![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 742
|
Wakacje z (wkr鏒ce?) by造m ch這pakiem?
Jeszcze par dni temu pisa豉m w innym w徠ku, jak kocham swojego ch這paka i nie zostawi豉bym go w trudnych chwilach.
![]() Ale niestety, w t sobot miarka si przebra豉 i to ostro. Nie chc tutaj przytacza wszystkich s堯w z naszej k堯tni, mo瞠 tylko kilka istotnych zda: Ot騜, dowiedzia豉m si m.in. 瞠 "m璚zy si ze mn prawie 2 lata", mam mu odda pieni康ze (300 z), bo nie b璠zie na mnie wydawa (m闚i豉m tydzie wcze郾iej, 瞠 oddam zaraz po wyp豉cie, i oczywi軼ie to zrobi. Ale co najlepsze, on wtedy odpowiedzia, 瞠bym si nie wyg逝pia豉, 瞠 to nasza wsp鏊na sprawa i mam nic nie oddawa ![]() Jeszcze par innych przykrych s堯w, jaka to jestem beznadziejna, wytkn掖 mi chyba wszystkie moje b喚dy, dzisiaj ju nieistotne, wyci庵a jakie brudy, nie mam poj璚ia, w jakim celu. A ca造 ten cyrk wzi掖 si z tego, 瞠-uwaga-zarzuci豉m mu bluz na plecy, bo m闚i, ze mu zimno, po czym ona spad陰 na ziemi, a on zacz掖 na mnie wje盥瘸 z tego powodu. ![]() Nie m闚i帷 o 8 wielkim siniakach na moich r瘯ach, kiedy mnie szarpa i nie chcia pu軼i (mia豉m u niego nocowa po imprezie, ale dziwnym trafem po tym przesz豉 mi ochota przebywania z nim pod jednym dachem i chcia豉m wr鏂i do siebie ![]() Powiedzia豉m, 瞠 nie chc go wi璚ej na oczy widzie, nienawidzi豉m go w tym momencie. No i teraz sprawa wakacji. Miesi帷 temu wykupili鄉y wczasy w Tunezji na tydzie. Wszystko zap豉cone, wyjazd za 2 tygodnie. Zadzwoni do mnie wczoraj rano, taki weso造, szcz窷liwy, 瞠 'trzeba za豉twi spraw wakacji", 瞠 je郵i ja mam kogo na jego miejsce, to spoko, pojedziemy do biura w tr鎩k i wszystko przepiszemy, tylko jak najszybciej. A je郵i nie, to on ju kogo ma na moje miejsce i oddadz mi pieni康ze i pojad. ![]() No wi璚, ok, tylko musz mie kogo na 100%, bo on nie wyobra瘸 sobie jecha ze mn. Problem w tym, 瞠 nikt nie wytrza郾ie na pstrykni璚ie palcami 2.5 tys z, i urlopu 瞠by jecha na wakacje, pyta豉m ju znajomych, z kt鏎ymi ewentualnie mog豉bym pojecha. Nie wykupili鄉y ubezpieczenia na wypadek rezygnacji, wiec zrezygnowa nie mo積a, bo wszystko przepadnie. Po przemy郵eniu wszystkiego, zadzwoni豉m do ch這paka i powiedzia豉m, 瞠 mam jeszcze jedn propozycj- pojed幟y na te wakacje razem, jak znajomi, albo po prostu sp璠幟y ostanie wczasy ze sob i rozsta闓y si po nich, je郵i naprawd oboje b璠ziemy tego chcieli. Odpowiedzia, ze nie wie, musi to przemy郵e. Mamy dzisiaj porozmawia. Co by軼ie zrobi造 na moim miejscu? Zwi您ek ju ewidentnie sensu nie ma, gdyby nie te wakacje, to by nie by這 sprawy, koniec i tyle. Nie oleje na pewno takiej sumy pieni璠zy no i szkoda wyjazdu, 瞠by rezygnowa. Pojecha razem, chwilowo zawieszaj帷 bro, po czym ka盥e idzie w swoj stron? Wiem, 瞠 na wyje寮zie by這by wszystko ok, a p騧niej znowu to samo... Tak poza tym, kocham go a jednocze郾ie nienawidz po tym wszystkim...w 篡ciu si tak na nikim nie zawiod豉m. Nie rozumiem, jak mo積a powiedzie komu, 瞠 si go kocha, a za 2 godziny zwyzywa i zeszmaci... Mimo wszystko, szkoda, nie chcia豉m si rozstawa, ale nie mog豉m inaczej, nigdy wi璚ej nie chc s造sze takich s堯w od osoby, kt鏎a podobno mnie kocha nad 篡cie... Przykre. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 947
|
Dot.: Wakacje z (wkr鏒ce?) by造m ch這pakiem?
