, które chciałabym mieć ( Jadore ![]() Są one na mojej Wisch List. Jak masz , któreś z tych jakaś końcówke, to pisz. Tylko w takim wypadku, tu interesuje juz mnie w org. flakonie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
jamestown no to niestety
![]() vilandra w takim razie w zamian za roz mogę Ci zaproponować własnie tego J'aadore co mam w koncówce + odlewkę l'istant lub the one tompola widziałam dzisiaj w sephorze 30ml za 60zł!!!! Aneta??? to co..w takim razie za elixir?? majka242007 znalażłam u Ciebie pare fajnych rzeczy,ale raczej takich za mało za ten zapach ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Jeanne90 nic niestety
![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
oj chodziło mi,ze podkład za elixir xDDD
chyba ,żę chcesz za lempicką lub za coś innego..co dodałam do wymianki ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Hypnose Hypnose
![]() Napisz mi jeszcze tylko,jaki ubytek ma,bo na zdjęciu widzę około 10-15 ml,bytelka ciemna i nie za dobrze widać,być może się mylę.
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Ubytku brak.Oni nigdy nie napełniają do samego końca,a ten był w ogole nie psikany.
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci kochana!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.