|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza wymiana;) Biżuteria i kilka ciekawych ubranek;)
Zapraszam bo coś dorzuciłam
Może teraz znajdziesz coś za bolerko fioletowe?
|
|
#32 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
100 % bawełna. Nic z kolczyków mi się nie podoba, a i tak tuszu za 20 zł nie oddałabym za kolczyki, bo sama sobie je robię
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nic nie znalazłam
pozdrawiam
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, musiałam przeoczyć Twój post :/ Bokserkę wymienię najprawdopodobniej w większej wymiance...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za fioletowe bolerko??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336008 Mój wątek wymiankowy Odpisuj u mnie ![]() "Nieprawdopodobne przywiązanie Do magii z żywą ziemską istotą Niewiarygodne, niesamowite doznanie Prawdopodobnie ukryte przesłanie."
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
8. Bluzka szara na długi rękaw z myszką miki Butik, stan BDB jak nowa,oddaje gdyż jest na mnie za mała... niestety ![]() Rozmiar L ale według mnie S/M 10. Torba Troll, Stan BDB lekkie plamki na rączce, Świetna oddaje ponieważ nie pasuje mi do niczego, oddam tylko za jakąś inną torbę. Mieści format A4 11. Tunika nietoperz, rękaw 3/4, Cropp, Stan bdb -, z tyłu przy metce powstało kilka oczek które zaszyłam przy noszeniu nie są widoczne zwłaszcza przy średnich lub dłuższych włosach. Rozmiar M. Dokładne wymiary dodam później gdy znajdę centymetr ![]() Edytowane przez dominika4896 Czas edycji: 2009-08-23 o 14:42 |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
12 Patrolówka Cropp, Stan bdb kilka razy założona może być lekko przybrudzona w środku w jednym miejscu ale minimalnie nie widać tego.
13. Koszula i kamizelka w jednym firmy Esprit. Bufiaste rękawy. Stan db. Wylałam na nią kiedyś niechcący kilka kropel odplamiacza powstały małe plamki praktycznie niewidoczne. Mi nie przeszkadzały w noszeniu jej. Zdjęcia robiłam tak że je widać dwie z tyłu jedna przy kołnierzu a druga przy dole. Rozmiar M DOKŁADKA 7.08.09
Zdjęcia z telefonu, więcej zdjęć na życzenie zrobię aparatem jak kupie akumulatorki ![]() 14. Spódnica midi marki House, stan dobry+, może się trochę kolor wyprał ale minimalnie, jak ja kupiłam nie była idealnie czarna . Z boku śliczny wzorek ![]() Rozmiar M 15. Niebieska kamizelka, Stan bardzo dobry normalne ślady użytkowania, Rozmiar z metki to angielskie 14 czyli chyba 42, ja nosiłam jaką taką luźniejszą narzutkę kamizelkę a mam rozmiar 38 i było ok -wymieniona kolciag16. Brązowa bluzka z New Yorker'a marki Fishbone, Stan dobry + Rozmiar:M DOKŁADKA 1.09.09r 1. czarna bluzka H&M rękaw 3/4, Stan bdb. Cała jest w tak jakby prześwitujące czaszki tak jak na zdjęciu.(zrobione pod słońce )Rozmiar 40 ale według mnie s/m Edytowane przez dominika4896 Czas edycji: 2009-09-22 o 21:13 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
17. Sweterek w paski z H&M, śliczny, rękaw 3/4, stan:bdb-, za coś z wish
Rozmiar:M 18. Rybaczki/bermudy jeansowe stan bdb. Rozmiar: W:32 takie M/L 19. Kolczyki białe. Stan BDB 20.Kolczyki szare, jakby szkło z kolorowym elementem w środku. Nie umiem opisać;/ Stan: jak nowe 21. kolczyki z masy perłowej stan BDB 22.Długi sweterek w paski firmy MOODO, Stan BDB Rozmiar L, ale według mnie S/M Edytowane przez dominika4896 Czas edycji: 2009-08-30 o 12:30 |
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
2. Kolczyki średnie koła H&M, średnica ok. 3,5 cm., stan: jak nowe, założone tylko raz, hey. moglabys zrobic wyrazniejsze foty tych kolczykow? co byś za nie chciała ? moze jakis kosmetyk? mam 7 probek podkladu astora mattitude. kazda po 1,5 ml!napisz mi co by cie interesowało |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Coś teraz za fioletowe bolerko?
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za 10. Torba Troll, Stan BDB lekkie plamki na rączce?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za coś u mnie za: 5 i/lub 7?
? ![]() jestem po dokładce ![]() zapraszam na stronę 1,3,7
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
podobaj mi sie tylko kolczyki ale to za malo
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Może teraz znajdziesz coś za bolerko fioletowe?

pozdrawiam

Odpisuj u mnie 

MY