Cytat:
ju wola豉bym zrezygnowa- niech on(skoro ma z kim pojecha) odda mi pieni康ze i luzik.. pojecha豉bym sobie gdzie indziej ze znajomymi.. Skoro on potrafi si tak w stosunku do Ciebie zachowa t owiesz co mo瞠 by tam?? poza tym m闚i, 瞠 ma juz kogo na Twoje miejsce, kto to? Nowa dziewczyna??
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda mi tego wyjazdu naprawd. Je郵i bym mia豉 pojecha ze znajomymi, to dopiero w zimie ![]() Nawet nie pyta豉m, kogo ma na moje miejsce, podejrzewam, 瞠 kt鏎ego z wolnych kumpli, nie s康z, 瞠by ju na drugi dzie znalaz sobie now dziewczyn.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buc
Wiadomo軼i: 9 914
|
zamiast wymarzonych wakacji mo瞠sz mie najgorsze w 篡ciu.
nie ma czego takiego jak po 鈍ie篡m rozstaniu, b璠ziemy jak znajomi. albo si pozabijacie albo b璠ziecie z dzikim 'fochem' siebie znosi. pieni康ze pieni康zmi, spok鎩 spokojem.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 947
|
Cytat:
rozumiem mi te by這by szkoda..ale zastan闚 si czy b璠ziecie potrafili ze sob normalnie funkcjonowa na tym wyje寮zie.. a co je郵i nie? z jednej strony szkoda zmarnowa taki wyjazd, z drugiej za- mo瞠sz 瘸這wa straconego czasu i kasy
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 179
|
Cytat:
![]() Ust徙i豉bym, niech on odda mi pieni康ze, a ja pojad sobie w zimie na urlop. Trudno, ale wola豉bym mie zapewniony spok鎩 i komfort psychiczny.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 21 228
|
Poprosi豉bym o oddanie kasy, skoro twierdzi, 瞠 ju kogo na twoje miejsce ma i niech jedzie i si wakacjuje
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 72
|
Ja te uwazam jak moje poprzedniczki z bym nie pojecha陰 po takiej awanturze i eskapadzie jak Ci zafundowa nie mog豉 bym na niego patrze m闚isz mu ze pojedziecie jako znajmoi a jak bedzie Ci robi na z這嗆 , wyciag stare brudy i zn闚 si awanturowa? po co sobie psu wakacje za tyle kasy;/ w og鏊e nie odpoczniesz psychicznie niech on za豉twi kogo na twoje miejsce i odda Ci kase a ty moze spr鏏uj sobie wykupic inne wczasy last minute.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Aha, zapomnia豉m doda, 瞠 jeszcze podczas tej k堯tni powiedzia, 瞠 to ja "nam闚i豉m go na ta g闚nian wycieczk"
![]() Tylko czemu jara si tym przez 2 tygodnie bez przerwy to nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 72
|
no widzisz i warto jechac z tak osob kt鏎a wyskakuje z takimi tekstami i psuje ca陰 rado嗆 z wakacji?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 971
|
pewnie ze tak
![]() |
![]() |
#12 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Mnie da這 do my郵enia to jego stwierdzenie, 瞠 ma kogo ju na Twoje miejsce.... mam podejrzenie, 瞠 to dziewczyna i to ju znajoma od d逝窺zego czasu, tym bardziej, 瞠 pow鏚 k堯tni i rozstania wydaje si zupe軟ie b豉hy, jego radosna rozmowa z Tob po rostaniu bardzo podejrzana.....
