|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain,Chanel,Dior,Give nchy,Lancome,Inglot i inne
za puder chanel może coś wybierzesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354533 poza wątekiem mam jeszce prawie nowy benefit giorgia |
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13714726]moze cos za Cristalline? pozdrawiam[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
INGLOT Pro 3,paleta szarości i granat,dwa matowe i jeden błyszczący : 142,387,389,użyte ze trzy razy.
coś u mnie ?
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Chopard Wish EDP, około 40/50 ml.Jest kartonik
może znajdziesz coś u mnie
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Hej, interesuje mnie Gold temptation i baza Givenchy... zapraszam do mnie
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępnie tylko Nina,ale nie za meteoryty.Jaka jest jej aktualna pojemność?
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Chopard, znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#41 | |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad oddaniem mojego flakonika Flowerbomb Extreme. To ok 45/50ml w złotym flakonie, które zdobyłam oddając za to prawdziwy majątek - dlatego byłoby mnie za nie skusić tylko coś naprawdę ekstra Czy mogłabym obejrzeć te Meteoryty na realnym zdjęciu? Nadałyby się dla bladziocha?
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety,aktualnie nic
Cytat:
![]() Jutro postaram się zrobić zdjęcie i pomyślę nad wymianą na Flowerbomb
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Problem jednak w tym,że raczej nie zdecyduję się na wymianę za Flowerbomb,ponieważ,po pierwsze,chyba nie pragnę ich za wszelką cenę a po drugie wątpię,byś Ty oddała perfumy w zamian za kulki,raczej to nie jest dla Ciebie opłacalne,a z kolei ja nie chcę oddać dwóch swoich kosmetyków (róż Chanel i meteoryty) w zamian za perfumy.Mam nadzieję,że Ty do podobnego wniosku doszłaś .Może innym razem uda nam się zrobić kolejną fajną wymianę.Pozdrawiam
|
|
#44 |
|
czyli Endżi
|
Anetko, przyznam że nie do końca rozumiem
Flowerbombka Extreme jest na Twojej liście Wanted więc pomyślałam, że miałabyś na nią ochotę. U mnie aktualnie panuje totalne zatrzęsienie perfumeryjne więc pomimo fkatu, że FE bardzo lubię to bez rozdzierania szat oddałabym ją za coś co wybitnie wpadłoby mi w oko A Meteorki do takowych należą ![]() Jeśli chciałabyś FE to możemy pokombinować i dogadać wymianę Mam Aniołka w dużej secie, ale zostało tam nieco poniżej 10ml - nie wiem czy to by Cię interesiło. Poza tym pełną miniaturkę w identycznym kształcie Namnożyło się też u mnie miniatur z najnowszej serii pielęgnacyjnej więc gdybyś wyrażała zainteresowanie 30ml balsamu z serii Art of Perfuming (pachnącego z identyczną mocą jak EDP) to również jest to do zrobienia ![]() Jestem otwarta na propozycje więc nie zamykałabym tak od razu sprawy ![]() Jeśli chodzi o perfumy to mam jeszcze na przykład Miss Me Stelli Cadente - słodko-balsamiczno-orientalny zapach przyrównywany do Coco Madamoiselle i Pink Sugar jednocześnie Jest wycofany więc to już prawdizwy rarytasik a flakonik to biżuteryjna ozdoba toaletki Jest ok 15 z 30ml.A ponadto Velvet Kitten matki Pussy Deluxe - 30ml z ubytkiem 1ml (pachnie mi jak sezamek z wanilią ).Także proponuj czy coś byś w tym temacie widziała
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-09-01 o 18:53 |
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przelałam do miarki i by ło dokładnie 25ml, czyli połowa. Z kremu zostało tyle co na zdjęciu |
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,bo meteoryty aktualnie dla mnie są swego rodzaju pamiątką i to taką bezużyteczną,kurzącą się na dnie mojego kufra,więc chcąc nie chcąc trzeba je oddać,ale ciężko mi,bardzo ciężko .Pozwól,że sobie jeszcze to przemyślę.Ale jeśli się zdecyduję to właśnie na Flowerbomb.Angel odpada,potrzebuję całej wielkiej flachy,kilkam tą setkę od dawna i kliknąć nie mogę,zawsze coś innego po drodze kupuję,gdyż mam jeszcze resztę swojej gwiazdki .Te dwa kolejne zapachy nie znam zupełnie,ale poczytam sobie o nich troszkęTakże na koniec proszę o dzień-dwa dni namysłu ![]() Cytat:
Co prawda nie lubię odlewek,ale... Meteorytów nie oddam za Ninę,ale bazę jak najbardziej tak,jednak musiałabyś sobie jeszcze coś dobrać
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Chopard Wish EDP, około 40/50 ml.Jest kartonik
coś u mnie?
