![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipoliza
Witam. Z informacji , które posiadam IQ MEDICA Centrum Chirurgi Plastycznej www.iqmedica.pl jakojedyna w Polsce oferuje zabieg SmartLIPO.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Z tego co się orientuje www.iqmedica.pl jako jedyna w Polsce oferuje zabieg SmartLipo.
Trzeba pamiętać również , żeby zapytac lekarza o odpowiedni certyfikat , który zaświadcza , ze lekarz przeszdł odpowiednie szkolenie z akresu SmartLipo. Dziewczyny TO JEST WASZE BEZPIECZEŃSTWO. Pamietajecie o tym w szaleństwie poszukiwania tzw. taniego zabiegu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny czy zadna z was nie miala tych okropnych swedzen???ja sie wsciekne juz druga noc i drugi dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ale tak nagle po poltora tyg??dlaczego jak robilam 3 tyg temu brzuch i kolana nie mialam takich reakcji?to nie jestzwykle swedzenie ale OKROPNE!!pamietam jak mi dr mowil o swedzenie,pieczeniu i bolu ale zaraz po zabiegu,w tej dobie i 2 nastepnych ale po takim czasie to jest normalne?w tym miejscu mam takie chropowate cialo,spuchniete i cieple...tez miala tak Twoja mama?w jakim miejscu?smaruje sie ale to pomaga na chwile
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
słuchajcie jestem zainteresowana zrobieniem tego zabiegu w Warszawie, kogo i gdzie polecacie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja robilam w Otwocku u Dr Kłosa,jesli chodzi o ceny i podejscie jestem zadowlona ale na efekty musze poczekac..nie wiem czy powtorze bo to swedzenie mnei od razu zniecheca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ja jestem po udach i pupie. maskara ![]() ![]() Edytowane przez doktorka Czas edycji: 2008-04-14 o 23:26 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
juz dzwonilam i pisalam do inengo dr,mozliwe ze jest to realkacja uczleniowa na rozpad ktanki tluszczowej,takmi napisal ten dr a Klos kazal mi przyjkechac.wczraj juz bylo duzo lepiej juz sie nie drapie
![]() jesli bylabym uczulona na jakis skladnik to tezwczesniej jak robilam brzuch i kolana...nie mam wytlumaczenia,nie mam zielonegopojecia dlaczego akurat w tym miejscu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
hmmm juz nie pamietam
![]() ![]() a ty jak sie czujesz?boli brzuch? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiają mnie tylko kwalifikacje doktora przeprowadzającego zabieg. Wybieram się na konsultacje i zobaczymy czy mnie przekona. Jeśli nie to pozostaje Wawa, z Poznania i tu i tu bliska odległość. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
wcale nie jest jedynym, jest ju zkilka ośrodków w Polsce gdzie robią smartlipo, miedzy innymi w Poznaniu, szczecinie (Dr Osadowska), Katowicach, nie wpsominjąc o Sulecinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
A kto wykonuje ten zabieg w Poznaniu, czy macie jakieś informacje? I jeszcze jedno czy ktoś się orientuje czy po zabiegu zostają blizny po nacięciach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Ze SLASKA jest dobra droga do Wroclawia
Zapraszam do DermaMed www.dermamed.com.pl Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Szanowna Pani Doktor,
To nie jest najlepsza forma reklamy. Co to znaczy, ze sa to certyfikowani lekarze lipolizy?? Mnostwo firm szkoleniowych i towarzystw mezoterapii na swiecie prowadzi szkolenia z lipolizy injekcyjnej i wystawia certyfikaty. Jesli chodzi o badania, ktore promowana przez Pania organizacja wykonuje, to sa to zle publikowane i slabe prace. Polecam lekture przegladarki NHI www.pubmed.com Mozna tam znalezc praktycznie wszystkie prace na temat lipolizy, i te naprawde istotne nie powstaly tam, gdzie Pani mowi. Tak np. wielkie brytyjskie badania opisujace ponad 10 tys zabiegow nie sa zwiazane z Panstwem. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/en...ubmed_RVDocSum W sumie nie znalazlem tam prac z Panstwa towarzystwa. Pani Doktor, polecam wiec troszke bardziej eleganckie formy reklamy. Pozdrawiam Pawel Surowiak www.dermamed.com.pl Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Ja robie lipolize we Wroclawiu
Zapraszam na konsultacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Niestety nie wiem. Jeśli znajdziesz , sprawdź czy lekarz posiada certyfikat SmartLipo , który mówi że przeszedł odpowiednie szkolenie. Pamiętaj , że mówimy tutaj o twoim zdrowiu i bezpieczeństwie. Warto też zapytac o ilość przeprowadzonych zabiegów.
Jak będziesz miała pytania lub wątpliowści zawsze możesz mnie zapytać. Cartfikat mogę sprawdzić w centrali firmy Deka , która jest producentem sprzętu do SmartLipo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
W Katowicach tez robia smart lipo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
bubbel no i jak efekty ??
Robił to ktos w 3miescie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() czy ktoras z Was miala moze przypadkiem lipolize ramion? Czy efekty byly widoczne od razu? i czy mozna bylo jakos normalnie funkcjonowac - w pracy i na uczelni? i czy do takiego zabiegu trzeba sie jakos przygotowac wczesniej?
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do pytania Janine.
Tez mam pyzata twarz, a marze o zarysowanych kościach policzkowych. No i 2 broda;( Moja zmora od dziecinstwa. Nie jestem gruba, jest to element mojej natury. Czy ktoras się już podjęła? Boję się ryzykować z twarzą, szczególnie tą jej niemalże centralną częścią. Poza tym waham się co do miejsca wykonania zabiegu na ŚLĄSKU, najlepiej w Katowicach. Czy ktoś może doradzić coś wypróbowanego?
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Edytowane przez marizabel Czas edycji: 2008-12-07 o 01:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny piszcie prosze czy sa w koncu te efekty czy nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Przyczajenie
|
szkoda tylko, że IQ medica, i jej "sprawdzeni specjaliści" nie dotrzymują umówionych terminów
Cytat:
Strona poświęcona smokom, smoki, wypożyczalnia smoków, Rent dragon">Strona poświęcona smokom, smoki, wypożyczalnia smoków, Rent dragon Edytowane przez rybouszek Czas edycji: 2009-02-20 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Prosze o kontakt na prv. Chętnie wyjaśnię twój przypadek. Bardzo dużą wagę przywiązujemy do obsługi pacjentów dlatego twoje uwagi będą nam bardzo pomocne i pomoga nam uniknąc takich sytuacji w przyszłości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co dzieje sie ze skóra po lipolizie...Ja chcialabym zrobic sobie podbródek ale jak tłuszczyk "wycieknie" to zastanawiam sie co z nadmiarem zwisającej skóry zrobic...
![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
NIe musisz się martwić . Oprócz efektu wymodelowania twojego podródka nie będzie żadnych efektów ubocznych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie jestem swiezo po lipolizie iniekcyjnej tzw oponki na brzuchu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.