![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Płaszcze, kurtki - 09/10
Cytat:
![]() Biorę właśnie brązowy bo szarości nie dla mnie mimo że na zdjęciu mi się podobają ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Witam
A ja kupilam taki oto plaszcz. (w zalaczniku) Jak wam sie podoba?? Bo ja w sumie nie jestem pewna, tzn bardzo podoba mi sie styl tego plaszcza, ale nie jestem pewna co do wzoru. ![]() I tak siedze, rozmyslam juz ponad tydzien i nie wiem czy mam sie na ten plaszcz zdecydowac czy nie. ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Celebia, Moooniaaaa, LyraPotter -widzę, że nie tylko ja mam taki problem
![]() Co do płaszczyków rynkowym to ewentualnie też nie miałabym nic przeciwko, byle by był ładny,a z tym to ciężko. 2 lata temu kupiłam w zwykłym sklepie płaszcz i był ok, ale tylko przez 1 rok, teraz wszystko ze środka mi "wylazło" ![]() A że zimą spędzam dużo czasu na przystankach w oczekiwaniu na spóźniające się busy to bez czegoś ciepłego się nie obejdzie. Na porządną rundkę po sklepach wybiorę się chyba w październiku i mam nadzieję, że wtedy coś się zmieni. Jak znajdziecie coś ciekawego to dajcie znać ![]() Choć z drugiej strony jak sobie myślę to nic dziwnego, że np. h&m ma cienkie płaszczyki. W końcu to firma niemiecka, a tam zima jest lżejsza. Kiedyś w styczniu w mojej "polskiej kurtce" było mi tam aż za gorąco ![]() Edytowane przez Nataliakazia Czas edycji: 2009-09-13 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Dołączam się kochane, też poszukuję jakieś kurteczki lub płaszczyka na zimę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też spędzam dużo czasu na przystankach, dlatego zależy mi na czymś ciepłym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Teraz ciężko znaleźć coś ocieplanego. A ja teraz nie wiem czy szukać czegoś w markowych sklepach, czy poczekać aż w zwykłych sklepikach pojawią sie zimowe kurki. Zawsze taniej, ale te bazarowe kurtki w rozmiarze S są wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Widzę, że po raz kolejny ten sam problem- tez noszę zwykle xs, a w tych "niesieciówkowych" S-kach się topię
![]() Wprawdzie 2 razy pod względem kurtek zimowych uratował mnie ten sam zwykły sklepik, sprzedający wyjątkowo ładne i dopasowane S-ki. Ale po 1. w tym roku mają gorszy asortyment, a po 2. mimo, że ciuchów nie mają firmowych to już 4 lata temu za kurtkę płaciłam 250 zł, a 2 lata temu za płaszcz 240... ![]() ![]() ![]() Choć w tym roku jeszcze pewnie nie raz tam zajrzę sprawdzić czy jest coś nowego ![]() Mam tylko ogromną nadzieję, że może "sieciówki" się zlitują i uzupełnia zimowe kolekcje ![]() Edytowane przez Nataliakazia Czas edycji: 2009-09-14 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Czy któraś z Was widziała wełniany płaszcz do kolan, jednorzędowy, z kapturem i paskiem w talii? Nie musi być jakiś super ciepły, ok. 70% wełny wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny czy wełna jest w modzie? Bo wczoraj widziałam w sklepie fajny płaszczyk z takimi pufkami na 3/4 i strasznie mi się spodobał co prawda cienki ale mniejsza z tym... jak moja mama i chłopak go zobaczyli to stwierdzili że wygląda jakbym go wyjęła z "babcinej szafy" :| a tak się napaliłam na ten płaszczyk.. no i chyba go nie kupię :bezradna:
![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Wełna w modzie? Ona chyba zawsze jest modna w zimie
![]() ![]() Apel do Was, dziewczyny: Jak któraś znajdzie grube i ocieplane wełniaste płaszcze/płaszczyki - dajcie znac. Bo poki co, szkoda mi wydawać kasę na leciutkie jesienne cudeńka, fakt, śliczne, ale nie warte marzniecia zimą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Mam 2 płaszczyki, które kupiłam w zeszłym roku. Jeden biały,ledwo zakrywający pupe, drugi szary przed kolana. Jestem z nich zadoiwolona, choc sa cienkie.
Dziewczyny a moze tak jak ja bedziecie pod płaszczyki zakładac grubsze swetry??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Ja zakładam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
Z tej wełnianej chyba jednak zrezygnuje ale strasznie spodobała mi się ta :
http://www.allegro.pl/item736156700_...m.html#gallery i ten żakiecik : http://www.allegro.pl/item743934199_...o_biura_m.html Strasznie chciałabym takie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Będzie bardzo cukierkowo i w stylu Barbie - moim zdaniem kicz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Chciałabym spróbować czegoś innego bo w mojej szafie kurtki są koloru czarnego białego siwego bądź fioletowego dlatego dla odmiany troche inny kolorek
![]() Wiadomo nie każdemu musi się podobać ![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
oj dziewczyna ja znów zachorowałam na fioletowy płaszczyk z Housa !!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam płaszczyk z Zary
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
witajcie, przejzalam wasz watek i widze ze wszedzie pojawia sie temat plaszczy i trenczy welnianych..
wiec zeby nie powtarzac watku, gdybyscie jedak szukaly cos nie welnianego, grubej, dluzszej na snieg kurtki to zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367098 a co do waszych poszukiwan, w tym roku w prawie kazdej sieciowce 80% asortymentu czy nawet 90% to wlasnie welniane plaszcze, wiec napewno cos dla siebie znajdziecie ![]() wczoraj w Tesco F&F bylo juz ich sporo, a z tego co widze w kolekcjach H&M, Reserved czy w ukochanym ostatnio Kappahlu tylko wełniaki co dla mnie nie jest za wesołą wiadomoscia...
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2009-09-17 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Ale te wełniane płaszcze są najczęściej tylko w 50% wełniane i póki co dominują takie co najwyżej do pół uda, a to zdecydowanie nie nadaje się na mrozy i śniegi
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Może pomyśl jednak nad innym kolorem dodatków ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Powtarzam swoją prośbę: gdyby któraś z Was widziała płaszcz do kolan i z kapturem, to proszę dajcie znać! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wklejałam wam foto kurteczki z h&m, którą właśnie zakupiłam, a kupiłam ją z taką myślą muszę przyznać, że zima nie będzie zbyt mroźna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez bybella Czas edycji: 2009-09-17 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
też szukam cieplutkiego wełnianego plaszcza, i tu moje pytanie czy orientujecie sie gdzie moge znalezc taki z naprawde dlugimi rekawami?jestem wysoka i mam z tym problem ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
ja poszukuje jakiegos plaszczyka bialego z czarnymi guzikami
![]() najlepiej takiego grubszego ale nigdzie nie moge takiego znalezc ![]() ![]() http://allegro.pl/item742782545_jesi...e_fashion.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Ja sobie kupiłam taki płaszczyk jak w załączniku. Jest raczej cienki ale kupiłam go z myślą o jesieni. Na zimę mam kupiony jeszcze w zeszłym roku szary, gruby, wełniany płaszczyk, z poszukiwanym właśnie przez Was kapturem
![]()
![]() |
#59 |
BAN stały
|
A wkleisz zdjęcie tego wełnianego płaszczyka z kapturem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
jutro zrobię fotki i wrzucę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.