![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: odważny taniec i złamana obietnica.
uuu...no, ja tu jakoś pięknej uczciwej przyszłości nie widze
otwórz sie na świat w te wakacje.. chyba tracisz z nim czas brutalnie, ale co to za facet
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ma ochotę to niech się obciera o inne,
troszkę honoru dziewczyno, ja bym mu sajonare zrobiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Hmm przeraża mnie to, ze to się stało KTÓRYŚ RAZ, a nie pierwszy a autorka dopiero teraz coś chce z tym zrobić.
Po takiej akcji nie chciałoby mi się z nim nawet gadać. Nooo może ewentualnie złożyłabym mu wizytę w domu (bo rozumiem że on nie lubi sie przejść dla swojej dziewczyny - sytuacja nieodprowadzenia do domu) i powiedziałabym 'żegnaj' żeby mieć go szybciej z głowy .
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ma 18lat. Rozmawiałam z nim i jestem już przekonana, że powinnam go zostawić. Powiedział, że nie uważa tego za zdradę, a gdy mu się zapytałam dlaczego się o nią obcierał powiedział, że 'tak wyszło..'.
Jednak.. jest mi ciężko, bo jestem z nim prawie rok, to z nim przeżyłam swój pierwszy raz, pierwszy raz byłam tak bardzo szczęśliwa i zakochana. A teraz wszystko schrzanił.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Popłaczesz, popłaczesz, pocierpisz a potem stwierdzisz, że dobrze zrobiłaś. Trzymaj się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem,że jest ci przykro i źle...ale pomyśl,że co by było jakbyś była po ślubie a dopiero potem by to wyszło? Lepiej teraz dla Ciebie że jeszcze nie jest za późno, nie masz z nim dziecka, jesteś młodą wolną osobą...pół światu tego kwiatu, zobaczysz lepiej trafisz i nie będziesz tego żałować ani długo cierpieć ![]() P.S Kwiatu to może bardziej określenie dla kobiet ![]() Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-08-02 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
od takich facetow z daleka.
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Trzeba coś stracić żeby docenić, aby odzyskać trzeba się zmienić.
może trzeba spróbować tej metody i zobaczyć czy facet jest naprawdę ciebie wart? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Autorko watku- placz w samotnosci, ale zostaw tego frajera
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
To jest ostre przekroczenie dopuszczalnych granic. On łamie obietnice... Ten taniec to chyba nie był taki zwykły taniec, skoro tańczył z nią, dopiero wtedy gdy był pewien, że nie zostanie przez Ciebie nakryty. Niektórzy lubią ostrzej poszaleć na parkiecie, ale bycie w związku wymaga patrzenia na uczucia drugiej osoby, a on Ciebie rani...
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci wytrwałości w swojej decyzji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
koleś ale ma tupet. heee
obiecał i złamał obietnicę. z tego co mówisz to nie pierwszy raz i zapewne nie ostatni. wg mnie nie jest godnym zaufania partnerem i u mnie byłby przegrany za takie zagrywki. widocznie lepiej bawi się bez Ciebie. wizja podotykania obcych tyłków musi go bardzo kręcić ![]() ![]() on był pijany czy jak ?
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Co to za facet który przy każdej okazji ociera się o inne dziewczyny. To jakiś pustak myślący tylko i wyłącznie penisem. Ja bym takiego posłała na drzewo.Prawdziwy homo erectus. Debil jego zachowanie jest poniżej krytyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba trochę się "rozhulał" ten Twój TŻ, może dlatego że czuje się zbyt pewny Twojego uczucia i myśli, że wszystko mu wolno? A jeżeli po rozmowie powiedział, że "tak wyszło" to teraz widać dokładnie, że wg niego to nie jest problem. I będzie tak cały czas robił. Póki co - nie męcz się i kopnij go w cztery litery. Jak na prawde kocha to zrozumie błąd, zmieni się i wróci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
o matko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
możesz rozwinąć?
![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
"mój facet ociera się o dziewczyny na dyskotekach jak myśli że tego nie widzę, co robić?" no jak to co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
może podchodzę do tego zbyt ostro, ale ja bym nie była z taką osobą. i tutaj można wiele wymienić: po pierwsze- taniec tego typu z inną dziewczyna, po 2- kłamanie, złamanie obietnicy (zero zaufania wzgledem takiej osoby), 3- jestem przyzwyczajona do tego, że idę na imprezę razem z moim facetem i razem z nim wracam/ wychodzę. to zależy wiele od waszych przyzwyczajeń, zasad związkowych. dla mnie taka sytuacja to "mała" zdrada. jestem ja i nikt inny- nawet w tańcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Ten facet to świnia, prostak i cham. Zostaniesz z nim to będziesz cierpieć na 100%. Jesteście razem rok - to wcale nie jest długo, na pewno szybko zapomnisz, bo przecież sama widzisz, że nie ma za kim płakać...
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Skoro dla niego to norma, nic takiego, to współczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
jeśli to ocieranie jest tym "tańcem" o którym ja myślę, to dla mnie to zdrada. Bo ja uważam że ten "taniec" to nic innego niż improwizacja stosunku na parkiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
chlopak zachowal sie jak dupek...niestety wiekszosc facetow tak robi, a my o niczym nie wiemy....bo niby skad....
ja kiedys zrobilam test....przyjechalam z zagranicy wczesniej niz zapowiadalam, a ze wiedzialam, ze moj TZ (teraz ex) zawsze chodzi do tego 1 klubu co sobote, wiec zabralam kolezanke, zrobilam małą charakteryzację ( upięte wlosy pod czapkę, ostry makijaż, ciuchy kolezanki) i poszlysmy tak do tego klubu. Chlopaka oczywiscie zobaczylam - jak tanczyl z jakas laska. Nie podeszlam od razu, obserwowalam go przez godzine. Tanczyl, orzytulal sie, ocieral sie jak napalony samiec. W koncu jak juz mieli sie zaczac calowac, przynajmniej tak to wygladalo, podeszlam i z usmiechem powiedzialam "czesc kochanie, chcialam ci zrobic niespodzianke, ale widze ze juz sobie znalazles towarzystwo. moze przestawisz mnie swojej nowej dziwce?" chlopaka zamurowalo, dziewczyne też. i dobrze, wiedziala, ze on ma dziewczyne. wyszlam w tym samym momencie i nigdy juz sie do niego nie odezwalam. potem dowiedzialam sie ze zdradzal mnie z kazda napotkana laska.... super nie? ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nad czym tu się zastanawiać? Takiego to kopnąć w tyłek z miejsca, a nie czekać na cud.
Facet ma bliskie kontakty z innymi, nie szanuje Cię, nie dotrzymuje słowa i w ogóle zachowuje się, jak dzieciak. Naprawdę chcesz być z kimś takim?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ciekawe czy jakby wylądował z tą laską z w łóżku też by tłumaczył że tak wyszło... Dziewczyno nie marnuj sobie młodości z pajacem.
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
większość? na postawie czego tak twierdzisz?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
to nie jest czepialstwo, po prostu irytują mnie takie bezpodstawne wypowiedzi i zawsze będę zwracać na to uwagę.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.