![]() Je郵i faktycznie nie masz nikogo na jego miejsce, to albo jed sama, albo zrezygnuj, Twoja propozycja aby jecha razem jest zupe軟ie nietrafiona. Arrabbiata, przykro mi ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Komplikatorka
Wiadomo軼i: 20 298
|
We pieni康ze, od這篡sz wi璚ej np. do zimy czy przysz貫go lata i pojedziesz na 2 tygodnie a nie na tydzie
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Te o tym pomy郵a豉m i nawet zapyta豉m, czy to nie by這 zamierzone z jego strony, 瞠by tak to si sko鎍zy這. Odpowiedzia, 瞠 oczywi軼ie 瞠 nie. Nie jest typem 軼iemniacza, ale teraz sama nie wiem co my郵e. Co do innej dziewczyny, wszystko jest mo磧iwe, nic mnie ju nie zdziwi ale ostatecznie i tak si dowiem, kto to. Je郵i zrezygnuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Ja bym zrezygnowa豉..... wyjazd wakacyjny powinien by mi造 a nie pe貫n frustracji i niespe軟ionych oczekiwa.... "za du瞠 s這wa" pad造 z jego ust.... ma這 tego, on ich nie 瘸逝je, a wr璚z to dla niego "wybawienie" to Wasze rozstanie.
Unie si dum, zerwij kontakt i pojed sama do tej Tunezji, nie masz 瘸dnej kole瘸nki? poszukaj!!! nawet mama, ciocia, kuzynka? dobrze by Ci ten wyjazd bez niego zrobi, ![]() By豉m w Tunezji, polecam wyjazd z kole瘸nk bo mo積a si 鈍ietnie zabawi ![]() Qrcze.... wiem, 瞠 to boli.... przechodzi豉m to kilka razy, ale nie warto skleja czego, co ju p瘯這 i dusz zgubi這. Garnek mo積a zlepi ale zupy ju w nim nie ugotujesz !!! Trzymaj si ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 349
|
Nie s康z, 瞠by to by dla Ciebie przyjemny wyjazd w tej sytuacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mia豉 jecha ze mn kumpela, ale dopiero zacz窸a now prac i nie dostanie urlopu. Wi瘯szo嗆 innych dziewczyn jest sparowana, nie pojad bez ch這pak闚 na wakacje, albo po prostu nie maj funduszy albo b璠 w tym czasie ju na wyje寮zie. Mam cholerny dylemat, dlatego si waham. Dzi瘯uj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 4 242
|
bez sensu, po co masz z nim jecha, zamiast mi貫go wypoczynku mog by niesnaski
da Ci dobr propozycj - we kas i jedz gdzie indziej w tym samym terminie - co to za problem wykupi inne wczasy? polecam jaki ob霩 studencki, tam nie wszyscy s w parach, wi璚 o ewentualne towarzystwo 豉twiej we jeszcze pod uwag, 瞠 w tej Tunezji by豉by skazana na wieczne jego towarzystwo ew. w堯czenie si samej mo瞠 si sko鎍zy niemi造mi zaczepkami by豉m w Tunezji kilka lat temu, najgorsze wczasy w moim 篡ciu - jak dla mnie nie masz czego 瘸這wa - ani ch這paka, bo burak, ani wczas闚 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
widz, ze tylko ja wpad豉m na "genialny pomys" przem璚zenia si z facetem tydzie d逝瞠j.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 145
|
jestem r闚nie tego samego zdania.. na pewno nie wypoczniesz podczas tego wyjadu, w徠pie, 瞠by軼ie sie tam 鈍ietnie bawili razem.. we pieni康ze i pojedz gdzie ze znajomymi..
![]() no chyba, 瞠 mo瞠 liczysz, 瞠 ten wyjazd jako by to wszystko naprawi? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jak rozmawia豉m wczoraj z ch這pakiem przez telefon, powiedzia, ze wiadomo, 瞠 na wyje寮zie wszystko by by這 kolorowo, a po wakacjach zn闚 to samo. Ale nie s康z, 瞠 wszystko si pouk豉da, mam okropny niesmak po tym wszystkim, udawa, ze si nic nie sta這, no nie da si.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 33 558
|
Wspolczuje takiej sytuacji. Pomijajac juz "straty psychiczne" te siniaki brzmia naprawde szokujaco.
