|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: AVON - głównie nowe, dużo ANEW !!
hej,
coś u mnie za: - Avon Solutions Krem źródło energii Total Radiance na dzień SPF 15/ na noc 2x40 ml - Avon Solutions Krem moc nawilżenia Maximum Moisture na dzień SPF 15/ na noc 2x40 ml
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
- U by Ungaro - bez foli, raz pryśnięta !!
tylko to mnie zainteresowalo,mogę wymienić za te dwa cienie;wartość jest podobna
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
buty peep-toe z kokardą 39 Anew Clinical Program liftingujący okolice oczu 2x10ml Odżywczy peeling na noc Ageless Results Co Ty na to? Panterka i ta bluzka z wolem są całkiem nowe!
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
witaj, może coś u mnie za Simple Elements Perfect Cotton
- Simple Elements Meadow Dew zwłaszcza Meadow Dew
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
mogłabym rozważyć oddanie Jasmine za wszystkie trzy
Simple Elements Warm Sunshine Simple Elements Perfect Cotton Simple Elements Meadow Dew bo tak to nic innego dla siebie nie widzę |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
- Simple Elements Warm Sunshine
- Simple Elements Perfect Cotton - Simple Elements Meadow Dew ?
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, ale nie chcę wymieniać ciuchów na kosmetyki
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zauwazylam zebys miala ciuszkowy
![]() podasz mi link?
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za Absynthe Christian Lacroix ?
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
Tonik wyszczuplający Solutions Balsam Antycellulitowy Lipo24 Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, znowu Cię najdę :P
moja mama jest zainteresowana kilkoma kosmetykami, więc myślę, że jeśli chcesz jeszczę tę sukienkę Amisu, to mogę Ci ją oddać. mamie zależy na: - Koncentrat rewitalizujący do twarzy 30 ml - Anew Clinical Program liftingujący okolice oczu 2x10ml - Anew Clinical Serum do błyskawicznego liftingu 30 ml z czego przede wszystkim na tym smarowidle liftingującym okolice oczu ![]() myślisz, że się jakoś dogadamy?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za:
6. Masażer - dodam jako gratis do wymiany 18. Anew Balsam powiększający usta Tusz Spectra Lash kolor dowolny Koncentrat rewitalizujący do twarzy 30 ml Simple Elements Meadow Dew - Simple Elements Warm Sunshine Absynthe Christian Lacroix - zafoliowana
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
hm, bluzę już wymieniam raczej z inną Wizażanką.
poza tym, nie wiem za bardzo jak się przedstawia wartość tych kremów, ale za sukienkę dałam troszkę ponad 100zł i jest prawie nieużywana.. ![]() patrząc po allegro itd, to mniej więcej by się równoważyła ta wartość chyba ![]() co sądzisz? ;]
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
palete cieni cienie spehora bez brazowej bo juz niemam cienie boujoris a najbardziej interesuje mnie: Absynthe Christian Lacroix - zafoliowana Simple Elements Warm Sunshine Simple Elements Meadow Dew Koncentrat rewitalizujący do twarzy 30 ml Anew Ultimate Krem na noc 50 ml tusz spectra lash black Anew Balsam powiększający usta bluzka panterka
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiesz, oszukać Cię też nie chcę, ale tak sobie policzyłam, że będzie dość sprawiedliwie
![]() w takim razie na priv zaraz podam Ci adres
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Czy dotarla do Ciebie moja przesylka bo wyslalam tez innym osoba i juz otrzymaly w srode a byl to piorytet,od Ciebie tez nie otrzymalam jeszcze przesylki
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Witaj wypatrzysz coś u mnie za:
3. Solutions krem na rozstępy 18. Anew Balsam powiększający usta x2 - moim zdaniem dobrze odżywia, ale nie powiększa ![]() 19. Anew Szminka kolor flesh - testowana, ubytek minimalny - Tusz Spectra Lash black Bardzo mi zależy na tych rzeczach. Może wypatrzysz coś u mnie?? Zapraszam
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hop siup
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
pytałaś na moim wątku z butami o peep toe Insomnia,
u Ciebie interesuje mnie: Tusz Spectra Lash x2 - kolor brown-black metaliczny cień do powiek Gold - bez foli supertrwały cień w sztyfcie Moonstone (brąz) - bez foli, kilka razy użyty Anew Szminka kolor flesh - testowana, ubytek minimalny czy ten kolor jest ciepły czy zimny? Krem pod oczy Greckie Morza SPA Krem pod oczy Liiv Botanicals Czy wymieniłabyś się za jedną lub (chętniej) za dwie rzeczy? Najbardziej interesuje mnie tusz, szminka i kremy pod oczy. Jeśli jesteś zainteresowana proszę odpowiedz w moim wątku
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
przykromi nic nie widzę
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
hmm.. może coś u mnie za Little White/Black Dress?
chętniej za białą. ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- A nie widzisz czegoś jeszcze, bo ja w sumie obiema jestem baardzo zainteresowana.. Bym Tobie wlała 30 ml do nowiutkiej buteleczki z Sephory, ale to ciągle za mało za Little White Dress i Little Black Dress.. ![]() Jeśli nie, to pomyślimy zaraz. ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Dostaniesz cienie, oczywiście. I po brzegi buteleczki Aqua Allegoria, też chętnie poświęcę. chociaż zapach jeden z moich ulubionych..
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Little White Dress 50 ml - Little Black Dress 50 ml - Simple Elements Perfect Cotton - Anew Rejuvenate Kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/dzień SPF 25 2x10 ml - Tusz Spectra Lash - black (bez foli, raz wypróbowany |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
aloha
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- hola
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.