![]() |
#31 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 742
|
Dot.: Wakacje z (wkrótce?) by³ym ch³opakiem?
Cytat:
Co do punktu 1, i tak siê dowiem, co to za osoba, bo trzeba bêdzie siê wybraæ do biura w 3 osoby, ¿eby to wszystko poprzepisywaæ. To samo, jakbym ja mia³a kogo¶ innego wzi±æ, ex tez by wiedzia³, kto to. Coraz bardziej sk³aniam siê ku temu, ¿eby zrezygnowaæ. Zobaczymy, co jeszcze ex nowego wymy¶li³, bo mamy dzisiaj wieczorem rozmawiaæ, w koñcu 'to nie tylko ja o tym decydujê' ![]() Wycieczka jest do Hammametu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem równie¿ powinna¶ darowaæ sobie ten wyjazd. To mog± byæ najgorsze wakacje w ¿yciu i to jeszcze za jakie pieni±dze... Odzyskaj swój wk³ad, od³ó¿ i pojed¼ innym razem. Naza³atwia³a¶ siê? Trudno. Zale¿a³o Ci na wspólnym wyje¼dzie, to dlatego. Ale teraz skoro sytuacja przedstawia siê jak siê przedstawia, to nie ma sensu lamentowaæ nad tym jak siê stara³a¶... A tak to zobaczysz przynajmniej kogo znalaz³ na Twoje miejsce
![]()
![]() |
#33 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 44 997
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13452200]Te¿ tak pomy¶la³am - nag³y zwrot zachowania o 180 stopni daje do my¶lenia. Aczkolwiek - uwaga
![]() ![]() ![]() ![]() To musia³by chyba spaæ na pod³odze albo balkonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
ja bym wzie³a swoje pieniadze i znalaz³a sobie jak±¶ atrakcyjna oferte last minute
![]() bez sensu sie z nim u¿eraæ
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 736
|
Dziewczyny dobrze radz± - odzyskaj pieni±dze i poszukaj last minute - s± czasem naprawde swietne oferty. I tez prze¿yjesz super wakacje, tyle ze bez nerwów. Bo wyjazd z tym facetem to raczej kiepski pomys³.
Swoja drog± - zerwa³by z Tob± prêdzej czy pó¼niej, widac by³o mu to bardzo na rêkê, zeby tak beznadziejnie banalny powód by³ przyczyn± rozstania. Przykre, ¿e trafi³a¶ na kogo¶ takiego.
![]() |
#37 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
£adne miejsce....
![]() Zostawiasz decyzjê jemu?! Dlaczego sama nie zadecydujesz ostro i postawisz sprawê tak jak Ty chcesz? Staæ Ciê przecie¿ na to, jeste¶ siln± babk±. Nie chcesz go raniæ, masz jeszcze nadziejê, czy Ty siê sama niepotrzebnie nie oszukujesz? Czy naprawdê warto o niego walczyæ? Chcesz jego czy nie chcesz byæ sama? Przemy¶l to.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 336
|
Dziewczyny napisa³y wy¿ej bardzo m±dre spostrze¿enie, ¿e najprawdopodobniej ma na Twoje miej¶ce inn± dziewczynê, bo powód k³otni by³ zbyt infantylny...JA bym sobie odpu¶ci³a-rozumiem,¿e Ci zalezy, ale w zimie mozna tez sie super z pzyjaciólmi bawiæ. No i kwestia noclegu-myslisz,¿e siê zgodzi spaæ na ziemi?
![]() |
#39 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Racja, ja powinnam zrobiæ po swojemu. Po prostu mam 100 my¶li na sekundê i trochê siê pogubi³am. Nie, nie chcê ju¿ dalej tego ci±gn±æ, to nie ma sensu. Ale strasznie mi ¿al, prawie 2 lata razem, to jednak co¶. Cytat:
![]() Co do dziewczyny- zapytam po prostu, kto zajmuje moje miejsce. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo jed¼ sama (skoro nie ma nikogo na jego miejsce) albo zrezygnuj z tego wyjazdu. Cenniejszy od pieniêdzy jest ¶wiêty spokój.
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 376
|
nie pojechalabym na te wakacje z nim nawet gdyby mi zaplacil za to zebym z nim pojechala.
niech odda Ci pieniadze skoro ma z kim jechac. a ty sie nie stresuj wakacje jeszcze trwaja moze jakis spontaniczny wypad ze znajomymi uda sie zalatwic. uwierz mi naprawde szkoda jechac z nim na te wakcje jechac i sie denerwowac za wlasne zlotowki(jak to mawia moja mama).
