![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja droga do szczęścia- zapraszam chętne do wspólnej walki.
Cytat:
![]() Witamy i zapraszamy ![]() Też mam 18 lat, 2-3cm wzrostu mniej i moja waga (po tym jak w wakacje przytyłam) zazwyczaj waha się między 57-59. Więc mamy podobną sytuację ![]() Matura, co? :P ![]() Skoro jutro Twoje urodziny, życzę Ci wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do śniadania to mało, trzeba było dodać jakieś węglowodany złożone np. chleb ![]() A tak na marginesie, to ja jestem chyba rok młodsza od Was ![]() ![]() A jeszcze odnoście jadłospisów, to może wklejajmy je pod koniec dnia, pełne, bo jeden osobny posiłek trudno ocenić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczynki
![]() Hey Marta ![]() Ja kończę 18 lat w listopadzie ![]() ![]() Dzisiaj śniadanie-only serek wiejski,bo lodówka świeci pustkami ![]() Miłego dnia,ja jadę łapać jeszcze ostanie promienie słońca ![]() Buźka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyyyyny!
fajnie, że już nas tak dużooo. ja dopiero sie obudziłaam, ostatni dzień, wiec trzeba sie wyspać. zaraz zjem sobie jogurt naturalny bo nic innego co by sie do odchudzania nadawalo w mej lodówce nie widzę. więc oficjalne ważenie w poniedziałki? okej, choć znając mnie będe wskakiwac na wagę codzienniee ![]() Edytowane przez migiii Czas edycji: 2009-08-31 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Dzien dobryy
![]() ![]() Witam wszystkie i mam nadzieje,ze bedzie nam sie tutaj fajnie razem zrzucało to co nam niepotrzebne ![]() Nowa_Nadzieja strasznie malutkie to sniadanko, jak masz 18 lat to moze jeszcze urosniesz ![]() ![]() ![]() niby nic jak jesteś młodsza to będziemy Cię tutaj pilnować heheheh ![]() ![]() Marta9911 Witaj, Twoje sniadanie to porazka, sniadnie powinno byc najwiekszym posilkiem dnia wiec dojedz cos koniecznie,.bo sobie spowolnisz metabolizm. winyl zobaczymy jak ta waga bedzie leciala, nic na sile ![]() ![]() ![]() Chloestic ja używam bellissy i tez jestem zadowolona a przy odchudzaniu warto dorzucic wlasnie jakies supelementy ![]() Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam ![]() ![]() ![]() Ja narazie pije sobie kawke z mleczkiem zaraz ide sie kąpać i wysmarować wszystkim co mam w domu w nadziei,że cm znikną w oka mgnieniu ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pamietaj sniadanie; bialko+węglowodany+warzyw a/owoce i wrzucamy nasz metabolizm na wysoki poziom podkręcenia ![]() Tak poniedziałek to dzien wazenia;p i nie sadze zeby wazenie sie codziennie bylo dobrym pomyslem- latwo zwariowac ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów (byłam na piechote ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
niby nic, chlebek tez wcinam, ale, robie to naprzemiennie, zeby urozmaicic sobie troche jadlospis, poza tym, opieram sie na kaloriach, takze jest to tez uzaleznione od tego
ja dzis zjadlam 3 wasy oraz bialy chudy serek zmieszany z ogorkiem i rzodkiewka, na wiecej nie mialam czasu czeka na mnie jeszcze chudziutka zupka ogorkowa, surowka oraz grillowany kurczaczek a teraz zajadam mala porcje lodow, bo jak wiadomo maja wlasciwosci pomocnicze, jesli chodzi o diete ;] pozniej kolo 22 zasiade na godzinna jazde na rowerku ;]
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
No hey laski
![]() Własnie wróciłam znad jeziora a zaraz lece do fryzjera,bo czeka mnie farbowanie i ścinanie ![]() Moje dzisiajsze żarełko to: śniadanie:wieśniak obiad:2 male cukinki w bułce i jajku ,pomidor z maślanką i ogórek,do tego lody małe teraz wcielam kilka suszonych owoców i uciekam ![]() Dobrze wiem ,ze to byle jakie jedzenie dzisiaj ,ale to ze względu na to że mnie w domku nie było i wszystko tak na odpierdziel ![]() a co do matury to prawdo podobnie gegrafia i wos rozszerzone,ale jeszcze nie wiem.No i standardowo,polski angielski i matma ![]() wpadnę później ![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Witam ;D
