![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki Nowe i Tylko Testowane. Zapraszam
Witaj Kochana!Pisalas ze rezygnujesz z wymianki
![]() Moge Ci ostatecznie zaproponowac: Provocative 10ml EDP + Balsam Signature Avon meskie nowe bez pudelka Odlewke 10ml Sunflower Arden Odlewke 2ml Coco Madmoiselle Odlewke 5ml Chanel eau premiere i chcialas cos z kremikow moge Ci zaproponowac nowego garniera Fresh ![]() A w zamian bym chciala roz i kulki Loreal ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Wydaje mi sie ze wartosc zaproponowanych rzeczy przekracza wartosc Twoich ale dla mnie nie jest to wazne ![]() tylko czy Ci odpowiada taka wymiana czy jednak rezygnujesz??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
JESTEM ONA
|
och Rypko miła
Daj chwilkę pomyślec ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
mleczko Olay jest do skóry suchej. u Ciebie spodobał mi się krem Yves Rocher, więc dużo większa wartość. może następnym razem, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
nic innego niż w wątku nie mam do zaproponowania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
JESTEM ONA
|
Zapraszam
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-08-31 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za:
*L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach z pędzelkiem nr 101, 16 g-1x test L`oreal Color Minerals Eye Shadow cień sypki z pędzelkiem , kolor 02 Pearly Rose , zużycie ok.15 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Po pierwsze - muszę coś powiedzieć, nie mogę się powstrzymać - ta dzidzia w awatarku - śliczna ![]() ![]() Po drugie - spodobały mi się Twoje kosmetyki, może na czymś u mnie zawiesisz oczko? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie w zamian za:
*Revlon Colorstay , 2 podkłady dla cery normalnej i suchej, poj, po 5 ml, kolor: 03 Sand Beige i 04 Nude , nowe,zafoliowane
![]() |
#46 | |||
JESTEM ONA
|
Rypko
![]() Pisałaś do mnie na PW, że Żelu Splendor już nie masz , a wystawiłaś go w nowym watku ![]() Podobnie z kremem Olay z podkładem MF ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Dziewczyny Drogie ![]() Przejrzę Wasze wątki i odpowiem później. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Nie zauwazylam Kochana kopiowalam liste i nie skasowalam go
![]() Ten Olay z podkladem MaxFactor mam ja myslalam ze chodzi Ci o zwykly Olay bo mialam go w watku i wymienilam sprawdz ![]() Przepraszam za pomylke juz poprawiam ![]() Pisalm tez wmoim watku ![]() ![]() Myslalam zechodzi Ci o krem Olay do cery wrazliwej bo nie napisalas ze ten z podkladem sprawdz w korespondencji.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
JESTEM ONA
|
Magnum_357-Dziękuję za zainteresowanie, jednak nic nie wybrałam z Twojego wątku.
Mariolu te podkłady maja wartośc ok 20-25 zł max razem. Taka przesyłka byłaby raczej nieopłacalna.Tak myślę ![]() Itako Dziekuję za miłe słowa w imieniu własnym i synka . Zabrzmi nieskromnie , ale też myślę , że jest słodki królewicz ![]() A w sprawie wymiany- Masz ogromny wątek i w chwili obecnej nie jestem w stanie go ogarnąc ![]() ![]() Ale obiecuję jak najszybciej odezwac się z w miarę konkretną odpowiedzią. Z pozdrowieniami ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
JESTEM ONA
|
Dokładka
Giordani Gold Oriflame Luminous Prismatic Powder rozświetlający puder , 7,5 g, tylko przetestowałam , a wizażanka użyła kilka razy- foto będzie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Itako ![]() Nie potrafie na nic zdecydowac się , ale zainteresował mnie pędzel do pudru nowy z Avonu- mogę prosic o zdjęcie? ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
cześć, dzięki za linka - ale coś nie mogę nic dobrać. pozdrawiam (może mi się coś pomyliło pierwszego dnia na wizaz.).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a co Cię interesuje u mnie?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach z pędzelkiem nr 101 Max Factor Kredka do powiek i brwi nr 302 brązowa nowa 1x test na powiece Garnier Płyn do demakijażu oczu z żywą wodą z owoców,150 ml, użyty 2-3x Iwostin jest narazie zarezerwowany
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.