|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() I jak zapach?
|
|
#32 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Mało się ostatnio odzywam, a to dlatego, że jestem strasznie zalatana w sprawach uczelnianych. Dziś "zaliczyłam" 6 prowadzących i przy którymś z kolei nie wytrzymałam i wyszłam z pokoju ze łzami w oczach powtarzając sobie w myślach, że pie..... to wszystko. ![]() Taak.. gdzieś słyszałam, że idą studentom na rękę. Ciekawe z której strony, bo jak na razie nikt mi niczego nie ułatwia. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ale sukcesem jest to, że zebrałam już 13/16 podpisów na podaniu o IOS. Choć i tak nie wiem czy to coś zmieni.
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złoty miałam 2 lata temu a teraz kończe srebrny, fajnie że fiolet teraz dali do wyboru ![]() Sporo próbek dali- soraya z orchideą 45+ maseczka i krem na noc, Lirene Ideale, saszetka nowego perfumowanego Lenora, bon 10% z katalogiem Douglasa na zapachy okreslonych marek, katalog Deichmanna z Cindy, broszura Nivea Styling. 9,90 kosztuje ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
a co do pisowni tego owocu to mnie zawsze wkurzało to "p" i będe uparcie pisac to słowo z błędem
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-10-14 o 20:58 |
||
|
|
|
#34 |
|
|
Tak, z wyjazdem, który z każdą kolejną rozmową oddala się o lata świetlne ode mnie.
Nie wiem czy jestem gotowa na aż takie poświęcenie na jakie się zapowiada. Myślałam, że będzie dużo łatwiej, w końcu to uczelnia mnie tam wysyła, to nie jest mój prywatny wyjazd. I to nie moja wina do jasnej cholery, że rektor sobie wymyślił, że mam zaliczyć semestr do grudnia. Prowadzący za to dokładnie tak to odbierają.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę, mnie wczoraj u dziekana też dobiła ta biurokracja i "sztywność" administracyjna nawet przy całym szacunku i sympatii do jego osoby
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolaczam do watku
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa tego kalendarza z TS, ale dzis szukałam i nie było u mnie w kioskach. Idę się rolniczyć
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
#39 |
|
Miss Pudernica
|
To miło
![]() ![]() Sleepy konieczni daj znać jak się spisuje masełko Farmony. Strasznie mnie kusi zamówienie go na Inermisie i kilku innych drobiazgów, ale na razie się powstrzymuje i grzecznie zużywam.
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie gorącą kąpiel - dolałam trochę oliwki Rebuild. A później - długi lodowaty prysznic
Lada dzień powinnam wykończyć krem do rąk
|
#41 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Całe zdanie znam, podobało mi się Ech, przypomniałaś mi jak dawno nie czytałam, muszę to zmienić!Dzięki Słowniki stoją na półce 1.5 metra ode mnie i to za daleko czasem![]() Cytat:
Cytat:
Kochany celulicik jest mi za to wdzięczny W sobotę jadę na wesele... myślałam, że będzie jeszcze jesień a tu trzeba zimowy płaszcz wyciągać, zabierać sweter... najgorzej, że nie mam butów na taką pogodę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niepogody, szybko zmieniłam zdanie. Ale cóż zrobić, jak na razie nie stać mnie na takie wydatki ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko w błyszczykach i w kredkach nadzieja, bo o zużyciu choćby jednego cienia to jeszcze dłuuuugo będę mogła pomarzyć.Cytat:
![]() Ale Ciebie widzę chociaż jakoś sensownie leczą, bo nie faszerują od razu wszystkim co się da, jak mnie kiedyś. Też bym chciała przetestować jedną metodę i sprawdzić jaki da wynik, ale u nas twierdzą, że teraz zatoki leczy się inaczej, czytaj: daje leki na alergię, grzybicę, antybiotyki, inhalacje, spray do nosa i sinupret. No i pewnie coś z tego zawsze pomoże, tylko pytanie co ![]() Cytat:
![]() A na rączki koncentrat Neutrogeny. Mój zimowy niezbędnik od lat Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brrrr, aż mi zimno na samą myśl. |
|||||||||
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, jednak przyszłam dziś do pracy. Trochę lepiej się czuję, choć zażywam tylko Rutinoscorbin w dużej ilości a do tego piję codziennie 2 kubki gorącego soku malinowego domowej roboty
Nie chcę się faszerować Gripexami, Fervexami itp. bo po tych lekach jestem zawsze osłabiona i nie mam na nic siły.Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam Ja jestem w stanie znieść chłodny(!) prysznic tylko w upalne dni, a takiego lodowatego to w życiu. Ja uwielbiam gorrrący prysznic, aż woda paruje jak w saunie A wczoraj sobie kupiłam żel pod prysznic Fa Yogurt z aloesem - zapach taki se, ale niestety na mojej wsi nie ma zbytniego wyboru a potrzebowałam żelu na gwalt, bo źle się czuję, gdy mam mniej niż 3 w użyciu
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Za oknem zimno dlatego zostaje w lozku do oporu czyli do 11 bo o 12 mam zajecia. Na szczescie ostatnie w tym tygodniu wiec po poludniu mam juz weekendPóźnym popoludniem zaszyje sie z ksiazka w lozeczku aktualnie czytam Piata aleje C. Bushnell a czeka na mnie jeszcze Jedenascie minut P. Coelho. Uwielbiam czytac ksiazki szczegolnie w takie dni jak dzisiejszyCo do kosmetyków to testowalam moje ostatnie zakupy. I musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z tuszu Maybelline Colossal Na szczescie pogoda nie sprzyja wiec nie mam ochoty na pielgrzymki do Rossmanna czy SP
|
|
|
|
#45 |
|
|
Czasem to mi naprawdę odbija.
Położyłam się wczoraj spać, zasnęłam, przebudziłam się koło 1.30 i poczułam, że MUSZĘ, no po prostu muszę wyjść z domu. Zadzwoniłam do TŻa, który też już oczywiście spał. Ubrał się i przyjechał po mnie, pojechaliśmy do McDonalda na frytki, posiedzieliśmy trochę i odwiózł mnie do domu. Byłam w łóżku o 4.30, teraz już musiałam wstać i zbierać się na uczelnię.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba skoczę dziś do Natury popatrzeć na nowe lakiery Sensique Szkoda, że matowe sa tylko 2: fioletowy i granatowy. Może skusze się na jakiś? Może ulegnę też w końcu Velvet Rose Rimmela?
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam Cie, moze nie tyle za to ze chcialo Ci sie wstac ale za wyjscie z domu w taka pogode![]() Hosenka: ulegnij ulegnij naprawde warto Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2009-10-15 o 10:07 |
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście błyszczyki, tusze i podkłady schodzą rewelacyjnie. Gorzej z resztą kolorówki. Mam nadzieję, że uda mi się zużyć sypki puder Clinique do końca roku. Teraz się kwaszę, leżę w łóżku, więc się nie maluję w ogóle i mam piękną cerę Cytat:
Ja się właśnie zaszyłam kończę Chmielewską, a później chyba doczytam 'Krótki i niezwykły żywot...', ale średnio mi leży ta książka.
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie przyjemnosci czekaja na mnie za pare godzin ale to potem a teraz wyciagam powoli nóżki spod kołdry i zbieram sie na zajecia
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam w nowym wątku.
Nie wiem jakim cudem, ale przeżyłam wczorajszy dzień na uczelni, ale co się nadenerwowałam to moje. W dodatku pogoda dobijająca, a musiałam załatwić wczoraj kilka spraw na mieście, myślałam, że mnie zwieje. Na szczęście TŻ wynagrodził mi później wszystkie stresy, bo spędziliśmy ze sobą cudowny wieczór. Nie kupiłam nic kosmetycznego od tygodnia, jestem z siebie dumna. Właśnie u mnie pada śnieg, jak dobrze, że nigdzie się nie muszę dziś ruszać.
|
|
|
|
#51 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle że ja Lesia nie bardzo lubię za to Wszystko czerwone to mój the best of the best. Nowe niestety są tragiczne. ![]() Cytat:
![]() W taką pogodę człowiek docenia "dach" nad głową. Jakbym miała dojeżdżać do pracy z przesiadkami w taką "bidę" to bym się załamała. Niby autobusów dużo ale rozkłady układał ktoś chory i jeżdżą stadami a potem pół godziny/godzinę nic. No i raczej nie kupię zimowych kosmetyków bo się wczoraj spłukałam. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Ma może któraś z Was kod do Rossmanna na wkładki higieniczne facelle (z dn. 5.10) i balsam masło kakaowe Ziaja ( z dn. 13.10)? Zagapiłam się i nie spisałam sobie.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wbiję się na momencik do Was, bo myslę, ze NIKT TAK JAK WY (
) nie będzie w stanie mi pomoc ![]() Polnie poszukuję czerwonej pomadki. Niby banalnie proste, ale... chodzi mi o to, żeby ona była lekko transparentna i nie miała żadnych drobinek... miałam kiedyś taką z AVONu, limitowaną jakąś edycję, co to wkład szminki miał kształt serduszka, ale zostawiłam w hotelu i nie mogę od półtora roku znaleźć drugiej takiej... pomożecie...
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Jednak musiałam wczoraj wyjść na chwilę, wprawdzie tylko z domu do samochodu i z samochodu do domu TŻta, ale to i tak wystarczyło, żebym dziękowała, że nie musiałam wcześniej wychylać nosa za drzwi ![]() Dziś pogoda jest lepsza, przede wszystkim nie pada, ale i tak jest zimno ![]() Ludzie z pracy chcą iść w piątek na imprezę a ja jestem taka rozleniwiona, że po raz pierwszy mam ochotę się wymiksować ze wspólnego wyjścia ![]() Kochanie miałam ten sam problem, ale rozwiązałam go...kupując nowe buty Warszawianki, o której się spotykamy?I gdzie?Mi pasuje 16 albo 17 jak zawsze w Centrum ![]() Wejdę dziś chyba do Natury po Rimmelka i poszukam też żelu Palmolive z granatem ![]() A i TS sobie kupię, lubię ich kalendarzyki
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-10-15 o 12:54 |
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja mam dosyć wszystkiego. Znowu siedze wpracy do wieczora, na dodatek sama ( no z szefem). Mam dosyć wszystkiego, dosyć dosyć dosyć .....................
|
#56 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Vibesko, to może zaplanuj sobie jakoś fajnie wieczór, zrób coś dla siebie.
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Warszawianki, mnie niestety dziś nie będzie - jestem zawalona pracą, a po południu wypadły mi jeszcze korki ;(
Bawcie się dobrze
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bardzo źle w tej pracy? A może zacznij szukać jakiejś innej, bo widzę, że ta Cię bardzo stresuje
|
|
#59 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A NT miałam zamiar sobie oba kupić, pamiętam ciągle, jak ostatnio je polecałaś Tylko czekam na odpowiedź w sprawie pracy lub jak się mgr sama napisze![]() Cytat:
Cytat:
Mi pasuje bardziej 17-17:30, najbardziej zt, napiszcie, jak ustalicie, to najwyżej się trochę spóźnię ![]() aaaależ mi się nie chce nic robić ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
?
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sęk w tym że u mnie nie ma pracy, trochę staram sie orientować w ofertach ale jedynie branża handlowa wchodzi w grę [markety na kasie itd.]
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

Co prawda mam w użyciu trzy inne masła ale nie mogę się powstrzymać. Już w drodze do domu, stojąc na przystanku, otworzyłam te czekoladowe żeby powąchać.
)

I to nie moja wina do jasnej cholery, że rektor sobie wymyślił, że mam zaliczyć semestr do grudnia. Prowadzący za to dokładnie tak to odbierają.

niepogody, szybko zmieniłam zdanie. Ale cóż zrobić, jak na razie nie stać mnie na takie wydatki
trzeba to nadrobić

Podziwiam

Zagapiłam się i nie spisałam sobie.
Tak bardzo źle w tej pracy? A może zacznij szukać jakiejś innej, bo widzę, że ta Cię bardzo stresuje