Dziś miałam troche zwariowany dzień xD winyl dziekuje za życzenia ;* od dwóch tyg. wstaje o 6:00, bo musze przyzwyczaic sie - do szkoły musze o 4:00/4:30 x] No tak, matura, matura ![]() ![]() ![]() ![]() No to tak: I 6:00 -> brzoskwinia z 1/3 kefiru + kawka z mlekiem w proszku II 9:00 -> 3 łyżki otręb + 2 łyzki płatków owsianych górskich zalane wszystko H2o III 15:00 -> tu zaczął się 'kocioł' xD przyjechali niespodzewanie goście i musiałam szybko zrobić obiadzik, więc kupiłam pierś z kurczaka i sos czosnkowy fixa, niestety musiałam dodać śmietanę 18%, ale ze sera zrezygnowałam ![]() Zjadłam dziś również parę śliwek i własnej roboty trochę chlebka [składał się tylko z otręb, jajka, drożdży, wszystko upieszone we foremce ![]() ![]() i tak zakończyłam dzień ![]() Wiem, ze to tragedia, masaaaa kalorii, ale to tak zazwyczaj jest, gdy goście zjada sie niespodzewanie ;\ Jutro rozpoczęcie i mykam 'opijac' urodzinki xD Ciekawe ile kalorii pochłonę xD postaram się jak najmniej, może macie jakieś propozycje, gdzie z nimi iść, ale żebym miała do wyboru mniej kaloryczne potrawy? ;> ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- zapomniałam wspomniec o 'ruchu' xD : --> 1700 podskoków --> 600 brzuszków --> 120 roweryk w miejscu, na pleckach --> inne ćwiczenia na poszczególne partie mego cielska . Oprócz tego latałam po sklepach, żeby gości 'nakarmić' ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie później się wybierasz?? ![]() Jakie maratony!!Szacun ![]() ![]() Ja dzisiaj troche na rowerze poszalałam,ale i z jedzieniem również,bo zjadłam połowe pizzy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór moje miłe Panie
![]() Ja wlasnie dotarlam do domku, bylam dzis w solarium, zrobilam sobie paznokcie, potem spotkalam sie z kolega a poteem pojechalysmy z kolezanka jak juz bylo ciemno nad wode ![]() ![]() -sałatka z pomidorka,ogorka,papryki i szynki -kalfior gotowany zjedzony z musztarda ![]() ![]() -surówka z marchewki,jablka i cynamonu Kupiłam dzis w ogole aqua slim i takie witaminy mussujace dla odchudzajacych sie, zobaczymy czy to cos da ![]() Zrobilam dzis zapas wiesniakow i warzywek ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Popatrzyłam na Wasze jadłospisy i się troche przeraziłam ![]() ![]() Wklejam mój dzisiejszy jadłospis, dopiero zobaczycie co to 'masa kalorii' ![]() ![]() Śn I: owsianka (6łyżek płatków, 2 otrębów) zalana mlekiem, z jabłkiem i cynamonem +troche truskawek, jagód, wiśni mrożonych Śn II: bułka ze słonecznikiem z serem białym, pomidor, kawałek papryki O: makaron pełnoziarnisty ('spaghetti) z tuńczykiem w puszcze, serem białym i ogórkiem ![]() P: duża porcja sałatki 'greckiej' ![]() ![]() K: jajko na miękko, troche sałatki (ze 3 łyżki) W między czasie sporo wody, i ze 3 herbaty zielone. A ćwiczyłam troche brzuszków i takie tam. Nic szczególnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
kochane, moj dzisiejszy dzien to porazka niestety, jestem 1-2 dni przed kobiecymi dniami i mam mega apetyt, ciezko mi sie teraz jakos wielce odchudzac ugh ;[
niby duzo nie zjadlam, ale podjadlam kilka frytek TZowi i paluszkow ;[ ;[ ;[ takze musze sie mega pilnowac od jutro, do konca wrzesnia musze miec 52 kg
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
witam moje drogie
![]() Marta9911 sto lat ;*! ja dopiero za chwile bede miala swoj 1 posilek bo zaspalam na rozpoczęcieee ![]() pozdraaaaaawiam Was kochanee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
No hey
![]() Sto Lat Martusiu ![]() Ja dzisiaj tak sobie dietkowo.Rano brak śniadania,bo zaspałam,poźniej lody,jak wróciłam do domu to wieśniak i makaron z jajkiem i lyżka lodów ![]() Nib nic-zdolniacha ![]() Migiii-witaj w klubie ![]() ![]() Chloestic-nie przejmuj się,bo ja właśnei też to samo przeżywam właśnie.Wredota się zbliża a ja pożeram wszytsko tonami i jeszcze rzucam mięchem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przed chwilą też zjadłam loda - Big Milka (tylko 90kcal) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jedz!!!!