Nie masz ¿adnej szansy, ale j± wykorzystaj. Arthur Schopenhauer Edytowane przez kermitowa Czas edycji: 2009-07-27 o 11:42 Powód: literowka;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
Mam dwa typy p³ci:
![]() 1. kolega - z którym chce razem na "polowanie" do Tunezji pojechaæ, lub podstawiony po to aby potem zamieniæ siê jeszcze raz ale ju¿ bez Twojego udzia³u w biurze podró¿y na now± kole¿ankê. 2. kole¿anka - dawno nie widziana "kuzynka", która cudem siê odnalaz³a w rodzinie (i napewno Ci o niej ju¿ mówi³, tylko Ty zapomnia³a¶ lub nie s³ucha³a¶ jak zwykle ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-07-27 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 594
|
Cytat:
![]() skoro kogos ma na Twoje miejsce niech Ci odda kase, bêdziesz mia³a ¶wiêty spokój, nie wypoczniesz teraz, wypoczniesz potem ze znajomymi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 516
|
Skoro to gówniana wycieczka wed³ug niego,to znalaz³abym kogo¶ na jego miejsce,a niech on siê kisi tam gdzie mieszkacie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 299
|
Cytat:
Na Twoim miejscu, hmmm nie wiem, co bym zrobi³a, wy chyba jestescie w lepszych stosunkach, no i zap³aci³as, fajne wakacje... no szkoda,ze akurat tak sie z³ozy³o tuz przed... przykre. Nie umiem doradzic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecie¿ to wszystko moja wina, bo to ja "nie chcê go wiêcej widzieæ na oczy", a nie on. ![]() Nie wiem, dalej nad tym wszystkim my¶lê... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Podstawowe pytanie: Ty chcesz z nim byæ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Bardzo g³upio zabrzmi, jak powiem, ¿e chcê, ale nie mogê? Kocham go, ale po tym wszystkim nie zostanê z nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 516
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
|
![]() Cytat:
![]() Czy boisz siê, ¿e sama nie dasz sobie rady i ..... co inni powiedz±? Wokó³ wszyscy "sparowani", uwa¿asz, ¿e te¿ musisz trwaæ w zwi±zku dla samego faktu bycia w zwi±zku? Pomy¶l egoistycznie o sobie.... chcesz go bo nie chcesz aby by³ z inn±, czy dlatego, ¿e to "ten jedyny i na zawsze".... Czy aby napewno to ten "jedyny"? Wart jest Twoich po¶wiêceñ i Twojego wybaczenia.... zaraz, zaraz.... to nie Ty jemu, lecz on Tobie ewentualnie móg³by wybaczyæ..... wszak wyra¼nie powiedzia³, ¿e to TWOJA WINA. Arrabbiata, nie nam na Wiza¿u, ale Ty sama sobie przed lustrem powiedz, czy on jest tego wart? Ja powiem, ¿e mê¿czy¼ni jednak kochaj± zo³zy i nie wyobra¿am sobie (mówiê o sobie) powrotu do faceta, który wmawia³by mi "moj± winê", nie ma szans... no wiem, co mówiê, mia³am podobne sytuacje. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 536
|
Albo siê co¶ koñczy albo nie. Trzeba mieæ jaja w ¿yciu i ponosiæ konsekwencje. A takie bujanie siê niewiadomo w któr± stronê nic dobrego nie wnosi.
PS. mam 2,5tys i mnóstwo wolnego czasu. ![]()
![]() |
#52 |
|
Perseusz..... ![]() Hej, Arrabbiata, to jest jakie¶ rozwi±zanie ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prze¿ywa³am ju¿ rozstania, to nie koniec ¶wiata, choæ na razie jest mi ciê¿ko, wiadomo. A czy to ten jedyny- widaæ nie. Chyba za bardzo siê ró¿nili¶my. Nie widzê sensu dalszego zwi±zku z nim. Tak poza tym, to napisa³ mi wczoraj jeszcze, ¿e dobrze wiem, ze to co mówi³ to nieprawda, ¿e prze¿y³ najcudowniejsze 2 lata w swoim ¿yciu ![]() ![]() Te¿ mia³am/mam i co z tego wysz³o to mo¿na poczytaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#54 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 634
|
Mysle, ¿e wyjazd z ex jest najgorszym wyj¶ciem. Pewnie go podbudowa³a¶ tym, ¿e zaproponowa³a¶ mu wyjazd jeszcze ''razem''. Ta opcja odpada. Zgarnij kase od niego i jedz nad polskie morze, badz mazury nie wiem. Z daleka od niego przedewszystkim.
![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
A miêdzy wierszami umiemy czytaæ??? Tam paszport jest potrzebny???
![]() |
#56 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 727
|
Taka ma³a uwaga organizacyjna. W umowie powinna¶ mieæ zapisane ile czasu przed wycieczk± mo¿na odst±piæ j± komu¶ innemu. Lepiej siê szybko dowiedz w biurze, czy jeszcze mo¿esz zrezygnowaæ na rzecz kogo¶ innego, bo 2 tygodnie to b. ma³o czasu, a jeszcze wycieczka jest zagraniczna...
No raczej ![]() http://www.annatravel.pl/index.php?pid=38&li_id=226 Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Nie, co¶ ty, nie zrozumia³am przekazu
![]() Nie wiem, pewnie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 206
|
ja my¶lê, ¿e
a) porozmawiacie i wrócicie do siebie b) to, ¿e on ju¿ ma kogo¶ na ten wyjazd zamiast Ciebie, to pic na wodê aby Ciê wkurzyæ
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;13454668]Taka ma³a uwaga organizacyjna. W umowie powinna¶ mieæ zapisane ile czasu przed wycieczk± mo¿na odst±piæ j± komu¶ innemu. Lepiej siê szybko dowiedz w biurze, czy jeszcze mo¿esz zrezygnowaæ na rzecz kogo¶ innego, bo 2 tygodnie to b. ma³o czasu, a jeszcze wycieczka jest zagraniczna...
[/QUOTE] W³a¶nie czytam t± umowê i je¶li dobrze zrozumia³am, to za ka¿de dokonane zmiany pomiêdzy 21 a 8 dniem od wyjazdu, p³aci siê ....80% ceny wycieczki ![]() 40 dni wcze¶niej by³oby to tylko 100 z³. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Buuuuu!
![]() A ja ju¿ k±pielówki na pupie cerowa³em, ju¿ rêkawki napompowa³em, nawet klatê chcia³em ogoliæ ![]() A serio serio to ja na Twoim miejscu w ¿yciu bym nie pojecha³ po takim czym¶. S± rzeczy wa¿niejsze ni¿ pieni±dze.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.