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Jak byś widziała naszą ewentualną wymianę?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
czyli Endżi
|
Aneto, dokładnie tak brzmiało moje pytanie
Ja złożyłam kilka propozycji i jestem ciekawa jaka jest Twoja wizja wymiany
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
masz sporo fajnych rzeczy...czy znajdziesz coś u mnie?
mi u Ciebie podobają się najbardziej: GUERLAIN Meteorites Gold Temptation,limitowana wersja meteorytów.Jak nowe,użyte kilka razy i leżą na dnie kufra.33 gramy,chyba mam kartonik,wszystko w idealnym stanie.Jednak szkoda mi ich bardzo i oddam tylko za coś super. DIOR Diorshow Powder 009 Porcelain Pink,puder/rozświetlacz z gąbeczką z pastelowymi różowymi drobinkami,5 gram,ubytek może 10%.Kod 6F02 GUERLAIN Les Voilettes Matt Touch Powder,odcień 01 Transparente,7 gram,ubytek około 20%,bardzo wydajny,to ta wersja z gąbeczką.Kod 5E02,wszystko z nim w jak najlepszym porządku. CHANEL Joues Contraste Luna,biały róż/rozświetlacz,4 gramy,ubytek znikomy,niewidoczny.jest kartonik..Zastanawiam się jednak jeszcze nad oddaniem.Kod 9302.Nie oddam łatwo. |
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Poczytałam sobie renzje na KWC zapachów,które zaproponowałaś,aktualnie na żaden się nie zdecyduję,bo się obawiam brać w ciemno,rzadko kiedy mi to na dobre wyszło.Wszelkie miniatury też odpadają,bo ich nie lubię,nie używam ich,jest tylko jedna,na którą bym się zdecydowała-to OI ![]() Cytat:
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! znajdziesz coś u mnie? mam m.in Naomi Campbell Sunset-mocne, idealne na jesień/zimę.
GUERLAIN Meteorites Gold Temptation,limitowana wersja meteorytów.Jak nowe,użyte kilka razy i leżą na dnie kufra.33 gramy,chyba mam kartonik,wszystko w idealnym stanie.Jednak szkoda mi ich bardzo i oddam tylko za coś super.może być też odsypka DIOR Diorshow Powder 009 Porcelain Pink,puder/rozświetlacz z gąbeczką z pastelowymi różowymi drobinkami,5 gram,ubytek może 10%.Kod 6F02 GUERLAIN Les Voilettes Matt Touch Powder,odcień 01 Transparente,7 gram,ubytek około 20%,bardzo wydajny,to ta wersja z gąbeczką.Kod 5E02,wszystko z nim w jak najlepszym porządku. CHANEL Joues Contraste Luna,biały róż/rozświetlacz,4 gramy,ubytek znikomy,niewidoczny.jest kartonik..Zastanawiam się jednak jeszcze nad oddaniem.Kod 9302.Nie oddam łatwo. DIOR Addict High Shine 222 Casual Beige,pomadka użyta kilka razy,ubytek minimalny,z kartonikiem.Kod 7M01 CARMEX balsam do ust w tubce,wersja klasyczna,bezsmakowa,nowy ,zafoliowany,kupiony w Superpharmie. paletka Inglot GUERLAIN Insolence,w limitowanym srebrnym atomizerze,dwa wymienne wkłady,2 x 20 ml,jeden zupełnie nowy,ubytek drugiego jest minimalny.Sliczny flakonik.Niestety zmęczył mnie ten zapach .Oryginalny,w kartoniku.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-04 o 20:17 |
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#55 |
|
czyli Endżi
|
Aneto, doskonale rozumiem że możesz się bardzo wahać
Ma w kuferku dla samego mienia, ale jak już miałaby się pozbywać to jest ciężko ![]() Nie ma sprawy - mam inną w 100% napaloną na Flowerbombkę, oferuje w zamian fajne dwa zapachy (jeden będzie dla mnie a drugi dla mamy ) i wszyscy będą zadowoleni.Udanych wymianek
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-09-05 o 18:09 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

.
Jest ok 15 z 30ml.
.Pozwól,że sobie jeszcze to przemyślę.Ale jeśli się zdecyduję to właśnie na Flowerbomb.Angel odpada,potrzebuję całej wielkiej flachy,kilkam tą setkę od dawna i kliknąć nie mogę,zawsze coś innego po drodze kupuję,gdyż mam jeszcze resztę swojej gwiazdki