![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Nowe i Tylko Testowane. Zapraszam
cos u mnie za mini colorstay ?
![]() moge zrobić odlewki jakichś fajnych męskich zapachów http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353418
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
U Ciebie podoba mi sie: Loreal puder w kulkach Loreal roz Zanjdziesz cos za nie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 Widze ze szukasz Lancome mam Miracle So magic moge Ci zrobic odlewke 10ml do atomizerka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
*Estee Lauder Pure Pops Brush-on Color Granny Apple Błyszczyk z pędzelkiem o smaku jabłkowym z delikatnymi drobinkami, 10 ml , 1x test przez wizażankę kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
JESTEM ONA
|
Mirelko
![]() Nie wiem nawet za co, ale niestety z Twojego wątku nic mi się nie przyda.Pozdrawiam Cytat:
![]() Wartośc mini to ok. 20 zł- także wymiana raczej nieopłacalna. A`propos zapachów - jakie masz w ofercie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Muszę przejrzec Wasze wątki i dam odp. ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() Za Somagic podziekuję , jednak masz sporo innych 'fajnych' kosmetyków i zapachów , z których na pewno cos wybiorę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
BLV - bvlgari Inusion d'Homme - Prada Jungle Homme - Kenzo flakony: Selection - H.Boss 20ml/50ml Midsommer - Oriflame 25ml/75ml
![]() |
![]() |
#9 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odp. W sumie interesowałby mnie Selection ![]() ![]() Ale to za dużo... Rybko ![]() U Ciebie bardzo trudny wybór, ale jakoś 'poszło' ![]() ![]() 1.E.Arden Provocative plus balm 2. E.Arden Splendor- żel 3. E.Arden Sunflower mini 4. Próbki Chanel Jak to wszystko widzisz? ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Rybko- jeszcze męski zapach z Avon-u ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kochana chcialam u Ciebie kulki Loreal i roz z rzeczy ktore wymienilas chetnie Ci oddam:
E.Arden Provocative miniaturka 10ml plus mini balsam NOWE!!! EDP Odleweczke Chanel 2ml Zel podprysznic Splendor Arden Nie moge znalezc tej miniaturki Sunflower ale moge zrobicCi odleweczke Sunflower z mojego flakonu proponuje 10ml Co ty na to??? Jak tak to PW z adresem. I wysylamy jednoczesnie???? Listem poleconym priorytetowym??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za : *L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach z pędzelkiem nr 101, 16 g-1x test
*L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki z pędzelkiem nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte *Estee Lauder Pure Pops Brush-on Color Granny Apple Błyszczyk z pędzelkiem o smaku jabłkowym z delikatnymi drobinkami, 10 ml , 1x test przez wizażankę kartonik ??
![]() |
#12 | |
JESTEM ONA
|
Droga Rypko
![]() Mogłabys mi dołozyc Signature , a zrezygnowałabym z Chanel - co Ty na to ![]() Jesli zgadzasz się, to zapraszam na priv. ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#13 | |
JESTEM ONA
|
Ksesiu
![]() Dziękuję , ale nic nie znalazłam. Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Czy szukasz może jeszcze czegoś w tej chwili po za tym co masz napisane w tym wątku?
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic nie znalazłam.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kochana calego signature nie moge dprzucic.Moge dorzucic inna odlewke wybierz cos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: *Y. Rocher Pomadka Luminelle , nowa zafoliowana, kolor 'niewinny róż'?
![]() |
![]() |
#18 | |
JESTEM ONA
|
A co mozesz zaoferowac poza watkowo?
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Dziekuje za odp. Spytałam , ponieważ byłas zainteresowana wczesniej błyszczykiem EL i byc może dobrałabys cos do Kanebo. ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Rypko ![]() A gdybym zrezygnowała z odlewki Sunflowers i Chanel,?
![]() |
![]() |
#20 |
JESTEM ONA
|
Rypko Droga
![]() Ja wymienię wszystko, tylko chciałam małej zamiany, ale jesli tak nie chcesz, to aby wymiana opłacała się zgadzam się na wersje pierwotna plus jakas dodatkowa odlewka( tu zdam sie na Ciebie ![]() Czy tak może byc?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kochana!Moze tak byc ,taka mala modyfikacja Signature Avonu(tylko musze go poszukac) + Provocaticve EDP + balsam + odlewka Sunflower 10ml za
L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach z pędzelkiem nr 101, 16 g-1x test *L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki z pędzelkiem nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte Jak tak to PW PS.Dorzuce jakas fajna mala odleweczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
JESTEM ONA
|
![]() ![]() (zakręcona troszke ta nasza wymiana Provocative żel splendor i Signature są w cenie różu i perełek,gdyby tak patrzec cenowo, choc nie zawsze musi to do końca byc takie sztywne. ![]() ![]() Na spokojnie jeszcze pomyślmy co za co . ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- SweetButterfly ![]() Zobaczę i odp tutaj ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-08-16 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JESTEM ONA
|
dodałam fotki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() raczej wody nie oddam za miniatury, ale może kiedyś będziesz miała coś innego w wątku, woda stoi i czeka, raczej nie będę używać bo kompletnie przestała mi sie podobać
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
coś u mnie za :
L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki z pędzelkiem nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte lub L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach z pędzelkiem nr 101, 16 g-1x test ? ![]() ![]() Edytowane przez blondi0111 Czas edycji: 2009-08-19 o 02:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
JESTEM ONA
|
Blondi
![]() Masz kilka ładnych rzeczy, ale niestety nie dla mnie. Pozdrawiam . Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Kamisiu ![]() Pewne jest, ze raczej nie opłacałoby się Tobie ( myślałam ,że może cosik dobierzesz). Zatem jak będą dokładki zajrzę do Ciebie. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.