|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co w sobie lubicie?
a ja jeszcze dopiszę, że lub ię w sobie to, że choć jestem strasznym leniem to bardzo dobrze się uczę
jestem na medycynie i zdobyłam stypendium za wyniki w nauce i czuję się z tym wspaniaaaaleeee ![]() ale z charakteru nie napiszę nic ciekawego, oprócz tego, że potrafię trzymać język za zębami i z reguły ludzie mnie lubią za poczucie humoru choć uważam, ze więcej w tym ironii niż optymizmu ![]() wiecie co, fajnie, że nie wszystkie dziewczyny piszą o sobie wciąż, że są kompletnie beznadziejne, przecież kazda z nas ma w sobie coś pozytywnego
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
To że jestem punktualna i ambitna
![]() Z wyglądu: Swoje ząbki i usta
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
Zdarza sie nawet najlepszym
![]() A żeby nie robić offa,to nie napisałam jeszcze jednej rzeczy(jak mogłam o tym zapomnieć?)-mam niesamowity węch(wiem,że to zabawnie brzmi ale chodzi o zdolność do zapamiętywania i łączenia zapachów)
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Fajny pomysł na wątek
![]() Ja lubię swoje ciało, sylwetkę : wysoka i szczupła. Długie, zgrabne nogi. Lubię swoją twarz, swój uśmiech. To, że wszystkie jej elementy są ładne i są w idealnych proporcjach, tworzą harmonię. Całą siebie lubię jeśli chodzi o wygląd. Jestem szczęściarą ![]() Lubię siebie za inteligencję, otwartosc, determinację, że pomimo trudności nigdy się nie poddaję. Wrażliwosc. Ambicję. Spontanicznosc. |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Hym.. ja w sobie lubię swoje nogi, pupę i cęrę z którą nigdy nie mam żadnych problemów
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
zazdroszczę bezproblemowej cery.
"Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego .. "
Edytowane przez Wyfantazjowana Czas edycji: 2009-07-26 o 23:07 |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
a ja to lubię w sobie swoją głupotę ! o !
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
hm ja chyba nic
no ale jeśli by sie uprzec to powiedzmy ze oczy ujda w tlumie
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Pieprzyk na pupie
oczy, usta, piersi mimo, że nie są zbyt duże, nogi, rzęsy, dłonie, uśmiech, jeśli chodzi o wygląd to chyba wszystko u siebie lubię Ależ jestem zarozumiała Co do charakteru to podoba mi się mój optymizm, bardzo pozytywne podejście do życia, gadatliwość , temperament, kreatywność i nieposkromioną energię
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
a jaaa... z wyglądu lubie... całą siebie :p lubie swoją szczuplą figurkę..swoje loczki.. uśmiech i swoje proste ząbki
paznokcie.. i nóżki.. ktorych kiedys zbytnio nie pokazywałam ale teraz się nimi szczycę :pa z charakteru.. jestem niepoprawną optymistką :p i to w sobie uwielbiam, bez tego chyba bym zginela na tym świecie :p |
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Każdy ma w sobie coś pozytywnego. Po jakimś czasie rozmyślania też kilka takich rzeczy znalazłam :P
Lubię w sobie: - moje oczy i zarazem rzęsy - figurę, wcięcie w talii - łobuzerski uśmiech (jak to powiedział kiedyś mój TŻ :p ) - długa szyja - no biust powiedzmy, że też nie jest najgorszy (mimo iż nie jest zbyt duży )A jeśli chodzi o charakter: - wrażliwość, chęć zbawienia całego świata - poczucie humoru - konsekwentność (choc tez nie zawsze) - pokora |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubię w sobie: owal twarzy, kolor oczu i włosów, drobne ramiona, szczupłą figurę, nogi, pupę... Jak fajnie sobie tak posłodzić
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Oj cudowny wątek
![]() Pozwólcie, że poprawię sobie humor i wypiszę wszyyyystko, co w sobie lubię ![]() - bardzo długie, proste, jasne blond włosy - duże niebieskie oczy - usta - dołeczki w policzku kiedy się uśmiecham - całe swoje ciało.. Biust, pupę, talię, brzuch, plecy, dłuugie nogi, stopy - opaloną karnację ![]() Lubię w sobie to, że jestem kobieca i seksowna. Lubię to, że zawsze o siebie dbam.. Lubię swój gust i styl. Lubię swoje marzenia na przyszłość, lubię dążyć do tego, by się spełniły. Lubię to, że mam własne zdanie, nie boję się go przedstawić, bronię go, jestem ambitna, wytrwała, najczęściej dochodzę do wyznaczonego celu. Lubię w sobie to, że mimo bardzo bardzo cięzkiej pracy nie poddaję się, nie rezygnuję. Zawsze wtedy sobie mówię "Jeszcze chwila, zaraz będę mieć to za sobą" I to pomaga ![]() Lubię siebie mimo wad, ale nie o nich tu mowa Pozdrawiam Was wszyyyystkie Wielkie buziaki |
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Z wyglądu:
* włosy * uśmiech * dłonie * dekolt *biodra Z charakteru: * szczerość * punktualność * wyrozumiałość * gadatliwość * poczucie humoru Ahhh Aż lepiej się zrobiło ![]() Swoich wad lepiej nie będę pisała :P |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Pupę
![]() Spadam na wątek o kompleksach, bo ich więcej
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Talent, spokój ducha, lotny umysł.
