![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co w sobie lubicie?
Witam
![]() Zauważyłam, że odżył wątek o naszych kompleksach. To ja proponuję coś bardziej pozytywnego... Co w sobie lubicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co w sobie lubicie?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
seksapil, to "coś", kobiecość, umiejętność nawiązywania kontaktów, otwartość, tolerancja, odwaga, zdeterminowanie, co do wyglądu: kocham swoj tyłek!!!!
![]() i kolor skóry, oczy i paznokcie (są idealne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
pozytywny temat
![]() co ja w sobie lubię? chyba najbardziej swoje zęby, którym poświęciłam wiele bolesnych chwil na fotelu dentystycznym, uśmiech, oczy, dłonie, pogodne nastawienie, poczucie humoru i przede wszystkim... SKROMNOŚĆ, moja najcenniejsza cnota ;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Copyraptor
|
Fajny temat, pozachwycajmy się trochę sobą
![]() Bardzo lubię moje oczy - jak husky, mój brzuch, bo jest płaski i ładny, to, że świetnie piekę, i to, że umiem wyczarować ze wszystkiego różne cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio był podobny wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Kocham moje duże, wielokolorowe oczy, moją talię osy, moj tyłeczek, moje nadgarstki, ręce ogólnie, usta, uśmiech, idealnie proste zęby i... dupa, to by było na tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja za to lubię mój nos - mnóstwo osób narzeka na swój, a mój jest ładny, prosty, oh i ah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Charakter: opanowanie - podstawa, dokładność - w każdym calu. Lubię też w sobie to, że z jednej strony jestem bardzo spokojna, a z drugiej potrafię powariować - idealna kompilacja ![]() Pozazdrościć ![]() Przepraszam. Szukałam, nie znalazłam ![]() Edytowane przez MarylinM Czas edycji: 2009-07-25 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Lubię w sobie tyłeczek, cycuszki ( jakoś nigdy nie miałam kompleksu że są za małe, czy też za duże. TŻ twierdzi że skoro dobrze w dloni leżą to są w sam raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326141
O tutaj ![]() ![]() A lubię w sobie... podoba mi się cała moja twarz, prosty, zgrabny nosek, pełne usta, prawie nieskazitelna cera, drobne, urocze piegi, jasne, złote, zdrowe włosy, ładne oczy, idąc niżej - piersi, całkiem niezła talia, z dołem już trochę gorzej ![]() ![]() Z charakteru - jestem rozsądna, potrafię słuchać, odważna, czasem szalona... fajna jestem po prostu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię swoje plecy, piersi, cerę z którą nie mam większych problemów, kolor włosów, drobny nosek, gładką skórę, przede wszystkim biały uśmiech i zęby.
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hmm.
lubię swoje oczy. ![]() nogi też lubię chociaż idealne nie są to są dość zgrabne. ;DD no i może jeszcze piersi. :P nie za duże, nie za małe lecz w sam raz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ja jestem w sobie zakochana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
usta, oczy i tyłek ;p
ostry charakterek, to że jestem złośnicą też w sumie lubie ![]() upartośc i umiejętność stworzenia czegoś z niczego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
niezły wątek
co w sobie lubię? hmm... na pewno kobiece kształty ![]() ![]() ![]() ![]() a z charakteru to na pewno to że jestem ambitna nie poddaję się bez walki, mam temperamencik i nikt mi w kasze dmuchać nie będzie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Lubię w sobie wszystko.
Do takiego wniosku doszłam po długich rozważaniach, które można zamknąć w jednym zdaniu: nikt tak dobrze mnie nie zna jak ja i nikt tak mnie nie doceni - jak ja sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
wygląd: białe, proste zęby, oczy, biust
![]() charakter: temperament, optymizm, duża dawka szaleństwa ![]()
![]() |
#19 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Totalnie, absolutnie i bez żadnych "ale" lubię, uwielbiam i kocham w sobie WSZYSTKO !!!
![]() .... i chyba najbardziej cenię w sobie moją skromność ![]() Uwaga: napisałam zupełnie poważnie ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Oczy,są przepiękne,jak mój TŻ pieszczotliwie mówi,że takie słodkie jak dwa Toffiefee,z długimi rzęsami(wszyscy pytają jakiego tuszu używam a w życiu nie malowałam się tuszem
![]() To tyle jeśli chodzi o wygląd.Z charakteru wszystko bez wyjątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Teraz ja
![]() Ja w sobie lubię moje jasne, długie blond włosy; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ostatnio oczy
![]() Lubię swój optymizm, ciekawość świata, swoje nogi, piersi, twarz.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Weszłam tu żeby się trochę pocieszyć ale szczerze mówiąc to po mniej więcej 4-5 poście się tak tragicznie zdołowałam że się szybko ewakuowałam z tego wątku i wróciłam na wątek o kompleksach... Teraz wróciłam tu z większą odwagą..
A lubię w sobie oczy. Podobno mam ładny uśmiech ale mnie się średnio podoba.. Za to zęby nienajgorsze :duże i prawie proste ![]() Edit: I niezaprzeczalnie kocham swój wzrost -uważam że jest idealny :całe 162 cm ^^ I plecy mi sie moje podobają ![]() ![]()
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-07-26 o 22:11 Powód: nagły przypływ miłości do samej siebie^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
hmm ja ogolnie akceptuje siebie taka jak jestem, nie mam figury modelki aleee to nic :P LUBIE SIEBIE, tak po prostu!! ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Pocieszyć?A mogę wiedzieć czym,bo nie załapałam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Źle to ujęłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
po przejściu przez piekło ed i przytycie długo nie lubiłam nic, ale teraz...
fantastyczne cycki ![]() małe, ale jednak wcięcie w talii to, jak wyglądam w butach na obcasach ![]() poczucie humoru i 6 zmysł ironii dobry gust ubraniowy to, że umiem wybaczyć to, że bardzo szybko czytam. a co! ![]()
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
No to ja też się wypowiem
![]() Z wyglądu: -jestem szczuplutka, ale mam proporcjonalną figurę z wcięciami tam, gdzie trzeba i niezłe wymiary ![]() -jestem drobna i niewysoka - niedawno zaczęłam to traktować jak swój atut, zwłaszcza że mój chłopak ma 1,90 wzrostu i przy nim czuję się jak mała dziewczynka -mam buźkę dziecka -mam bardzo zgrabne nogi ![]() -mam ładne dłonie Z charaktetu: -podobno jestem inteligentną osóbką -ironiczne poczucie humoru -ogólnie jestem wygadana raczej -podobno jestem bardzo miła i sympatyczna -od jakiegoś czasu nauczyłam nie przejmować się tym, co ludzie powiedzą, z czego bardzo się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.