![]() |
#31 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
Jestem chętna na balsam i Vanille Canelle. Co byś za to chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
Vanille Cannelle przechwyciła moja siostra ale balsam nadal aktualny a ja nadal zainteresowana miodem i i cytrynką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Czekam na Ragnarok
|
Czy 15ml Ci pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
zgoda, zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę.
Dokładka - Demeterki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Witaj - gdybyś miała ochotę rozstać się z flakonem Stelli, będę wdzięczna za pamięć
![]() Pozdrawiam. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Czekam na Ragnarok
|
Dokładka - róż Lancome
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
6) Vichy ujędrniający krem modelujący Lipo-Stretch 30ml NOWY
coś ue mnie ?? ![]() daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie za: Tootsie Roll - karmelowo-czekoladowo-waniliowe cukierki Graham Cracker - miód, cynamon, wanilia zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
A powiedz mi czy ty mozesz zrobic tylko odlewki...??bo mnie by bardziej cale flakoniki interesowaly...a z twojej wishlist to poza watkiem jeszcze by sie na pewno cos znalazlo...
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- z twojej wish mam jeszcze roz scotta barnsa posh jest to paletka 3 rozy odcienie rozowe sliczna tu prosze linka http://www.strawberrynet.com/makeup/.../55342/#DETAIL mam jeszcze tusz smashboxa fajny robi teatralne rzesy lash dna sie nazywa...uzyty 3 razy moglabys mi prosze opisac troche te zapachy co wczesniej pisalam i jeszcze ten Cinnamon Bun jaka masz pojemnosc?? ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Aha to mnie najbardziej interesuja te dwa Tootsie Roll Graham Cracker jak bys widziala wymiane?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Moge oddac tusz za to...co ty na to??
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a czy moglabym cie jeszcze poprosic zebys mi pozostale demeterki opisala mniej wiecej jak pachna...?? pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- oj szkoda ze ten jeden ni ma atomizerka... ![]() Sticky Toffee Pudding - pudding toffi - śmietankowy pudding Brownie - ciasto czekoladowe - brązowe ciasto z maślaną masą czekoladową, bardzo smakowite Sugar Cookie - ciasteczko cukrowe - jasne ciasteczko w cukrze, delikatny zapach, trochę surowego ciasta a te 3 jakie maja pojemnosci...??i czy maja atomizerki?? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Oki a wiec tak za tusz chcialabym 10ml Tootsie i 20ml Grahama a za maca Sugar Cookie 10, Brownie 20 ml, Sticky Toffee 5ml. co ty na to?? ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- oki to moze byc 15 ml brownie i Hershey's Special Dark - czekolada ciemna - niby ciemna, a jednak coś z jasnej też ma, takie ciasteczka czekoladowe 5 ml?? wiesz co wole w oryginalnych opakowaniach ...ale sugar cookie moze byc w atomku zastepczym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie próbki/odlewki:
Caramel - karmel Hershey's Kisses - czekolada mleczna Sticky Toffee Pudding - pudding toffi ze śmietanką Znajdziesz coś? ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za roz?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1255738008 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() Linen - o.glo Golden Fair - o.glo Multi-intensive concealer Finishing Dust - finishing powder Lavender - zapobiega ocieplaniu się różu
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Tak, Lavender to korektor
![]() mogę też odsypać odrobinkę rozświetlacza Champagne, tak 1/3 sampla ![]() Z BIGów mam Fawn o.glo. Ile w takim razie Hershey's Kisses - czekolada mleczna Sticky Toffee Pudding - pudding toffi ze śmietanką Caramel - karmel mogłabyś oddać za wybrane przez siebie minerałki (nie interesuje Cię odlewka balsamuj Tołpy?) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
To w takim razie