Ja wakacje odpuscilabym. Rozumiem, ze sama zorganizowalas wyjazd i wlozylas w to duzo pracy, ale zbyt malo czasu uplynelo od Waszej klotnii. Jak sie poczujesz, gdy Twoj ex chcac zrobic Ci na zlosc bedzie sie prowadzal z jakas tunezyjka. Jedziesz na wakacje, zeby odpoczac a nie uzerac sie z eksem. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-07-27 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 301
|
Je郵i nie ma kto z Tob pojecha to zrezygnuj i wykup wczasy last minute b璠ziesz na pewno lepiej si bawi bo wida 瞠 ch這pak znalaz sobie inne towarzystwo. Sama widzisz 瞠 nie tak 豉two na 2 tygodnie wcze郾iej znale潭 kogo z kas i urlopem na wyjazd wi璚 on pewnie wcze郾iej to planowa a ta k堯tnia o bluz to tylko pretekst. Nie jed z nim bo je郵i mog to by najgorsze wczasy w Twoim 篡ciu, za szybko pogodzi si z waszym rozstaniem, wi璚 musia to ju planowa wczeniej.
Przykro mi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo軼i: 33 873
|
Heh, to by wygl康a這 troch jak historia z filmu - zwi您ek, zaplanowane wakacje, wielka k堯tnia i rozstanie, wakacje mimo wszystko wsp鏊ne i ewentualnie pogodzenie si tam
![]() Ale 篡cie to nie film, wi璚 nie liczy豉bym, 瞠 te wakacje b璠 przyjemne, jak pojedziecie tam razem. Albo intensywnie szukaj kogo na jego miejsce (fakt, rozumiem, 瞠 jak wszystko sama organizowa豉 i si nastawi豉 to nie chcesz rezygnowa), albo niech on jedzie na te wakacje, a Ty wykombinuj inny wyjazd. Mo瞠 przejrzyj oferty last minute? Mo瞠 akurat trafisz na co w odpowiednim terminie, pojed sobie sama, zregenerowa si troch po rozstaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 145
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 299
|
On Cie "zeszmaci", a Ty chcesz z nim jecha ? Albo zrujnuje Ci wakacje, albo wr鏂icie do siebie, a on b璠zie Cie tak "szmaci" ju zawsze.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Przykre jest tylko to, 瞠 ja za豉twi豉m ca造 wyjazd tylko po to, 瞠by to on teraz pojecha sobie z kim innym i si dobrze bawi beze mnie.
Najlepiej by by這, 瞠by to on zrezygnowa a ja mia豉 kogo na 100% pewnego. Niestety, zawsze co... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Skoro ma kogos na twoje miejsce to odst徙 mu ta wycieczke. Zawsze mo瞠sz pojecha sama za 2500 na pewno znajdziesz jakie zadowalaj帷e cie last minute. W ka盥ym razie uwa瘸m ze nie powinna jecha z nim bo zamias wymazonych wakacji dostaniesz koszmar na jawie ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo軼i: 33 873
|
A z ciekawo軼i poszuka豉m ofert last minute do Tunezji i wydaje si, 瞠 jest ich niema這
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
Cytat:
1. pokazujesz klas i odpuszczasz wyjazd w my郵 zasady, 瞠 nie ma on dla Ciebie 瘸dnego znaczenia i Tw鎩 by造 mo瞠 sobie jecha z kim chce a Ty nawet nie pytasz z kim, bo Cie to ju po prostu nie obchodzi - moja wersja, bo ja bym tak zrobi豉 - on mo瞠 to skomentowa z這郵iwie, 瞠 si Ciebie pozby, je郵i tak zrobi, to wystawi sobie sam opini. 2. bierzesz mam, cioci, kuzynk, s御iadk, szwagierk lub inn kobiet z brzegu i jedziesz aby wypocz望, nie informuj帷 go w og鏊e nawet z kim i dlaczego, jak chce to niech si sam dowiaduje - opcja niezbyt ciekawa, on b璠zie m鏬 skomentowa to z這郵iwie, 瞠 musisz sobie baby szuka na wyjazd bo faceta by nie znalaz豉. 3. odsprzedajesz wycieczk innej parze - niech jad za Was - te dobra opcja. Z ciekawo軼i - do jakiego resortu (miejscowo軼i) w Tunezji jest ta wycieczka?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.