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Hej,
Martuś sto lat i zrzucenia tego co chcesz ![]() Ja dziś poległam na całej lini... tlumacze sie okresem,ktory dziś rano przyszedł, zjadłam ser żółty,ser pleśniowy, ciasto, kawał bagietki z dzemem i serek homogenizowany stracietella ![]() ![]() Dziś już nic nie zjem a od jutra sie pilnuje,bo nigdy nie schudne. Ale mi wstyd...
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
A tam idealnie, wczoraj miałam lepszy dzień i nie musiałam pożerać tony jedzenia
![]() Nie zjadłam, żelki zaniosłam rodzicom do pokoju ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam dzis; wedzonego lososia, nerkowce i migdaly,wiesniaki, chudziutka wolowie, indyka i poledwice z kurczaka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie wole zjeść więcej, czy nawet coś słodkiego jak mam ochote (oczywiscie z umiarem), bo potem człowiek rzuca sie na wszysto jak głupi ![]() Ja sobie uświadomiłam, że nie mam nic na jutro do szkoły. Zawsze brałam kanapki z serem żółtym np. a teraz co? Bede musiała pewnie przed szkoła isc do sklepu ![]() Marta, wszystkiego najchudszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej, wiecie, że mamy nowe emotki? ![]() ![]() ![]() Wklei któraś z Was dzisiejszy jadłospis? W razie co, ja jestem chętna do ocenienia ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2009-09-01 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Mój jadłospis:
- kromka ciemnego pieczywa z twarożkiem + jakaś herbata bez cukru - sok owocowy i tu się posypało - 7 days i Dove - kurczak z kalafiorem - maliny, banan, arbuz, śliwki - kromka ciemnego pieczywa z szynką Poza tym batonem i rogalikiem (niewybaczalne, wiem!) nie było tak źle. Raczej zdaję sobie sprawę z błędów w moim jadłospisie, ale ciężko jest mi wprowadzić zmiany, ale jak chcesz, to oceniaj ![]()
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj zgrzeszyłam ciasteczkiem z kremem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() Widzę ,że idzie Wam dobrze ![]() no ja dzisiaj taki sobei dzień miałam.Zjadłam: Ś:1,5 kromki chleba razowego z powidłami śliwkowymi bez cukru. IIŚ:kilka suszek owocowych i gruszka Obiad:serek wiejski,2 łyżki ryzu bązowego z pomidorami i bazylią no i teraz kilka śliwek. Wiem,że nie powinnam ich jeść,ale wolałam je zjeść niż ciastka,ale wiem,że i tak mnie to nie usprawiedliwia ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To mój dzisiejszy jadłospis: Ś: owsianka (5łyzek płatków, 2 otrębów) z 1/2 szlanki mleka 3,2% (mam tylko takie, a bez sensu, żeby sie popsuło), jabłko, jogurt naturalny ŚII: kanapka z chleba słonecznikowego z serem żóltym (nie miałam z czym innym zrobic) i pomidorem ŚIII: jabłko (to w ogole nie posilek ![]() O: 5 kotletów sojowych, 4 ziemniaki (trudno, nie umre od nich), mizeria, ciastko ![]() P: 2 kromki chleba słonecznikowego z serem, pomidor, jajko na miekko K: właśnie teraz jem: twarożek, łyżka słonecznika, troche nerkowców, kawałek papryki. Wiem, że troche błedów jest, ale i tak powstrzymałam się od wielu rzeczy, wiec jest dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.