Hershey's Kisses - czekolada mleczna 5ml Caramel - karmel 5ml za nowe, pełne sample Multi-intensive concealer Lavender - zapobiega ocieplaniu się różu Finishing Dust - finishing powder jeśli wszystko się zgadza zapraszam na PW ![]()
![]() |
#50 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
witaj, czy znajdziesz coś u mnie za odlewkę:
Cinnamon Bun - cynamonowe ciasteczko Sugar Cookie - ciasteczko cukrowe Caramel - karmel - odlewka do 5ml Hershey's Kisses - czekolada mleczna - odlewka do 5ml Sticky Toffee Pudding - pudding toffi ze śmietanką - odlewka do 5ml Hershey's Special Dark - czekolada ciemna - odlewka do 5ml oczywiście nie odlewki wszystkiego, tylko np. jednego czy dwóch zapachów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Cos za
1) DEMETER - odlewki (lub oddam całe flachy za coś ciekawego): Cinnamon Bun - cynamonowe ciasteczko Sugar Cookie - ciasteczko cukrowe Caramel - karmel - odlewka do 5ml Hershey's Kisses - czekolada mleczna - odlewka do 5ml Sticky Toffee Pudding - pudding toffi ze śmietanką - odlewka do 5ml Hershey's Special Dark - czekolada ciemna - odlewka do 5ml Jesli interesuje cie jedynie kosmetyka mam procz tego dwa tusze do rzes, puder w kremie i jeszcze moze cos znajde. Bardzo mi zalezy na ktoryms zapachu, glownie calej flaszce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Witam, nadal poszukujesz Cocon'ika ?
Jeżeli tak to zapraszam i może znajdziesz coś jeszcze ![]() Mi się podoba wiele rzeczy u Ciebie ![]()
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
hej,
coś u mnie za Cinnamon Bun, Hershey's Kisses, Graham Cracker i Ananas Fizz? pozdrawiam ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post27299400 Edytowane przez kota behemota Czas edycji: 2009-10-22 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
hej
![]() mam sample: Pearl Beige (100%), Soft Bronzer (90%) i niestety PEARL Minta ![]() ![]() mam tez baze pod cienie Joko (ubytek 35%) i mgielke do twarzy planet spa marokanska roza, ale to Avonu ![]() ![]() moge zrobic odsypki cieni do powiek EDM hot chocolate, silver spoon i Lumiere: Wild Orchid, Rosewood, Cafe Latte mam tez sample rozswietlaczy Lumiere - Sunrise i Soft Radiance (linki są w nazwach, zeby mozna bylo zobaczyc co to za kolory ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Witam
mam Maybelline, Volum' Express Turbo Boost + puder w musie manhatanu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesowałoby mnie:
Jette Dark Sapphire L'Occitane - Eau de Baux - ile ml byś oddała i czy w ogóle byś oddała za kokonik ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
na samplu soft bronzera jest napisane: blush. I teraz to juz nie wiem. Kaolin to to raczej nie jest - mialby to napisane raczej? (ale az tak w EDM nie siedze, zeby to wiedziec na 100%
![]() Ogolnie to to chyba TO ... [dopisek - pobilam rekord w uzyciu slowa to ![]() Wszystko jest w sloiczkach - EDM w oryginalnych edmowskich, a Lumiere przesypalam do swoich sloiczkow ![]() Mam tez sampla EGM Soft Focus Golden (50% struna) ![]() Na pewno jestem chetna na jakakolwiek odlewke Demeter i, jesliby sie dalo, odlewke L'Occitane - Honey&Lemon (mniam *_*). Tylko nie wiem co z jakimis atomizerami/flakonikami/itp.? Mam jeden malutki ^^ Za same sample to wiadomo, nie chce jakichs wielkich odlewek, bo to raczej się nie wyrównuje jeśli chodzi o wartość ![]() EDIT: Lumiere sypie mniej niż EDM, ale ile gram dokladnie to nie wiem ![]() ![]() ![]() Wrzucam fotkĘ obrazujacĄ ilość lumierowskiego proszku ![]() ![]() EDIT2: Mnie ilości 15 i 5 pasują ![]()
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-10-22 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie podjęłam decyzji, ale nie ukrywam, że mam straszną słabość do perfum w oryginalnym flakonie
![]() Mam straszną ochotę na Baux'a ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
w wątku jednej z Wizażanek zainteresował Cię puder Fixing Powder Artdeco, zajrzyj do mnie, też go mam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.