A jeżeli chodzi o powierzchowność, to lubię swoje dłonie, stopy i biust.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jedziem. ;D
Ekhm:
A co do cech charakteru, to lubię moje poczucie humoru (tak, sama lubię swoje poczucie humoru, paradoks. ;>), pozytywne myślenie w każdej sytuacji, twardy charakter, jak coś mi nie pasuje, to mówię to od razu, potrafię logicznie myśleć w trudnych sytuacjach, potrafię się dobrze pokłócić, a nawet bić się potrafię (a jak!), rzadko korzystam, ale wiadomo... Umiem tańczyć, podobno nieźle śpiewam, dobrze rysuję i maluję, robię biżuterię, szyję, ogólnie mówiąc: artystyczna dusza. Według niektórych potrafię doskonale pocieszyć, a innym razem pierwszorzędnie wkurzyć. Lubię to, że dbam o siebie (tysiące balsamów, kremów, kosmetyków), lubię w sobie to, że umiem się ładnie umalować i ubrać. Potrafię jeździć konno, potrafię poszprechać po francusku i mam naprawdę dobry angielski akcent. Poza tym (;>) ładnie piszę. Tak ogólnie, wiem, to dziwne. ;D A, i piszę też wiersze. Lubię w sobie też to, że potrafię robić różnorodne desery, ciasta, ciasteczka. Ogólnie lubię gotować. Lubię w sobie to, że to potrafię. Yy, taa... ;D Jestem najbardziej narcystyczna z całego tego wątku. oO Ale kompleksów mam drugie tyle, więc... żeby nie było. ;>
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Oczy, są moim wręcz atutem
Mam jej dużo, nieobecne i całą pewnością nie typowe a tak przynajmniej mi mówią. Swój uśmiech lubię a ostatnio zaczęłam akceptować swoja figurę, schudłam 15 kg dało mi to cholernego kopa
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię swoje idealne paznokcie, naturalne platynowe blond włosy ;d , biust - chociaż jest raczej mały
, usta, pieprzyki na CAŁYM ciele ;d
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Cycki (są ładne i jędrne - w końcu 13 lat pływania się opłacało); uda, które są seksownie umięśnione; swoje oczy
; usta, stopy, zęby
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
przede wszystkim włosy
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
No dobra to ja sobie też posłodzę
a co ![]() * włosy (naturalnie jasny blond) * oczy i długie rzęsy * usta * nos ![]() * pupę * szczupłą figurę * wzrost (małe jest piękne) * stopy * pieprzyki
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
1. kolor oczu i długie rzęsy
2. "wystający" tyłek ![]() 3. To że jestem wysoka i mam proporcjonalną budowę. 4. Długie, zadbane, o naturalnie ciemnym kolorze włosy 5. to że potrafię się zaciąć i zdobyć to o co walczę 6. sympatyczne nastawienie, poczucie humoru 7. buźkę jej niewinny wygląd i ładne rysyjednym słowem bardzo siebie lubię, chodź są okresy kiedy niekoniecznie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
A ja lubię w sobie coraz więcej
w końcu potrafię spojrzeć w lustro i stwierdzić "jestem nawet niezła" (chociaż są te momenty kiedy patrzę a tam -> -.- )
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
-swoje pazokcie
- włosy - brzuch
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Oczka lubie w sobie
duze, zielone, fajnie wygladaja w sloncu no i duzo osob podkresla ze sa piekne :P heh.. biale proste zabki, swoj brzuszek ( plaski ), dlugie nogi, szczupla sylwetke. co do charakteru to lubie to ze jestem otwarta na nowych ludzi, wesola, i swoja intuicje ktora praktycznie nigdy sie nie myli hehe ;p
wciąż szukam lepszego jutra Edytowane przez Diamentowa_Pannica Czas edycji: 2010-01-21 o 17:23 |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
- duże oczy
- gęste rzęsy - zęby (mimo aparatu. ale i tak za niedlugo sciągam ^^) - włosy - wzrost (168 - taki w sam raz...) - wcięcie w talii zachowanie: stanowczość i spontaniczność, i to że uparcie dążę do celu
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
z biegiem lat coraz mniej pozycji na liście pt. "wygląd"
zostały: rzęsy łydki usta paznokcie i dłonie przedramiona reszta bynajmniej co do charakteru lista się powiększa z biegiem lat i jest dosyć pokaźna ![]() nie będę się rozpisywać |
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Co w sobie lubię ?
-Włosy (długie, proste ) -swoje zgrabne ciało (wąska talia , szczupłe uda , płaski brzuch ,mały kształtny tyłek ), -usta , - oczy (a zwłaszcza ich oprawa.Długie rzęsy i ciemne brwi) -kształt twarzy(owalny) Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

jestem na medycynie i zdobyłam stypendium za wyniki w nauce i czuję się z tym wspaniaaaaleeee
choć uważam, ze więcej w tym ironii niż optymizmu