![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezerwatywy- Wasze opinie.
jako, ze ostatnio powróciłam do prezerwatyw - najlepsze durexy select - nie smierdza lateksem
![]() uzywalam tez unimili i nie widze roznicy w jakosci pomiedzy nimi i durexami.
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
testowałam rózne durexy, na poczatku bezpiecznie z extra safe, ale tz narzekal ze grube, teraz stosujemy elite(najciensze) lub close fit(scisle przylegajace) z obustronnym zadowoleniem, szczegolnie dobre wraznie wywarly na tz elite po tym jak przestawilismy sie na nie z tych najgrubszych
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Durex Elite od 5 lat.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ktoś nie czytał ulotki to potem są skutki ![]() A co do tematu: Durex Elite
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Może najlepiej będzie jeśli wypowie się mężczyzna
![]() Zacznę od tego, że wszystkie gumki (te drogie i te tanie) przechodzą te same testy. Jednak od tego minimum, które muszą spełnić, w wzwyż różnie bywa. To już zależy od firmy. Co do dwóch najbardziej popularnych gumek (Durex i Unimil) to moim zdaniem są za drogie - jedyny plus to taki że jest duży wybór. Ale nie raz miałem z nimi problemy - albo pękały albo się zsuwały. Nie wiem dlaczego. Może dlatego że wykraczam poza europejski standard. I miałem problemy z założeniem. Ale wreszcie trafiłem na dobrą firmę i dobrą cenę - Taboo. Nic się z nimi nie działo. I nie śmierdzą jak Durexy. Tak czy siak opinii będzie tyle ile jest męskich członków. (tylko bez śmiechów). Każdym czymś się różni, a prezerwatywa jest taka sama. Do tego trzeba pamiętać o kobiecym aspekcie - panie też się różnią a także seks(delikatny, ostry, prosty i typu wisząc na lampie). Zatem trzeba szukać i testować a będzie nam dana rozkosz jakiej oczekujemy!!! ![]() POWODZENIA.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Na durexach sie robi marze. Na szczescie nie wszedzie. Na dram.pl sa juz za 68gr/szt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Niby nie ma znaczenia czy taka czy inna prezerwatywa jednak ani durex ani unimil nigdy nie kupię ! 2 moje koleżanki z durexów mają dzieci ;D + nie licząc mego młodszego braciszka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Co do tabletek antykoncepcyjnych ciąża po nich jest jak najbardziej możliwa gdy jest się np. przeziębionym, pije nadmierne ilości alkoholu czy też pali zbyt dużo papierosów(słyszałam, że także w ich działaniu szkodzą ziołowe leki uspokajające ponieważ w ich skład często wchodzi dziurawiec, który zaburza działanie) a sprawą najważniejszą jest czy lekarz przeprowadzi z wami odpowiedni wywiad przed przepisaniem np. przy nadczynności czy niedoczynności tarczycy czy tego problemach ja nie widzę sensu zabezpieczania się nimi ponieważ nie ma wśród hormonów stabilności i jednego dnia jest tak drugiego wszystko będzie inaczej,(dlatego nie zakładajmy, że każda kobieta jest niedbała lub sklerotyczką i nie umie zapamiętać o której godzinie powinna zażyć tabletkę ;]) ja próbowałam stosować tabletki ale nie mogę ponieważ wywołują u mnie stany depresyjne, jeżeli jesteście ciekawe słyszałam, że skuteczność tabletek można sprawdzić przy pomocy badania usg, czy powstają pęcherzyki na jajnikach ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Raz używaliśmy z TŻ Unimilów i jakoś nie zrobiły furory - rozmiar niby ok ale zsuwały sie... Durexy lubimy, testowaliśmy RealFeel i w sumie za pierwszym razem z nimi było spoko ale jakoś za drugim mniej mi sie podobało (ale ja czasami mam troche za sucho tam
![]() Za to uwielbiamy Durex Performance Intence ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Dot.: Prezerwatywy-te godne polecenia i te nie.
Używał ktoś prezerwatyw Pasante z naciskiem na kingi? Odczucia, wytrzymałość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Najlepiej jest bez prezerwatywy nic nie zastąpi tego intymnego stanu, jak parner ma dobry refleks to nie macie sie czego obawiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A później ciąża mimo, że facet zarzekał się, że zdąży.
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Tylko Skyn od Unimil. Najcieńsze i delikatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Ostatnio stosowaliśmy. Odczucia coś pomiędzy gumką lateksową, a bez gumki. Może dlatego, że właśnie nielateksowe. Dopiero 3 poszły, więc trudno mi się wypowiedzieć o ich awaryjności, ale uczucia zupełnie inne niż przy klasycznych durexach śmierdzących gumą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Widzę, że wiekszosx Durexy i Unimile. Ja natomiast polecam EXS Air Thin. Bardzo cienkie, w związku z tym chwalone przez mojego chłopaka. Do tego cena nie zabija.
Z cienkich jeszcze fajne były Durexy ale nie pamiętam czy Fetherlite Ultra Thin czy Fetherlite Elite (ale chyba właśnie te Elite). Passante ma świetną stronę, gdzie jest wszystko opisane - długość, średnica, grubosc, zdjęcie dzięki któremu można obczaić ksztalt. Konkrety, a nie p*erdolety jak u innych producentów. Prezerwatywy też mają dobre. Polecam Naturelle, które nie śmierdzą "gumą". Używałam tez tych nielateksowych Durexów Real Feel i Skynów, ale dla mnie jak każde inne gumki, nic specjalnego. Edytowane przez meggan02 Czas edycji: 2020-04-17 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
My używaliśmy na początku Durexów i nic nam sie nie przydarzyło, potem miałam przygodę z tabletkami ale niestety mam zakaz stosowania hormonów i wróciliśmy do gumek i teraz używamy Passante
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
dziewczyny a co myślicie o zakupie prezerwatyw na allegro?
znalazłam super okazję na durexy, data ważności do 2019... co myślicie? http://allegro.pl/prezerwatywy-durex...821450462.html trochę się cykam, czy wszystko z nimi ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() boje się tego, że opakowania będą jakieś uszkodzone (w głowie mi chodzą te urban legend o tych poprzebijanych szpilkami ![]() a jakich wy używacie? pękły wam kiedyś? jestem zmuszona z powodów zdrowotnych porzycić pigułki, więc tylko gumki wchodzą w grę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Pasante. Nigdy żadna nam nie pękła w już 2 lata kupujemy na allegro
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie zamawiałam gumek przez internet, raczej nie ufam w tej kwestii sklepom internetowym
![]() Od prawie 3 lat z Tż używamy durexów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Dzien dobry jestem początkujący i mam pytanko czy prezerwatywy durex classic pasują na każdego członka(czy jest jakis rozmiar a jak jest to do ilu długości)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj opakowanie, poszukaj na necie. Ważna jest średnica. A najlepiej kup i przymierz.
K: 37 "Wiedźmikołaj" Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2018-12-27 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Tanie prezerwatywy online - https://allegro.pl
Edytowane przez omakerugoto Czas edycji: 2021-09-06 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.